Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8351-8352. rész

2017. április 19. 12:00 - Gillotte

Zsófi sík ideg, nem tud a saját galéria ügyével foglalkozni, mert a Fittlaborba kell mennie, Era, a recepciós vizsgázik délután, és a várt fűtésszerelő egyelőre nem jelent meg. Túl sok Zsófinak a Fittlabor és a galéria egyszerre, elő is adja Tóbiásnak, aki átérzi, mert ő a Novák ABC-t, és a Fittlabort vezeti, neki is sok a kettő. Nem tudom, miért, mióta megnyílt gyakorlatilag nem is láttuk őket ott. Megbeszélik, hogy megszabadulnak a Fittlabortól, bár az eladás túl drasztikus lenne. Szerencsére találnak pár balekot, aki nem zárkózik el attól, hogy vezesse a Fittlabort: Ottót, és Petit. (Nem az volt egyébként, hogy Ági átvette Tóbiástól és Zsófitól a Fittlabort, hogy a pénzét így rejtse el a Herr elől? Jaj, rossz néző vagyok, emlékszem az előzményekre, és számonkérem őket…)

bk_aprilis5_1_1.png

Közben Giginek kell Bencére vigyáznia, aki barna kisgyerekből szőke kisgyerekké változott, kíváncsi vagyok, mi volt a baj a barna gyerekkel. Tudtommal Amerikában direkt ikreket alkalmaznak, hogy ha az egyikkel gond van, a másik beugorhasson, de hová gondolok, hogy összehasonlítok egy amerikai sorozatot a Barátok közttel. Zsófi elmegy Gigitől, a következő jelentben pedig Bence ordít, mint a fába szorult féreg. Éhesnek elvileg nem éhes, pelenkát sem kell cserélni, úgyhogy Gigi az alvás mellett dönt, de Zsófi otthon felejtette Bence alvós nyulát, úgyhogy kénytelen elvinni az ordító gyereket a Mátyás király térre a plüssért. Nyitva találja a lakásajtót, mivel előtte Zsófi rohant haza valami cetliért, viszont Ádám kanos, és ellentmondást nem tűrve levetkőzteti Zsófit, úgyhogy amikor Gigi bemegy a nyitott ajtón, nem kellemes a látvány, ami fogadja.

bk_aprilis5_2_1.png

Irma elpanaszolja Bözsinek, hogy Terike barátnője lemondta a világkörüli utat, mert beijedt pár trópusi betegségtől, úgyhogy inkább hagyja veszni a befizetett teljes összeget, Irma meg menjen egyedül. Bözsi panaszkodik egyet Vilinek az élet kegyetlenségéről, hogy Terike megteheti, hogy nem érdekli, ha elment a semmire ki tudja mennyi pénz egy világkörüli útra, ő meg egész életében dolgozott, és csak Hévízre jutott el. Megint ez a ,,jaj, sosem jutok már el sehova” elégedetlenkedés… Ide a rozsdás bökőt, hogy Bözsi fog a végén menni Irmával! Alíz be is ajánlja Irmánál Bözsit, hisz ráér, és nem is ijed meg a saját árnyékától. Irma előadja Bözsinek, hogy Terike hajlandó ingyen átíratni a jegyét valaki másra, és Irma szeretné Bözsit vinni erre a világkörüli útra.

bk_aprilis5_3_1.png

Peti és Milán önállósítják magukat: a KisSzék tetőteraszán lekerítenek egy részt, felöntik vízzel, és várják, hogy megfagyjon, és lehessen korizni rajta. Bandi csinál egy selfiet, és fel is tolja a Konnektorra, hadd lássa mindenki, milyen klafa helyen van. Peti kis híján felrobban, amikor felmegy a KisSzékbe, és meglátja a gyerekmedence-méretű koripályát. Megragadja Bandi karját, és próbálja a hülyegyerek értésére adni, hogy őket veszik elő, ha valaki megsérül, de Bandi úgy felhevül amiatt, hogy Peti szorongatja a karját, hogy gyomron vágja, ezzel megszabadulva Peti szorításától. Na, a kiskakasok nem tudják eldönteni, kié a szemétdomb.

bk_aprilis5_4_1.png

Juli fülébe jut, hogy Miki inkább Bandit nevelné ki a Berényi kft élére, mint Petit. Rákérdez, s Miki beismeri, hogy szerinte Petinek a filmezés felé kéne mennie, ő pedig akár producerként is közreműködne Peti karrierjében. Juli nem mond semmit, de személyes sértésnek veszi, hogy fiacskája nincs számon tartva, de…igazából nem Berényi, lássuk be. Attila persze Juli oldalán van, és megemlíti Mikinek, hogy ugyebár Bandi nem tudja, hogy András halála közvetve Mikinek köszönhető, és talán pont emiatt nem kéne magához édesgetnie Bandit.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása