Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x02 - Hazafuvarozlak, majd megpocsékollak (18+)

2017. március 22. 07:25 - sixx

vlcsnap-00009_14.png

Az előző résznek ott lett vége, hogy Pumped az anyjától pumpolt utolsó ötezresből nem csirkét, hanem fehérjeport vett, bár az is lehet, csirkés ízesítésűt, nem értek a mesterséges testtömegnöveléshez, én organikusan lettem akkora, mint egy kispolski. Pumpednek maradt még 500 forintja, remélem, nem marhaságra költi el, hanem mondjuk napijegyre a konditerembe (fogalmam sincs az mennyi egy jobb helyen, de valami lepukkant telepi pincébe, a Lajosdzsimbe tuti elég, a vas meg vas, emelni kell oszt jónapot, nem?), de egyelőre nem ezzel foglalkozunk, hanem Pumpednével, aki alszik, a haja csurkában, műköröm felpattintva, gyűrűsujjon kis kövekkel a körömágyban, prosztatamasszázsnál jól jöhet. Pumpedné nem egyedül alszik, Snezi és a kutya is ott van mellette, gondolom, Pumped vagy elment bulizni tegnap este is, vagy csak a fasírt miatt nem alszik nála. Pumpedné szarul van, széjjelhányta a budit éjjel, amiről Snezi mit sem tud, hiszen a rúdtáncosok éjjel dolgoznak.

Pumpedné: Enervátlan vagyok.
Snezi: Ja.

Egy laza csöcsvillantás után Pumpedné tovább szenved, Snezi vizet hoz neki és orvost javasol, és arról érdeklődik, hol van Pumped. Hát otthon, ahol gyúr, beretválkozik, fehérjeport zabál tejföllel és a kamerába mesél az életéről például azt, hogy neki így kora reggel 11:50-kor fel szokott állni a farka. Ilyenkor nem árt, ha ott van Pumpedné a közelben, de most nincs. Ilyen esetbe marad a rejsz, Pumped neki is veselkedik, én meg nézem riadt szemekkel a tévét, mert nem akarom látni, ahogy veri a farkát. Addig nem jutunk, Pumped a heverőn fetreng és Pumpedné Instaprofilját nézegeti inspirációért (értsd: a felhasználási feltételek határait feszegető csöcsös kép). Közben a szomszéd fúr, ejnye, Pumped tök jogosan felháborodik, ki a faszom fúr hajnalban bazdmeg? A jelenet alá bejátszott kéjes nyögések engem azért zavartak kicsit, ill. elképzeltem az operatőr arcát, aki ebben a pillanatban jött rá, hogy ha nincs szerencséje, egy bránert fog videózni másodperceken belül.

Megússzuk, Pumped inkább Pumpednét hívja, aki a földön fetreng, mert Snezi ágyat húz, tán lehugyozta a kutya? Le, ott a folt az ágyon. Pumpedné felveszi, haló, nem vagyok jól, egész éjjel hánytam. Pumped a vonal másik végén nem örül, mert neki gerjedelme van ugye, és abba egy hányós-fosós vírus nem fér bele, de egy próbát megér a dolog és meséli Pumpednének, hogy éppen a képeit nézegeti.

Majdnem ki is vertem rá. Ha nem vagy olyan rosszul, átjöhetnél segíteni.

Pumpedné kicsit felháborodik, mert nem ez az elfogadott reakció a csajom nagyon beteg szituban, Pumped viszont váratlant húz, viszek kaját, mondja, és lerakja. Mi a faszt fog vinni neki? 500-ból legfeljebb 4 zsemle, meg 15 deka parizer jön ki. Mielőtt beszállna a sárga fényszóróval tuningolt bömösbe, még böffent egy savanykásat a liftbe, sok volt a tejföl, konstatálja. Kekszet visz a betegnek, tényleg, háztartási keksz, az kell a hányásra. Snezi nem örül Pumpednek, bár, ahogy elnézem, Snezi mér régen nem örül semminek felhőtlenül. Pumped bemászik az ágyba és letúrja onnan a csajt, mármint Snezanát, igaz nagylelkűen hajít neki egy kekszet, csak azt nem veti oda, mint Ford Fairlane a csomagtartóban kucorgó faszinak, amikor nyalókát vágott hozzá, márminthogy nesze paraszt, szopogassál.

