Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X06 – Badár, az Agy, és a csalfa Détári

2017. április 27. 15:00 - Bruti

A Készhelyzet mai epizódjában nem egyszerű feladat elé állították a két vendéget. Badár Sándornak vezető szerep jutott, ahol egy halom renitenskedő szervet kellett összefognia, majd jött Détári Enikő, akit, távollétében már el is temettek.

1_13.jpg

Badárral indítunk. A műsor előtti riportban kiderül, hogy Sándor nem izgulja túl a dolgot, hisz Hajóssal eleget improvizáltak ők már a Godot színpadán, még a Dumaszínház hőskorában. Sőt, ennél durvábbak is kiderülnek, de Hajós inkább a jótékony homályban tartaná ezeket a történeteket. 
De nincs idő a nosztalgiára, indul a felvétel. Műsorvezetőnk kezében a szokásos csengője mellett, egy sisak van, ami agyat formáz. A mai tematika a „szerelem”, amiről Hajós állítólag nem sokat tud, maximum annyit, hogy ez az az érzés, amit a nők iránta szoktak érezni. Erre a közönség kiröhögi, majd jön egy kis fújolás is, de Hajós szerint pont így történik nála az életben is. Ezután felkonferálja a vendéget, Badár Sándort és rövid beszélgetés után felkerül a fejére az agysisak, és indul a jelenet.

2_12.jpg

Egy srác lép oda hozzá, és be is mutatkozik: ő az Idegrendszer, Sándor meg az Agy. Nagyon sürgős beavatkozásra van szükség, mert meg kell kérniük Eszter kezét. Az látszik, hogy Badár próbálja beemelni, hogy mibe is csöppent, és ebben segít neki az, hogy minden szereplőre rá van rajzolva, hogy micsoda. Mikor beérnek a vezérlőbe, már ott a Tüdő, a Máj, meg a Szív is. A Tüdő tiszta ideg, meg hiperventillál, mert ideges a leánykérés miatt, a Máj azt tanácsolja, hogy igyanak meg valamit, már csak azért is, mert egy kocsmában vannak Eszterrel. Ekkor jön a Szív és közli, hogy össze kell dolgozniuk, hisz a szerelem mindennél fontosabb. Ezzel az Agy nem igazán ért egyet, szerinte a szex fontosabb, és látszik rajta, hogy nem fűlik a foga ehhez a lánykéréshez.

3_13.jpg

Közben a dolgok felpörögnek, mert a gazdatest letérdel Eszter elé és át akarja adni a gyűrűt. Na, ez a Tüdőnél kiveri a biztosítékot, liheg, és le akarja állítani az egész műsort, mert szerinte nagyon veszélyes. Az Agy sem szeretné, ha elfajulnának a dolgok, de a Szív ellenük beszél. No, így hadakoznak, de az Idegrendszer nem bírja és elájul a Tüdővel együtt. A Szív viszont pörgeti őket, szerinte mindenképpen meg kéne kérni Eszter kezét, mert szerelmes a gazdába, de az Agy szerint nem fognak elvenni egy bajszos nőt. Ez így megy még egy darabig és Hajós még a leánykérés előtt lecsengeti a műsort. Meg kell hagyni, nem volt könnyű helyzete Badárnak, kicsit kusza volt az egész sztori, mert folyamatosan beszélt minden szereplő, de a stand-upos kihozta belőle, amit lehetett. Szerinte az volt a szerencséje, hogy látta Woody Allen, Amit tudni akarsz a szexről c. filmjét, hisz ott is hasonló figurák szaladgáltak így volt miből merítenie.

4_13.jpg

A szünet után érkezik a következő vendég, Détári Enikő. Kicsit beszélgetnek Hajóssal a színészetről, majd indul a műsor. Rövid felkonf után érkezik Enikő, akin egy sima utcai ruha és kabát van. Ehhez kapott még egy gurulós bőröndöt, szóval sok mindenre ő se tud következtetni a jelmezéből. De nincs is rá ideje, hogy ezen rágódjon, mert indul a jelenet. Ahogy belép a szobába, egy fiatal férfi várja aggódva. Viszont nincs egyedül, mert vele van egy tévés stáb is, akik az eltűnt feleségéről forgatnak. Mint kiderült, a feleség, vagyis hősünk, öt napja eltűnt, és már el is temették. Enikő, vagyis Júlia megpróbálja kimagyarázni a dolgot. Nem tűnt el, csak lemerült a telefonja. Közben az egészet közvetíti a 7-es csatorna stábja, ami kicsit zavarja a főszereplőket. Azért Júlia végül nyilatkozik nekik: Norvégiába volt a lányánál. A riporternő bulvárosan adja tovább az infót, miszerint kicsit dadogott az eltűnt, mikor arról kérdezték merre volt. Közben Júlia bizonyítván, hogy minden rendbe van, lesmárolja a férjét. Ennek ellenére riporter még erőltetné az interjút, viszont ekkor belép egy új szereplő. Emberünk odaszól Júliának, hogy meddig marad még, hisz neki azt mondta, hogy öt percre felugrik, kirúgja a férjét és már jön is. No, ebből balhé kerekedik, a férj leüti a pasit, a tv meg új szeretőről és hazugságokról közvetít. Júlia az unokaöccseként mutatja be a jövevényt, de ekkor már senki nem hisz neki. A férfiak összeverekednek, a szereplők egymás hegyén-hátán, a tévé közvetít, Hajós meg úgy látja jónak, ha lefújja a jelenetet.

5_13.jpg

A csapat óriási tapsot kapott, és igazából írásban nehéz visszaadni, de a jelenet végül is jól sült el. A Grund színészei ma is nagyot alkottak, de a főszereplőink is állták a sarat. Sőt, a jelenet utáni beszélgetésből az is kiderült, hogy Détári Enikő nem bízta a véletlenre a dolgot, és még tréningezett is a feladatra a Grund színház tagjaival.

6_12.jpg

Címkék: Készhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_Rézi 2017.04.27. 15:46:03

Bocs, hogy a csapos közbeszól, nem szokásom fennakadni elgépeléseken, de a művésznő DÉTÁR Enikő, nem pedig Détári (mint Lajos, aki egykoron remek focista volt).
Amúgy köszönet a hv-ért!
süti beállítások módosítása