Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x03 - Kegyelmet kérünk!

2017. április 14. 09:00 - Hoppancs

A Torresszel kibővült Sheperd családot a gyerekek, Alexet meg az unatkozó és szexhiányos Yang veri fel álmából. Utóbbi jár rosszabbul, mert a kolléga kiszedi belőle, hogy még nem csinálta Jóval, és ugye az marha ciki egy HÉT után, minimum nyilvános mutogatás és  kiröhögés jár érte. Meredithék boldogok, hogy Callie élete összeomlott és így gátlástalanul lepasszolhatják neki Zolát. A Főnök ébredésében nincs sok köszönet, álmában ugyanis simán lenyomhatnák volna az orrán azt a gyomorszondát, ami ellen most hevesen tiltakozik. Mert az olyan pfúúj, meg amúgy is rejtett halálvágya van és nem is kell az a kaja, amit nem bír rendesen lenyelni. Bailey ráhagyja, Shane gondterhelt.

bscap0000_2.jpg

Wilson már nagyon rosszul viseli a bizonytalanságot, hogy vajon tetszeni fog-e a borotvált lába Alexnek, amikor a hosszú, gyötrelmes böjt után végre levetkőzteti. Barátai sajnálják, amiért ennyit kell szenvednie. Arizona vadító piros ruciban és belőtt frizurával nyomul, mert érzi, hogy komoly a baj. Annyira a kórház sincs topon, a vihar betett, és ki kéne találni, honnan legyen zsé a normális működésre. Yang és Robbins bizonyára intézkedne, ha lenne fogalmuk arról, mi ilyenkor a teendő. Cristina azért majdnem megsimizi Owen karját, de időben kapcsol, hogy ilyet nem szabad, mert a kéz könnyen a gatyóba csusszan, és azt senki sem szeretné. Elméletileg.

bscap0001.jpg

Egy Kathleen nevű nőt hoznak, aki megcsalta a férjét annak öccsével, aztán törött baseballütő állt a mellkasába. (A kettő között nincs ok okozati összefüggés.) Kathleen arra kéri Murphyt, hogy előbbi infót majd legyen szíves közölni az érintettel, amennyiben előáll a „mindent megtettünk, de a sérülés olyan súlyos volt, hogy…” szituáció. Arizona nem akar egyedül menni a párterápiára, de Callie egyelőre bizonytalanságban tartja. Shane kétségbeesetten hívogatja Mert szondaügyben, mert sok lenne a kis lelkének, ha Richard is elpatkolna. Az óvónő Kara boldog, mert Jackson újra gyerekkompatibilis arcot varázsol majd neki, ráadásul ingyér’. Leah hamar szembesül Kathleen szeretőjével, aki mint kedves rokon fut be.

bscap0002_1.jpg

Az ifjú és szívbajos Michael inkább a kockázatos billentyűcserét választja, minthogy új szervre várjon, mert abba babakorában egyszer már majdnem belehalt. Miranda szarkasztikusan, Richard meg nyögve háborog, amiért Shane szondát rendelt. Jackson benézte, mert forráshiány miatt törölték a pro bono műtéteket, ezért úgy néz ki, hogy az ovisoknak érzékenyítő tréningen kell majd részt venniük. Leordítja Hunt fejét, aki erre hajlandó mégis átszervezni a dolgokat. Csak az a kérdés, hogyan. Yang nagy átéléssel panaszkodik Owen és Webber-ügyben a zuhanyozni készülő, de aztán inkább a padlón elszunnyadó Mernek. Derek is zombi, mert…gyerekük született.

bscap0003_1.jpg

Hunt bejelenti, hogy elpaterolta Karát egy másik intézménybe, ahol meg tudják műteni ingyen, úgyhogy a puffogó Jackson indulhat seggzsírt leszívni. Leah soha nem aggódott még így páciens életéért, hiszen ha Kathleen kimúlik, akkor ő igen kellemetlen helyzetbe kerülhet. A makacs Richard csak kajafutárnak hajlandó használni Shane-t, aztán elzavarja, hogy nyugodtan tudja sziszegve  nem lenyelni a levest. Alex biztosítja Jót, hogy szívesen látja otthonában a kis csapat minden pszichopata tagját, amíg úgy tesznek, mintha megrázta volna őket Heather halála. Vagy mintha nem csak azért fájna nekik, mert ők nyírták ki. (Lásd Ross.) Wilson pedig azt tetteti, hogy ő is a „barátaival” szeretne szomcsizni, ahelyett, hogy a tükörsima csülkeit szerelme nyakába dobná.

bscap0004_1.jpg

Michael szívének ramatyul festő felvételei előtt Owen és Cristina néz mélyen egymás szemébe, amikor félbeszakítja őket a terápiáról érdeklődő Callie. Nem segítenek, mert sértő a feltételezés, hogy ők bármikor ilyesmire szorultak volna, most is tök jól vannak. Kathleen elvérezni készül a műtőasztalon, ezért April elfűrészeli a kulcscsontját, hiába rohan felé sipítozva Torres, hogy neeeeeeeee. Utóbbi nyilván joggal feltételezi, hogy ez az ő bosszantására történt, hiszen melyik sebész ne lenne benne egy kis mókás szívatásban, miközben a beteg haldoklik.

bscap0005_1.jpg

Yang gúnyosan konstatálja Michael nyiszálása közben, hogy ennek a nyomorult Alexnek érzései vannak. Stephnek derogál a gigantikus hátsók apasztása, ezért el is húz Avery mellől, amint lehet. Ennél a magolás is jobb móka. Meredith trutyis babacuccok közt aggódik tovább Richardért, aztán nem bírja tovább és húz a kórházba beavatkozni. Wilson előáll a javaslattal, hogy be lehetne szüntetni a közös műgyászt, mert ha most nem, akkor csak a következő szexibugyimosás után tud majd izélni. Az pedig akár újabb napokig tartó kemény várakozást jelentene. Kathleen csak azért is exitál, Callie mindenáron ragaszkodik ahhoz, hogy a férj tudja meg az igazat. Persze csupán az asszony utolsó kívánságát teljesítendő, véletlenül sem privát idegbaja miatt.

bscap0006_1.jpg

Meredith összecsap Bailey-vel, majd együtt elviharzanak. Ezt kihasználva Shane beront Richardhoz és felvázolja a sötét jövőt: ha nem hajlandó tőle elfogadni a szondát, akkor hamarosan jön Meredith, és személyesen nyomja le az orrán, miközben a hajáról babahányás csöpög Webber üvöltéstől eltorzult arcára. Ilyen a hatékony meggyőzés. Kiderül, hogy Owen roppant trükkös, nem is helyeztette át Karát, csak elhalasztotta a műtétjét másnapra, amikor  a három zsírleszívás árából már lehet is fedezni a költségeket. Yang mégsem tud megbirkózni Michael ketyegőjével, sajna kelleni fog mégis az új. Karev szívügyeit viszont szépen helyreteszi. Kepner vizsgája végre sikerült, mert ezúttal nem őrjöngött bekattanva a bizottság előtt. Örömében Avery nyakába ugrana, ha az nem emlékeztetné, hogy velük is hasonló a helyzet, mint Yangékkel, szóval nem kéne.

bscap0007_1.jpg

Callie meggondolja magát, és kamuzik egy embereset, mielőtt Leah a zokogó özvegy arcába dörgölné a síron túli üzenetet. Szipp. Mer és Miranda meglepődik, amikor arra lép be Webber szobájába, hogy a renitens beteg úgy fekszik ott szondával a nózijában, mint a kisangyal. Hunt és Avery taggyűlésre csipogtatja össze a tulajokat, hogy jótékonysági bálról és más finomságokról értekezzenek. Jo kiürítette a lakást, jöhet a kamaty. Owenék a liftben sem esnek egymásnak, és ha már ilyen jól megy, Cristina azt javasolja, randizzanak másokkal, hátha akkor majd nem is akarnak. Torres megjelenik a dilidokinál, de csak hogy közölje Arizonával, hogy nem megy be vele, akkor sem, ha a piros ruha van rajta. Richard leteremti Mert, amiért nem hagyta megpusztulni, amikor nyilvánvaló, hogy erre ment ki a játék. Pedig pont azért őt választotta döntéshozónak, mert azt hitte, érzéketlen ribanc, aki nem hezitál majd. Lélekbe gázolás minősített esetét láthattuk.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása