Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8329-8330. rész

2017. április 13. 12:00 - Gillotte

Rudi jól kifekszik a sokkolótól, de némi vízspricc hatására magához tér, és e baleset után Ági kénytelen visszaadni a sokkolót. Ági a fegyver nélkül megint átmegy nemnormálisba, már egy megcsörrenő telefontól is szívbajt kap, lánya pedig nem tud együtt érezni vele, szerinte ha anyja ennyire fél, szerezzen testőrt. Több sem kell Áginak, megkéri Rudit, hogy legyen a több, mint testőre, de a srác gondolkodási időt kér, elvégre már nem olyan csóró, hogy minden melót el kelljen vállalnia.

bk_marcius21_1_1.png

Peti és Hanna Skypeolnak, de  Hannának csöng a telefonja, így leteszi Petit azzal az ígérettel, hogy visszahívja. Mint előre sejthető, e hívás nem történik meg, úgyhogy Peti jól besörözik bánatában, és lesmárolja az őt ágyba dugni próbáló Natasát, aki először örül a dolognak, majd rájön, hogy valójában csak egy pótlék, és felháborodva ellöki magától Petit.

bk_marcius21_2_1.png

Vészesen közeleg Stella felvételijének az ideje, de a kislány nem hajlandó készülni rá, ebből már van feszültség, és feltételezem, még lesz is. Most viszont más a gond: Laci és Gizi levelet kapnak a börtönből, miszerint Stella anyja egy hónap múlva szabadul, úgyhogy fennáll a veszély, hogy meg kell válniuk Stellától. Kimennek sétálni, hátha a friss levegőn megnyugszanak, s ezalatt Stella megtalálja a jól, gyümölcsös tál alá elrejtett levelet, és elolvassa.

bk_marcius21_3_1.png

Fokozódik a helyzet Kristóf apja miatt, folyton beszólogat vagy a fiának, vagy Tóbiást környékezi meg arra nézvést, hogy ő csak elveszi Kristóftól a lehetőséget az elől, hogy családja legyen. Megint egy figyelemfelkeltő szeletéhez érkeztünk a sorozatnak, úgy érzem.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása