Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az Édenben 1x07 - Az a kurva karma

2017. április 28. 09:04 - sixx

screen_shot_2017-04-27_at_21_20_07.png

Kiszavazás. A stratégiai realityk sava-borsa, a műsor lényege, a nézőt érzelmi hullámvasútra ültető félóra. Amikor izgulunk, hogy akit nagyon rühellünk, ki ne essen, mert akkor nem lesz miért nézni a produktumot, de az se hulljon, akit meg esetleg szeretünk, mer' lásd fent. Na, ez van ma. Sylvi most hasban görögös pántot és egy lyukat kapott a ruhájára, ami továbbra is az ún. zsákruha típus képviselője, és Szörfösbarbiból egy rövidebb oldalára állított okostéglát csinál, a frizuráját meg sírva kéri vissza 1992. A tüdőszínű ruha mögött/felett aszongya hogy óránként változnak az erőviszonyok és itten jósolni nehezebb, mint Rogán Cilit leszokatni az Instagramfilterről. Na, majd lássuk.

A tegnapi Pandora előtti és utáni dráma ma is folytatódik, mer' hát ugye egy csaj fog hullani, és ebbe bele lehet pistulni itten. A helyzet viszont az, hogy mivel összesen négyen savaznak majd, a négy kani, igazán nagy variációs lehetőségek nem vannak: vagy Zsuzsa vagy Dia fog hullani, vagy, és ez egy nagyon távoli lehetőség, Franci, DE ESETLEG lehet Andika. Jó, csak hülyéskedek, de hát négy szavazat az kevés a meglepetéshez meg váratlan húzáshoz. Francit és Éden Exek Gerit Éden Exek Milán ébreszti, esküszöm, ha még egy egykori ÉH-szereplő bejön, tetemre hívom a műsor castingolóját. Geri egyébként a TV2-n még színész volt, mostanra vendéglátásban dolgozó lett, tiszta Hollywood, nem? Ott is pincérből lesz a helikopterrúgó harcművész.

screen_shot_2017-04-27_at_21_16_23.png

Narrátor: gondterheltség van. Ezt azért kellett elmondani, gondolom, hogy nehogy összetévesszük azt, amit látunk (reggeli fasz- és pinavakargatás) a hétköznapokkal, hiszen ma dráma van/lesz. Morbidt és pókhasú nepper kollégája a reggeli szarás után megfáradva lehever a mödanszié partjára, ahol Tomi aszongya, hogy éjjel széjjelcsípték a szúnyogok, de sebaj, legalább tudott gondolkodni. És férfiszerelmet vall Norbidnak, én nem fogok itten Zsuzsa miatt veled patkót összerúgni, az lesz, ami. Ez a tegnapi hiszti fényében elég meglepő lehet, Milán viszi is a hírt Francinak aki eleve paranoiás ugye, más sem hiányzik neki (és nekünk se) mint az, hogy most azon kattogjon. Az éjjeliszekrényen pénz hever, WTF? Minek az? Bérleti díjat szednek a szemöldökcsipeszért, vagy mi?

screen_shot_2017-04-27_at_21_17_38.png

Morbit örül annak, hogy Tomi a barátja, és nem kavar majd be neki, azaz szépen Zsuzsi nyakába kerül a füzér. Vagy nem, ja. Tominak egyébként egy dolog jár a fejében: Franci pinája, amit szaggatna széjjel faszilag. ÉS a reggeli után aszongya Gerinek, hogy Diát szavazza ki, mert így tudja megmenteni Franciskát, DE EZZEL NEM BEFOLYÁSOLJA, CSAK ÚGY MONDJA NEKI. Tomikám, Geri csak elmondta, hogy ő már volt ilyen műsorban, nem? Na, mindegy, örüljünk annak, hogy a kiszavazás előtt manuperálás meg taktikázás folyik. Te döntésed, mondja Gerinek, de ha ésszerű vagy, akkor Dia. Morbid a szobában jegeli a vádliját, mert dekázás közben meghúzta. Milán lesz itt a kommunikáció legfontosabb eleme, az iménti Tomi-Geri dumapartit kifülelte, és most jön jelenteni, a csajod segge veszélyben, ilyen a te tetovált telefonnepper barátod, ez képes lenne rád sózni egy Note 8-at, azzal, hogy TÖLTSED CSAK NYUGODTAN.

screen_shot_2017-04-27_at_21_18_07.png

Geri még nem fejezte be, Tomikám, oszt ha a hisztigépet kigolyózod, nem félsz, hogy Norbid leszakítja a bal heréd? Én itten leszarok mindenkit, csak az én játékom a lényeg. Ah, a klasszikus fordulat, a kvázi tutiban ülő alfahímet betámadja az alvezér a csicskák beszervezésével. Tomi szerint ő csak észérveket sorakoztat fel Gerinek, akinek az arcán nem látom, hogy erre igényt tartott volna, de sebaj. Most reggel úgy áll a dolog, hogy Milán-Morbid Zsuzsára, Tomi-Geri Diára? Azaz X? Tom manuperálásának az a lényege egyébként, hogy elhiteti Gerivel, aki meg mivel színész, el is játssza, hogy elhiszi (vagy azt játssza el, hogy eljátssza, hogy elhiszi???), hogy a célpont Franci feszes segge, amiben Geri már otthonosan mozog, Tomi viszont csak most lenne albérlő. Mer Norbid nem fog Zsura szavazni, Milán meg egy csicska, és így mindketten Franciskázni fognak.

ŐRÜLET.

Az miért van egyébként, hogy amikor Tomi és Franciska smárol, akkor a csajnak minden mozdulata kiszámítottan modelles? Ki a faszom fekszik az ágyban így, miközben fentrűl egy nyelv hatol az ajkai közé?

Zsu Milánt faggatja, kapok láncot? Mármint nyakba, papírból, nem a lábam köré, szexrabszolgaságból. Milán hazudik, nem tudom, mire Zsu aszongya, bízom benned, a riportban meg sunyigecizi, odakint meg azzal masszírozza Milánt, hogy Morbidt úgy sem szavazza ki, sőt, mert ő ugye a béterv. Milán ezt rém kellemetlennek tartja, és a riportban aszongya, ő ezt nem szereti, mert itten két ember csatározik, de ha választani kell, akkor bros before hoes, bazdmeg, hanyadjára hallom már ezt ebben a műsorban? Ez valami tételmondat, vagy miafasz? Norbitd Gerinek magyarázza, hogy ő nem befolyásolja, felőle arra tesz, akire akar, DE...eh.

E-Löevél, Franci, Tomi, Geri és Andika megy ki világot látni. Geri öltözése közben a háttérben Dia rázza a seggét, ennek tuti van valami oka, de nem tudok rájönni, hogy mi. Zsuzsa odabent Morbitd társaságában pocol, bízik benne, mert tízéves kapcsolat, amit nem fognak itten kockára tenni egy hisztigép kedvéért. Na, persze, Zsu, maradj csak ebben a hitben. Közben odakünn a kvartett a tengerparton kószál, Andikát kis híján elmossa egy hullám, ezzel emlékeztetve mindenkit arra, hogy eltelt az adásból 13 perc, de az egyik karaktert még csak fingani sem láttuk. Két karatéka várja őket a parton, mert a balinéz küzdősportok ezek szerint világhírűek. És negyven fokban bohóckodnak a parton, jézusom.

Az ötven fokos melegben, térdig érő homokban annyira nem örültem neki, hogy ilyen gyakorlatokat kell csinálnom. (Andika)

screen_shot_2017-04-27_at_21_19_04.png

Bent Zsuzsa smink nélkül beszélget Morbitdtal, Andika meg Franci meg azt beszélik meg a karate után, hogy Zsuzsa veszélyes. Geri és Tomi a parton hever kicsit, Tomi már nyeregben érzi magát, de nem buzulásilag, taktikailag, Geri arra szavaz majd, akire ő akarja. Franci és Andika szeretné az eredeti triót egyben tartani, Zsu egy geci, a faszik meg le vannak szarva, mert

Faszik jönnek mennek, a barátság megmarad. (Franci)

Ki a faszom írta ezeknek a szöveget??? És miért ennyire fantáziálatlan? Mennek vissza a villába, ahogy Tomi fogalmaz, majmokat etetni. DE még mielőtt ez bekövetkezne, E-löevél, csilingel a Terror Tablet, Berni meg örül, mint majom a csiklójának, mert végre nem Morbitdtal kell fociznia, hanem olvashat pár sort. És mit? Hát a szerkesztők kavarást, mert megcsetelik nekik, hogy a randin elhangzott: 100%, hogy Norbitd és Milán Zsura tesz láncot. Milán Zsuzsa arcán ijedtséget lát, én Diáén meg diadalittas magabiztossággal keveredő lenézést. Zsuzsa szeretné tudni, ki mondott ilyet, mert az aki ilyet mondott, az sejt valamit. Dia a szemöldökét eszkábálja kameraképesre, Zsuzsa meg rágózik idegesen, és forgatja magát. Berni a surranópályán lapít, és örül annak, hogy nem őt akarják kibaszni innen a faszik, ezt mosollyal, és cuki tájszólásos kommentekkel turbózza fel a riportban.

Na, visszajönnek a karate kölykök, puncsolás, élménybeszámoló, Zsu meg borít, ide figyelsz, kussolsz, melyik szólta be azt, hogy? NA? MIAFASZEZ? Vállalja fel! Mostan! Mindenki mosakszik, Tomi elsőként, én ugyan nem mondtam. Franci azzal támasztja alá a nem mondást, hogy ő tart a kiválasztástól, ergo nem mondhatta. És ők ketten, mint a klasszikus három majmos szobor, nem hallottak, láttak, mondtak semmit. Geri sem mondta. Andika sem. És nem is hallotta. Berni szerint mindenkinek leesett, hogy Andika volt, én nem tudom miből kellett volna leesnie, de legyen, hadd szerepeljen már ő is picit, s lőn, megy szart kavarni Diához, Geriben ne bízz, az veszélyes. Elöevél, ma este kiválasztás, faragjatok embert magatokból, de hirtelen. Van akinek összejön, akad, aki belebukik a feladatba, van ez így. Tomi és Norbi megbeszéli, hogy a haverság az van de a baszásvágy az sokkal erősebb, és az lesz, ami lesz.

Silvyt továbbra is az ohatpusztakócsi kultúr témafelelősének öltöztetik, és a betanult szöveget is nagyjából olyan lelkesedéssel és átéléssel olvassa fel, mint akinek ez zsenánt, és egyébként is, faszomba már, a hajamat miért nem lehet egyszer úgy megcsinálni, hogy ne úgy nézzek ki, mint a saját nagyanyám? Csaj hullik (szörpríz!), a négy faszi dönt, innentől képregény:

page_01.jpg

page_02.jpg

page_03.jpg

page_04.jpg

page_05.jpg

page_06.jpg

page_07.jpg

page_08.jpg

page_10.jpg

page_11.jpg

Diától egy videóval búcsúzunk, amin majdnem, de csak majdnem leszopja NMorbidtot. Jövő hétfőn nem lesz szeánsz, hogyvolttal szerdán reggel jövünk.

198 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranyuszi 2017.05.02. 21:59:19

@Mók_Ica: nem tudom akarom-e látni végül melyik oldalt választja.... :DDD

Kecsolecso 2017.05.02. 22:00:40

Nagyon sajnálom szegény Tomeket, hogy költöznie kell

Mók_Ica 2017.05.02. 22:00:55

Tomika Alexszel akart volna aludni :))))

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:01:38

berni min lepödött meg? nem vágom
azt viszont látni hogy mennyzre "örül" a focistának :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:01:38

@paranyuszi: én egyértelműen nem :))))

@Kecsolecso: én nem.... pffff

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:02:15

@PeniValdes: ne máá, én azt hittem felvilágosult lány vagy :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:02:39

Alexnek konnektor orra van.... tökre belelátni az orrába.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:02:42

@Mók_Ica: miért,lehet tök kényelmes a vállára hajtani a fejet:)))

Kecsolecso 2017.05.02. 22:02:46

Vajon kit visz ki Alex?:)

paranyuszi 2017.05.02. 22:03:22

@Mók_Ica: jóó, most már én sem tudom min gondolkodtam .... :)))

Mók_Ica 2017.05.02. 22:03:29

@Chuck Νorris: látni nem akarja :)))) ettől még felvilágosult lány :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:04:19

@Chuck Νorris: á én csak a harcsabajuszt,meg a jávorpálbajuszt ismerem

paranyuszi 2017.05.02. 22:04:58

Mennem köll! További jó eszmecserét! ;) :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:05:23

@Mók_Ica: nekem nem tetszik bajusz mire fellehet szúrni

Mók_Ica 2017.05.02. 22:05:49

@PeniValdes: :))))

@Kecsolecso: meglepődtél, mi?? :))))

@paranyuszi: hát azon, hogy nem akarod látni :)))

i love you randi??? szegény Berni nem örül a kecskepásztor fiúnak.....

Mók_Ica 2017.05.02. 22:09:24

@PeniValdes: és még szerelmes sem volt beléje.... de Tomiba sem :)))

@Kecsolecso: kérsz egy pohár hideg vizet, hogy megnyugodj az izgalmak után? :))))

Geri kiakadt.... :))) féltékeny Tomekre.....

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:09:36

én még két durranást várok a müsorban.
jön egy olyan bisz"ex" aki két olyan embernek is exe akik maguk is exek.
dia összejön egy be nem költözött játékossal kinnt, és mikor annak az exe vmi tropusi betegséget kap, dia helyettesiti majd

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:10:56

@Mók_Ica: pedig Tomek egy kincs,ahogy megyí fel alá mint egy betépett sündisznó

Mók_Ica 2017.05.02. 22:10:59

Tomek megint okoskodik nagy arccal..... nekem péklapát pozitív a fickó....

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:11:22

@Mók_Ica: a konnektor orr, az a malacorr nem? :)

Kecsolecso 2017.05.02. 22:12:53

@Chuck Νorris: Vagy kiderül valakiről, hogy Bódy Szilvy exe

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:13:03

@Chuck Νorris: hagyd már diát,kidölt,gyenge volt
Franciska zsarolná Gerit, aki nem hagyja magát,bár nem dobta le Franciskát. én igen

Mók_Ica 2017.05.02. 22:13:36

@Chuck Νorris: bakker.... miért nem te vagy a kreatív??? :)))))

@Kecsolecso: megy fénypostával :)))

@PeniValdes: közben kidülleszti a pocakot....

azért ez valóban meglepett, hogy Berni ennyire bukik Tomira.....

Kecsolecso 2017.05.02. 22:13:37

Tomek Berninek is bejön. Tud valamit ez a Pocak!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:13:41

@Mók_Ica: plusz a sapka...azt nem bocsájtom meg neki

Mók_Ica 2017.05.02. 22:15:13

Norbi és Tomi buknak egymásra :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:15:13

@Kecsolecso: lehet hogy a pocak düllesztés a lényeg, tudod mint egyes állatok nagyobbnak mutatják magukat mikor pártválasztanak...

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:15:54

buziskodás mindig vicces, nevettem.
láttátok milánt? kicsit irigykedve nézett :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:16:50

Milán szexi táncosként dolgozott..... eddig azt mondták személyi edző ;)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:16:56

Alexnek férfiszemmel is bejön Milán
Hajrá Milán!!!

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:17:51

alex majdnem rápacsált a szilikongömbre :)

Kecsolecso 2017.05.02. 22:17:53

Musztafa hogy rámart a légzsákokra

Mók_Ica 2017.05.02. 22:17:54

Alex rábukik Andikára.....

Kecsolecso 2017.05.02. 22:20:11

@PeniValdes: És a csirkék is?

@Mók_Ica: Mindenkinek feltűnt:)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:20:20

@PeniValdes: Milán butuska.....

@Chuck Νorris: nem majdnem.... megbögyörészte Andikát....

Mók_Ica 2017.05.02. 22:21:06

Berni jöjjön össze Milánnal.....

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:21:26

berninek láthatoan senki sem közömbös :)
a kérdés ki dönti le a bernini falat elöször? :)

Kecsolecso 2017.05.02. 22:23:19

Alex már Andikánál jár

Mók_Ica 2017.05.02. 22:24:26

@PeniValdes: ha csak ez a 2 lehetőség van, akkor mindenképp :))) egyébként egyik sem......

Francinak mi tetszik ennyire Tomin??? Tomek Franci hóna alatt rohangál, és k nagy arca van.....

Kecsolecso 2017.05.02. 22:26:01

@Mók_Ica: Nagy a szája és erősnek tartják bent, ez vonzóvá teheti

Kecsolecso 2017.05.02. 22:26:54

@PeniValdes: Könnyen hazaküldhetik csütörtökön vagy pénteken

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:27:25

megy a nagy manuperálás
milan - Berni+Andika picit zsu
tomi- Berni+Franci
norbi- zsu
geri - senki
alex- senki

vszinü az utolso kettö közül repül majd vki. bár diát sem találtam el szal...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:31:14

aztán küldjenek vmi csirkepozitív csávót5

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:34:04

fu tominak hogy ágaskodott a lepedő, ráadásul egyszerre két helyen!
most már értek mindent :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:35:38

@Chuck Νorris: arra utalsz hogy becsempészett egy ájfont?

Kecsolecso 2017.05.02. 22:35:50

@Chuck Νorris: Most már szimpatikus ugye?:)

Kecsolecso 2017.05.02. 22:36:25

@PeniValdes: Tomeknek szüksége van egy barátra

Mók_Ica 2017.05.02. 22:36:49

@PeniValdes: nekem antipasi....

@Kecsolecso: butuskák vagy túl fiatalok a lánykák :))))

Milán udvarol :)))

Tomi megint arcoskodik.... sztem kurvára féltékeny Milánra....

Mók_Ica 2017.05.02. 22:38:15

na, a szerkik is nyomják a Berni Milán duót... lássuk mit kezdenek egymással....

@Kecsolecso: ott van neki Norbi

Kecsolecso 2017.05.02. 22:38:50

Alex és Geri nem vágja, hogy nem kellenek a csajaiknak?

Mók_Ica 2017.05.02. 22:39:52

@PeniValdes: kicsiTomi?? :DDDD

Andika is féltékeny.... nem teCCik neki Milán és Berni párosa

Kecsolecso 2017.05.02. 22:41:23

Franciék harmadszor?

Mók_Ica 2017.05.02. 22:41:26

a szlogen: használjatok gumit!! - ez mindig elhangzik, ha vki kimegy :)))

Mók_Ica 2017.05.02. 22:42:35

@PeniValdes: hát annyira nem érdekel :))))) felőlem lehet bármekkora....

Kecsolecso 2017.05.02. 22:42:56

@Mók_Ica: Autóval mennek, persze hogy mondják:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.02. 22:43:38

@Mók_Ica: á most befészkelte ez a gondolataimban

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:43:41

hatalmas randi. egy döcögö kocsiban egy poros bekötöuton, teheneket bámulva, pezsgözni :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:44:26

hány kamerát tettek ebbe a nyomi zörgős kocsiba???

Mók_Ica 2017.05.02. 22:46:14

@Kecsolecso: azt nem tuTTák bent.... :)))

@Chuck Νorris: romantikás.... ja, nem is.... :)))

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:46:25

@PeniValdes: hát attol függ kit gondolsz tehénnek :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:46:50

@PeniValdes: gondolj inkább a csirkés csávóra :)))

Kecsolecso 2017.05.02. 22:47:38

@Mók_Ica: Innék most hideg pezsgőt, körül is nézek hátha van:)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:49:11

@Kecsolecso: mmkk kell hogy legyen otthon hideg pezsgőd!!! :))))

@PeniValdes: :))))

Chuck Νorris 2017.05.02. 22:49:56

@PeniValdes: én nem is vagyok az, inkább vén kecske :)

Mók_Ica 2017.05.02. 22:53:20

jó pihit nektek :)))) :*

BAZINGA2 2017.05.03. 18:50:17

Azt hiszem, hogy a csatorna nagyon melléfogott ezzel az "exes" műsorral. Nagyon jelentéktelenek a szereplők, a stylistnek pedig nincs fantáziája. Szegény Sylvi ahogy kinéz egy borzalom, ráadásul még a műsorvezetés sem neki való. Maradok a poszt olvasásnál, az legalább szórakoztató....
süti beállítások módosítása