Snezi fel van baszódva, így Pumpedet kóstolgatja, hol voltál tegnap? Kivel aludtál? Meg sem dugtad? Pumpednének Dr. Snezana szerint gyomorfekélye van amit Pumped okozott, és ő nézi ahogy sír, eleve. Pumped ideges lesz, nem kell beszólni, saját dolgokkal lehet foglalkozni, és kuss, egy bazdmeg is volt benne valahol, elnézést, mindenki tegye be magának ízlésének megfelelően. Snezi nem az a fajta, aki befogja csak azért, mert egy nyikhaj beszólt neki, és tovább üti a vasat, kisfiam, ha velem van Pumpedné, akkor nem szomorú, hanem mosolyog, szóval ez itt a te sarad. Pumped dönt, ezt meg kell beszélni Snezivel, így leküldik a beteg Pumpednét a kutyával, hogy ők kettesben anyázhassanak. Pumped annyira öntelt, hogy csak és kizárólag arra tud gondolni, hogy Snezi, aki folyamatosan osztja egyébként, bele van zúgva, és csak azért akarja, hogy ne legyen együtt Pumpednével, hogy rámászhasson Pumpedre. Snezi azt szeretné, hogy Pumped ne tegye tönkre Pumpednét, és ha csajozni akar, akkor menjen, csak szakítson Pumpednével. A vége meg az, hogy Pumped leönti kávéval, húzzál innen a faszomba, rikácsolja Snezi.

Snezi: Mennyé innen a gecibe' te fogyatékos bazdmeg, össze vagy esve, te fehér szardarab.
Pumped: Ennek nagyon bejövök bazmeg.

Pumpedné az udvaron ül, hótt szarul van, Pumped vigasztalja, de nem csókolja, mer' büdös a szája. Ezt így mondja neki, mert karakán, őszinte gyerek. És mivel nemcsak tahó, de geci is, bemártja Snezit, bejövök neki, mondja, mire Pumpedné szeme villan egyet, UGYEHOGYMEGMONDTAMBÜDÖSKURVA, de persze ez majd estére elmúlik, amikor aludni kel, valahol, a lakás meg nem közös, hanem Snezié. Vagy ő bérli. Vagy bérli neki valaki. Pumped tervet prezentál, elmegyek gyúrni, utána menjünk el vacsorázni.

De nem anyukádhoz!

Pumpedné megy körmöshöz vagy kozmetikushoz, faszom sem tudja, hova kell járni ezeknek a nőknek. Pumped hazahúz, ahol a muter fogadja, mert egy anya ilyen, a fiáért arra is hajlandó, hogy egy tévéstáb vegye, ahogy mosogat a fiánál. A hűtő (vagy ahogy ő mondja, hüttő) meg üres, hangzik el vádlón, gondolom az ötezres sorsát firtató gondolatmenet kimenetelével, egyben manifesztációjával állunk szemben.

Pumped anyu: A tejföl az kaja?
Pumped: Van egy kis mustár is.

Pumped bizonytalanul megjegyzi, hogy most akart sütni csirkét, majd a kukából előkap egy ránézésre még használható combot és beleharap, amitől a muter kis híján kap egy hátsó fali infarktust, lóg rajta a hajszál, mondja, fúj bazdmeg. Pumped elővezeti a tervet, elviszem Pumpednét vacsorázni, de kellene lóvé, ami értelemszerűen neki, a munkanélküli gyúrósjóskának nincs, de a nagyobbik baj, hogy a muternek sem, mert ő is azok közé a milliók közé tartozik, akik hónapról hónapra élnek a fizuból. Ez baj, jegyzi meg Pumped, majd előveszi az aprópénzes üveget, és elkezdik számolni a lóvét. A vége nyolc és fél rugó, abból két ember meg tud vacsorázni egy közepes helyen. Namármost én úgy képzeltem, mert egyrészt naiv vagyok, másrészt voltam már ilyen helyzetben, mármint hogy az aprót kellett összeszedni a lakásban, igaz nem kajára, hanem cigire, harmadrészt pedig mert dolgoztam postán, szóval ezek után azt hittem, Pumped berollnizza az aprót és beváltja, de nem, újságpapírba viszi magával, jól jön majd a romantikázás végén.

Pumpedné kap egy saját történetszálat, de minek, a körmöskozmetikuslábszőrtelenítő asszonyhoz megy el, aki tetovált, és van egy iszonyú cuki kisfia, aki csak azért van a sztoriban, hogy Pumpednéről mindenki láthassa, hogy ketyeg a biológiai órája, a szerkesztők tulajdonképpen ki is írhatnák a képernyőre ilyenkor, hogy SZTORILINE ALERT: PUMPEDNÉ GYEREKRE VÁGYIK, KONFLIKTUS NO. 2, de nem teszik, inkább azt mutogatják, ahogy Pumpedné babázik. Lehet, nem figyeltem oda eléggé, de azt nem tudom, hogy a tervezett körmözés/kozmetikázás/lábszőrtelenítés/ánuszfehérítés bekövetkezett-e, majd tessen kisegíteni kommentben. Irány az étterem, menet közben Pumpedné a gyerekről mesél, Pumped feje egy tanulmány, ha valaki nem látja, hogy ez a kölyök nem akar gyereket, az vak vagy hülye.

Leülés, Pumped cigánypecsenyét fog enni, Pumpedné meg itt is a gyerekre van rápörögve, jön a kérdés is, kis Pumped nem kell? De. Mikor? Majd. Pumpedné most akar gyereket, mármint nem két hét múlva, de mostanában. Pumped több gyereket akar, akik majd autóversenyzők lesznek, és ez a jelenet iszonyatosan mesterkélt és kínos, a szöveget mintha betanították volna ezeknek a szerencsétleneknek, egy szavukat nem hiszem el. Az a rész hiteles csak, amikor Pumped arról mesél, hogy a jövőben látja ő a gyereket, de nem biztos, hogy Pumpednével, ami azért oda tud baszni egy romantikus vacsorát a falhoz. Sms gyön, Soma, nahát, micsoda meglepetés. Pumpedné elkezdi felhergelni magát, ne legyél már ekkora tapló, hozzád beszélek éppen, bazdmeg.

Tök egyszerű: önző vagy.

Pumpednek nem az a baja, hogy önző, és nagyjából annyi ideig képes egy dologra figyelni, mint egy 11 hónapos gyerek, hanem az, hogy félre van itten értve. Ő nem akar távlatokban gondolkodni, nem akar tervezni, ő élni akar és magával foglalkozni, amikor meg feláll a farka, akkor Pumpednét előszedni. És leszarja, hogy ez így nem megy, de hát ez nem az a műsor, ahol a The Affair című sorozatban látott bonyolult párkapcsolati problémákat meg fogjuk oldani (itt van a hogyvolt róla, tessék az elején kezdeni, érdemes). Miközben Pumpedné egyre jobban hergeli magát, Pumped rövidre zárja a dolgot:

Hazamegyünk és jól meg foglak baszni.

Ennek a tervnek egy akadálya lehet azért, Soma, aki valami Luna nevű csajal van és éhes. Pumped meg azt írja neki, hogy jöjjenek oda az étterembe, mert tényleg ennyire hülye, és valóban leszarja Pumpedné érzelmeit, aki az első két adás alapján sokkal jobban jön ki ebből a kalandból, mint a kvázi főhős. Jön a menetrendszerű, de visszafogott kiborulás, mert betoppannak Somáék, és leülnek az asztalhoz, ahonnan Pumpedné menten felpattan, és leszarva a konvenciókat, nem vág jó képet a dologhoz, inkább lelép. Pumped dilemmáját (Soma vs. baszás) végül a tesztoszteron dönti el és Pumpedné után megy, de előtte még otthagyja az aprót Sománál, hogy fizessen. Aki meg akkora sóher, hogy képes elfogadni, és nem mondja azt, hogy faszom, ez a tíz rugó még belefér a 36 millába. A hazaút elég csendes, hogy aztán a beígért baszásból mi lett, nem tudni. Jövő hét kedden folytatjuk. Mármint a hogyvoltot.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scsaba1 2017.03.22. 09:44:51

Hát b+ Sixx, nem irigyellek... Én, baromálat kíváncsiságból átpörgetve beleolvastam minden második bekezdésbe, de elhalt az agyam fele. Neked meg nézni is kell, meg hogyvoltotozni is kell...

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.22. 09:54:14

@scsaba1: úgy kell azt, hogy kihúzzuk a karót a seggünkből, és röhögünk. én spec. alig vártam már ezt.

jacb 2017.03.22. 10:37:33

Pumpedné csak szeretne Pumpedné lenni, egyelore Pumpina

wakondok 2017.03.22. 10:48:38

Sixx, te mit dolgoztál a postán, azt hittem már Debrecenben is blogger voltál. =D Az összefoglaló meg fasza.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.22. 11:00:13

@wakondok: 47 vagyok, belefért. voltam én ott vagy 4 helyen is, még hírlapárus is.

2017.03.22. 11:33:32

elismerésem sixx, kőkemény vagy, ha végignézed ezt a sorozatot.

slara 2017.03.22. 11:38:06

@sixx: ez a poszt adja! ;) "Pumpednek maradt még 500 forintja, remélem nem marhaságra költi el" potyognak.... :)

Cpeti123456 2017.03.22. 12:41:03

Sixx,

Nagyon jó írás volt. Hála istennek nincs Tv előfizetésem, így még véletlenül sem tudok zombulni a televízió műsorokon.
Ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok a következő írásodra.

Rodolfo63 2017.03.22. 12:47:28

imádom ezt a fost :)

Gerberus 2017.03.22. 14:16:05

Sixx vajon kap veszélyességi pótlékot, hogy a maradék szürkeállománya kockáztatásával ír hosszú elemzéseket erről a gagyi műmájer szutyokról?!

thegabcsi 2017.03.22. 14:20:36

De ezért nem kapnak lóvét ezek szerencsétlenek, vagy mi a faszom? Vagy az rtl volt annyira fasz, hogy nem világosította fel őket, hogy ilyenekért pénzt szoktak adni a szereplőknek "kűlfőldön"?
Szóval nem értem ezt a mélyszegénységet, miért kell 20 forintosokkal fizetniük az étteremben.

Cobra408 2017.03.22. 14:58:11

Nagyon kemény... elismerésem a hogyvoltért!
Amúgy "Szopogassad, f@szkalap!", ha jól emlékszem a Ford Fairlane-re :)

2017.03.22. 15:15:08

Hogy kell kiejteni azt, hogy "Pumped"...?

Tomás Németh 2017.03.22. 15:18:16

OK, akkor most gyorsan felvázolom mi lesz a következő részekben, hátha ezzel megspórolok egy kis időt az életetekből amit valami mással is tölthettek (például családdal, meccsnézéssel, x-boxozással, stb.) ahelyett, hogy az agytrösztöket néznétek:
KONFLIKTUS No.3: Pumped megcsalja Ágit, de most tényleg, frankón. Ági persze rögtön rájön és pipa lesz, talán érthető is miért. Gyerek projekt ezzel egy időre jegelve.
KONFLIKTUS No.4: Ági szakítani akar, Snezi ebben maxi támogatja. Pumped berág, felszívja magát, ezért megint megdug egy másik VV-cicát, esetleg Somát, ez még nincs eldöntve, majd csak a következő értekezleten születik döntés.
KONFLIKTUS No.5: Másnap reggel Pumped rájön mégiscsak Ági az igazi, vissza kell szerezze. Valahogy sikerül pénzhez jutnia (ellopja az anyja vagy a húga kaparós sorsjegyét, esetleg a Nagykörúton sétálva lehajol és véletlenül talál a járdán egy kis köteg húszezrest ami kiesett valakinek a zsebéből, még ez sincs eldöntve), a pénzből elviszi Ágit egy velnesszbe ahol átad neki egy eljegyzési gyűrűt. Másnap kiderül, hogy a gyűrű hamisítvány, Pumped a kínai piacon vette 500 Ft-ért.

airsheep 2017.03.22. 15:19:56

@Cpeti123456:

nekem sincs tv, de torrenten fent van, és vagyok annyira elvetemült hogy onnan leszedtem :D

bobbafet 2017.03.22. 15:45:33

@Cpeti123456: Na, akkor most fejezd be a smúzolást és inkább igyad tovább az organikus kávédat.

Cpeti123456 2017.03.22. 15:50:39

@bobbafet: azt tudnám megérteni, hogy mi a fasz jó a személyeskedésbe személytelenül...

bobbafet 2017.03.22. 15:58:38

@Cpeti123456: Mit vársz, nevet, címet? Személyesen is vállalom minden véleményem - de ez itt az Internet, ha tudod mi az.

Cpeti123456 2017.03.22. 16:02:46

@bobbafet: Igen tudom mi az internet. Információhalmaz és a magadfajta macskajancsik nyitott játszótere. Közben morzsizol a naciba és azt várod, hogy a Sixx írására vagy épp valamely hozzászólásra vagy egy hasonló vitára merevedsz meg... Ha már másra esetleg nem megy... A magadfajta ember személyesen sem vállalja a véleményét, ha ne adj isten koccan a parkolóban akkor lelép és gőgösen visszanéz ha valakire rányitja az ajtót és másnak kárt okoz.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2017.03.22. 16:11:56

@thegabcsi: azért, mert ez egy olyan tévéműsor, ahol annak örül a szereplő, hogy jobb ember, mint akik a képernyőn vannak. Van aki szívesen néz műsorokat gazdag, sikeres emberekről és beleéli magát, vágyakozik; mások pedig kinevetik a bohócot, aki jó pénzért, bemutatja, hogy ha nem lenne ez a műsor, aki ilyen szegényesen élne. Nem egy hajléktalan az utcán, nem egy faluvégi szegénysor, de mégis majdhogynem nincs az, aki végignézi és ne azzal az elégedettséggel dőlhet hátra, hogy ő okosabb, bölcsebb és sikeresebb, mint a buta gyúrós.

hereverő heverő 2017.03.22. 16:12:45

@sixx: Ez is jó poszt lett. Ugyanakkor az a véleményem, hogy én ezt még röhögve se tudnám végignézni, egyszerűen idegesítenek az ilyen tahó gyökerek mint ez a pumped. Gondolom most, ma olvassa a hogyvoltokat (ha igen: hello kisköcsög!) és mind a 3 agytekervényében realizálódik a gondolat: így kell élni. Ugyanis nem csinált semmit, elment a balaton soundra, "híres" lett, és most csak azért kapott egy valag pénzt, mert 1 hónapig a kamera előtt is kiverte a farkát. Ami, megjegyzem nem újdonság neki, lévén homoerotikus magazinokban is szerepelt.
Röhögni meg csak egyszer tudok rajta, kb. 3 másodpercig.

Tomás Németh 2017.03.22. 16:18:15

KONFLIKTUS No.6: A hamis gyűrű miatt Ági ismét szakítani akar, ezért Pumped Mónikával (Snezi kiskutyájával) kezd fajtalankodni, bizonyítván, hogy még egy ilyen vérfertőző kapcsolat is jobb mint Ágival szenvedni, aki folyton csak rinyál. Persze Áginak se kell több, bosszúból elmegy a kedvenc műkörmöséhez és átfesteti a haját tiszta feketére, hogy így alázza meg Gabót.
KONFLIKTUS No.7: Pumped megzuhan és térden állva kéri Ági bocsánatát ám pechére kiderül, hogy Ági közben már Dömével, Gabó másik haverjával kavar. Pumped ettől teljesen kikészül és inkább elmegy a terembe gyúrni.
KONFLIKTUS No.8: A műkörmös gyerekéről kiderül, hogy az igazi apja valójában Pumped ezért Gabónak eltartási kötelezettsége van. Ismét pénzhez kell jutnia, jelzáloghitelt vesz fel Soma lakására. A kapott pénzből elmegy egy kaszinóba és felrakja az egészet a feketére a ruletten. Persze pont a piros jön ki. Ági megsajnálja és úgy dönt, hogy visszafogadja.
KONFLIKTUS No.9: A Hungárián a középső sávban cirkálva váratlanul lerobban a bömbös. Ági holt ideges lesz, hisz időpontja van a kozmetikusnál. Pumped hirtelen nem tudja mitévő legyen, de Soma szerencsére pont a közelben jár, felajánlja a segítségét, taxit hív. Ekkor derül ki az eltapsolt jelzálog hitel, könnyen lehet, hogy Soma lakásának annyi. A sok stressz után úgy döntenek, a legjobb, ha este elmennek egyet bulizni és közben kibeszélik az egészet.

Tomás Németh 2017.03.22. 16:20:13

@Tomás Németh: Ja, bocs egy kicsit előre szaladtam...

deniro2 2017.03.22. 16:35:40

A gecibe után nem kell aposztróf...

Semper Fidelis 2017.03.22. 17:57:18

Ettől a POCSÉKOLástól a hajam tépném ha lenne. Ennyire azért nem vicces.

kalbász 2017.03.22. 18:13:47

@scsaba1: Én meg azt nemh iszem el, hogy még mindig van valaki aki azt hiszi, hogy sixx ezt kényszerből cisnálja.

kalbász 2017.03.22. 18:14:36

Az nlcafé szerint pumpedné egy bántalmazó kapcsoaltban él és áldozat... :)

kalbász 2017.03.22. 18:16:21

Egyébként szvsz sixx simán medobja a nézettséget, vmelyik vv-t azért kezdtem el nézni mert a hogyvolt vicces volt. Természetesen a műsor annyira nem, de hogyvolttal fasza volt.
Na ez is ilyen.

É2I 2017.03.22. 18:44:24

Asszem maradok a Sixx féle hogyvótnál, a nézésére még nem jött meg az inger, sőt ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.03.22. 18:58:00

@kalbász: hát mert az is,csak nem fogja fel,és nem rúgja jól tökön PG-t,pedig ha ezt tenné akkor rögtön jó kis műsor kezdődne

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.22. 20:07:22

@bobbafet: neked van valami konkrét problémád is, vagy csak szimplan gyökér vagy?

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.22. 20:08:21

@kalbász: en ezzel kapcsolodok ki... Komolyan.

BénaBéni 2017.03.22. 21:28:56

:D:D:D
Ez Sixx- nek jár!

kalbász 2017.03.22. 23:01:13

@PeniValdes: Hát ha áldozat, akkor csakis a saját maga áldozata. Az összes 35-40-es nő, aki huszonéves fiukat tart maga mellett, miért is?
Mit várnak ettől?
Ha valamelyiket sikerül bepalizni és gyerket csináltatni vele, akkor utána szabadulnak el igazán. Mindeki hibás, a sorstól kezdve a köcsög férfiakig csak ők nem. Hogy mit várnak egy gyerektől, aki még nem akarja lekötni magát, de szexelni meg nyilván szeretne, azzal kötik őket magukhoz.
Pontosan addig míg meg nem lesz a gyerek, akkor aztán lelépnek.
Pumpednek elvileg pénze sincs, rohadt sokat fog segíteni ám ezen a nőn, aki gyerekkel rohamosan fog veszteni azokból a tulajdonságaiból, amiből most él, és amitől most még talán kelendő a férfiak között.

Magentax 2017.03.23. 07:54:56

Atyavilág! Melyik adó vállal fel egy ilyen mocsadék pornóműsort?
Ahogy olvasom, a VV ehhez képest az MTA rendes évi közgyűlése volt.
A Nyerő párosban egészen kulturáltan viselkedtek, még csodálkoztam is...

Cimili 2017.03.23. 09:14:29

Baxus, lemaradtam róla, de Sixxnek hála képben vagyok.

Cimili 2017.03.23. 09:16:07

@Bakk László: Remélem, elolvasta saját magáról is visszamenőleg a vv-s hávéket. :DDD

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.23. 09:54:32

@Cimili: teccett neki, amin nem csodálkozom, hiszen a nagybetűket sem mind ismeri.

Burgermeister 2017.03.23. 17:28:34

Korrekt trashreality volt, nem kell ezen leakadni, amugy meg fasza volt! Kisgyerkőcök a suliban rákattanak oszt ezt a magit nyomják majd. Remélem odavágnak a sok diszpicsának.

Plüsscukor 2017.03.28. 13:53:47

Jó poszt, mint mindig :)
Cimili, Penike, Heverő, üdv! :)
süti beállítások módosítása