Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x14 - Parker és Rick

2017. április 28. 13:00 - Chat Géza

Parkerék már két bányánál űzik az ipart, de ez egyelőre nem jár dupla annyi gázsival, csak dupla annyi stresszel. A spúrkodás nagymestere, Parker kitalálta, hogy a saját területére odarendel egy böszme drága, de legalább Golden Gate-híd hosszúságú futószalagot. Erre azért volt szükség, hogy ne kelljen annyi földet dömperezni, csak markolózni. Ezzel benzint és időt spórolnak. A futószalag szállításával is megy a pöcsölés, megint centizni kell, hogy a gép elférjen az úton és ne boruljon be a francba az árokba, de az igazi "baj" működés közben üt be. Parker szabályosan túleteti a gépet. Ettől persze nem lesz totálkáros a masina. A nagy ilyedtségre gyorsan lemérik, hogy ki mennyit termelt. Parker koszos 70 és valamennyi unciát kapart össze, míg Rick 4 műszak alatt a holnaputánt is kibányászta a maga 100 uncia körüli zsákmányával.

kepernyofoto_2017-04-28_9_19_15.png

kepernyofoto_2017-04-28_9_19_20.png

Amíg más hülyére keresi magát, addig Hoffman tovább hajtja a szopórollert. Múltkor becsöngetett nála a haverja, hogy van egy igen pöpec kis terület, csak gépek kellenének, meg ember, hogy ki is lehessen bányászni az ott rejlő aranyat. Hoffman is ismeri a mondást, hogy a remény hal meg utoljára, úgyhogy már csomagol is és megy. Csórikámék persze nem tudnak elkezdeni egyből dolgozni, mert meg kell oldani, hogy a kicsit odébb lévő víztározóból a mosó megfelelő vízhez jusson. Nem egy rakétatudomány, elvezetik a csöveket, beröffentik a szivattyút, oszt csá. Eddig még csak egy valami nem cseszett ki Hoffmanékkal, az anyatermészet. Hát most elszabadul a Dante pokla, akkora vihar tombol a hegyen, ahol vannak. Végül, nyögvenyelősen csak sikerül pár órán át üzemeltetni a mosót, így meg is tudják nézni, hogy van-e értelme ott lenniük, vagy megint nettó szopás az egész. A szőnyegen fennakadó aranyporszemeket elnézve szinte sírnak a gyönyörtől Hoffmanék. 8-9 uncia ilyen rövid idő alatt? Hallelúja! A végén még kihozzák nullszaldóra a szezont.

kepernyofoto_2017-04-28_9_19_41.png

kepernyofoto_2017-04-28_9_19_39.png

Tony kotrójával rég foglalkoztunk, pedig dramaturgiai szempontból igen jelentős, hogy az üzemben lévő csotrogány mennyi aranyat hoz vagy éppen visz. Most épp deficitet termel, ugyanis áll. Kevinnek sikerült úgy üzemeltetnie a gépet, hogy arról megint, immáron sokadjára lemásztak a vödrök. De mos annyira, hogy nem lehet se ésszel, se erővel visszapattintani. Erre azért Tony is kiszáll a helyszínre, hogy személyesen vezényelhesse le az irdatlan lecseszést. A lényeg továbbra sem más, minthogy a gépnek így vagy úgy, ha kell kézzel tolva, de mennie kell. Mivel ezt most Kevin elbaltázta, és csak rongyos, cselédeknek se elég 100 unciát kapart össze, ezért Monicán a sor. Addig a fiú mehet kukoricán térdepelni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása