Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Exek az Édenben 1x04 - Exek Zsuzsa páros lábbal rúgta be a budiajtót

2017. április 25. 06:26 - sixx

screenshot_52_3.png

Még mielőtt: nem én ötöltem ki, hogy az Exen Édenben szereplőit Éxek vezetéknév alá vegyük, de támogatom a dolgot, Berkit ennek megfelelően ősztől csak Ázsia Expressz Krisztiánnak vagyok hajlandó szólítani, Baukó Éva teljes neve meg innentől Való Világ Édes Élet Havas Seggbe Akart Baszni Éva lesz, csak győzzem megjegyezni. Exek Zsuzsa az egy ex, de nem a műsor elején jön be, csak a címet magyarázom, csilláut, emberek, nyugodtan legyetek.

Lassan kezdhetünk beletörődni, hogy Szörfösbarbit negyvenes mosónőnek sztájlingolják, a ruhák borzalmasak, a frizurák elképesztően ódivatúak, a konf egyre gépiesebb. Kár. Az egész heti, mozgóképes hogyvót után megint reggel van, mosakodás, meg trükkös öltözés, Franci takargatja a melleit a stáb elől, akik ott állnak az ágy végiben és meredten nézik, ahogy a takarót állig felhúzva igyekszik éjszakai kispóló alá melltartót applikálni, Dia kissé zilált, a riportban aszongya, hogy a Norbival való kapcsolatra akar fókuszálni. Kész szerencse, hogy Norbi is így van ezzel. A reggelinél igyekeznek kitalálni, milyen ex érkezik, érdekes, de a brit eredeti első évadában a játékosok csak úgy a negyedik ex után jöttek rá, hogy valami nem stimmel ezzel. Tamás ellentmondást nem tűrően jelzi, hogy faszi jön, Dia is ettől tart, mert az exe egy barom ezek szerint. Andika örülne egy faszinak, mert ismerkedni akar, szerintem lelkes, a testbeszéde alapján unottabb, mint a biztonsági őr az Aldiban. És a reggeli után, I shit you not, a faszik nyugágyakat emelgetnek és pálmafákon húzódzkodnak, igaz, nincs is akkora hasuk, mint egy közeli ismerősömnek.

E-Löevél, Berni olvas, mert ő ismeri a nagybetűket, és egyből be tudja kapcsolni a szponzortabletet, aszongya, hogy Dia, Norbi és Berni mehet ki. Namármost, Berni ugye ex, neki nemigen jön exe, bár mit tudom én már, Dia és Norbi meg nem nagyon örül annak, ha nekik jönne be valakijük. Norbi annak örül, hogy kinti programra megy, Tamás meg Milánt fűti a vízben, hogy ő nem örülne annak, ha ilyen programra menne, mert smúzolni kell, meg ilyesmi. Izé, nem ő volt az, akinek az első exe bejött, és ehhez ki kellett mennie külső programra, smúzolni? Tamás agya elég rövid. Berni kap tőlük taktikai tanácsot, hogy öltözzön fel, mire a csaj aszongya, hogy de hát a partra mennek úgyis, fasznak öltözzön, Tamás kapcsol, akkor vegyed lefelé a felsőt is, és egy pillanatra esküszöm elfelejtettem, hogy ezek ketten dugtak, mert nem úgy viselkednek. Berni szexizik kicsit, tessék:

Mennek ki, Morbidon póló, rajta just don’t care felirat, azaz kb. szarok rá, természetesen mindenki röhög és a frappáns feliraton, szerintem itt a Maksa híradó poénjaival történelmi sikereket arathatna bárki. A parton szürke az ég, vagy csak szarul fényeltek utómunkában, mert bent meg hét ágról süt a nap, de mindegy is, mert Andika 2x600 köbcentije a napot veri vissza, Tamás meg továbbra is azon tépelődik, hogy úúúúú, áááááá, úúúúúú, ő nem kerülne ilyen helyzetbe, mint Norbi, és hogy most ott úúúúúú, édesnégyes, és áááááá, Berninek nincs faszija. Mivel az világosan kiderült, hogy a kieséshez nem kell párban lenni, azaz ha te vagy a lógó faszú kibic az utolsó pillanatig, de a vége előtt mondjuk 4 nappal behúzol egy csajt magad mellé, akkor nyert ügyed van, és simán aludhatsz egyedül, kényelmesen. De nem itt mindenki meg van veszve azért, hogy valami ismeretlen gyökér fingját szagolgassa éjjelente.

Megy a találgatás odalent, Norbi páér exe nevét sem tudja, arra mondjuk elég kis esélyt látok, hogy valami egypatronos bigét küldjenek be hozzá, szóval ha neki jön a csaja, az egy hosszabb kalandból lesz. Dia nagyon feszült, egyrészt attól fél, hogy Morbid nője majd neki vetélytárs lesz, másrészt meg az exétől, aki ezek szerint kb,. olyan terhelőt tudhat róla, mint mondjuk az, hogy egyszer egy telefonfülkében rántott le valami orosz diplomatát. Nem állítom, feltételezem, még mielőtt. Jön valaki, perszehogy Morbid összetetovált exe, aki a műsor plakátján is látható, ezt a trollkodást, szép volt Viasat. Igaz, ott meg van fotósopplva kicsit, de az a csaj lesz, Zsuzsi, aki vendéglátásban dolgozik (asszem ez a rúdtáncos eufemizált változata), ki van varrva kicsit, és aszongya, hogy vagy hat éve meg a macska-egér küzdelem közte és Norbi között, és ő azért jött, hogy ha NETÁN Norbi itt lesz, akkor megszerezze, és vége legyen a macskaegérségnek.

Norbi elsőre nem látja, mert a nap kisütött, Dia bezzeg egyből sasol, kurvaanyád, áll a fején, EL A KEZEKKEL A PASIMTÓL, a riportban aszongya, hogy 60 méterről, egy lépés után is levette, hogy Zsuzsa egy kétszínű, számító BICCS. Norbi felpattan a nyugágyról és öleléssel fogadja Zsuzsit, ami nagyon jól esik neki, és aszongya, Norbit kapni jött. Magabiztos, amivel semmi baj nincsen, mert miért lenne, Berni viszont úgy tesz, mintha a magabiztosság nagyobb bűn lenne egy valóságshow-ban mint a fehér, nem tetovált bőr és nem kigyúrt felsőtest. Norbi meg hátradől, három nő kezd verbális cicaharcba miatta, ennél szarabb is lehetne a nap. Odabent Milán aszongya a száját a feltöltéshez képest meglepően hatékonyan biggyesztő Andikának meg Francinak, hogy megy valami gyúrósversenyre, és meózzák le. Pózol, meóznak, van itt minden, kockahas, bicepsz és sz ún. szexizom is. A lányok nem tűnnek nagyon izgatottnak.

screen_shot_2017-04-24_at_16_43_57.png

screen_shot_2017-04-24_at_16_43_54.png

Norbi a riportban mesél a kapcsolatról, se veled, se nélküled típusú, és nagyon nem örül, hogy Zsuzsi jött be, akinek valahonnan lett kalapja meg nyári ruhája is. A vellába beérve tetemrehívás lesz az ebédlőben, kiderül, hogy féléves kihagyásokkal jártak ezek ketten, és legutóbb Morbid vetette magát akcióba, hogy idézzük a párját. Tamás szerint Morbid jobb pasi, mint amilyen nő Zsuzsa, de ezt nem az arcába mondja, mert pöcs. Zsuzsa szíve megdobbant, amikor meglátta Norbit, amit hallva Dia fején meg az látszik, hogy ha rajta múlik, az a szív nem dobog tovább, mert puszta kézzel szaggatná ki a mellyébűl. Norbi meglepődött, ismeri be, de nem verte le a víz Zsuzsa láttán, szerintem Diát akarta ezzel megnyugtatni,. amire szükség is lesz, mert Zsuzsa kijelenti, hogy neki Norbi a fontosabb, a pénz csak másodlagos, és közben nagyokat csámcsogva zabál egy hamburgert. Norbi kicsit megijed ettől, mert ösmeri.

Zsuzsa viselkedése proli. (Dia)

A téma természetesen Zsuzsa, Tomi Berninek, magyaráz, Milán szerencsétlen Francit nézte ki magának, Andikának van csak szerencséje, ő okosan kimarad ebből a körből. Morbid tüzet olt Diánál, ne öld meg baszki, az indonéz börtön nem jó poén. Tamás nagyszerű poént talál ki, itassuk le Diát és Zsuzsit is, és mozizzunk. E-Löevél gyön, na vajon mi lesz benne? Na? Perszehogy az, hogy Zsuzsa mehet randira, és perszehogy Norbival megy, és Dia perszehogy kirongyol az ebádlőből, DRÁMA IN PERÖDÍZ! Dia annyit kér, hogy ne adja alá a lovat, ne úgy, mint Angélának meg Berninek. Igen, Angélát mondott, ami vagy nyelvbotlás, vagy vágási baki, vagy én vagyok a süket, ez majd kiderül. A lényeg, hogy Norbinak távolságot kell tartania, mert Diának úgy nehéz lesz. Azt Dia nem gondolja végig, hogy Norbi nem biztos, hogy tényleg őt akarja. A randira menet viszont a stábnak sikerül elkapnia egy kibaszott jó momentumot, amitől nekem élni kezdett az egész műsor, Dia megragadja Norbi karját, és úgy néz rá, hogy, na, így:

Odabent egy téma van, Zsuzsi=büdöskurva. Proli. Lotyó. Dia szerint ez az a nő, akit Norbi akkor dugott meg, amikor részegen a közelébe került, és lusta volt nem megcsinálni, de utána ettől szarul lett és inkább fél évig a közelébe nem ment. Ja, és ronda is, érthetetlen mit eszik rajta Norbi. És elmebeteg is. Soros ügynöke? Ki tudja? Dia a szobába begyűlt népnek előadja, milyen fejet vágott Zsuzsi a parton, a szemét tessen nézni:

Közben odakünn ezek ketten elmennek egy balinéz főzőiskolába, ahol helyi cuccokat főznek az angolul nem beszélő helyi erők segítségével. A kaják jól néznek ki a főzés alatt, amit Norbi és a műszempillával igencsak felturbózott, az arcán a keléseket alapozóval leplező Zsuzsa az összemelegedésre használ, kis nézés, érintés rutinból, majd leülés egy asztalhoz és kaja közben Norbi lecsókolja Zsuzsit, mert hát nem mindegy neki, hogy melyikkel van? Gondolom, ez lehet a vezérelv, más magyarázatot nem tudok. Odabent E-Löevél, nem szöveges, hanem képes, és mi van benne? A vigyorogva Zsuzsival évődő Norbi, ami a benti konszenzus szerint csak egy fokkal kisebb bűn, mármint ami a képen látszik, mint kismacskát darálni, majd ZSÍRON megfuttatni, és úgy beletölteni a káposztába. Dia kiborul, de kíváncsi, így arra kéri a népet, hogy ne pofázzanak Norbinak, ő akar konfrontálódni. Tomi ebbe nem megy bele, ő Norbit így szűk 4 nap után már a barátjának tekinti, és tesók a bulák előtt, ugye.

A kinti randi alatt Morbid odáig is eljut, hogy akkor Dia avétos, és legyen innentől Zsuzsa, remélem nemcsak egy fotó készült, hanem videó is, és amikor Dia éppen rábukna Morbidra, akkor E-Löevél, és dráma. A kép megítélése, ha már lebukásnál tartunk, elég negatív, Tamás okoskodik, hogy Morbid keze az nyom, mint a rossz helyre utalt félmilliárdos MKB-támogatás, és fúú, Norbert, hát. Franci szerint vihar van a biliben. Dia látványos kiborulása a stábot kergethette az őrületbe, mert a csaj egyből rohan, ha idegbeteg, és derítővel, mindenféle szirszarral, úgy, hogy az ember előtt vagy hat félpucér nyomorult kolbászol, nehéz. Na mindegy, a drámát részemről lezártam, lássuk, mi lesz, ha visszajönnek. Senki nem várta őket, a fogadtatás kicsit hűvös de Dia nem azzal nyit, hogy te rohadék, és a gladiátorszandál szíjával fojtja meg Zsuzsit, hanem kedvesen meghallgatja az élménybeszámolót, és int, hogy akkor gyere csak Norbert, szobára.

Dia: Amit kértem, azt megtartottad.
Norbert: Igen. Semmi olyan nem volt.
Dia: Biztos?
Norbert: Persze.
Dia: Hazudsz.
Norbert: Mér' hazudnék?
Dia: Bizonyítékom van.

Na, fiam, most vagy szarban. Ideges is, amit annak fényében, hogy Zsuzsára akarta cserélni Diát, nem értek, de nem tudok egy bartender fejével gondolkodni. Dia mondja neki, hogy eredjen a haverhoz, majd az elmondja, és utolsó gomb. Norbi konfúz, de átmegy Tomihoz, miafasz? Hogyvót ez? Milyen bizonyítás? Milyen gomb? Kép, geci. Van egy kép. Milyen kép? Olyan. Ott kint készült. És most jön az epizód utolsó felét uraló narratíva: Tomi miért mondaná el Dia helyett a képet, és ez milyen már. És hogy Dia micsoda egy faszcibáló ribanc. Nem voltam még ilyen helyzetben, TÉNYLEG minden szirszar ennyire felnagyítva csapódik le az emberben? Közben a szarkavarás is beindul, Zsuzsa elmondja Francinak a csókot, aki a riportban vonogatja a gyíkvállát, tudom miért mondta el, mert szarkavarni akar, de én nem mondom el Diának, oszt nem lesz szar.

screenshot_37_5.png

Norbi damage control üzemmódba kapcsol, Zsuzsikám, a csókról nem ugatunk. Ez úgy tűnik, működni fog, de Zsuzsa a riportban kiakad, és az érzéseim? Miért kell azokkal játszani? Majd én elmondom a csókot, ha szarban leszek! Norbi Diához megy be puncsolni, de nem is kel nagyon, mert a csaj rámászik, és hopp, el is van felejtve ez a része a drámának, de Norbi Diának aszongya, mesélje el Tominak, hogy lebaszta, a kommunikációs zavar végett, és akkor mindenki megnyugszik. IGENÁMDE, Franci nem Zsuzsa barátja, hanem Norbié, és szépen elmondja neki, hogy Zsuzsa aszonta, volt csók, de titoktartást követelt. Norbi hazudik csípőből, és benyal Francinak, nőttél a szememben, mintha ő lenne valamiféle főnök. Franci nem hülye, azért mondta el Norbinak, hogy ha netán Tamás hullik, akkor majd Norbi is jó lesz. Ez is egy taktika.

Este E-Löevél, Zsuzsi jelöli ki a párokat, most. Tamás-Franci, Milán-Andika, Bern-Dia, ő meg Zsuzsával. Mert ő megmondta. Meg, de annyira agresszív a stratégiája, amibe bele lehet bukni. Norbi filozófikus hangulatba kerül, a riportban aszongya, két dolog a tuti, a NAV meg a halál, az előbbi nem mindenkinek ugye, emlékezzünk csak a Hosszú Bájtok Éjszakája nevű eseménysorra. Zsuzsa Andikának előadja a végzet ravasz asszonya című számot, a svejci masszázsszalonban havi egy hetet dolgozó recepciós rezzenéstelen arccal bámulja, látott/megélt ő már ennél sokkal cifrább dolgokat is. Este beszélgetés, Tominak nem tetszik, hogy Dia vele mondatta el a rossz hírt végül, és eleve, irtózik a kreténektől, hazugoktól, fóbiája van, így Diát lebassza és elküldi a faszba, bocsánatot követel és faszként viselkedik, aminek az lesz a vége, hogy Norbertnek ki kell jönnie, és el kell kussoltatnia a két üvöltő lakótársat, egyrészt azért, mert nem lehet tőlük aludni, másrészt meg Norbi lett a vezérürü. És rendet tesz.

Csajok jönnek mennek, a barátok maradnak. (Tomi)

78 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.25. 06:30:19

Szarkeverés és intrika! Csámcsogok!
(Tomeket de utálom, ki ne szavazzák!)
xD
((Ja, és első dikk vagyok))

2017.04.25. 06:38:31

@Biriksz_Krokiksz!:
"Dia fején meg az látszik, hogy ha rajta múlik, az a szív nem dobog tovább, mert puszta kézzel szaggatná ki a mellyébűl."

Jahh, igaz is: a kedvenc patakokban folyó vérpatakokat kihagytam előbbi felsorolásomból, pótolva!
xD

mézescsók 2017.04.25. 11:52:00

Dia a legidegesítőbb perszóna a hölgyek közül, vagy nem tudja, hol van. Jó lenne, ha valaki elmondaná neki, hogy ez a játék bizony arra épül, hogy exek jönnek-mennek, aztán bérmi megtörténhet. Úgy ragad Norbira, mint a bogáncs. Az énképével baj van, nem annyira jó nő, mint amennyire gondolja.
A pasasok is tévedésben vannak magukat illetően. Egyikőjük sem isten ajándéka és még csak nem is vezérhím.
Jó lesz ez a játék, pláne, amikor az egók összecsapnak.

tomfree 2017.04.25. 13:25:50

Az első pár rész dögunalom volt, de látom kezdik felpörgetni az agyhalottakat a szerkesztők. Lesz itt még csoki meg cukor.

bigfatliar 2017.04.25. 14:53:41

Andika 32-nek mondja magát de kinéz 40-nek, Zsuzsa 23(???) és kinéz 35-nek. Van baj..... :D

Hál Istennek beküldték ezt a Zsuzsa csajét mert végre valaki komolyabban bele tudott fosni Dejja rózsaszín csillámpónis vattacukros világába, hogy Morbid 3 nap ismeretség után az ő tulajdona/férje/élettársa/lelkitársa bánja franc mi a picsája....

Akasa27 2017.04.25. 15:44:29

@Biriksz_Krokiksz!: puszinyuszi kisdrágám! csak bedobtam egy csókocskát, mert ezt a részt még nem láttam, úgyhogy ma duplázok, holnap pofázok....

S=klogW 2017.04.25. 15:45:39

ilyen blogra van igény???!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2017.04.25. 15:49:53

@S=klogW: ilyen kommentelőre kurva isten, hogy nincs, szóval hesspicsába.

paranyuszi 2017.04.25. 17:29:05

@bigfatliar: BodiSylvi asszem 33, de 45-re maszkiroztak, szoval sztem a sminkes lehet kicsit hendikeppes... :DDDDD

paranyuszi 2017.04.25. 17:30:44

@S=klogW: Erre kb, annyi eselyed volt mint a Titanicnak, hogy az elso utjan elsullyedjen, de te megcsinaltad! :DDDDDDDDDDDDDDD

Kecsolecso 2017.04.25. 17:51:18

@paranyuszi: Melyik részben volt a Titanic?:)

Dia kicsit túltolta és Tomek szintén. Norbi nem az a hűséges fajta.

paranyuszi 2017.04.25. 17:58:32

@Kecsolecso: arra utaltam, hogy komment tars, nem egeszen ket perc alatt baszcsiztatta ki sajat magat.... :DDD

Kecsolecso 2017.04.25. 18:40:48

@paranyuszi: Minden alkalommal felbukkannak önjelölt erkölcscsőszök:)

Kecsolecso 2017.04.25. 21:39:13

Dia smink nélkül jobban néz ki

Kecsolecso 2017.04.25. 21:43:32

Norbit alszik, Zsuzsa beszél hozzá
Tamásnál Pisi Gate ügy van

Kecsolecso 2017.04.25. 21:51:37

@PeniValdes: De. Franci pisil és Milánnal nevetgél. A wcben.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.25. 21:52:49

most magányois heverés az elhagyott parton

Kecsolecso 2017.04.25. 21:56:35

Franci, Andika és Dia várnak valakit. Franci és Bence exei voltak egymásnak. Andikáé Milán. Vajon kihez jöhet valaki, ha Diához még nem jött senki?

Kecsolecso 2017.04.25. 22:01:25

@Kecsolecso: Francihoz jött, mert Dia 2 percenként elsütötte, hogy hozzá fognak jönni

Mók_Ica 2017.04.25. 22:06:32

hali :) Tomika benyalt Zsuzskának??? Jól láttam??? keveri a sz@rt..... nem akar nyakláncot kapni....

Kecsolecso 2017.04.25. 22:07:56

@Mók_Ica: Jól csinálja! Milán szintén, sorra puncsolnak a csajoknak
Morbit ezt nem teszi, ráfaraghat a végén

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:09:15

3 éve ismeri Francit nyáron kavartak, azota nem találkoztak hihető
egyre inkább azt gondolom ezek az exek max a repülön jöttek össze balifele és a leszálláskor szakitottak :)

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:10:03

tomikát megnéztem volna lábemelés közbe

Mók_Ica 2017.04.25. 22:10:16

@Kecsolecso: ettől még nem szimpi Tomika..... Milán vhogy jobban csinálja.....

Zsuzska borzasztó..... ha pasi lennék, az ilyen nőt messziről kerülném.....

Kecsolecso 2017.04.25. 22:10:48

@Chuck Νorris: Esélyes

Milán az öt kilós paddal szériázik?:)

Mók_Ica 2017.04.25. 22:11:38

@Chuck Νorris: mondjuk ez a páros - Geri & Franci - legalább illenek egymáshoz.....

Mók_Ica 2017.04.25. 22:12:36

Berni is kedves, Dia és Zsuzska cicaharcát örömmel nézi ....:))))

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:13:23

@Mók_Ica: ja aránylag normálisak.

remélem Tomika repül :)

Kecsolecso 2017.04.25. 22:13:51

@Mók_Ica: Igen. Ha kibírja az affektáló hangját, tud valamit a srác

Mók_Ica 2017.04.25. 22:14:23

@Chuck Νorris: ha pasinak kell mennie, sztem is Tomika menjen.....

Kecsolecso 2017.04.25. 22:15:18

@Chuck Νorris: 5 csaj van 4 srác, egyelőre marad

Mók_Ica 2017.04.25. 22:15:22

@Kecsolecso: jaja..... hosszútávon én tuti agylobot kapnék tőle.....

Mók_Ica 2017.04.25. 22:16:16

@Kecsolecso: Andika menjen.... nem sok vizet zavar.....

Mók_Ica 2017.04.25. 22:17:17

na, remélem most lesz vmi izgi balhé :)))) szexi fehérneműs party-time :)))

Kecsolecso 2017.04.25. 22:18:05

Zsu úgy szólítja Norbit: Apa

Mók_Ica 2017.04.25. 22:18:45

Norbi orrában diszkrét száraz fika lengedez a szélben.....

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:19:59

szerencse hogy a kamerások pont ott voltak, mikor zsu és norbi veszekedett a semmin

Mók_Ica 2017.04.25. 22:20:58

@Kecsolecso: baltával faragott tuja :))))

@Chuck Νorris: :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.25. 22:22:27

ez az uj fickó tetszett,amig nem vette le kalapját

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:24:29

@Kecsolecso: hmm akkor most menjen Andika sztem is,
szerdán meg jöhet mandula ádám, csütörtökön melani, pénteken nagy dugás, hétvégén cimlapsztorik a bulvárban :)

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:25:50

@PeniValdes: azzal a "hasizommal" ami neki van? :)

Kecsolecso 2017.04.25. 22:28:31

@Chuck Νorris: Zsu és Tomek jó pár lennének

Mók_Ica 2017.04.25. 22:28:33

Morbid már kicsit ittas vagy ilyen józanon???

Mók_Ica 2017.04.25. 22:30:05

@Kecsolecso: igazi vesztes páros :))))
egyébként még jó hogy Tomika Norbi barátja...... ilyen barát mellett nem kell ellenség :))))

Kecsolecso 2017.04.25. 22:30:27

@Mók_Ica: A randicsókot úgy sem mondja el Diának

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.25. 22:31:29

@Mók_Ica: hogy barátja, ha elvileg most ismerkedik vele

Mók_Ica 2017.04.25. 22:31:52

Zsuzsinak nincsenek érvei Diával szemben.... csak beszólogat.....pfffff

Mók_Ica 2017.04.25. 22:33:18

@Kecsolecso: Tominak sem vallotta be Morbidka

@PeniValdes: hát ez az..... csak ezt hangoztatják....

Kecsolecso 2017.04.25. 22:33:22

Francit megint levarrják?

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:33:33

hehe, tomi hogy simogatta bernikét. istenem de szánalmas ez a manusz

Mók_Ica 2017.04.25. 22:34:27

kövezzék meg Tomit :)))) nyakláncot neki, sokat!!!!

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:34:40

@Kecsolecso: :)) hát mindkettö elég proszto

Chuck Νorris 2017.04.25. 22:35:41

@PeniValdes: mmint együtt lábaztál Tomival? :)

Kecsolecso 2017.04.25. 22:36:05

@Chuck Νorris: Miközben a csaj aludt:)

@Mók_Ica: Még nem kap:) De legalább kavarja, kell az ilyen ember

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.04.25. 22:36:05

maradjon Tomi,ő legalább érdekes. menjen a Milán

Kecsolecso 2017.04.25. 22:38:04

@PeniValdes: Nem mi, SzakálGeri a zsiráfetető

Akasa27 2017.04.26. 09:31:39

@Kecsolecso: pont ezt akartam írni! :)

ethan blow 2017.04.26. 15:40:36

Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy nem ehhez a fajhoz tartozom.

Igen, tudom, hessapicsába, satöbbi, de hát sajnos szörfözgetek munkaidőben és mellette grafomán vagyok, és ez akkor is kijön belőlem, amikor a fejemben semmi más nem jár, csak az, hogy "édesfaszomezmekkorarakásegyszar!". És ilyenkor ezt is leírom, pedig ide nyilván valami olyat kellene, hogy "megdugnám a Francit, bárki is az!".

Nyugi, faszikám, megyek magamtól is :)

Kecsolecso 2017.04.26. 17:02:19

@Akasa27: Ha holnap nem repül a csaj, akkor ez a legjobb megoldás kettejüknek

MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27. 02:28:45

Sziasztok!

Lehet, nem a legjobb az időzítés, mert eléggé meghalt már ez a poszt, de csatlakozom hozzátok. Mivel látom, hogy elég összeszokott banda van főképp itt (ÉH3,VV, etc trash realityket olvasgattam, a hszeket is) ezért úgy gondoltam írok egy nagyobb szösszenetet, bemutatkozásként. Sokszor, sok mindent másképp látok, mint Ti (Nálam pl Dia a legelviselhetetlenebb karakter), pont ezért lesz jó, ha én is megmondóemberré válok, és kilépek az only read állapotból.

Naszóval, itt van nekünk ez az exes cseszekedés. Sokan panaszkodtok rá, pedig alig egy hete indult a széria, de jól alakul (még ha scriptelt is egy része [remélem csak egy része]) a történet.

Menjünk végig a jelenlegi szereplőkön:

Tomek egy tenyérbemászó valaki, nem vagyok rá büszke, de távolról, hírből ismerem is, a valóságban se ér többet, mint amit mutat, de ennyi. Ha valakiben felmerülne kérdésként, Bernit nem ismerem, pedig Kecskemét nem nagy város ;) .

Ha már Berni. Szimpi, háttérből manuperálósnak tűnik, sok van a karakterében szerintem, kérdés mit tud belőle kihozni.

Nekem Morbit egy bit, de valamiért megnevettet. Na, nem úgy mint Bencus, akinél a kiscsoportos Dönci, aki mindig a taknyát reggelizte, is értelmesebb, hanem mert gyönyörűen bemutatja a Glamour férfi önképét, és világról alkotott véleményét. Van ebben a srácban valami kisfalusi Freddie Prinze Jr. Én bírom, még.

Dia. Egyszerűen számomra olyan szinten elviselhetetlen, hogy nincs rá szó. Az az arrogancia, és önértékelési zavar, ami neki van, az TV-n keresztül is átjön. Mérgező, toklász a csaj, na! Pfuj, péklapát, vagy a padlóla le!

Geri, Milán. Nem tudom, miért kell ez a cameo. Hiteltelenné teszi az egészet, próbálom elengedni, és elhinni, mint a pankrációt. Amúgy tapasztaltabbak, Geri ha jól emlékszem amúgy nem volt rossz spíler, csak tujult sokat. Ha jól emlékszem. Végzet Geri.
Milán meg beleszart a ventillátorba, az ÉH-ba rengetegszer. Várom, hogy nagyobb mennyiségű piát vegyen magához.

Andika. Talán a legrafkósabb csaj, mind közül. Sok van benne, lapul, mint a vipera. Milán az első vonal, rajta keresztül szedi az infót, Ő a háttérbe napozik. Nem fog csak "menekülős jellegű" nyakláncot kapni, abból is csak egyet max. Sokáig lesz Ő még, Ő a hotel Micije.

Franczishkha. Bitang jó a feneke ennek a lánynak amúgy. De a meglátásai se rosszak. Ő amolyan végzet asszonya lesz, Bencus nagyon bízott benne, haza zavarta, most Tomcika következik jövő héten. Ha jól keveri a lapokat, lehet belőle akár finalista is.

Zsuzsa. Menni fog. Most még bejön Dia számítása, de 1bit Morbit egy jó fújatás-kúrelás után meneszti (feltehetően ehhez kell majd Dia exe, aki nem kizárt, hogy újabb cameo-s lesz.) Őt is.

@ethan blow: ezek után amúgy senkinek nem fogsz hiányozni.

@PeniValdes: @Kecsolecso: @Akasa27: @Chuck Νorris: @Mók_Ica: @Biriksz_Krokiksz!: Nektek meg külön szerettem volna köszönni, sokat olvastak Titeket. Üdv!

@sixx: Ahogy Neked is Üdv, és köszi a színvonalas írásokat, meg a kevésbé jókat is!

.

2017.04.27. 06:27:59

@MindigOne1PontAvegen.: Szevasz! Ma kiválasztósdit játszódunk, gyere este kommancskodni!

Mók_Ica 2017.04.27. 20:33:20

@MindigOne1PontAvegen.: hali, minden read-only-nál elérkezik az a pont, amikor hozzá szeretne szólni :) gyere nyugodtan az aktuális poszthoz és kommentelj velünk. az nem baj, ha más a véleményed, a többség kultúráltan tud beszélgetni és vitatkozni :))))) üdv a klubban :)))

Kecsolecso 2017.04.27. 20:42:46

@MindigOne1PontAvegen.: Hali! Ezentúl igyekszem majd értelmesen írni, mert van aki olvassa:)
süti beállítások módosítása