Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X06 – Career Days

2017. március 28. 13:00 - Bruti

Jack és családja életébe cseppenünk az epizód kezdőjelenetében. Amíg apu munkába indul, anyu gyereket nevel, zongorázik, énekel, majd apa otthon is dolgozik, később irodista lesz, és így telnek az évek. Megszabadul bozontos szakállától és már konszolidált építésvezető. Ekkor toppan be Manuel, hogy elújságolja a jó hírt, előléptették és vinné magával Jacket is. De ő nem akar menni, mert már saját cégét tervezgeti.

vlcsnap-00007_2.jpg

Randall arra ér haza a munkából, hogy az apja zongorázik a gyerekeknek. Egész jól játszik, sajnos a fia nem örökölte a zenei tehetségét, pedig a lányoknak is tetszik a zongora. De most más feladata is lesz Randallnak, mert karriernapot tartanak a suliban, ahol neki is mesélnie kell a munkájáról. Sajnos az időjárás és az árutőzsde kapcsolatainak feltárása nem túl izgalmas meló.
Jacket és Rebecca-t behívja az iskolába Randall tanárja. Arról akarja meggyőzni őket, hogy a fiú igen tehetséges, bár a jegyein ez nem látszik. Mindenesetre jót tenne neki egy spéci suli, de Jack először hallani sem akar róla.

vlcsnap-00006_5.jpg

Kevin próbáján azt láthatjuk és a srác nehezen rázódik bele a színház világába. Egy olyan jelenetnél mond csődöt, ahol a veszteségeit kellene kifejeznie. Olivia, a partnere most meglepően segítőkész, és még egy partira is meghívja. Ugrunk Kate-re aki egy új munkainterjúra siet. Bár kissé zavartan viselkedik, de a végén megkapja az állást, azzal a kitétellel, hogy a személyi asszisztens meló mellett, néha a főnökasszony lányát is pesztrálnia kell. Boldogan vállalja, majd megjelenik a gyerek, aki szintén nem bántóan sovány, és lekövérezi Kate-et.

vlcsnap-00005_5.jpg

Randall a feleségének próbálja eljátszani, hogy mit fog mondani a karriernapon, de teljesen el van keseredve, mert az asszony se érti pontosan, hogy mit csinál a tőzsdén az időjárással. De nem igazán ez a férfi baja, hanem az élete. Most éppen azon agyal, hogy talán zenésznek kellett volna mennie, vagy művésznek, de Beth csak nevet rajta. Kate már első napját tölti a munkában, nagyon ügyesen szervezi főnöke ügyeit, majd jön a kölyök, hogy el kell vinnie valahová. Viszont a gyerek nem nagyon kommunikál vele, és a végén kinyögi, hogy anyja csak azért vette fel, mert kövér, és azt gondolja, hogy megtalálják a közös hangot. Kate megunja a kiscsaj dumáját és kivágja a kocsiból.
Kevin találkozik Oliviával, de az állítólagos parti, igazából egy gyászszertartás. Ráadásul nem is ismerős, csak kinézte egy újságból. Ettől függetlenül nyugodtan eszeget, majd mikor az özvegy bemutatkozik nekik, azt hazudják, hogy a férje tanítványai. Később Kevin még beszélget a nővel, mesél apja elvesztéséről, ami annyira meghatóra sikeredik, hogy egymás vállán sírnak a veszteségeik miatt.
Jack és Becca, Randall új iskoláját veszik szemügyre, de a férfinak egyáltalán nem teszik, mindenben hibát talál, félti a gyerekét a sok fehértől. Aztán elmegy Randallért, akire egy fekete ismerősük vigyáz. Jack tőle kér tanácsot az iskolával kapcsolatba, és arra jutnak, hogy vétek lenne visszafogni a srác tehetségét.

vlcsnap-00004_5.jpg

Randall már az iskola karriernapján van családjával. Előtte egy tűzoltó magyarázza a szakmáját, majd ő is megpróbálja dalban elmondani miről is szól az élete. Ezzel csak annyi a baj, hogy se énekelni, se zongorázni nem tud, így elég kínos lett a produkciója. Kevin és Olivia még mindig az idegen házban vannak és a srác kicsit ideges, mert ez nem egy szerep, itt tényleg gyászolnak. De pont ez volt a lány célja, hogy átérezze végre a lényeget, ha kell az apja elvesztésén keresztül. Ez annyira jól sikerül, hogy ott a szobában szeretkezni kezdenek.
Kate és új főnöke is kínos beszélgetésbe kezdenek. Egyrészről Kate beismeri, hogy az utcán hagyta undok lányát, másrészről kiderül, hogy tényleg a súlya miatt van felvéve, de nagyon szeretnék, ha nem mondana fel. Kate kiharcol magának némi pozíciót és úgy dönt marad.
Most a kis Randallal vagyunk az apja irodájában és Jack megmutatja neki a munkáját. A kölyök egyből érti a számokat, ki is tudja számolni, de visszafogja magát. Egyszerűen butábbnak teteti magát, mert nem akar kilógni a többiek közül. Jack viszont arra kéri, hogy legyen kivételes és ne foglalkozzon azzal, mit mondanak mások.

vlcsnap-00003_5.jpg

Kate mielőtt hazamegy, még beszél főnöke undok lányával. Elmondja neki, hogy ő se jött ki az anyjával és ez rá is nyomta bélyegét az életükre. Szóval okosabban tenné, ha nem az anyjára haragudna. Reggel Randalléknál a szokásos nyüzsi van, mikor jön a családfő és bejelenti, hogy nem fog bocsánatot kérni senkitől azért, mert nem könnyű elmagyarázni a szakmáját. Egy a lényeg, hogy imádja a munkáját, és ráadásul holnaptól zongoraleckéket vesz. Ugrunk Kevre aki újra a próbán van, de előtte megköszöni a leckét Oliviának. A lány közli, hogy többé nem fekszenek le egymással, így érzékelteti vele a veszteségét, amit felhasználhat a szerepben. Az utolsó képeken Jacket látjuk, ahogy mégis elvállalja a melót Miguelnél, hogy ezzel teremtse elő a pénzt Randall új iskolájára.

vlcsnap-00001_5.jpg

 

Címkék: This Is Us
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MitziTatianna 2017.03.28. 13:25:40

haityro09.blog.hu/
KINDLY LIKE AND FOLLOW MY PAGE. THANK YOU :-)
süti beállítások módosítása