Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 2X03 – Disznótor az operera, lejárt kolbásszal

2017. április 05. 11:00 - Bruti

Már a harmadik résznél járunk, és de jó kis epizódra sikeredett a mai! Volt itt minden, disznótor, pálinka, éneklés, párterápia. No, de ne rohanjunk előre, nézzük kit hozott el nekünk a mai epizód.

1_11.jpg

Az első fellépőnk Janklovics Péter, aki színész és stand-up előadó is, így nem gondolnám, hogy egy pillanatra is zavarba jönne, ha improvizációról van szó. Ezt Hajós is így gondolja, mert nem is pátyolgatja Péter lelkét, sőt még, kifejezetten élvezi is, hogy neki semmi dolga, a színész meg végzi a piszkos munkát.
A mai adás tematikája a „gasztronómia”. Mindkét jelenet a kaja körül forog, Hajós meg visszaemlékezik, milyen volt, mikor még neki is csomagoltak kaját a szülei az iskolába. A minimál stand-up meg is áll a saját lábán, de igazából nem ezért vagyunk itt, hanem, hogy röhögjünk a szorult helyzetben lévő színészeken, jelen esetben Janklovics Péteren. Talpig disznóvágós szerkóban, óriási késsel, így már nem okoz neki akkora meglepetést a kiléte. Hajós nem is húzza az időt, belöki a jelenetbe.

2_10.jpg

Két disznótorozó kíséri be emberünket, akiről hamar kiderül, hogy ő a böllér. De ami a legfurcsább, hogy az összes szereplő dalban beszél hozzá, mint valami operában. Janklovics, nem tétlenkedik, ő is énekelve válaszolgat, amit a kéttagú kórus azonnal megismétel. A házigazda szerint óvatosan kell eljárniuk, mert valami uniós szabályt hágnak át ezzel a feketevágással. De ez nem szegi kedvét böllérünket, sőt ennek örömére mindjárt le is küldenek néhány pálinkát, amitől igen jókedvük kerekedik, énekelnek, dalolgatnak, majd előkerül a disznó is, ami igen kis satnya jószág. Ezt Janklovics meg is jegyzi, de ez sem hátráltatja az előre kitervelt gyilkosságban. Az viszont igen, hogy megjelenik valami ellenőr és közli, hogy itt illegális disznóvágás folyik. Erre persze az érintettek tagadnak, hiszen él az állat, ők csak bulizni jöttek. Az ellenőr természetesen nem hisz nekik, sőt személyesen is ismeri a böllért, de nem tud mit tenni, hisz a vágás még nem történt meg. Még készítenek egy közös fotót a malaccal, majd isznak egy szilvát, és inkább mulatozásba torkollik az esemény.

3_11.jpg

4_11.jpg

Janklovics, habár túl sokat nem tett hozzá a történethez, de hibátlanul oldotta meg a feladatát, amit a közönség vastapssal honorált. A jelenet után Hajós elmondta, hogy most először szeretett volna cserélni a színésszel, mert nagyot tetszett neki a feladat, Janklovics Peti, pedig megköszönte a lehetőséget, de most kifújná magát.
A műsor második felében egy olyan színész következik, akivel már találkoztunk az első évadnyitóban, és szerintem a tavalyi év egyik legviccesebb jelenete lett. Scherer Péter sem érezhette magát rosszul, hiszen visszajött, hogy újból belevágjon az ismeretlenbe. Rövid beszélgetés után, kiderül, hogy imád bohóckodni, majd a smink felé veszi az irányt.

5_11.jpg

Már a színpadon vagyunk és Hajós felkonferálja Scherert, aki egy különleges jelmezt kapott, hisz ma nem embert kell játszania, hanem egy kolbászt. Indul a jelenet, és mi valami spájzban találjuk magunkat, ahol éppen egy tükörtojás rendel. Dr. Tükör örül, hogy Kolbász ellátogatott erre a párterápiára, de mivel még Kolbász felesége nem érkezett meg, így elbeszélgetnek. Kiderül, hogy Kolbászunk Békéscsabáról származik és, hogy sajnos egy napja lejárt a szavatossága, de még szaga nincs. Közben kolbász próbálja magát kényelembe helyezni, viszont nincsenek ízületei, így leülni nem tud, csak mereven feküdni, de az meg borzasztó melós. Közben megérkezik a felesége is, aki egy igazán szemrevaló Mustár, egyenesen Dijonból. Az ölébe ülteti Kolbászt, majd bemutatkozik. Közben Kolbász is elmondja, hogy egyszerűen csak elcsavarta a kupakját és szerelem volt ez első látásra.

6_10.jpg

Dr. Tükör megkéri őket, hogy mutassák be, milyennek képzelnék el a párkapcsolatuk szobrát, amiből egy ilyen Mustárt tunkoló Kolbász szobor lesz. Már úgy tűnik használ a párterápia, mikor új szereplő érkezik, a vadító vörösbe öltözött Ketchup. Mint kiderül, Kolbi és Ketchup közt valami szerelmi viszony volt, így most elég kínos ez a szembesítés. Kolbász inkább lelépne már, de nem engedik, így felveti az ötletet, hogy inkább édes hármasban kellene folytatniuk és összehozhatnának egy pl. hamburgert. Hajós itt lép be és lecsengeti a jelenetet, hisz ebből többet már nehéz lett volna kihozni. Megköszöni Scherernek, akinek az arcán látszik, hogy már éppen ideje volt közbelépnie.

7_5.jpg

8_1.jpg

 

 

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása