Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x03 - Pumped máris félredugna (18+)

2017. március 28. 09:50 - sixx

Pumped és a kanapé

Van pár székeléssel kapcsolatos legendás bejelentés az egyetemes film- és tévétörténelemben, nekem a mai napig a Brad Pitt féle "Need to have a shite!" a kedvencem, de nem sokkal marad le mögötte Pumped "kurvára kel szarnom"-ja sem, amivel indul az epizód hajnal 11:55-kor, amikor hősünk végre kiszabadul az álommanó karmai közül. Mivel van kamerája, így a szarást, legalábbis bizonyos tekintetben dokumentálja is, ott ül a budin, erőlködik kicsit, van valami gyanús hang is, amibe nem merek belegondolni, mert ha ez Pumpedből jött, akkor el köll menni az orvoshoz, de menten, az nem normális ugyanis,ha az ember szarás közben sípol, csak mondom. Innen is üdvözlöm a klán olvasni közepes magabiztossággal bíró tagjait, lehet kommentelni nyugodtan. Pumped multitaskol és a budin ülve a lábkörmeit is lerendezi, ahogy elnézem, ideje volt.

page_1_11.jpg

Soma hívja, álmos a szentem, hát neki is korán van még, ugye, most kelt és pihenget. Nem sokáig, mert Pumped beszervezi az epizód egyik történetszálába: eladja a vörös kanapéját, mert ülni sok mindenütt lehet, pl. a földön, de fehérjeport azért nem adnak, szóval kell a della. A kanapét viszont házhoz kell szállítani, mert Pumpednek nem volt annyi esze, hogy a vevővel közölje: ha kell a bútor, eljössz szépen érte. (Rutinos kanapéeladó vagyok, ez a tanács ingyen volt.) Pumped a kanapét fotelnek hívja, amivel van egy kis probléma, mutatom egészen pontosan, hogy mi:

1_11.png

Soma jön, hoz kaját, mert rendes, majd amikor meglátja a kanapét, megjegyzi, hogy puskát kellett volna hozni ehhez a melóhoz, oppardon, hogy ő ide kevés lesz. Mert a kanapé nagy és nehéz, pedig annyira nem, kétszemélyes téma, két ilyen kipattintott, fess legénynek nem okozhat problémát. Pumped mondja is, hogy lófaszt, elbírod, és máris viszik, meg sem nézik, hol fér el, meg hol nem, majd menet közben, gondolom, ha meg lesz meglepetés, hát lesz. A kanapé fogása szar, Soma cipelés közben azt szeretné tudni, hogy került ide, teleportált, válaszol Pumped, én meg azt várom, mikor ejti már a zoknis lábára a cuccot. Nem ejti, kiszerencsétlenkedik a folyosóra, ahol a liftbe szeretnék betenni a bútort, de nem fér be, ezt Pumped empirikus módszerrel deríti ki, megáll az ajtóban és megnézi milyen magas, majd ráplankol a kanapéra, és... Mindegy, a szomszédasszony arckifejezése mindent elárul a jelenetről.

Viszik le a lépcsőn, kétszer elejtik, isteni csoda, hogy nem tört össze valamelyik. A lépcsőházból kifelé menet az ajtó jelenti a legnagyobb akadályt, ki kell támasztani. Pumped kapásból lerúgja a cipőjét, hogy majd azzal. Nem akarnék olyan világban élni, ahol nincsenek Pumpedek,de olyanban sem, ahol egy országot irányíthatnak, nem mintha ilyen terveiről tudnék. Az ajtó után jön a park vagy udvar, amint átvonszolják ugyan a bútort, de meg kell állni enni, szendvicset és fehérjeport, mert mi mást enne az ember reggel 11:55 körül, ugye. A transzport sem lesz egyszerű, Pumped kidobóbömösét nem erre tervezték a bajorok, de csak felteszik az autóra a kanapét, rögzítés persze semmi, majd a fizika megoldja, gondolják, azaz gondolják a lófaszt, hagyjuk. A következő akadály a gépjárműbe való bejutás, mert a kanapé lába rálóg az ajtóra, de ezt inkább mutatom, tessék:

page_2_13.jpg

Le fog esni ez a szar. (Soma)

Megérkeznek a vevőhöz, kiszerencsétlenkedik magukat az autóból, majd természetesen felmásznak rá, leülnek a kanapéra, és készül a hájlájfszelfi, jolóbazdmeg, ennél jobb pillanatfelvétele mostanában nem volt a cifra nyomorúságnak. Megjön a vevő, aki menten megállapítja, hogy a kanapé nem bőr, hanem műbőr, és kurva kényelmetlen, tízezer. Pumped ötvenet akart, így alkudnak, a vevő aszongya 15k, Pumped meg rábólint. Kell a fehérjepor meg a barnítókrém. Kezet ráznak.

- Nem foglak megpuszilni. (a vevő)
- Kár. (Soma)

Mennek. Pumped rá van kattanva VV Zsófi porcelánfehér seggére, így át akarja hívni, Soma vagy féltékeny, vagy gruppenbe' tolná, így hepciáskodik kicsit, de Pumped nagyfiú, lerendezi a csajt egymaga, nem köll a segítség. Utána leparkol valahol és megy, hogy miért nem autóval megy oda, ahová kell neki, nem tudhatom. Menet közben felhívja egy nő, a konditerem tulajdonosa, ahol edzenek Pumpednével, és akar tőlük valamit, együttműködést a konditerem felvirágoztatására. Pumped láthatóan meglepődik az ajánlaton, de belemegy, holnap megbeszélik.

Én most éppen nem csinálok semmit, és pont arra gondoltam, hogy csinálni kéne már valamit.

Pumpedné jövője a csillagokban van megírva

Pumpedné, mint sok más hozzá hasonló, egyszerű lélek, hisz a kristályokban, az energizált vízben és a biorezonanciával való dohányzásleszokásban, illetve faszom tudja, hogy Hancu kolléga kedvenc kuruzslói közül melyik áll a legközelebb a szívéhez, de az asztrológia fontos neki. Van ugyanis egy jósnő, aki Dia nevű havernőjének már vetett csillagképet, és neki MINDEN BEJÖTT BAZMEG. Mindezt egy csajnak magyarázza, aki elkíséri a tetthelyre, remélem barátnője, és nem egy random idegen az utcáról.

Ezt konkrétan úgy veszem, mint egy készpénzt. (Pumpedné)

screen_shot_2017-03-27_at_13_37_03.png

Pumpedné havernője Domának a csaja, aki viszont Trixikével van együtt, de az a büdös kurva csak egy teát főzött Domának amikor az beteg volt. Érthetetlen, az ilyen nőt máglyára kellene vetni, olvasható ki Bettina havernő testbeszédéből, aki, amikor oldalra fordul, emberesen előreálló fogsort villant, nem lennék pók a lakásában. Oké, ez geciség volt, elnézést. A jósnő a modern kor szülötte, sehol egy kártya vagy birkavese, laptop van, és onnan jön a megoldás, Pumpedné érzelmes fajta, és van benne kettősség. Nahát.

Ami a legérdekesebb az egészben az a hetes házas Neptunusz. (jósnő)

screen_shot_2017-03-27_at_13_44_12.png

Nem igaz, hogy az ilyen sarlatánokat még nem kergettük ki a pusztába vasvillával, bazdmeg. Jó, Pumpedné sem a legélesebb kés a fiókban, a szerelem definíciója nála a következő:

Van egy nagy karácsonyfa, ami fel van díszítve, én így látom meg A Szerelmet, és mire megismerem az illetőt, kiderül, hogy egy csupasz fa.

