Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 10x01 - Megpecsételődött a sorsunk

2017. március 29. 11:00 - Hoppancs

Richard sötét tónusú narrációja alatt megfáradt rezidenseket, frissen lebabázott Meredith-t, szerelmet valló Aprilt, Jacksonra ragadó Stephet látunk, majd magát,a  beszélőt, aki pihentető eszméletlenségben hever az alagsor nedves, szikrázó padlóján. Közben keresik a sürgősségiről, de ettől sem kel fel, szóval komoly a szitu. Ahogy a csalfa Arizona és a villámló tekintetű Torres között is, de az ő privát drámájuk most senkit sem érdekel, mert Mrs. Shep csak majdnem halt bele a császárba, Jackson egy hős, a vihar tombol, Mirandáról meg fiúgyermeket neveztek el. Bailey-nek.

bscap0000.jpg

Le kéne zárni a traumát, mert óriási a káosz: zűrzavar van, gyógyszer nincs, Arizona meg lefeküdt Lauren Boswellel. Utóbbinak semmi köze a vészhelyzethez, de Callie-nak jólesik benyögni mindenki előtt. Az elvileg senkit nem fogadó sürgősségire egy sárlavina sérültjei özönlenek, ezért a büdös szájú Leah hiába nyavalyog, nem fog pont most hazamenni. Jo és Karev munkahelyi enyelgésra kényszerül, mert otthon minden tiszta fa. Csak az a hülye csipogó ne szólna. Yang öribarija vállára dőlve jelenti ki, hogy most már tényleg végzett Owennel, majd azon agyal, nem fogják-e összetéveszteni a két Bailey-t. Mármint a felnőtt afroamerikai nőt és az újszülött, fehér kisfiút.

bscap0002.jpg

Az idős Lydia Ashford a házáért aggódik, Ross meg a szakmai jövőjéért, amit látszólag mindenki magasról leszar. Derek nem tartja elég tehetségesnek a röntgenezéshez, Bailey (nem a baba) meg Richardot kerestetné vele. A meg nem értett tehetség annyira besokall, hogy maga helyett a Shep szolgálatára siető Heathert küldi Webber után a generátorhoz. A csaj szalad is, majd három másodperccel azután, hogy megpillantotta az ájult főnököt, belegyalogol a vízbe, megrázza az áram és lefejeli a berendezést. Most már ketten fekszenek.

bscap0003.jpg

A hááázam, a hááázam, mondogatja Mrs. Ashford, Meredith meg nem érti, mi ez a nagy rohangálás, mert most szült. A Lenny nevű tűzoltó vastagbele felcsúszott a mellkasába, ezért becsövezéskor oda nem illő dolgok spriccelnek belőle Stephanie köpenyére. Miranda felszólítja a lányt, hogy ne álljon mellé ürülékszagúan, ezért az engedelmesen fél centivel hátrébb mozdul, és minden rendbejön. Azaz nem minden, mert befut Richard és Heather, akik nincsenek jól.  Előbbi lefoglalja Mirandát, így Torres hiába nem akar Robbinsszal műteni, muszáj lesz. Shane és Derek nem derül jókedvre Brooks MRI-jétől, Webbert folyamatosan ki kell ütni. Jackson egy tűzoltó, Sasha vőlegényét keresi, aki mielőtt eltűnt, lehet, hogy még jó sok embert kihúzott a trutyiból, és rájuk írt pár fontos adatot, például az allergiáikat. Meredith parancsára Alex a karjába veszi Baileyt (a babát), hogy lenyugodjon, majd elmeséli, milyen izgi dolgok történtek eddig.

bscap0004.jpg

Aprilék Lenny beleit igazgatják bőszen, Cristina a Főnök aortája körül matat, Bailey biztatónak szánt duruzsolásával aláfestve. Ashford néni lakhelyéről semmi hír, viszont legalább nem is néz utána senki. Yang kénytelen bevetni az „enyém a kórház” kártyát, amikor Miranda műteni akarja Richardot, aki ebbe nagy eséllyel belehalna. Brian megkerül, de nem vállalja magára a hősies firkálást. A félholt Lenny egészen holt lesz, miközben Owen kikérdezi Aprilt, hogy igent mondott-e Matthewnak. Arizona brillírozik a műtőben, de Torres attól még gyűlöli. Yang és Bailey saját igazáról győzködi Owent, de pofára esnek, amikor kiderül, hogy Webber a szeretője kölkét, alias Mert jelölte meg, hogy rendelkezzen a sorsáról. Ezt legjobban az érintett bánja, akinek most fejet kapkodva kell hallgatnia a repkedő infókat Richard gyenge szívéről ami megöli ha operálják, meg a szövetelhalásról, ami akkor végez vele, ha nem. Mer lemaradt ott, hogy valamiért erről neki kell döntene. De miéééért?

bscap0005.jpg

Ez durva, mondogatják a Heather fejében matatók, a szemlélődő fiatalok pedig azon elmélkednek, ki utálja legkevésbé a zombisodó kollégát. Mer nem akar a hormonokra hallgatni, ezért marad a racionalitásnál. Ha a tejsav 6 felett lesz, mehet a műtét. Ez hamarosan be is következik. A hivatástudatból folyton elkóborló tűzoltókat véradás címén próbálják egy helyen tartani. Megtudjuk, hogy Ashford asszony valójában menő, ő mentette a népet és írta rájuk az adatokat filctollal. Karevék megint nem szexelnek, Arizona meg már a beszédét írja, amivel kiengesztelheti Torrest. Sashát húsevő baktérium falatozza, Lenny felesége megérkezik, Heather agyából kevés marad.

Címkék: grace klinika
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása