Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8335-8336. rész

2017. április 14. 13:00 - Gillotte

Ottónak nem tetszik, hogy Peti kérdés nélkül felvette Bandit a KisSzékbe, így is sokan vannak, és ők sem keresnek túl jól, mert pang a biznisz rendesen. Peti ígéri, hogy legközelebb nem csinál ilyet, most viszont komolyabb gonddal kell szembenézni: a pincéből felcipelt fotelből kimászott egy egér, és felzabálta a chipseket, úgyhogy lehet takarítani az anyagmaradványait. Az új munkaerőből így lesz hát Kandúr Bandi, hisz ő kapja a feladatot, hogy elkapja az egeret. Főnöke parancsára humánus egérfogóval dolgozik, de elengedés helyett véget vet az egérke életének.
bk_marcius24_1_1.png

Krisztián a reggelihez megkapja hímnemű lakótársaitól a nászindulót, és bejelentkeznek tanúnak is, csak hogy húzzák az agyát. (Húzásnak elég lenne Tóbiás új haja is, olyan rémes). Alíz közben a felhők felett lebeg, már a nagyszülőknek is elújságolja, hogy férjhez megy. Krisztián másképp áll a dologhoz, túl korainak tartja, és a legnagyobb baj, hogy csak a hitel miatt lett ilyen fontos.

bk_marcius24_2_1.png

A Fittlaborban Peti Hannával Skypeol, úgymond együtt esznek kínait, csakhogy Peti nem tud pálcikával enni, és Skypeon nem megy a tanítás. Szerencsére Natasa arra jár, s bár kerülné a helyzetet, Hanna megkéri, hogy mutassa már meg Petinek, hogy kell bottal enni. A bemutatás etetésbe megy át, s Hanna megállapítja, hogy mennyire cukik ők így ketten. Natasa és Peti közben erősen verejtékezik, remélvén, hogy nem árulják el magukat Hanna előtt.

bk_marcius24_3_1.png

Stella csenddel tüntet, úgyhogy Novákék végül belemennek, hogy láthassa az anyját a börtönben. Jobb lett volna ugyan börtönön kívül, mert mégis, de ez van…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása