Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8373-8374. rész

2017. május 02. 12:00 - Gillotte

Miki terve alapján Attila egy ismeretlen irodában alakítja a Hexa Fa tulajdonosát, akihez Szörényi elmegy keménykedni, hogy szálljon le a Berényi Kft-ről, különben megnézheti magát. Attila álcája tökéletes, még egy szemüvege is van – csak tudnám, mi szükség van rá, ha egyszer ez a Szörényi sosem látta még se Attilát, se a Hexa Fa tulajdonosát, úgyhogy neki édes mindegy, hogy van-e szemüveg, vagy nincs. Attila mindenesetre leszáll a magas lóról, nem tudja leütni a ,,még megbánhatja” labdát, úgyhogy gondolkodási időt kap, majd megbeszéli Mikivel a következő lépést. Később visszahívja Szörényit, és könnyedén elmondatja vele, hogy ő gyújtotta fel a Berényiék raktárát, úgyhogy a Hexáékét is simán fel fogja. Ahogy sejteni lehet, Attila felvette a beszélgetést. Miki érkezik, ketten lefogják a fickót, majd rögzítik a csuklóját, és ráhívják a rendőrséget. Na, a nagy Sherlock és Watson. Kár, hogy sejtésem szerint a felvétel nem feltétlenül minősül terhelő bizonyítéknak, mivel az illető úgy tett vallomást, hogy nem tudott a felvétel készültéről. De BK földön nyilván bármi lehetséges.

bk_aprilis24_1.png

Félix számára fura valami. Tele van festményekkel, és a hálószobájában lévő festményét odaadta egy barátjának átvizsgálni, és kiderült, hogy a kép hamis, márpedig mielőtt Félix elment a külföldi útra, még igazi volt, magyarán valaki kicserélte egy hamisra míg távol volt. És Félix pont most adta oda csekkoltatni a festményt, pont úgy, hogy kiderüljön, hogy nem igazi, ahogy előtte ellenőrizték. A véletlenek játéka… Kiderül, hogy felvett egy gondnokot arra az időre, amíg távol van, ő tudta a riasztó kódját, nyilván ő cserélte ki hamisítványra a festményt. Hjaj Félix, olyan jó hangod van, azt hittem, ennél megfontoltabb vagy… Hívogatja a gondnokot, aki nagy nehezen felveszi a telefont, és bűnöző stílusban közli Félixszel, hogy visszavásárolhatja a festményt, ha akarja. Félix csak rendkívül ijesztően közli a fickóval, hogy ezennel ki van rúgva, amitől az ürge nyilván menten összecsinálja magát. Félix Rudihoz megy gondnoki melót ajánlani, hogy védje a festményeit a további ,,cseréktől” ahogy a tolvaj ígérte neki. Mondjuk nem igazán értem, miért cserélte ki, el is lophatta volna aztán kész. Na mindegy, Félix 300 ezer forintot ajánl Rudinak, és habár megy a tőzsde, ettől még megfontolandó ajánlatnak tűnik Rudi számára.

bk_aprilis24_2.png

Renáta és Bandi jól kaszál a pálinka biszniszen, még Ottótól és Lizától is sikerül megszabadulnia Bandinak, tartja ő a frontot egyedül – ígéri. Ottó amilyen hülye, ott hagyja Bandit egyes egyedül, ami akkor is érthetetlen, ha Bandi előtte nem csinál az utasításuk ellenére koripályát. Ottó és Liza a Fittlaborból hazafelé menet összefutnak Petivel, aki eurót ment váltani épp, úgyhogy betér még a KisSzékbe. Bandi jól löki neki a sódert a bevétel nagyszerűségéről, nyilván, mert a zsebében van egy húszezres, mert olyan jól kaszáltak Renátával. Azért a srác nem érzi teljesen jól magát a lopás miatt, ám zsebes barátnője szerint ,,baba” még, ami nem igazán hízelgő az ifjú tolvajnak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása