Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8375-8376. rész

2017. május 02. 14:00 - Gillotte

Miki és Attila örömwhiskeyzést tartanak, hiszen tökéletesen végigvitték a tervet, és a rendőrség kezeire adták a gyújtogató Szörényit, ráadásul még 3 millió forint kártérítést is kapnak tőle. Attila pár óra múlva 180 fokos fordulattal letolja Mikit amiért újra balhés ügybe keveredett, változzál már meg, és a többi. Nem lennék Miki helyében, ennél a nyomorult Attilánál sosem lehet tudni, hogy mikor jó-és mikor rossz zsaru épp.

bk_aprilis25_1_1.png

Rudinak nem biztos, hogy megéri Félixnél securitynak állni, mert persze, szép a pénz, de már majdnem kinyírták Félix festményei miatt, és egyszer elég volt. Ráadásul most úgyis megy a tőzsde – mondja boldogan. Az öröm nem tart sokáig, a legújabb frissítésnél kiderül, hogy semmit nem érnek már a részvényei. Ebben az esetben nincs mit tenni, kénytelen elvállalni Félixnél a gondnokságot (ami a festményei védelmét inkább jelenti, mint viráglocsolást) de azért picit feljebb tolná az árat, s mivel Félix rá van szorulva, nem mond nemet. Honnan van ennek az ürgének ennyi pénze…

bk_aprilis25_2_1.png

Lomtalanítás van a Mátyás király téren, a pincéből is kiraknak egy csomó vackot. Előkerül egy doboz is, amit csak Vili ismer meg: ez még az árvaházas időkből van. Magdi néni mondta a gyerekeknek, hogy írják le, mik akarnak lenni, ha nagyok lesznek, beletették ebbe a dobozba, és befalazták. Hogy F. Ábelt idézzem: ,,de miért????” Mindenesetre volt ugye a robbanás, megnyílt az atombiztos fal, és így kerülhetett újra elő a ládika. Cuki sztorik vannak. Berényi Mikike cukrászdát akart nyitni, és Nórát tervezte a feleségének és eladónak, és tervei szerint a barátai mindig kapnának egy ingyen gombócot. Novák azzal kezdi a levelét, hogy reméli, Nóra lesz a felesége, mert sokkal jobban szereti, mint Miki. Na, mik ki nem derülnek! Vilinek is előkerül valami 40 évvel ezelőtt írt papírosa, de nem olvassa fel, hanem elvonul vele. Amikor a többiek elmennek, Bözsi csak kierőszakolja belőle, hogy elmondja a papír tartalmát. Kiderül, hogy amikor még az árvaház volt, és az a Kóró nevű boszorka volt az igazgató, túl sokan voltak az árvaházban, úgyhogy Vilinek adta utasításba, hogy öt nevet írjon fel, akik lekerülhetnének vidékre. Nyilván ki akart így is tolni Vilivel, de a gond az, hogy Laci neve rajta van a listán, így Vili hibája, hogy Novák egy évig valahol vidéken volt magányosan, a barátaitól távol. Jajj de érdekfeszítő, mikor elővesznek ilyen több évtizedes sztorikat! Novák majd jól bedurcázik, és megbocsát… nagyon izgalmasnak hangzik!

bk_aprilis25_3_1.png

Lehet sejteni, hogy nem lesz hosszúéletű Renáta és Bandi kapcsolata, a srác ugyanis láthatóan nem tud elszámolni a lelkiismeretével amiért Peti háta mögött húztak le hasznot a külföldi vendégekről, Renátának azonban nincs lelkiismerete, úgyhogy koktélozni akar, így viszont kénytelenek a kocsiban aludni, mert másképp nem tudnak hazajutni. (Sofőrszolgálat?) Reggel Renáta reggelizni akar, de ő akar vezetni. Bandi nem szívesen engedi, mert Mikié a verda, és Renáta gyanúsan vidámnak tűnik, lehet, hogy még midig van benne némi pia, de Bandi enged neki. Hiba volt, ugyanis az egy méteres tolatás alkalmával egyből meghúzza a kocsi oldalát. Miki kopasz feje szét fog robbanni…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása