Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X11 – The Right Thing to Do

2017. május 02. 15:32 - Bruti

A nyitó jelenetünkkel a múltban járunk, valamikor Jack kamaszkorában. A apja éppen kimeríti a családon belüli erőszak fogalmát, és éppen kezet emel a fiú anyjára. Megjelenik főhősünk, és keményen leállítja az apját, aki otthagyja őket. Az anyja megígérteti Jack-el, hogy soha nem lesz ilyen agresszív, amit nagyon úgy néz ki, hogy meg is fogadott, hisz ő lett az évszázad apukája.

vlcsnap-00001_10.jpg

Jack múltjának következő szakaszában vagyunk, amikor is Rebecca-val kibérelnek egy lakást, ahol a további életüket képzelik el a gyermekükkel. Az asszony el van ragadtatva, ami jó, mert Jack már kifizette a kauciót is. Az ifjú házasok ezután orvoshoz mennek, aki közli velük, hogy bizony hármas ikreik lesznek. Hoppá, ez nem volt betervezve, a lakásbérlésnél. A doki elmeséli a hármas ikreket a kollégájának, aki hálás, hogy nem az ő páciensei, hisz a hármas ikrekkel mindig csak a baj van. De történetesen a kolléga az a dr. K, aki végül levezeti a szülést.

vlcsnap-00002_10.jpg

A következő jelenetben végre feloldják nekünk a múlt rész nagy cliffhangerét, vagy legalábbis azt amit annak szántak. Kate bemegy a kórházba, ahol Toby fekszik. Borzasztó nagy nyüzsi van, meg kiabálás, mint a Vészhelyzetben, de kiderül, hogy Toby persze már túl van az életveszélyen és már viccelődni is van kedve. Mindenképpen magára szeretné húzni Kate-et, de a csaj ellenáll a kísértésnek. Ugrunk Kevinre, aki Sloane társaságában ébred, majd kikíséri a lányt. Beth és William csak csendben figyel, mire Kevin próbálja megmagyarázni, hogy miért is fekszik le azzal a lánnyal, aki írta a darabot, de ez igazából senkit sem érdekel. Érkezik Randall, akit Kevin azzal szívat, hogy az apja biszex.

vlcsnap-00003_10.jpg

Vissza Jackre és Rebecca-ra, akik már nem is lelkesednek annyira az új lakásért, most, hogy három gyerekkel kell számolniuk. Egyértelmű, hogy újat kell keresniük, mert ez a kétszobás a hatodikon nem akkora buli annyi babakocsival, és ráadásul a kauciót is elbukták. Kapcsolunk Randallra, aki kicsit ki van akadva az apja szexuális orientáltságán. Pedig azt gondolja magáról, hogy nem homofób, amiben felesége is megerősíti. És nem is előítéletes, csak kicsit merev a srác.
Megnézzük Toby-ékat is, aki éppen kártyázgat Kate-el, mikor érkezik az orvosa. Elpoénkodnak, de kiderül, hogy Toby szívén van egy lyuk, amit illene befoltozni. Ez már nem olyan vicces az örökké mókázó fickónak.
Jack éppen egy gyalázatos házat próbál rendbe hozni a munkahelyén, és mikor megérkezik a főnöke, kinyögi, hogy hármas ikrei lesznek, ezért kéne egy kis fizetésemelés. A főnök rajta van az ügyön, de fontos lenne, hogy ezt a pénznyelő házat befejezzék végre, mert a végén csődbe viszi.
Következő snittben már Kevinnel és Sloane-al próbálunk, akik egész jól összeszoktak a darabban. Ezt megerősíti a sztárrendezőjük is, így kicsit felszabadulnak a nyomás alól. Éppen megbeszélnék, hogy mi is van akkor most köztük, mikor megjelenik Olivia és belerondít az idillbe. Állítólag az elmúlt egy hónapban megtalálta önmagát spirituálisan, így most kész arra, hogy visszatérjen a darabba.

vlcsnap-00004_10.jpg

Toby-t már másnap megműtené a doki, de emberünk láthatóan retteg a műtéttől, és kategorikusan elutasítja. Kate meg kiosztja, hogy mekkora hülye, ha van egy betegsége, ami helyrehozható és ő nem mer belemenni a műtétbe, majd otthagyja.
Rebecca együtt ebédel az anyjával, aki egy igazi idegesítő sznob picsa. Most pl. Jacket okolja a hármas ikrekért, majd kijelenti, hogy ehhez a fiataloknak egyszerűen nincs elég pénzük, de ő hál’ istennek tudja a megoldást. Rebecca meg előre retteg az anyja ötletétől.
Este befut Jessie, akinek Randall nyit ajtót, majd míg William készülődik, megpróbálnak belekezdeni valami beszélgetésbe, de Randall teljesen lefagy, így megváltás William érkezése. Toby a kórházból üzen Kate-nek, hogy azonnal jöjjön vissza, mert vészhelyzet van. A lány rohan, mire kiderül, hogy Toby bevállalta a műtétet, amit azonnal meg is csinálnak. Rendesen be van szarva, és idegességében szerelmet vall Kate-nek. Amíg a műtét zajlik, Kate oda hívja testvéreit a váróba, hogy eltereljék a figyelmét, de rettentően csinálják.

vlcsnap-00006_10.jpg

Jessica hazaérkezik és felvázolja Jacknak az anyja tervét, ami abból áll, hogy költözzenek a szülőkhöz pár évre. Ezzel csak az a bökkenő, hogy Jessica ki nem állhatja az anyja gőgösségét és ezt Jack is tudja. Ezért nem is érti az ötletet, viszont a felesége látszólag elhatározta magát. Az asszony leküldi fagyiért, de igazából, csak egyedül szeretne maradni, hogy kisírja magát. Jack ezt hamar levágja, ezért súlyos lépésre szánja el magát. Elmegy az apjához, aki nem éppen szívesen látja.
Váltunk Kevinre, aki egy kínos beszélgetés előtt áll. Közli Olivia-val, hogy Sloane marad a darabban. Majd arra a kérdésre, hogy a magánéletük hogy alakul, arra is hasonló a válasz. Sloane a nyerő, mert ő megbízható, aranyos és helyesen kell cselekednie. Mindezt Sloane is végighallgatja, igen vegyes érzelmekkel. Ugrunk a kórházba, ahol már túl is vagyunk a műtéten, és Kate is szerelmet vall az alvó Toby-nak. De, mint kiderül, a férfi már fent van, és kvázi megkéri a lány kezét.

vlcsnap-00005_10.jpg

William reggel érkezik haza és Randall beszélni szeretne vele. Kicsit féltékeny arra, hogy eltűnt Jessie-vel, de kiderül, hogy az öreg nem tőlük menekül, hanem súlyosbodik a betegsége és valami bentlakásos helyet keres, ahol majd meghalhat. Randall viszont ezt nem akarja hagyni.
Vissza a múltba. Jack az apjánál van, hogy pénzt kunyeráljon tőle, de a sokadik kérdésre se árulja el, hogy a gyerekek miatt kell a pénz, mivel nem szeretné bevonni az életébe. Inkább hazudik, hogy szerencsejáték miatt van bajban és igaza volt vele kapcsolatban, egy elveszett alak. Végül megkapja, amit akar, majd eladja a kocsiját is, és Jessica-t elviszi abba a pénznyelő házba, amin éppen dolgozik. Mint kiderült, nagyon olcsón eladta neki a főnöke, így meglesz a családjuk saját otthona.

vlcsnap-00007_5.jpg

Címkék: This Is Us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása