Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x04 - Ütik a gyúróst, mit a répát (18+)

2017. április 04. 10:07 - sixx

vlcsnap-2017-04-03-21h28m45s42.png

Kevés annál ijesztőbb magyar mondat van, mint ez:

A telepi gyökér Pumped Gabó a kezében egy pisztollyal hadonászik.

Jó, gázpisztoly, de akkor is. Minek az neki? Minek, minek, hát azért, mert Somának, a helyi tudósklub alelnökének csak egy spay van a ridiküljében, és az picsáknak való. Pumped nem picsa, neki pisztolya van, amit át is visz Somához, hogy menőzzön egy sort. Mert igen, a húszéves, gyúrós-valóságshow-s szubkultúrában ha valakinek gázpisztolya van, az májer. Soma egy szál törölközőben, de belőtt hajjal fogadja kebelbarátját, aki rögvest a tárgyra tér, nesze bazdmeg, pisztoly. Lőj csak rám, biztatja Pumped Somát, én meg villámgyorsan felülvizsgálom az eddigi valóságshow-szereplők IQ-járól kialakított véleményemet, ezek ketten tényleg annyira ostobák, hogy kész szerencse, hogy nem szarják körbe a nappalit. Soma lő. Zárt térben (lakás), gázpisztollyal. Pumped harákol, sír, taknya-nyála összefolyik, menekül a lakásból kifelé, Soma orrából is kilóg egy méretes takony. Ez volt a cold open, jöhet a főcím.

Megvan az a múlt heti jelenet, amiben a Pumped-klán által frekventált fitnesszterem tulajdonosa TÖK SPONTÁN, NEM A SZERKESZTŐK RÁHATÁSÁRA, HANEM SAJÁT, JÓL FELFOGOTT ÜZLETI ÉRDEKÉBEN úgy döntött, hogy felhívja Pumpedet, hogy Pumpednével közösen találjanak ki valamit a halódó gyúróshéder felvirágoztatására? Mert ki más értene egy edzőterem marketingjéhez, mint az az ember, aki 15 000 forintért adott el egy 50-re taksált kanapét és még házhoz is vitte? Pumped és Pumpedné mennek is a terembe, ahol egy kilencvenes években az időgépbe ragadt pornósra hajazó asszony várja őket, pink bársonykabátban, felpolcolt csöcsökkel, éppmostszoptam-ajakontúrral és szemüveggel kiegészülve. Pumpedné elképesztően narancsszínű. valaki szólhatna neki, hogy a szoli az nem sziesztázásra való.

vlcsnap-2017-04-03-21h56m46s221.png

A tulaj azt szeretné, ha Pumped elővezetne valamit, gondolom, ha Pumpedné vigyázó tekintete nem tenne keresztbe az óhajnak, akkor f-fel kezdődnek és asz-ra végződne, így viszont elég lenne neki egy üzleti terv, vagy legalább valami, amin el lehet indulni a műintézmény szebbé, jobbá, kívánatossá tételéhez. Pumped aszongya Facebook, majd azt is, hogy ez rizikós, mert nem mindenkinek van - később ezzel nem lesz gond, mert a fizetett poszttal el lehet érni azokat is, legalábbis abban a képzeletbeli világban, ahol Pumped él, és ahol az igazi férfi fokmérője, hogy hány kanál fehérjeport tud megzabálni időre - és…szóval elsőre ennyi. A tulaj, ha mozogna az arca rendesen, egy élő kérdőjellé változna legszívesebben, hogy tetszik mondani? Hát Facebook. Ezen túl vagyunk, int fölényesen az asszony, van másik? Pumped egy füzetbe jegyzetelt otthon (értsd: körberajzolta és kiszínezte a mókust, a kutyát meg a cicát) és három dolgot írt fel, a Facebook mellett Somát és annak a csaját.

vlcsnap-2017-04-03-21h56m51s19.png

Pumpedné, akinek Soma és Sománé eleve a bögyében van a legutóbbi, emlékezetesen romantikusra sikerült vacsora után, erre finoman jelzi, hogy az, hogy valaki befújja magát barnítókrémmel, az még édeskevés az üdvösséghez a fitnessztermek ösztönösen kompetitív világában, de Pumped tudománya elfogy, ennyi van, kalap, Soma, meg a csaja, Luna. És ott veszekednek az asszony előtt, aki ezen röhög, Pumpedné meg aszongya, hogy ő a szaktudását teszi ebbe a dologba, de Soma legfeljebb a faszát Lunába, mert nem ért semmihez, kigyúrva nincsen, de hát valóvilág, és onnan követők meg népszerűség. Abban maradnak, hogy majd pénteken megint tali, Pumped meg kicsivel jobban megerőlteti magát, és elhozza A Tervet.

vlcsnap-2017-04-03-21h59m28s51.png

A megbeszélés utáni autókázás alatt forrnak az indulatok, Pumpedné igyekszik rávilágítani Pumpednek, hogy úgy viselkedik, mint egy húszéves hülyegyerek, de hát Pumped egy húszéves hülyegyerek, attól, hogy Pumpedné már 32 és üvölt, nem fog megváltozni, legfeljebb a kormányt verni az idegtől. Pumpedné úgy érzi, hogy ő itten beégett, mert ő magyar bajnok fitnesszpózban vagy miben, és neki van szakmai tudása a feszítést és kókuszolajozást illetően, SZÓVAL COKI LUNA, KURVAANYÁD.

Én vagyok a jó nő, akit ki lehet posztolni bazdmeg, hogy ilyen is lehetsz, bazdmeg, harmincévesen. (Pumpedné)

Pumped ezen a ponton már tehetetlen, és előveszi az ultimate autótulajdonos-érvet, a "kiteszlek a gecibe" kezdetűt, de a végén csak nem kell ilyen drasztikus eszközhöz folyamodni, elég, ha Somáék háza előtt úgy áll meg, hogy Pumpedné a tízcentis magassarkúban elmerülhessen a sárban amikor kiszáll. Hogy legyen megint min veszekedni kicsit.

Soma (bentről): Jelszó?
Pumped: Fasz.
Pumpedné: Nem is tudtam, hogy ez egy meleg társaság.

vlcsnap-2017-04-03-22h00m45s50.png

Dehogynem, Pumped melegpornókban verte a farkát az interneten, hogyne tudtad volna. Na mindegy, ez most részletkérdés, Pumpedné Somáéknál is folytatja az arénázást kicsiben, egészen addig, míg Luna, akivel Soma ezek szerint össze van jönve, meg nem kérdezi tőle, hogy egyébként mi a fasz baja van vele, mer' kétszer látták egymást, és honnan az ellenszenv, mire Pumpedné elmeséli az emlékezetes vacsora előtörténetét, de Luna már nem figyel, mert a figyelmét nem lehet ilyen sokáig egy dologgal lekötni. Soma jófejkedik, vett Pumpednek egy felfújható kanapét, mert ugye nincsen neki az eladás végett, és felfújják. Zöld. Pumpával pumpálja Pumpedné és Soma, tán Luna is, csak Pumped nem, mert ő leül, és zabál.

A veszekedés itt is folytatódik, Pumpedné kétségbeesetten vágyna arra, hogy Pumped egy halvány szikráját mutassa már annak, hogy valóban akar valamit kezdeni valamivel, és azt végig is csinálja, komolyan, de Pumped csak Somával akar lógni, gyúrni, és hashtag édesélet. A veszekedés után lelépnek, a kanapét Soma az emeletről hajítja utánuk, majd hazaviszik valahogy.

vlcsnap-2017-04-03-22h17m19s8.png

Este Somáéknál buli lesz, Pumpednére meg rá van szólva:

Jól nézzél ki, facekontroll lesz. (Soma)

A buli előtti készülődés alatt Pumpedné villant egy méretes szilikoncsöcst, Snezi meg az Éden Hotelben is sűrűn mutogatott segget, Pumpedné haja loknis, vagy hogy mondják, amikor csavarókkal berakott frizurja van valakinek, mintha a Charlie angyalaiba szeretne Halott prosti 2 lenni. Hogy ezt Snezana, vagy egy fodrász tette vele, az nem világos, de sminkelni ettől még kell, a sminkasztal berendezése meg verhetetlen, tessék:

vlcsnap-2017-04-03-22h18m20s111_1.png

Ugye. A sminkelés után spontán tánc jön a szobában, az ágyon, a falnál, benne twerkölés a kamerába, Pumpednének nem kellene ebben versenyre kelnie Snezivel, aki szakmailag úgymond jobban képzett ebben a műfajban. Irány Somáék, ahol Pumped, Pumpedhúg, Soma, Luna, az a sipítozós hangon kommunikáló haver és Pumpedné jósnőhöz is elrángatott havernője vodkázik nagy lelkesedéssel. A bebaszcsizás jól halad, és elér arra a pontra, amikor a húszévesek elkezdik megbeszélni, hogy mi a megcsalás, meg mi nem, és ki hány kapura játszik.

a_gi_e_s_snezi_segget_ra_z.gif

A revelációk sora végtelen, kiemelem a legfontosabbakat:

  • Luna szerint a faszija simán félrekúrhat, de ha beszélget egy csajjal és van érzelmi kötődés, akkor vége mindennek.
  • Domán, vagy mi is a neve a sipítozósnak, aszongya, az ő nőjének a pinájába más fasz nem mehet.
  • Pumpedné üvöltve jelenti be, hogy ez így nem megy, mert az nem kóser, hogy a csajoknak csak egy fasz jut, mert akkor nem tesznek szert a kellő rutinra, az ő esetükben például konkrétan Pumpedné volt az első olyan nő, aki úgy szopta le Pumpedet, hogy le is nyelte a végén, és honnan tanulja meg az ilyet a sok kis ribanc, ha csak egy fasz van neki szánva?

Ti önző egoistáknak képzelitek magatokat vagy mi a faszomnak? (Pumpedné)

vlcsnap-2017-04-03-22h22m27s10.png

Az ablakon bekönyöklő és azon befelé csulázó, prosztósított rögvalóság után jön az est drámája, hiszen Snezana meglát valamit a telefonján, pontosabban az Instán tán, és Ágit menten kihívja magával, álhugyozni. Soma hálószobájában van a leülés, Snezi nem kertel, nesze, itt egy kép, ehhez mit szólsz? Pumpedné nem láét az idegtől, miafasz, mondja, Snezi meg, aki hangsúlyozottan NEM akar kavarni, aszongya a valóvilágos csaj Pumped lakásában. Pumpedné agyára a szemünk előtt ereszkedik le a vörös köd, de Snezi aszongya neki, hogy ne rögvest essen Pumpednek, hanem vagy tíz perc múlva, és tegyen úgy, mintha ő látta volna meg a képet, úgymond spontán.

A spontán látás után jön egy négyperces mayhem, amiben a bőrgatyás, oldalt kivágott felsős Pumpedné fúriaként esik neki Pumpednek, az első mondat menten nagyon erős.

Gábor! Gyere csak ide! Úgy látom, te szeretsz fényképeszkedni. GYERE IDE BAZDMEG!

És mire a g-t kimondja, már ugrik is, kurva gyors ez a nő, bazdmeg, a kanapén heverő Pumpednek esélye sincs, 0,3 mp alatt rajta van és csépeli, közben meg megy az ilyen helyzetekben méltán népszerű, A kurva anyádat, mi na faszszopó anyádat képzelsz magadról te köcsög a kurva anyádat azt bazdmeg kezdetű sláger a pofonok ütemére, Pumpedné ugyanis nem osztja Luna véleményét a félrekúrásról. Pumped menekül, és közben röhög, nem üt vissza, és nem is védekezik, mert legbelül ő is tudja, hogy sáros, és amikor egy kis levegőhöz jut - mert Pumpednét lefogják Sneziék - elmagyarázza, hogy tök véletlen volt, meg csak úgy felment hozzá a bula, és nem volt semmi, se megcsalás, se semmi (hazug geci, oszt a smár?) és nem is érti a kiakadást.

Ki a kurva anyád vagy te? Megyek innen a gecibe!

Pumpednek letört a foga, de ettől még a folyosón, a lift előtt is verik, mert Pumpedné elviharzik, de Pumped utána megy, úgymond házhoz a lófaszért. Közben a lakásban a hangulat pompás, mindenki röhög a balhén, amitől Pumpedné még jobban felbassza magát, és észre sem veszi, hogy a keze vérzik, mert nagyot rávert Pumped fogára. Pumpedné végül hazamegy Snezivel és bőg, Pumped meg vigyorogva elalszik Sománál. Függöny.

vlcsnap-2017-04-03-22h29m51s102.png

Címkék: 18+ pumpedék
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2017.04.04. 10:51:30

Olvasni bőven elég, nézni nem is kell. :)
De az azért érdekelne, hogy ez vajon a rögvalóság, vagy erősen szerkesztett? Vagy valahol a kettő között? Bár igazából, nem is tudom, melyik az ijesztőbb... :)

átlátó 2017.04.04. 14:33:05

Annak idején olvastam, hogy a Győzikében szerepeltek unokatesók is. Itt e nem e lehetne e valahogyan ezt elintézni e?

rogaldorn 2017.04.04. 14:36:38

Félretéve, hogy pumpedizéért nem lenne nagy kár (ha netán fejbe vernék egy vasalóval), de lassan el kellene dönteni elvtársak, hogy is állunk ehhez a fizikai erőszak izéhez. Mert láthatóan, ha egy hp verekszik, meg üt-vág az semmi különös, vicces, meg minden, ellenben, ha pumpedizé bas*ott volna oda egyet, már az egész sajtó visítani, mint a rosszul megszúrt malac, hogy himsovifaszista erőszak. Most akkor mi is van?

OkoskaTo:rp 2017.04.04. 16:19:56

Garázdaság, testi sértés, maradandó sérülés okozása... Vajon Pumpedné kezén mikor kattan a bilincs, és viszik be előzetesbe?

@rogaldorn: Igen, egyenjogúság van. Ez meg itten családon belüli erőszak.

papierusz 2017.04.04. 16:50:50

@rogaldorn: ha a nő üt, az nem erőszak. Különben is mondja, hogy "kiakurvaanyád vagy te", az pedig übereli a fizikai erőszakot, szóval az nem számít.

papierusz 2017.04.04. 16:52:22

és pumped húga? Meg se szólalt, mikor röpködtek a kurvaanyádok, bezzeg amikor elhangzott, hogy "ilyet tanultál a családodba'" egyből felhorgad és hélózik.

dreamhotep 2017.04.04. 17:27:22

még nem láttam egy részt se, de olyan jónak tűnik, hogy megvárom az első évadot, letorrentezem és egyben megnézem. a trónok harcával is így voltam, ez hasonló csak erőszakosabb, véresebb

dreamhotep 2017.04.04. 17:28:38

ez nem családon belüli erős szag? a fidelitas mehetne vamzerkodni

Burgermeister 2017.04.04. 17:50:29

Kiskorúaknak erősen ajánlott!

Burgermeister 2017.04.04. 17:51:11

Elég nimfo lehet a csaj látva azt a nagy retkes csiklóbasztatós vibrátort!!!

biggianni 2017.04.04. 18:38:58

Gyerekektől hallottam erről a szar műsorról, belenéztem de csak pár percig bÍrtam!
Annyira undorÍtó ez a roncs pállott gabó a visÍtozó ribancokkal hogy azonnal letÍltottam
őket! Mindent elmond azok eltorzult tragikus beteg lelki állapotáról akik ilyen fos adást
képesek nézni!!!

efi 2017.04.04. 20:28:19

Nem lehetne, hogy ezt a 4 hülyét oda örökre bezárják, a kamerákat meg lekapcsolják?
Esetleg a biztonság kedvéért a házat is rájuk gyújtják?

bekov 2017.04.04. 21:59:46

na, végre egy színvonalas műsor! imádom!

Tűrhetetlen 2017.04.05. 00:03:00

Simán lehetne találni ilyen bandát szinte bármelyik telepen. És ha esetleg azok gazdagok és szépek lennének, talán még le is lehetne cserélni rájuk ezeket.

Santer 2017.04.05. 07:58:23

Senki nem ordít, hogy segítség, családon belüli erőszak:)
Meg szexizmus, meg tárgyiasítás:)

na_most_akkor 2017.04.05. 08:47:07

Fos!

(udvarias voltam...)

Kivancsi 2017.04.05. 10:49:35

mert a parlamentben ulo majmok kulonbek vagy en meg te meg a tobbi emberszabasu akik nezik ezeket? a felvilag ilyen suttyoo vagy meg rosszabb! :):) a nagy liberalis vilagban elsuttyosodtunk... a tobbsegben levo embertomeg (pakiarabnegrocigany) hatarozza meg a foiranyu viselkedesi format.... inkabb pusztuljunnk ki azt inkabb jojjenek a ujra a dinosauruszok :):):)

histar007 2017.04.05. 11:48:25

Ha a tag csak védekezett volna, már az is erőszak lenne. A csaj bezzeg üthet, az vicces. A helyzet megítélésén sokat változtat, hogy melyik TV-n is megy. Ha ez a TV2-n menne, akkor Andy lenne a hibás, így hogy RTL-es a dolog ez így rendben is van.
Amúgy a családon belüli erőszak kb 40%-át a férfiak szendvedik el, de gondolom a jogvédők szerint ezt jogos védelem az elnyomás ellen.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.04.05. 12:05:41

@histar007: nem rtl, viacom. csak a nevében az.

efi 2017.04.05. 22:13:48

Na de mi a baj a családon belüli erőszakkal?
Már Britney Spears is megénekelte 98-ban, hogy aszongya: hit me baby one more time.

Mercel 2017.04.07. 14:53:45

Hátjajj:D

Miközben olvastam azon filóztam, hogy ez most a besírok a röhögéstől, vagy az úristen kategória..?:)
süti beállítások módosítása