A jósnő elnéző mosollyal hallgatja, ahogy Pumpedné elég keresetlen szavakkal jellemzi Pumpedet, húszéves, egyik fele velem akar maradni, a másik meg megbaszna mindenkit. Felmerül a gyerektéma is, lesz neked gyereked, mondja a jósnő, jó anya leszel, de előtte, a születésnapod körül baj lesz, fájni fog, szakítás is lehet, és egy baráttal is lehet hiríg. Bettina bólogat, mint aki mindent tud. Az autóban Bettina aszongya, Pumpednéhez jobb pasi illik, a barátdologról meg azt, hogy Snezi lesz az, akivel félrekúr Pumped. Pumpedné láthatóan kezdi felbaszni magát a dolgon.

page_3_5.jpg

page_4_2.jpg

A jósnő után a BlikkBorsban csak Pumpedmamónént emlegetett Pumpedmuter (kösz a mamót, vittem) jön, Pumpednének kurvára kell egy ugyanis nála értelmesebb, érettebb nő tanácsa a kapcsolatot illetően, bár azt nehezen hiszem, hogy pont Pumpedmamó lesz az, aki elfogulatlan tanácsot tud adni. A tanácshoz bor kell, meg gyerekkori fényképnézegetés, múltbarévedés a karácsonnyal, meg ilyenek.

Életem legjobb egy hete volt. Olyan jókat szexeltem itt Pumpeddel.

screen_shot_2017-03-27_at_13_54_38.png

Pumpedmamó ennek örül. Szerinte, amíg jól vannak, addig maradjanak együtt. Pumpedné érdeklődik a szülés iránt, Pumpedmamó aszongya, hogy amikor kijön belőled a gyerek, az nagy megkönnyebbülés. A gyerekkori Pumped-képek láttán beigazolódik a "minden anyának a saját fia a legszebb"-tétel, ritka ronda kisgyerek volt, na. Szövetséget kötnek a Pumped életét megrontó ribancok elpusztítása végett, remélem ebből lesz valami kellemes mayhem láncfűrésszel mondjuk. Pumpedné TÖK SPONTÁN a derekához kap, jaj, mondja, mire Pumpedmamó felajánlja szolgálatait.

- Mutassak pár jógapózot? (sic!)
- Mér, tudsz?
- Csak kettőt.

S lőn, a földön fetrengenek, Pumpedmamó sokkal lazább, mint a nála vagy 15 évvel fiatalabb Pumpepné. A jógapartit Pumpedhúg megérkezése szakítja félbe.

screen_shot_2017-03-27_at_13_57_21.png

Pumped és a lányka

Pumped, akiben semmi gátlás és erkölcsi fék nem működik, a kanapétlanított kecóban berendez egy romantikus sarkot, mécsesekkel, párnákkal, koszhadt szőnyeggel, kicsit törökösen. A szomszédok majd csak most döbbennek rá, milyen közel álltak január környékén ahhoz, hogy leégjen az egész kurva ház. Vett kaját is VV Zsófinak, mert őt várja persze, ránézésre valami giroszostól, rántott szelet, krumpli, mire megjön a bula, kimered, így felteszi a rezsóra, közben tollászkodik, előre látható, hogy ebből tragédia lesz, de nem, mert mielőtt leégne a lakás, lehúzza a serpenyőt a gázról, faszom, megégett, konstatálja, majd lekaparja a kissé szenes felső réteget, felvágja a húst, és jó lesz az.

A csaj megjön, pont olyan groteszk a felfújt szájával és hófehér bőrével, mint a VV-ben volt, viszont a csöcseit nem pakolja ki, amit Pumped meg is jegyez, így nem vagy valami jó nő, mondja, a hatoshoz kell a csöcs is. VV Zsófi csak heherészik, pedig Pumped ezt most speciel hótt halálos komolyan gondolja. Vettem bort is, mondja bevágódásilag, rozét, azt szereted. És mi a terv, kérdez vissza a csaj, kicsit kihívóan, amit menten meg is bán, mert Pumped, őszinte gyerek lévén megmondja:

Leitatlak és megbaszlak.

Az itatás előtt kaja, Pumped, az őszinte azt kaumzza, ő főzte, VV Zzófi, a naiv, meg elhiszi, vagy úgy tesz. A randi egész biztatóan alakul, VV Zsófi érdeklődik Pumpednél felől, de Pumped legyint, ha rákérdez, hogy te, tegnap este nem volt fent nálad VV Zsófi, akkor majd elmondja neki, de addig minek. Ez nem hazugság, mutat rá, majd kis évődés és egy üveg bor betermelése után után VV Zsófi lekapja magáról a pólót és melltartóban kelleti magát, azaz a Pumped-terv sínen van.

Smár is van, vagy annak látszó mozdulat, de felborul a kajás tányér, amitől Pumped indokolatlanul felbassza magát, szedd össze, bazdmeg, mondja, és ez megy egy darabig. Aztán Pumped elbassza, és VV Zsófit Vivinek szólítja, mire a csaj berág, felpattan, kapd te be bazdmeg, kabát fel és már lépne is, de Pumped visszarántja és pár csók még elcsattan, de lelép, Pumpednek marad a rejsz ma estére.

Hát ez bolond.

Címkék: 18+ pumpedék
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.28. 12:55:13

Azt pontosan tudni lehet, hogy Pumped Gabo farka mekkora ugyanis a neten fenn vannak egy homo webcam oldalnak lőtt farokverős videói. Nem túl jelentős méretű.

Plüsscukor 2017.03.28. 13:56:06

Sixx, jó poszt, köszi!
A többieknek üdv (Cimili, Peni, Heverő és megannyi név a naptárban.. )

Fellegjáró Marci 2017.03.28. 14:45:14

Amúgy ez a Májkel Dzsekszon női imitátor valamelyik dimenzióban jónak számít? Bottal sem, de még egy botra szerelt bottal sem verném agyon...förtelmes egy fehérnép! Szó szerint!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.03.28. 15:08:35

@Fellegjáró Marci: ja szerintem is, bár én nő vagyok,és így majd rámfogják,hogy biztos csak a féltékenység beszél belőlem

Zed is not dead yet 2017.03.28. 20:23:07

A nőm szerint is Májkel Dzsekszon, szerintem meg ez a Corpse Bride.

bitfighter 2017.03.28. 22:05:36

Bettinára ráférne egy ilyen, teljesen rendbe hozná: www.youtube.com/watch?v=GqofMdofZKE

Burgermeister 2017.03.28. 23:19:49

Leitatlak megbaszlak...na 1ik sem volt! Szajkarate bezzeg igen.

Bandescu 2017.03.29. 10:40:30

Végre, köszönjük! Nagy szolgálatot teszel: nem kell nézni és mégis értesül az ember a világ fontos dolgairól!

hereverő heverő 2017.03.30. 14:29:47

@Plüsscukor: Szia Plüsscukor :)

Végignéztem offline, de hogy ennyire kevés aggyal is tudnak létezni emberek (vagy növények?) az új nekem. Én csak mereven bámultam magam elé és közben forgattam az "óbazmeg" imamalmot.
Azt meg nem hiszem, hogy még két ekkora pöcs sem gondolna arra, hogy a kanapé le fog esni ha elindulnak a kocsival. Sőt, ahogy Pumped szereti a "rendet és tisztaságot" szerintem a fényezés miatt is aggódott volna, szóval ez szerintem megrendezett fasság. Akárcsak a VV Zsófis affér, pont olyan meglepetésszerűen vetkőzik neki mint amikor szól a rendező: ZsóFika, most blúz le, ne nézz a kamerába!

hereverő heverő 2017.03.30. 15:13:59

@PeniValdes: @Fellegjáró Marci: Már a VVben is visszataszító volt. De hajlandó kipakolni a melleit, kellett ide is. Szánalmasan megrendezett scripted reality [köp]

Ice Queen 2017.04.14. 09:52:01

Az feltűnt valakinek, hogy búcsúzáskor nem volt rajta a fehér póló VV Zsófin, aztán a puszilkodáskor mégis?
süti beállítások módosítása