Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x07 - Pumpedné nagyobb csöcsökre vágyna, Pumped meg Pumpednét akarja (18+)

2017. április 25. 16:41 - sixx

screen_shot_2017-04-22_at_23_34_08.png

Az van, hogy Pumpednek sürgősen be kellene ülnie egy válságkommunikációs tréningre, illetve, ahogy az utolsó jelenetet elnéztem az epizódban, egy színiiskola vagy színjátszókör sem ártana, de ne szaladjunk ennyire előre. A előző részben Pumpedné megtudta, hogy az ura csalfa típus, és egy csalánszájú némber szájpadlását masszírozta a nyelvével, ezen felbaszta magát, rávert kettőt a gyökérre, és otthagyta, mint macskát szarni, azaz otthagyta a macskát szarni Pumped lakásába. Pumped bánatos lett, és elment Somához, ahol szarul ébred, mert hát Pumpedné sehol, a kanapé meg kényelmetlen. Mondjuk nem értem, miért kellett a fotelben aludnia, amikor ott van a franciaágy Soma alatt, de mit értek én az ilyenhez.

Soma hűtője a Pumpedéhez képest egy jó felszerelt Aldi, van benne tojás és jegestea. Pumpednek nem kell tojás reggelire, pedig Soma rántotta és tükörtojás elkészítését is vállalja. Pumped inkább szomorkás, és Pumpednét hívja, aki természetesen nem veszi fel, MERT MI A FASZÉRT VENNÉ, Pumped hangján és viselkedésén én sértettséget vélek felfedezni, Soma meg kiokosítja, hogy ilyen esetben többször kell telefonozni, nem kétszer. Eleve így illik, meg ezzel is mosakodik az ember, hiszen ő megpróbálta, nem érheti szó a ház elejét. Pumpedné közben felváltva nyomja ki Pumpedet és nézi az ominózus videót, amiről persze egyből lejön, hogy nemcsak egy szaros mobiltelefonnal forgatták, azaz Pumpedné helyében a stábra is rávernék kettőt, mert szólhattak volna neki igazán. Jó, tudom, reality, nem lehet, de akkor is.

screen_shot_2017-04-22_at_23_34_03.png

Pumpedné a kamerába önti ki a lelkét, másfél év elbaszás, ennyi volt a kapcsolat, láthatóan megrogyott, de valami dac is munkál benne, és direkt nem vesz bugyit, amikor ajtót nyit egy csengetésre. A havernője az, aki ma a Miley Cyrus-hasonmásverseny hajdúdorogi selejtezőjéről jön, legalábbis ezzel mentegetem a frizurát, amiért egy különdíjat tuti elvitt. Jött Pumpednét vigasztalni, meg együtt kutyázni Pumpedet, és hozott egy álomfejtő könyvet Müller Pétertől meg egy inspirációs idézetekkel telit, tetszik tudni amiben Oravecz Coelho írja az előszót, és mély bölcseletet kínál 3999-ért. Pumpedné szerint az, hogy Pumped szereti, az nem mentség, ebben egyetértünk.

Elém ne merjen állni, mert a faszát is levágom. (Pumpedné havernője)

Vérmes némber, na. És van önkritikája is, mert elmeséli azt a rettenetes kalandot, ami a könyvvásárlás volt, hiszen nem szeret olvasni, DE bement egy könyvesboltba, ahol hülyének nézték. Mert a könyvesboltban az eladók így ránézásre leveszik valakiről hogy nem olvas. Vissza Pumpedhez, aki nyíg továbbra is, és Soma nyakán lóg. A fasza kivan, mondja, mire SDoma Xboxozást javall, játsszunk a kocsissal. Vagy, hozza fel Soma, van egy jó autópiac Csepelen, menjünk. Közben Pumpednéék idézeteket olvasnak fel egymásnak, ha ez az olvasás, jelentem, én sem szeretem. Pumped közben bebarnítja magát egy flakonból, mert csak kimozdulnak hálistennek, és nem akarja, hogy az emberek elájuljanak az autópiacon, ha meglátják fehér bőrrel. És most minden fehér bőrű olvasó szálljon magába, és gondoljon bele, hány álmatlan éjszakát okozott mindenféle ismeretlen embernek azzal, hogy a közértbe menet nem barnított. Pumpedet a barnító sem vidítja fel, komoly baj van. Soma vigasztalja, hogy majd a kocsik láttán felvidul, de hiába:

Tesó, a kocsi nem kapja be a farkadat. (Pumped)

screen_shot_2017-04-22_at_23_39_37.png

Na, ilyenekkel kellene teleírni Pumpedné kis könyvét. A kereskedés olyan, mint az összes ilyen, kocsik vannak benne, meg egy nepper, aki eladja azokat. Soma a neppernek azzal nyit, hogy nem akar nagyképű lenni, de az összes kocsira van pénze, szóval lehet mutogatni a drágább portékát is. Aztán kijelenti, hogy ért a kocsikhoz, rámutat egyre, az ott nyéri gumi, az autó benzines. Nem, rázza a fejét sírva a nepper, ez téli gumi, és dízel. “De puncimágnes nincs benne” - vág vissza Soma erőtlenül, a nepper aszongya, majd az leszel te. Megnéznek egy Chevy Corvette-et, 25 milla, mondja a nepper, LóvésSoma csak nyel egyet, koszos, mondja, de beleülnek Pumpeddel, és bőgetik a motort, mint a telepi hülyegyerekek, de hát ők telepi hülyegyerekek ugye. Pumped tényleg szarul néz ki egyébként. Nem vesznek semmit és lelépnek, Soma tervet eszkábál: ő felhívja Pumpednét, azt hazudja, hogy ő megy át, de nem, hanem majd Pumped. Aki meglepetés lesz, mert élőben nem lehet kinyomni.

Pumped hazamegy a cicáért, mert majd attól Pumpedné megenyhül, gondolom. A macska továbbra is kurva jó fej. Pumpedné nem örül a látogatásnak és a macskának sem, fasznak hoztad ide. Mert hiányoztál neki, és nekem is. Ez nem elég, mondja Pumpedné üres arccal és hiába mondja Pumped, hogy bocsánat, a válasz nem. Ott van ám a konditerem, ami “anyagi pénzforrás”, mondja Pumpedné, azt felnőttek módjára megcsinálják közösbe’, de ennyi, semmi barátkozás. És kihajítja Pumpedet macskástúl, mert megy el. Egy havernővel megy, akit eddig nem láttunk asszem, és akinek nagy csöcs kell, mű, így orvoshoz fordulnak, aki ilyet tud eszkábálni. Pumpednének is kell nagyobb csöcs, hogy minek, nem tudom, az orvos sem. Én azt sem tudom, honnan lenne pénz a műtétre, de ehhez nem sok közöm van, szóval hajrá, Pumpedné.

Az orvos a havernőnek is beültet, akinek nagy csöcs kell, be is teszi a pólója alá a szilikonzsákokat játszásiból, az orvos mondja, hogy minél nagyobb, annál kevésbé tűnik majd természetesnek, mire Pumpedné havercsaja legyint, az nem baj, csak jó nagy legyen. Az 500 köbcentis cuccra a csaj azt mondja, ez még belefér, az orvos megjegyzi, hogy mér nagyon messze vannak a természetestől. A csaj nem vetkőzik, Pumpedné viszont igen, a másik csak egy apró “hú”-val fogadja a látványt, amiről Pumpedné aszongya, őtet átbaszták, mert csak 300-as, de 500-asnak hazudták neki. A csaj ráfog a mellre, de nem úgy, mint aki nem akarná megtekergetni a bimbót, ha Kovi forgatná a Pumpedéket, a folytatás hogyismondjuk, “forró” lenne. A doki szerint elég nagy ez már így is, Pumpedné a csípőjéhez mérten kicsinek tartja, és hát ő fizet, neki van igaza.

Közjáték: Pumped a macskával beszélget és eszi a kajáját.

Pumpednét a végén felhívja valami pali, akitől azt kérdi, hogy még mindig jól néz-e ki, és van-e csaja. Igen és nem. Randi lesz. Pumped, aki erről mit sem tud, közben otthon igyekszik sírni a kamerába. Szarul. Jövő héten Pumpedné randizik, Pumped meg széjjelver egy asztalt és kihajítja az erkélyről. Nahát.

Címkék: 18+ pumpedék
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feriboi 2017.04.25. 17:12:26

omfg Sixx, ez megint egy "made my day" hogyvolt lett :) Danke!!

Bankotsu Mester 2017.04.25. 18:35:56

@feriboi: akkor úgy látszik neked nem sok kell a napi kielégüléshez XD

Ez egy előre megírt szar. Pné csöcse is elég hányadéknak néz ki, főleg, hogy már belevert gondolom pár 100 ezret/vagy bevállalt pár adult videót...

A képeket elnézve az összes szereplő IQ-ja nem tesz ki annyit, mint a macskáé.

Debasz 2017.04.25. 20:24:07

Adom az írásod tesó! Biglike!

Snk. 2017.04.26. 08:06:35

"egy havernővel megy, akit eddig nem láttunk asszem,"
ő a soma csaja, az a tina vagy tuna vagy ki. szerintem.
ja, persze én nem tudhatom, hisz nem nézek ilyeneket ... :D

furious ewok 2017.04.26. 09:34:38

Jó erről a trashről olvasni a kávé mellé, ez így teljesen fogyasztható tálalása ennek a hulladék sorozatnak. A röhögés mellett egy valami zavar csak igazán, az, hogy egy csomó ember tényleg ezen a szinten tengődik, és amit a tévé "botrányosnak" mutat amit adott esetben ki lehet röhögni, addig rengetegen tényleg ilyen szegénységben élnek, és nem a pénzről beszélek. Ha jól értem az ÉVAD sztorija az, hogy a kirakatgyerek ledugja az első nőivarú gerinces torkán a nyelvét akit meglát, mire a "hivatalos" barátnője még tovább fújja a bordái elé felszerelt légzsákokat... valahol azért sajnálom ezeket az embereket.

BaDani 2017.04.26. 10:03:09

@Snk.: Mintha a mobilon Luna lett volna, legalábbis ezt hallottam a bolti sorban állás közben, mert az én tv-men csak NER-kompatibilis tartalom mehet. Biztos gondoltak a jövőjére mikor ráakasztották a nevet, innen csak egy lépés a luvnya.

2017.05.02. 15:02:39

A f...om már nem először áll fel Ágira...a fenébe!
süti beállítások módosítása