Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az édenben 1x06 - Félelem és reszketés Perödájzfalván (18+)

2017. április 27. 08:13 - Dzsudibí

Dia reggeli ellenőrző körútra indul - értsd: ébredés után azonnal rohan Norbi és Zsuzsa szobájába, hátha in flagranti érheti a volt szerelmeseket. Amíg odaér, még egy bevágásból megtudjuk azt is, hogy nem szeret Berni és Vezérkan Tamás mellett aludni, mert nincsen se takarója, se hellllye. A szobában azonban csak a feldúlt üres ágy fogadja, ezért rikácsoló roadshowt indít a házban, melynek fő témája csalódottsága, hogy nem Norbi ébresztette. Értsd: tuti, hogy ezek ketten dugtak az éjjel, azért nincs mán egyik sem a szobájában, de majd lesz nektek nu pagagyi! Végszóra Norbi is megjelenik, Dia irritáló obégatását meghallva azonban menten kifordul a szobából, mely reakció természetesen csak olaj a sötétség tüzére, lesz ennek még folytatása, attól félek. 

1.png

Franciska eközben diplomatikus, ám félreérthetetlen esküt tesz a kamerába ismét: Tamással elkövette azt a hibát, hogy nem csak a játék szempontjából állt hozzá pozitívan, hanem hagyta magát megpocsíkolni is emberileg is, ezt a hibát mégegyszer nem követi el Gerivel. Értsd: a második körös dugást is Franci nevéhez kötheti majd az utókor, míg Dia szexfüggőségét bizonyító papírjai lassan porosodnak az almárium mélyén. 

2.png

Reggelinél Ájfónos Tamás váratlan őszinteséggel lepi meg az asztalnál ülőket és engem is: saját bevallása szerint sem ért a nőkhöz, Berni le is csapja a labdát, miszerint nem új információ ez annak, akinek már volt szerencséje Tamás úr bökőjéhez. Reggeli után békés idill a medence partján, Berni, Dia, Franci és Andika beszélgetnének (utóbbiról, nem tehetek róla, de akárhányszor meglátom, a halott szőr szókapcsolat ugrik be, és az, hogyha holnap végre beteljesülnének Pataky Attila jóslatai, és ET leszállna a haverjaival a Tabánnál, akkor tízes skálán mennyire találnák morbid és primtív szokásnak, hogy az emberi faj egyes tagjai más emberek levágott, halott szőrét csomózzák a sajátjukhoz, hogy aztán napestig simogassák).

2a.png

Zsuzsi csatlakozna a diskurzuzhoz, de Dia hamar elzavarja, így amaz kénytelen Tamáshoz rohanni panaszaival. Tamás csak annyit ért meg az egészből, hogy már megint szót kapott, így a reggeli csorbát kijavítva ismét megkérdőjelezhetetlen vezérkan státuszát bizonygatva kijelenti, hogy őt itten bizony semmi mással nem tudják más véleményre kényszeríteni semmivel kapcsolatban sem, csak egy jó, szűk puncival. A vezérürü és Zsuzsi összeállnak, hogy Norbinak is elpanaszolják, Dia milyen prosztó volt, Tamás előveszi minden taktikai szépérzékét, és kiönti a szaros bilit Norbinak Diával kapcsolatban, aki borús képpel hümmög egyetértően. Zárásképp Norbi megbeszéli Zsuzsival, hogy most egyelőre vonuljon vissza, és keressen magának másik párt, és majd végére lehetnek együtt. Zsuzsi elégedetten bólogat, Norbi is hátradőlhet, mert egy időre most megszabadult Zsuzsitól, addig legalábbis mindenképp, míg sikerül az átmenetileg nem szexőrült Diát megfektetnie.

3.png

Egy lány és egy fiú randira mehet, hogy ki, azt egymás között döntik el a lakók egy pózversenyen, beszéljenek hát helyettem a képek (jó, azért nyilván nem hagyhattam szó nélkül egyiket másikat).

Geri kapásból félreérti a feladatot, és egy bűvésztrükk keretében eltünteti az állát.

4.png

Milánnak már persze nem kell kétszer elmagyarázni, mi a teendő, és nekifutásból villant, szigorúan csak karizmokat természetesen, mert a héten lábnap még nem volt.

5.png

Norbi majd beszarik, úgy feszít.

6.png

Tamás a pörköltpózzal indul, mivel annyi esze azért még neki is van, hogy vagy vele nevetnek, vagy rajta. A szexizmát például külön ki kellett blőrözni, annyira ocsmány randa. 

7.png

Andika recepciós múltjával hódít.

8.png

Berni, akibe még én sem tudok belekötni

9.png

10.png

Dia, aki ugye pedigrés szépségkirálynő is, szerényen bevallja, hogy ő csak a szépségversenyes pózt tudja, a híres korlátonülőset.

11.png

Zsuzsi

13.png

Franci

12.png

A versenyt Norbi, illetve Tamás úr isteni beavatkozása révén Zsuzsi nyeri, így ők mehetnek az álomrandira, Dia feje tanulmány. Ezek után Dia a zuhanyzóban összegörnyedve kenegeti el a taknyot az arcán, Norbi próbálja vígasztalni. Persze ezek után kénytelen elhívni Tamást egy beszélgetésre, mert ha nem, akkor meg Dia nyekergését kéne elviselni, és az még rosszabb.

14.png

Norbi csalódott, mert a Nagy Barátság 6. napján máris úgy érzi, hogy Tomi Dia alá akar tenni. Tamás színt vall, szerinte inkább Zsuzsi, mint Dia, Norbi meg arra kéri, ebbe inkább ne pofázzon bele. Ezek után Geri önként megy házhoz a lófaszért, amikor rákérdez Tominál, hogy VAJON direkt pontozta-e le Diát ennyire látványosan, mire Tamás összerakja fejben a puzzle-t, és Gerit kiáltja ki főbűnösnek az ügyben, mert bizonyára ő sározta be Norbinál is. Édes faszom, ezeknek még ez is egy megoldandó rejtély, amit magyarázni kell, élükön az egyébként szerintem látens homoszexuális Tomival, aki meg azt hitte, hogy senki nem fogja átlátni ördögien bombabiztos és remekül álcázott tervét. Zsuzsi és Norbi távozásával Franci és Halott Szőr vígasztalják az ágyban zokogó Diát.

16.png

"Kövezze meg magát az, aki úgy gondolja." (Dia)

Tamás máris újabb rohamot indít Dia ellen, és kiadja Franci nevű alvállalkozójának a feladatot, hogy intézze Dia kiesését, már persze abban az esetben, ha nem akarja saját magát a vila falain kívül látni. 

15.png

Norbi és Zsuzsi hajóra szállnak, a narrátor szerint egy hamisíthatatlan búvárkodás várja őket, brávó. Az úton nem történik semmi említésre méltó, hacsak az nem, hogy Zsuzsi nagyon félt a cápáktól, de azért el tudta magát engedni, illetve hogy Norbi fullba tolta a kretént, és egyetlen mozdulattal sikerül megszabadulnia egy körmétől és teszi használhatatlanná a térdét. 

"Hát amikor megláttam a Norbinak a testi állapotát, meg se lepődtem." (Dia)

 17.png

A randi alatt a házban két vonalon futnak a történések. Tamás Berninek ecseteli a hálóban, hogy ő itten az óriási, eszettttlen nagy király, az ő közbenjárása nélkül nem történik itten lófasz se, merthogy a villa lakói mind-mind saját kis színházának marionettbábúi, a zsinórokat meg a faszával rángatja fel-alá kedve szerint. Merthogy itt mindenki fél tőle. Az étkezőben pedig a már fent említett kis marionett figurák lázadoznak helytartójuk ellen, mert ők még nem tudják, hogy félnek tőle.

"Nem én vagyok túlpörögve, hanem ezek vannak lelassulva." (Tomi)

 

18.png

19.png

20.png

Pandor.... izé, a játékosok kérdéseket tehetnek fel egymásnak névetelenül, ami egyben azt jelenti, hogy mindenki magára ölti a vasárnapi ünneplőst, vagyis a kanok pólót húznak az úszógatya mellé, a lányoknak meg hirtelen lesz szemöldöke. A legtöbb kérdés természetesen a Zsuzsu-Dia-Norbi háromszög témakörben érkezik, Franci valaki lefaszfejezi Tomit, akit persze nem hat meg a dolog, hiszen tudja, csak félelemből morognak rá a többiek. Zsuzsi nem magabiztos, de tudna gecibb is lenni elmondása szerint, csak Norbi kedvéért fogja vissza magát.

21.png

22.png

BULIKA. Tamás mostmár nem csak telefonokkal, de a villa nőivel is kereskedik, arra utasítja ugyanis Francit, hogy vegye rá Gerit, hogy Diára szavazzon, ha máshogy nem megy, akkor tegye szét a lábát. Franci a "Neki nem fogom" válasszal biztosít minket affelől, hogy de. Valószínűleg csak a félelem, és nem lelkének nemes egyszerűsége az, ami visszatartja, hogy Tomit elküldje a véreres lófaszba fenti javaslata miatt.

23.png

Ahogyan én azt mán az elejin megjósoltam, visszatérünk a reggeli témához is, vagyishogy Norbi miért nem keltette Diát, de szerencsére nem időzünk sokat ezen a témán (vagy csak a szerkik voltak kegyesek, és kivágták a maradék két és fél órát). Norbi Tomit próbálja puhítani Dia ügyben, nem sok sikerrel, ami Norbinak nagyon fáj, mert már 6 teljes napja barátok, és úgy tűnik, máris szakításra kerül a sor. Holnap este kiszavazás, úgyhogy kiderül majd az is, mi lesz a Nagy Barátság sorsa. 

291 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.27. 08:53:10

"Rikácsoló roadshow" sírok, bzdmg
xD

Akasa27 2017.04.27. 09:23:17

"hogyha holnap végre beteljesülnének Pataky Attila jóslatai, és ET leszállna a haverjaival a Tabánnál, akkor tízes skálán mennyire találnák morbid és primtív szokásnak, hogy az emberi faj egyes tagjai más emberek levágott, halott szőrét csomózzák a sajátjukhoz, hogy aztán napestig simogassák)."
elküldtem a hajfelvarrott barátnőmnek.:))))) lehet, hogy 25 éves barátság megy a levesbe?

papucsorránpamutbojt 2017.04.27. 09:31:44

Hjaaaaaajjjj ettől a Franciskától a hideg futkos a hátamon!!!!! Agyi kapacitása Éden1Jenni szintjén, de neki legalább jó teste volt.
Most komolyan, hogy lehet ilyen fejjel oxigént felvenni?

Amúgy ma végre volt "feladat" is... Egyedül az ájfóneppernek jutott eszébe tematikát vinni bele! Kezd szimpi lenni a Pókhasú Pöri!

aruhamiatt 2017.04.27. 09:43:17

Franci a "Neki nem fogom" válasszal biztosít minket affelől, hogy de. <----- ilyen egyszerű. Nem értem a pasik mit motyognak állandóan a bonyolult női lélekről? :)))

Szuper jó poszt, köszi!

viragoskertecske23 2017.04.27. 10:39:44

Nagyon jó öfi lett Dzsudibí :D :D

Aharon 2017.04.27. 11:02:23

Remekmű, köszi :)

Csak frissiben kapcsolódván be a kommentfolyamba, megkérdezném, ugye az megvan, bár lehet vótmán, hogy a Geri már egyszer járt az Édenben, igaz, a TV2-sben, de ez szvsz ő az:

keyframe.nava.hu/service/gallery/keyframe/2015/05/18/tv2-79210/tv2-79210-06212500.jpg

Nem mellékesen az ő esetében a "vendéglátásban dolgozom" nem rúdtáncot vagy svájci kurválkodást jelent, hanem az Osho étterem pincére volt, és qrva jó fej. Remélem, sikerül neki valami, bár a véleményem szerint gyönyörű, ám egyben sajnos elég butuska Francival ez nem fog menni neki.

Aharon 2017.04.27. 11:26:38

Ja, és Berninek adnék egy ötöst. Eszméletlen gyönyörű kis dög. A travi, a csövescsajszi, a szexi ám elképesztően hisztis és sírós Dia mellett Francival ketten csillognak mint arany a telérben.

Dzsudibí 2017.04.27. 12:37:33

@sixx: wow köszönöm, ezért a dicséretért már megérte ilyen retkül korán kelni :)

papierusz 2017.04.27. 13:06:16

errefelé fele a délvidéken tök normális hogy így mondják: helyje. Nincs helyjem. Tényleg úgy hallatszik, mintha a hely szóhoz hozátenne egy - je birtokos személyjelet. Egyetemi professzortól lefelé hallottam már minden szinten. Remélem, leírni legalább nem így írják.

brigi0204 2017.04.27. 13:36:40

@Aharon: Hát, nem alkothatott ott emlékezetest :D :D

2017.04.27. 14:29:08

@Dzsudibí: én kinyomtatnám (pólóra) és bekereteztetném!
xD

Kecsolecso 2017.04.27. 16:49:57

Andika elcsúszott a póz közben?

2017.04.27. 17:49:22

@Akasa27: múltkor háttérzajként ott maradtam vmelyik CS:I epizódnál, abban az vót, h europai halott hajakat adtak el a szépészek USA nőknek, és amikben laktak hullás hajas táplálkozós akta kolóniákok. Brrrrr.
Off voltam, bocsyka.
xD

pogona vitticeps 2017.04.27. 18:04:45

@Kecsolecso: Neeem, ez csak egy egyszerű fogalomzavarból adódó minggyá jön a misszionárius...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 18:22:33

Milánt így hátulról bírom, Norbit féltem, Tomi póza olyan mint amit anno én nyomtam a Gellérthegyen miután edzettem, Andi szegény elcsúszott, berni edzetlen, Dia semilyen, Zsuzsi zsuzsi, Franci meg medence pózolt

Mók_Ica 2017.04.27. 20:45:28

@Biriksz_Krokiksz!: ezt én is láttam :))))) szeretem a csi-t :)))))

@Kecsolecso: "szép pózba" esett... :))))

a poszt nagyon állat lett :))) köszi :))))

2017.04.27. 20:49:03

@Mók_Ica: jó fújj volt :/

Na! Most néztem vissza a tegnapi részt, uncsis volt (vagy a pósut után tűnt annak) viszont a végén a pandorás zenék bejöttek, mik voltak azok?

taga20 2017.04.27. 20:54:56

@Biriksz_Krokiksz!: nem mondod, hogy eszt a dzsuvát is nézed!:)))

bElannaTorres 2017.04.27. 21:00:30

Nagyon tetszett az összefoglaló :D

Nekem most Tomi a kedvenc, az hogy elején repült a hülyegyerek bence vagy ki az meg a legjobb döntés volt a bentiek részéről :)

2017.04.27. 21:00:39

@taga20: tagám egyetlenem. Ne baszd fel az agyam, ezt a témát párszor már megrágtuk, ne kezdjük megint elölről, baszod. Jó éjszakát kívánok, csókcsi!

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:01:44

Sziasztok, megjöttem!
Örülök, hogy ilyen pozitív a fogadtatásom!
Dzsudi, itt ott visítva röhögtem, nekem Te vagy a kedvencem ;)
A póthajas és szemöldökös gagek nagyon ütöttek ;)@Dzsudibí

2017.04.27. 21:02:22

@bElannaTorres: utálom, de muszáj maradnia!!!!!!!
xD

taga20 2017.04.27. 21:03:56

@Biriksz_Krokiksz!: lásd milyen érző férfi vagyok, mostantól én is nézem.

jó, azé hangot nem rakok rá:)))

2017.04.27. 21:06:28

@taga20: ja, csak ne dumálj, bele! ;)

taga20 2017.04.27. 21:10:06

@Biriksz_Krokiksz!: inkább nézem a csengetett mylordot az rtl+-on, azon mindig szakadok:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:21:54

@bElannaTorres: én is kedvelem a telefonneppert, szerintem remek főgonosz lenne egy vígjátékban

Mók_Ica 2017.04.27. 21:28:51

@taga20: óóóóó.... van benned vmi jó is :))))) YRML fan forever :))))))

@MindigOne1PontAvegen.: szia :) hamarosan kezdés, akkor indul be a kommentelés :))))

@Biriksz_Krokiksz!: ekg bébi :))))

paranyuszi 2017.04.27. 21:33:27

De jó lenne, ha Dia menne haza, pedig biztos Zsuzsi fog. :( Pedig megnèzném Norbi fejét...

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:35:12

@PeniValdes: tökön?
@Mók_Ica: figyelek. De a Viasatnak nem erőssége a pontosság.

Szerintem Zsuzsi megy.

.

Mók_Ica 2017.04.27. 21:39:23

Melyik fiún volt az a pink alsónaci???? :DDDDDDDDDDDD

Kecsolecso 2017.04.27. 21:39:44

Szylvi minden ruháját kirágta valami középen

Mók_Ica 2017.04.27. 21:40:23

Tompika pont ma akar semleges maradni..... aham..... pffff

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:41:10

@PeniValdes: ha nagyon megdagad, és lendületből ülök le, akkor előfordul, de nem kinevetni!

Mók_Ica 2017.04.27. 21:41:19

@PeniValdes: akkor félreértettem..... bocsi. mit szerettél volna kérdezni?

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:41:55

@Mók_Ica: annyira szerencsétlen hogy fáj.

Franczinak mi lett a hangjával?
.

Kecsolecso 2017.04.27. 21:42:00

Tomek ha nem Dia és Zsuzsa, akkor Franci kiesését szeretné?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:42:30

Norbi mit próbál elhinni? mert Tomci beszívott monológjából nem jöttem ré

lentilky 2017.04.27. 21:42:58

OkosTómi még csúnyán pofára eshet ezzel a nagy magabiztoskodással... Eddig egy önjelölt Corleone (sőt, maga Corleone se) jutott el a gömbdobálásig.

Kecsolecso 2017.04.27. 21:43:07

Csajok figyeljetek, Tomek közeledése minden nőnek jólesne:)

Mók_Ica 2017.04.27. 21:43:38

@MindigOne1PontAvegen.: ugyanaz, mint Tompikának.....

a semleges Tompika már kampányol Dia ellen...... pffff

Mók_Ica 2017.04.27. 21:45:17

@Kecsolecso: ha könyvet írna belőle, nem sok papírt kellene pazarolni az oldalakra..... :)))))))))
továbbra is pöcsfejnek tartom....

paranyuszi 2017.04.27. 21:45:37

Amondo vagyok, Tomi Norbival akar pàrba állni.... :DDDDD azért paterolja Diát...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:46:02

Tomci terelgette gergőt, vagyis ott lihegett nyakába

Mók_Ica 2017.04.27. 21:46:16

@MindigOne1PontAvegen.: akkor bevallom felnevettem azon amit írtál :)))

Chuck Νorris 2017.04.27. 21:47:30

Geri ma is eltüntette az állát :)

Mók_Ica 2017.04.27. 21:47:37

@paranyuszi: simán lehet... elég olyan a stílusa....

@PeniValdes: csak mert semleges lett ma.... képzeld, ha nem az lenne....:))))

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:47:43

@PeniValdes: baj? Létezik még fiú-lány barátság!

Tompi majdnem lenyelte Francit. Ez most miez? Ennyire fél ez a kislány?
.

Mók_Ica 2017.04.27. 21:48:31

@Chuck Νorris: ma csak magánszorgalomból, mert nem volt feladat :)))

naezjó... 2017.04.27. 21:49:36

Már várom az első "akkótegyedrámbázmeg-et"... :)

Kecsolecso 2017.04.27. 21:49:53

Fel kell készíteni a balinézeket Andikára:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:50:23

@MindigOne1PontAvegen.: az kislány...nagyon

Tominak Gerivel céljai vannak....csak ezt miért olyan fejjel mondta mintha felakarná szedni?

Mók_Ica 2017.04.27. 21:50:35

@paranyuszi: Tominak Gerivel vannak céljai, meg is mondta :)))

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:51:26

@Kecsolecso: miért?
Hallod, Tompinak meg céljai vannak Gerivel, félelmetes volt, ahogy mondta.
.

Kecsolecso 2017.04.27. 21:51:44

Tomek egy kincs kaszting szempontból

Mók_Ica 2017.04.27. 21:52:05

Franci tényleg úgy lépked mint egy zsiráf..... kis pálcika lábai mingyá összecsuklanak....

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 21:52:17

@PeniValdes: nem tudlak követni, nem ekg most :(

Kecsolecso 2017.04.27. 21:53:01

@MindigOne1PontAvegen.: Mert fél Tomektől és becsicskul neki

Mók_Ica 2017.04.27. 21:53:23

@naezjó?: szeva :))) rég láttalak :))))

@Kecsolecso: akkor maradjon?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:53:36

@MindigOne1PontAvegen.: Franci gyerek még, csak ne kapjon élettől pofont

paranyuszi 2017.04.27. 21:53:49

@Kecsolecso: nem láttuk a jàtèkszabályzatot.... :D

Chuck Νorris 2017.04.27. 21:54:15

tominak milyen kis hetyke cickoja van

Kecsolecso 2017.04.27. 21:54:29

Andika is nyakláncot akar adni Francival együtt?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:54:35

ezt a telefonost miért mutatják folyton?

Mók_Ica 2017.04.27. 21:54:37

@Kecsolecso: nekem igaziból mindegy... nem vagyok oda a fociért :))) csak folytattam a sort :))))

Kecsolecso 2017.04.27. 21:55:21

@Mók_Ica: A vége előtt essen ki:)

naezjó... 2017.04.27. 21:55:21

@Mók_Ica: Hahó, jöttem hozzátok állni a legtávolabb :)

Kecsolecso 2017.04.27. 21:56:30

@PeniValdes: Tőle vannak a replika ájfonjai a stábnak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 21:58:08

@Kecsolecso: de tényleg,mit vmi grafomán kommentelő olyan a tag

2017.04.27. 21:58:27

Andika a leguncsibb, köszönőviszonyban sincs a beharangozójával. Menjen. (á, tuti marad)

paranyuszi 2017.04.27. 21:58:45

@Mók_Ica: Àhhh, megfejtettük Tomit, ennyi.. :DD

Chuck Νorris 2017.04.27. 21:59:06

@PeniValdes: gondoltam bevágodok nálad. ha ejtek rola pár poztitiv szót :)

paranyuszi 2017.04.27. 22:00:05

@Kecsolecso: a bimbije kiáll... legyen AA-s :DD

Kecsolecso 2017.04.27. 22:03:09

@paranyuszi: Nem néztem meg, hittem Csuk Norrisznak

Mók_Ica 2017.04.27. 22:04:34

@Biriksz_Krokiksz!: nem fog zavarni sok vizet..... legalább látványnak lenne kicsit jobb....

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:04:44

"capueiráztak a tengerparton" valaki nagyon ért a küzdösportokhoz :)

Kecsolecso 2017.04.27. 22:05:46

Szerintetek Tamás kire rakja a nyakláncot?
Dia

Mók_Ica 2017.04.27. 22:06:19

@Chuck Νorris: meg fürödtek az óceánban a tengerparton :)))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:07:44

@PeniValdes: ja ök voltak a capueira oktatók. persze geri mondta , tomi biztos tudjta hogy ennek köze nem volt hozzá :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:07:50

kiszavazás, megy mindenki és felveszi a magassarkúját, kivéve Franci :)))))

Mók_Ica 2017.04.27. 22:08:44

miért van kiblőrözve Tompika felsőkarján a tetkó??

paranyuszi 2017.04.27. 22:08:50

Body S, azt mondta màsodik kivàlasztàs? Akkor volt egy döntetlen? Dia-Zsuzsi 2-2?

Kecsolecso 2017.04.27. 22:09:01

@Mók_Ica: Odaadja Tomeknak, mert alacsony?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:09:19

@Chuck Νorris: én eltudom képzelni Tomit capueira közben

naezjó... 2017.04.27. 22:09:47

@Mók_Ica: biztos reklám, t-mobile, hasonlók. :)
Franciska meg a viharos kapcsolat, a modern kori elfújta a szél...

Kecsolecso 2017.04.27. 22:10:05

@paranyuszi: Meglepő, de Bence már kiesett az elsőn:)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:10:09

@Kecsolecso: lehet, most vallott neki majdnem szerelmet :))))

Mók_Ica 2017.04.27. 22:11:17

@naezjó?: @Chuck Νorris: vagy ott van meztelen néni :))))

naezjó... 2017.04.27. 22:11:23

@paranyuszi: ugye még nem tudjuk, hogy mi van döntetlennél?

paranyuszi 2017.04.27. 22:12:23

@Kecsolecso: Fogadunk, hogy Bencèt mèg visszahozzàk??? ;) :D

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:12:24

az van tomi karjára pingálva hogy i love peni, és hát ugye a penny marketre ne asszociáljanak már a nézök ingyen. :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:12:31

@Kecsolecso: te mondtad :)))))

azt figyeltétek, hogy Dia már nem a pénzért játszik???

Mók_Ica 2017.04.27. 22:13:38

@naezjó?: ki a villamester???? majd ő dönt :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:14:09

@Chuck Νorris: én simán kinézem a tagból,hogy a testét használja reklámra:) mert elég összevissza van hímezve

Ay Mama, Que paso 2017.04.27. 22:14:09

Oktalanul kerültem ebbe a helyzetbe.
Leitatták már Zsuzsit és Diát?

lentilky 2017.04.27. 22:15:00

@naezjó?: lehet, hogy akkor a nyaklánctalan csajok döntenek? Csak tippelek.

Mók_Ica 2017.04.27. 22:15:41

Tompika elővette az idegesítő hanghordozását..... Diára tett, @Kecsolecso:@paranyuszi: igazatok lett

Milán Zsuzsira tett

Kecsolecso 2017.04.27. 22:15:47

Nem jó az elején szavazni, nehezebb taktikázni

Mók_Ica 2017.04.27. 22:16:17

@Kecsolecso: :))))))))))))))))))))))))))))))

Ay Mama, Que paso 2017.04.27. 22:16:28

Bali legjobb csörgősét hallhatjuk aláfestésnek háttérben; egyébként

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:16:43

@Mók_Ica: ténxleg villa, Dávidnak új macskája van
na Té megnyakláncolta Diát,milánka zsuzsi

Mók_Ica 2017.04.27. 22:17:02

nocsak, Norbi is Zsuzsira tett... :))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:18:19

@PeniValdes: én most öosszezavarodtam, mennél vele csirkézni vagy nem?

Mók_Ica 2017.04.27. 22:18:19

@Kecsolecso: leborulok nagyságos előtt :))))))

Kecsolecso 2017.04.27. 22:18:30

Ha Dia marad Tomek viharos kapcsolatban fog élni Norbival is

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 22:18:38

Huuu csak én láttam úgy, hogy Zsuzsi pont haza is akar menni a Norbilánc után?
.

Mók_Ica 2017.04.27. 22:18:59

@PeniValdes: ilyenkor még idegesítőbb.....

paranyuszi 2017.04.27. 22:19:20

@Kecsolecso: elèggé Éden Hotel klón ez a műsor, azokat meg kb fejből tudom. :D

Kecsolecso 2017.04.27. 22:19:38

@Mók_Ica: Térdelni szoktak a nagyságos előtt:)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:20:42

@Kecsolecso: megmondta neki Norbi, hogy viselje a következményeket...... szakít vele.... így Tompikának marad a B terv Geri......

@MindigOne1PontAvegen.: a repülőjegye ennyi időre szólt.... :))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:20:45

kis nosztalgia
láttam az elején vmelyik kiscsaj müállatkáját, és beugrott mikor a 3ban, beácska kis állatát eltüntették, mekkora dráma volt :DDD
nagyon nevettem akkor azon a részen

naezjó... 2017.04.27. 22:20:55

@Chuck Νorris: X-ért izgulok. @Kecsolecso: hát, ha ilyen hülye, hogy nem érti meg, hogy a Tomi jobban tudja, mi kell neki... :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:22:41

@paranyuszi: ex on the beach és éden hotel mix :))))

@Kecsolecso: csak az alattvalók :))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:23:11

@PeniValdes: az a baj olyan vagyok mint s tomi, akit csirkézni viszek azt megprücskölöm, szal hamar vége lenne a bimbozo románcunknak :)

Kecsolecso 2017.04.27. 22:23:29

@naezjó?: Ismerkedjünk Tomival és elrendezi az életünk:)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:24:02

@Kecsolecso: majd rájön Tompika is.....

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:24:49

Geri a legnyugodtabb a villában, sose fog leesni az álla!

Mók_Ica 2017.04.27. 22:25:19

Geri Diára tett?????????????????????? óóóóóóóóóóóó.... mégis "olyan" Geri......

Kecsolecso 2017.04.27. 22:25:33

Döntetlen. Iszapbirkózás!

lentilky 2017.04.27. 22:25:42

Bár a lottószámoknál lennének ilyen jók a megérzéseim... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:26:11

@Kecsolecso: nem,de szerintem Té megjelenik éjjel kísérteni őt

Mók_Ica 2017.04.27. 22:26:49

Franci dönt..... Dia megy haza.... ezt benéztük :(((( óóóóóóóóóóóóó

paranyuszi 2017.04.27. 22:27:49

Yes! Visszaszivom, Franci nem hulye...

Mók_Ica 2017.04.27. 22:28:39

balhé van.... totya is megmondta, hogy balhé lesz.....

naezjó... 2017.04.27. 22:28:40

@paranyuszi: nem hülye? indoklást hallottad? :)

paranyuszi 2017.04.27. 22:29:40

Remélem ezek után Zsuzsi szarrá szopatja Norbikát!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:30:16

@MindigOne1PontAvegen.: Tomi már próbálkozik...Franci szemforgatva hiszi magát okosnak. jöjjenek össze,méltó párjai egymásnak:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:30:59

és eddig Milán a legjobb, bi8lliárdoznék Milánnalk

paranyuszi 2017.04.27. 22:31:25

@naezjó?: és azt hallottad most mit mondott? Háttèrbe húzódtam, ès vártam, hogy elszabaduljanak az indulatok. Franci for president! :DDDD

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:31:37

szomoru vagyok, pont mikor kiszerettem Diábol és beleestem Franciba, kidobja a második helyezett nömet, nagyot csalodtam benne.

Kecsolecso 2017.04.27. 22:32:12

Norbi nem tett semmit hogy közeledjen a csajokhoz, nem elég egyre építeni

Mók_Ica 2017.04.27. 22:32:32

@paranyuszi: az tuti

Norbi megígéri Diának, hogy megnyeri a játékot..... aztán fél perccel később azt mondja, hogy ő lesz a következő kieső..... hmmm......

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:33:00

én csak azt nem tudom most kinek jön be az exe? egyedül diának nem volt még exe :)

Kecsolecso 2017.04.27. 22:34:13

Zsuzsa holnap rekedt lesz

Ay Mama, Que paso 2017.04.27. 22:34:20

shitmixers vs. szarkeverők

Mók_Ica 2017.04.27. 22:34:31

Norbi nekem fontosabb, mint a pénz..... ordítja Zsuzsi..... aztán "fogd be a pofád" mondja kedvesen Norbinak..... fiúk, kinek kell egy ilyen pár??? :))))))))))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:34:49

én mostantol Milannak meg Berninek drukkolok hétföig!

paranyuszi 2017.04.27. 22:35:24

@lentilky: Nagyon jól tippeltèl amúgy. ;)

naezjó... 2017.04.27. 22:35:24

@paranyuszi: áh... :) Az Andi lesz, akiről a végén kiderül, hogy mindenkit ő irányított végig.

Mók_Ica 2017.04.27. 22:35:33

@Chuck Νorris: vadiúj ember jön be vagy jöhetnek az ex2-k :)))))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:35:52

@PeniValdes: örülj neki, kiélem magam náluk, aztán visszasompolygok hozzád, könnyebb lesz irányitani :)

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 22:35:56

@Mók_Ica: zseniális meglátás!

Amúgy megmondtam, vagy megmondtam, hogy jó lesz ez?
Szép volt ez a mai, várom az öfit!

paranyuszi 2017.04.27. 22:36:59

@Mók_Ica: Norbi szerintem már elveszett a saját hazugságaiban.

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:37:22

@Mók_Ica: hát vagy Andikának bejön még egy exe, gondolom ott a svájci masszöööööö leányiskolában voltak páran :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:37:31

@MindigOne1PontAvegen.: ugye milyen jó kommentelve nézni??? :)))))

naezjó... 2017.04.27. 22:37:31

@Mók_Ica: Miért, te ha igazán szeretsz valakit, nem Balin akarnád visszaszerezni a kamerák előtt?

paranyuszi 2017.04.27. 22:38:19

@naezjó?: Nahh az, tényleg meglepő lenne.. :DDDD

Mók_Ica 2017.04.27. 22:38:21

@naezjó?: deeeee.... jövő héten megyek is.... én leszek az egyik ex :)))))

naezjó... 2017.04.27. 22:38:58

@Kecsolecso: és beáll Tamás mellé, aki igazából Tamara.

Mók_Ica 2017.04.27. 22:39:50

@Kecsolecso: elég transzvesztita feje van hozzá... szóval még akár ki is derülhet, hogy épp nem átalakító műtétre készül :))))

naezjó... 2017.04.27. 22:40:11

@Mók_Ica: titokban még bízok benne, hogy Pókmajom belefutott valamelyikbe fénykorában, és bejön rendet rakni :)

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 22:40:28

@Mók_Ica: csak miattatok, cukorkák vagytok Penivel ;)
Megyek alukálni, reggel korán meló.
Holnap öfi alatt írok. Puszipá
.

Mók_Ica 2017.04.27. 22:40:37

@PeniValdes: nem tudok dönteni :)))) asszem inkább csak nyaralok :))))

Kecsolecso 2017.04.27. 22:40:47

@naezjó?: és nem tudják kirakni őket sohasem, mert veszély esetén ellenkező nemi jegyeket villantanak

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:41:04

én is mennék mint ex, kiinnám a piakészletet, megpasskolgatnám a kiscsajok seggecskéjét, aztán mereszteném a pucér valagam a verandán amig ki nem ejtenek :D

paranyuszi 2017.04.27. 22:41:46

@naezjó?: +1 :DDDDD de úgy tudom Pókmajom jelenleg a gyerkőcèt nevelgeti ... :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:42:07

@naezjó?: pókmajom terhes volt legutóbb... volt a viasat-on vmi öltözős műsorban.... azóta már biztos megszült.... nem hiszem, hogy bejönne..... sajnos....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:42:50

@Kecsolecso: én inkább honokvárat építenék, egy homokszobrot rólam

naezjó... 2017.04.27. 22:42:50

@Kecsolecso: :)
Na minden jót gyerekek!

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:43:06

@PeniValdes: és te lennél az exem vagy én a tied? :)

Kecsolecso 2017.04.27. 22:43:40

@Mók_Ica: Vagy meghagyta a régit is:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:44:17

@Chuck Νorris: kis ravasz, én a tiéd, aztán jól bejönnék:)

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:44:42

@Kecsolecso: az nincs, viszont pozitivumként meg tudom emliteni, hogy jozanon is bele merek hugyozni a medencébe :DD

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:46:13

@PeniValdes: jo de ha nincs semmi eksön, akkor kapod a virágot a nyakadba :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:46:50

@Kecsolecso: jajjj :))))

@Chuck Νorris: és a kaktuszbokorba való esés??? :)))

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:46:54

@Kecsolecso: az az aktuális taktikámtol függne! :)

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:49:39

@PeniValdes: én már tudom hova épitem a várkaput meg az ikerbástyát :)

Kecsolecso 2017.04.27. 22:49:53

@PeniValdes: Pisiljatok ketten a medencébe

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:50:45

@PeniValdes: nahh ha neked erröl a harc jutott eszedbe akkor mást viszek csirkézni!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.27. 22:51:23

@Chuck Νorris: na?
@Kecsolecso: én egyszemélyes wc-t használok:D

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:52:58

@Kecsolecso: jaja ott a legjobb árkászni :)

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:54:45

@PeniValdes: mindet a lábfejedre épiteném és fedetlen maradnának a lényegek :)

Chuck Νorris 2017.04.27. 22:58:09

@PeniValdes: oda tuti nem tömök semmit :)

Mók_Ica 2017.04.27. 22:58:32

@Kecsolecso: lehet hogy inkább csak she-male....

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2017.04.28. 03:57:01

Szerepel már Milán többet, v szokás szerint tuja?

Akasa27 2017.04.28. 08:38:18

figyejjjjétek meg, ha zsuzsi mégiscsak összemelegszik norbival, visszaküldik diát, mint norbi exét......legalábbis remélem.:)))

Aharon 2017.04.28. 15:37:21

@MindigOne1PontAvegen.: Azt nem tudom, de nálam leírta magát. Azután, amit ez a törpe gyökér leművelt vele, ez.... semmi tartása nincsen. És annyira talán mégsem nagy csávó a kis pókhasú, hogy így rá legyen gyógyulva.... mert a lelkéért mégsem gondolom, hogy szeretné.... nincs neki, tudniillik.

Aharon 2017.04.28. 15:39:48

@Chuck Νorris: Szvsz mindegyik hölgy esetében van akkora választék, hogy kitartson karácsonyig. A pasik esetében ugyancsak hasonló lehet a felállás.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2017.04.30. 05:41:10

@Akasa27: nem rossz ötlet, bár így orokke is maradhatnak :-D
süti beállítások módosítása