Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8331-8332. rész

2017. április 13. 13:00 - Gillotte

Natasa nagy balhét csinál Peti részeg közeledéséből, pláne, hogy az egész oka az afölötti elkeseredés, hogy Hanna nem hívta vissza a távoli Hannoverből. Ottó a sztorit hallva felvilágosítja Petit arról, hogy Natasának sokat számított volna az a csók, ha őszinte, de így, hogy csak egy ittasságból elkövetett pótlék volt, elég gáz, mert jó ideje szerelmes Petibe. Ha lehet Natasa kínos helyzetét fokozni, Ottónak sikerül ezen húzásával, úgyhogy a lány alig mer hazamenni, nehogy összefusson Petivel. Persze, hogy összefut, úgyhogy megbeszélik, hogy ugyan, nincs is okuk kerülgetni egymást. Pedig de, és Natasa is így érzi, ugyanis sírva hazacuccol.

bk_marcius22_1_1.png

Alíz nekiállna lakást keresni, mert csak idő kérdése, hogy jöjjenek az érdeklődők, és elkeljen. Krisztián szerint felesleges így sietni, de Rudi barátja felvilágosítja, hogy Alíz össze-vissza élt mindig, sosem volt egy biztos pont az életében, így tök érthető, ha állandóságot szeretne végre. Alíz is pont így gondolja, úgyhogy nagyszüleinek ecseteli, hogy itt az ideje egy saját lakásnak, hiszen annyi embernek van, miért ne lehetne nekik is? Végülis igen, biztos sok pénzt sikerült megspórolni a lakbéren (legalábbis nem említették, hogy Zsolt lakbért kért volna tőlük). Szóval Alíz kitalálja, hogy ők veszik meg Zsolt lakását. Hitelt vesznek fel, úgyis annyi ember tesz így, nekik miért ne sikerülne?

bk_marcius22_2_1.png

Stella csak nem nyugszik bele abba, amit a börtönből kapott levélben látott, úgyhogy előáll a kérdéssel Giziék felé: ,,mikor találkozhatok az anyukámmal?” Giziék kikerülik a választ, és elküldik tanulni a gyereket, majd kétségbeesett pillantásokat vetnek egymásra Novákkal. Mivel a kislány nem kapott választ, így önállósítja magát, és elmegy a börtönbe meglátogatni az anyját…

bk_marcius22_3_1.png

Kristóf elbeszélget Emíliával az apjával való problémákról. Emília gyanúsnak tartja, hogy Kristóf apja mindenáron oda akarja adni fiának a csokigyárat, mint örökség, még az is lehet, hogy beteg. És legalább nyit, ez sem utolsó szempont, persze bénázik, de a próbálkozást Emília szerint értékelni kell, úgyhogy Kristóf kicsattanó kedvvel jön el tőle.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása