Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X09 – The Trip

2017. április 18. 13:00 - Bruti

Ott hagytuk abba, hogy kiderült, Rebecca és William a kezdetektől ismerte egymást. Randall ezt nem túl jól reagálta le, most az egész sztoriról tudni szeretne, ezért kikérdezi az apját. William készségesen válaszolgat, Randall meg összeírja az okokat, hogy miért utálja őket, és miért ne. Végül arra jut, hogy csak az anyjára mérges, mert ő az aki elárulta.

vlcsnap-00001_8.jpg

Jack és családja a hipermarketben vásárol, amikor feltűnik nekik, hogy Randall elkószált. Persze hamar előkerül, épp egy fekete családról próbálja kideríteni a gyerek, hogy ők-e az igazi szülei. Ez elgondolkodtatja az apját, arról, hogy ne ismerik az igazi szüleit.
Ugrunk Kate és Kevinre, akik átbeszélik a hasi bypass műtétet. A repülőn elszenvedett légörvény után Kate megvilágosodott, és úgy érzi, bele kell vágnia a műtétbe. De Kevinnek nem tetszik az ötlet, meg az sem, hogy mindenhol csak a probléma van, ha a családjára néz. Randall kiborult, Kate műtétre készül, az anyja el akarja adni a kedvenc faházukat. Erre Kate kitalálja, hogy utazzanak le oda egy napra, hogy újra együtt lehessenek.

vlcsnap-00002_8.jpg

Hárman érkeznek meg a házhoz, de Randall igazán nyűgös, most abból áll ki, hogy önmagát sajnálja. De nem sokáig tart a nagy hármas egyedülléte, mert Kevin ír Olivianak, aki meg nem egyedül jön. Hozza magával egy művész haverját és a drámaíró Sloane-t is. Miközben Kate el van keseredve, mert Toby nem válaszol az üzeneteire, a csapat kényelembe vágja magát, néhány sörrel, meg egy kis könnyű droggal.
Jack és Rebecca, fekete barátnőjükkel beszélget Randallról, meg arról, hogy keresi a szüleit. A nő azt gondolja, hogy kellene a kis Randallnak egy fekete férfi példakép, akivel azonosulni tudna.

vlcsnap-00003_8.jpg

Vissza a faházba. A csapat valamilyen társasjátékot játszik, egyedül Randall nem vesz részt benne. Ő folyamatosan pakol, és elég furcsán viselkedik. Valami hangot hall és kimegy a verandára. Kiderül, hogy Olivia művész haverja, tulajdonképpen az exe, és ezen Kate kissé kiakad. Ekkor jön vissza a konyhából a srác és közli, hogy valaki megitta a hűtőből a turmix felét. Ez csak azért baj, mert hallucinogén gomba van benne, de annyi, hogy az egész csapatnak elég lenne. Mivel senki sem ivott belőle, csak egyvalaki lehetett. Randall kint áll a verandán és olyan csúnyán be van tépve, hogy most éppen az apját látja, ahogy a tetőt javítja.

vlcsnap-00004_8.jpg

A többiek kijönnek megnézni, de azon kívül, hogy teljesen máshol jár, egész jól érzi magát, szóval magára hagyják, amíg az apjával beszélget. Elmondja neki, hogy az anyja egész életében ismerte a biológiai apját. Jack először nem hisz neki, de Randall hajthatatlan. Majd visszarepül a múltba, mikor valami karate edzésre mennek, mert az apja beíratta egy klubba. A hely vezetője, egy nagy darab fekete mester, aki körbevezeti a gyereket. Ugrunk az időben és Jack arról beszél Rebeccanak, hogy jó lenne felfogadni valami magánnyomozót, aki megtalálja a gyerek szüleit, de a nő érthető okokból nem nagyon örül az ötletnek. Inkább elmegy Williamhez, hogy újra beszéljen vele.

vlcsnap-00005_8.jpg

Kate négyszemközt beszél Oliviaval és kiossza, hogy ne akarja megváltoztatni Kevint. De a csajt se kell félteni, fél perc alatt úgy semmisíti meg Kate-et és a mondandóját, hogy az se köpni, se nyelni nem tud. Rávezeti, hogy valószínűleg hülyeség a műtétje is, mert attól még semmi nem fog változni. Kate elmondja Kevinnek, de nagyon úgy néz ki, hogy a bátyja se áll mellette, mert szerinte is veszélyes a műtét, ráadásul az sem volt túl okos ötlet, hogy szakított Toby-val. Randall és Jack újra a múltról beszélnek. Bár Jack meggyőzi őt arról, hogy nem csak egy pótgyerek volt, de Randall nem akarja elengedni a fájdalmát, és szeretné, ha azt az anyja is érezné.
Közben Rebecca és William leülnek beszélgetni. A férfi mesél az életéről, merre dolgozik, hogy már öt éve felhagyott a drogokkal is, majd Randallra terelődik a szó. Rebecca lemondja, hogy meg szeretné ismerni az apját, aminek William nagyon megörül, de Rebeccanak kételyei támadnak, és szó nélkül lelép.

vlcsnap-00006_8.jpg

Kevin és Sloane összefutnak az egyik szobában és a lány elmondja, hogy mennyire gyűlöli Oliviat, de nem mutathatja ki, mert ő a drámája sztárja. Kate felhívja Toby-t és neki panaszkodik a mai horror kirándulásról, de a férfi hűvösen kezeli a dolgot, mert, ha nincsenek együtt, akkor minek beszélgessenek. A többiek régi videókat nézegetnek a Pearson családról, és Olivia meg a művész gyerek igen jól szórakoznak rajta. De leginkább kiröhögik őket, mire Kevin kifakad és csúnyán kiossza Oliviat. Erre a két vendég bevágódik a kocsiba és lelépnek. Ekkor jön a hírrel Sloane, hogy megszült a nővére, de úgy néz ki, hogy ezek itt hagyták a három testvérrel.
Kevin úgy dönt, megkeresi Kate-et az erdőben és a maga módján bocsánatot kér tőle Oliviáért és mindenért. De a lány magára is haragszik, mert lehet, hogy Oliviának is igaza volt abban, hogy a műtét semmin nem változtat. 
Randall még mindig trippen van, most éppen a gyermekkorába csöppen, ahogy az egész család együtt társasozik. De hiába beszél hozzájuk, nem látják őt, az anyja is csak mosolyog rájuk. Aztán hirtelen újra kint vannak az apjával, aki elmondja neki, hogy az Rebeccanak is meg voltak a maga démonjai, amivel meg kellett küzdenie, így ne okolja őt semmiért.

vlcsnap-00007_4.jpg

Eljön a másnap, Randall újra kint van a verandán, de ezúttal már tisztán. Kate felkelti Kevint, akit meglepetésére nem egyedül talál az ágyban, ott van vele Sloane is.
Randall az ereszt javítja, és közben visszaemlékezik az apjára, mikor elvitte az első edzésre. Az edző azt kérte Jacktól, hogy hátán a gyerekkel fekvőtámaszozzon, ezzel mutassa meg, hogy soha nem hagyja magára. Jack mindent megtesz, miközben Rebecca levelét látjuk, amit Williamhez írt, és amiben leírja neki, hogy nem láthatja Randallt, mert már van egy kivételes apja és nagyon félnek, hogy elvesztik a fiúkat.
A felnőtt Randall becsenget az anyjához és közli vele, hogy írt egy listát arról, hogy tette tönkre őt, de nem olvassa fel, mert szörnyű lehetett 36 évig őrizni egy titkot. Rebecca sírva fakad és átölelné a fiát, de Randall most még nem tud megbocsájtani neki. Az legközelebb karácsonykor lehetséges.

vlcsnap-00008_3.jpg

 

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása