Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x04 - Kiöltözve

2017. április 20. 09:00 - Hoppancs

Avery eszméletlen puccos tarhálós bulijáról egyelőre ő maga sem tudja elképzelni, hogy nyereséges lesz, pláne, miután meglátja, hogy a szervező lángoló légtornászokat aggatott mindenhová. A mögöttes filozófia a következő: el kell terelni a gazdagok gondolatait az adakozás tárgyáról, vagyis az undi, hányás- és hullaszagú kórházról. Bezzeg ha legrosszabb cirkuszos rémálmaikat látják megtestesülni, majd csak úgy ontják magukból a zsetont. Richard nem sejti, micsoda mázlista, hogy ebből kimarad, ezért orvosi javaslatokra fittyet hányva, továbbra is aktívan haldoklik. Mer hagyná is, hadd szenvedjen, ha ez a szíve vágya, de Miranda cseppet aggódik, hogy működő tüdő nélkül nem jók a kilátásai.

bscap0007_2.jpg

Alex éppen Aprillel bunkózik, amikor befut egy vén heroinista, aki két társával belehajtott egy fába. Szarul fest, de persze látnunk kéne a fát. Karev zavartan néz. Yang és Torres szánakozva konstatálja, hogy Mer az otthon töltött hetek hatására teljesen elvesztette józan eszét, és legnagyobb sikerének Zola felöltöztetését tartja. Szikét neki, de gyorsan! Jackson versenyt hirdet az osztályok között: amelyik a legtöbb pénzt kunyerálja ki, többet is kap majd. Torres annyira nem akar Arizonával egy levegőt szívni, hogy inkább úgy tesz, mintha tényleg nem is kéne, és elkezdi magát özvegynek tettetni. Owen szerint a parti bűzlik, de Cristina megnyugtatja, hogy csak flörtölni kell a néppel, és hipp-hopp meglesz a lé. A technika pedig arra is jó lesz, hogy végre leakadjanak egymásról.

bscap0008_1.jpg

Bailey a tagadásban lévő öreg szexista-rasszista Gene-t próbálja finoman rávezetni a hospice és a végrendelet időszerűségére, de az meg sem hallja. Alex feszült. Avery lassan artistamérgezést kap, ráadásul nincs jég az italokba, úgyhogy elküldi Kepnert kórházi raktáras utánpótlásért. Owent lila ruhás femme fatale támadja, Cristina egy pasassal műkacarászik, Shepék kőkeményen rivalizálnak. A levegőstátuszba csúszott Robbins az orvosi eszközök közt sírdogál. Stephanie is elszontyolodna, ha Ross rá nem döbbentené, hogy a nagyok távollétében most aztán semmi sem akadályozhatja meg őket, hogy istent játsszanak. A nő felpörög, el is felejti, hogy Avery nem hívta magával bohócnézőbe.

bscap0009_1.jpg

Derek baba Baileyvel lágyítja a szíveket, Cristina pulzusból jósol, aztán elhajtja Owen mellől a tejeléshez szerinte túl lepattant Lilácskát, alias Emma Marlingot. Helyette egy jóval idősebb versenyzőt ajánl, nyilván nem csak anyagi okokból. Callie bőgve hülyíti a köré gyűlő valódi özvegyeket, és úgy tűnik, a módszer jövedelmező. Gene a fáradt Miranda bőrszínére célozgatva igyekszik kicsikarni azt a nem létező kezelést, amitől helyrejönne a végstádiumú rákja. April csatlakozik a kesergő Arizonához, aki tudja, hogy az emberek megbámulják, amiért leszbikus, féllábú és még ribanc is. A keresztény Kepner kikéri magának, hogy megkérdőjelezik az empátiáját, főleg most, amikor - bár csak gondoltban - ő is hűtlen. Lassan benyomnak.

bscap0010.jpg

Emma saját ügye népszerűsítésére nyúlja le Hunt sztoriját, mellesleg rá is nyomul a sértettre. Jackson lelkesítő beszédét egy kollégájára pottyanó táncosnő szakítja félbe. Közli, hogy tök jól van, aztán mégis sikít, amikor a diszkréten előbukkanó törött sípcsontja átszúrja a lábfejét. A másik sérült nem műsorozik, csak hever véres fejjel. Yangnek pont ezen izgi pillanatban kell lelépnie, mert Shane perikardiális metszést végzett az idős narkóson, amit műtéttel kell folytatni. Alex aggodalmasan szalad utána. April részegen magyaráz, de nem tiszta, hogy éppen Jézusról vagy Mattről, úgyhogy Arizona elküldi Leah-t újabb üveg piákért. April elárulja, hogy Callie szerint a neje halott.

bscap0011.jpg

Richard maszkot rángat le magáról, majd teátrális hadonászással dönti fel Mirandát. Yang büszke Rossra, amiért nem hívott hamarabb segítséget és Stephet is lerázta. Ilyen egy igazi sebészcápa, aki ha rájön a szükség. azonnal nyes. E remek hozzáállás jegyében szépen meg is mentik a pácienst. Jo felvilágosítja a lovagias Jacksont, hogy a nők rossz néven veszik, ha elfelejtik őket meghívni egy bálba. Gene elsírja Baileynek, hogy már senki nem sakkozik vele, mert egy hatalmas seggfej. Most meg szar egyedül lenni, amikor ott áll fölötte a Kaszás. 

bscap0012.jpg

Mer hirtelen bemosakodva találja magát, Derek meg asszisztálhat, hogy végre helyreálljon a rend az elcseszett fejükben. Aprilék nagyon röhögnek. Torres meggyónja Owennek, hogy "kivégezte" Arizonát. Avery beviszi a műtőbe a pénzembereket, akiknek eddig nem esett le, hogy valójában mit is kéne támogatni. Amikor Jackson szégyentelenül benyögi a „segítsenek, hogy mi is talpra álljunk” dumát, már egyértelmű, hogy a Grey Sloan megmenekült. Jo önvérvételen kapja Alexet, aki végre bevallja, miért volt egész este teljesen zizi: arra gyanakszik, hogy balesetes drogos az apja. Jöhet a DNS-teszt. Merék teljesen felizgultak a műtéttől, ez kell nekik, nem a Viagra.

bscap0013.jpg

Bailey berakja Gene-t a Főnök mellé, hogy együtt nézegessék a hospice-prospektusokat, ha már különböző okokból, de mindketten halni készülnek. A kóborlóillatú Richard sűrűn néz. Steph és Shane cápaság feletti örömében egymás szájába mászik, mire Jackson benyit. Hümm. Yang flörtpartnere azt hiszi, tényleg tetszett a boszorkánynak, pedig, haha, nem is. Jackson megbocsátja a kis botlást, amit Steph teljesen Shane-re ken, majd egyetértenek abban, hogy a jövőben akár kommunikálhatnának is. Gene kezd megbarátkozni a könnyed elmúlással, Richard viszont kissé elbizonytalanodik. Yang menne még egy kört Owennel, de sajna ő már Emmát viszi haza. Jo elköpi Karevnek hogy a teszt szerint lett egy apja. Leah tiszteletet követel Arizonától, aki cserébe hajlandó nem lehányni. Ez már félsiker. Shepék irtóra megörülnek egy tömeges karambolnak, szaladnak is a vérszag után, a kölkeik meg majd felnevelődnek valahogy.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása