Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x01 - Érints száddal nemi szervem (18+)

2017. március 21. 07:23 - sixx

vlcsnap-00003_11.png

In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most kivételesen nem ánuszfehérítés van műsoron, hanem a második legfontosabb dolog a világon, a barnítókrémezés. A kép előterében Pumped vetkőzik sietősen, biztos meg akarja előzni Barbie feliratos pulóverétől megszabaduló csaját, megértem Pumpedet, ha neki netán nem jutna a barnulásból, az valóban tragikus lenne, mert tessék csak elképzelni ezeket az embereket nem narancsszínű fejjel. Ugye.

Pumpedné, született Ágnes, ideges, mert Pumped, akit az anyja még Gabó, a kurva életbe bazdmeg, ha már gyúrsz, ott a tészta felkiáltással üldözött a konyhában a tizedik emelet 59-ben, szóval Gabó egy másik lánnyal aludt, majd baszott felhívni Pumpednét. Very bad, twittelné erre egy másik híres sárga fejű ember, de Pumped csak a vállát vonogatja, nagy az ágyam, elférünk. Pumpedné erre nem tud mit mondani, nem is lehet, talán azt, hogy ja, a múltkor hazavitt egy portás a bömössel, és megcsinált, nagy a seggem, elfértünk benne, nem volt gáz. De nem mondja. A kép ugrik, aha, értem, ez Pumpedék kamerája, mondjuk nem is fért volna be egy stáb a picsányi szalonba.

vlcsnap-00008_17.png

Megyünk barnulni a Pumped-családdal, Pumped Pumpedné kerek seggét tapizza, miközben egy pisztolyszerű izéből felviszik rájuk a Karibi Rémálom vagy éppen az Elaludtam Kistarcsán És Gecire Leégtem fantázianevű színt, jó lesz, én mondom. Pumped egyébként egy szép példány, de kicsit megbelesedett a Sound óta, amikor azt a jellegzetes táncot nyomatta, és az index címlapon mutatta meg az országnak, hiába no, a sikerbe el lehet kényelmesedni. A barnulást alatt Pumpednek viszont gerjedelme támad, így Pumpednét aranyosnak szánt nyígéssel igyekszik rávenni egy gyors(?) szopásra, megfogod a kis farkam, indul a móka, majd jön az ultimate érv: elviszlek vacsizni este. Mivel Pumpedné nagyon szeretne már Pumpeddel közösen enni, lemegy térdre, és gondolom, leszopja, de nem látjuk, mert a kamera nem mutatja az eksönt.

Elhívtalak, hogy kicsit örüjjé' bazmeg.

A szopás/dugás után megpittyen Pumped telefonja, VV Soma az, aki nyert az RTL-től 36 milliót, de már Pumped barátja volt előtte is, és a műsor szerves része lesz, mint Pumpedné életének megkeserítője, ma pl. buliba csábítja Pumpedet, aki 21 éves tán, és rövidebb az emlékezete, mint egy 13 hónapos gyereknek, és mér el is felejtette, hogy a szopásért cserébe vacsorát ígért. Dilemma nincsen, Pumped megy bulizni, Pumpedné meg olyan ideges, hogy majd' szétrobban. Rá is ver kettőt Pumpedre, aki azzal nyugtázza a dolgot, hogy "hülye fasz", és beül a leütött bömösbe, és elhúz. Pumpedné meg gyalog.

Majd elmegyünk holnap.

Pumpedné Éden Snezivel lakik közösen, mert ez egy ilyen szubkultúra, ebben a műsorban csak valóságshow-szereplőkkel vagy oda bejutni igyekvőkkel fogunk találkozni. Snezi lakása nem nagy, 27 négyzetméter szobakonyha, szóval a realityhuszárkodás annyira gyorsan azért nem szüli a nagy sikert. Pumpedné elmeséli, hogy mi történt, a szopás kivételével, Snezi meg rezignáltan úgy reagál, hogy mindig ez van, mit vár Pumpedné. Hát, hogy Pumped 20 évvel idősebb legyen, ha jól értem. Közben Pumped megérkezik Somához, aki valamiért nagykabátban várja a lakásban, a kezében egy budikefével. A gyerekes rohangálás (fúj, kakis, mondhatnánk, elnézve az akciót) után Soma lebasz mindenkit, hogy kapcsolják le a villanyt, mert sok a rezsi. A falon meg a 36 millás csekk.

vlcsnap-00031.jpg

Megint kurváztál, mi?

Nem értem, miért, de Soma és Domán, a jelenet harmadik kretén szereplője, bőrdzsekiben de zokniban ül a kéróban, Soma biztos levette a fűtést, mert drága. Pumped elmeséli, mi történt, azaz azt, hogy Pumpedné hisztizik, Soma szerint akkor vigasztalódni kell, azaz inni. Isznak. Kalinka vodkát naranccsal. Pumpedné a másik szálon Snezinek meséli, hogy Pumped azzal védekezik ilyenkor, hogy ő nem gondol bele, hogy ezek rossz dolgok. Snezi erre aszongya, hogy neki olyan faszija nem volt, aki nem tiszteli, vagy ne viszi el valahová. Teccik érteni, ha elvisszük Snezit valahová (falunap, használtautó-kereskedés, kakasviadal) akkor már nem kell tisztelni.

Nyilvánvalóan nem az eszéért szeretem Gabót.

vlcsnap-00046.jpg

Snezi nem érti, miért vannak ezek ketten együtt, tán tetszik, kérdezi, és közben a a feje olyan, mint egy leharcolt kurváé, de tényleg, nem bántásból mondom. A minimalista realitykészítés egyik rákfenéje a szar világítás. Pumpedné visszakérdez, tán neked nem tetszik, és van annyi él benne, hogy bennem a tévé előtt áll vigyázzba a szar, Snezi meg ott van karnyújtásra. Snezi egyszer aszonta, hú, de barna, hú de jó teste van, és Pumpedné ebből vonta le a következtetést, hogy lájkolja. Snezi kimagyarázza magát, de szerintem ebben lesz még pár kanyar. Közben Sománál beindul az instacsajozás, nézik az appon a duckfaszelő csajokat, és mondják, melyiket dugnék meg, és melyik tiszta gáz. Nem tudom eldönteni, mi a szarabb: ha ez a három véglény nem akarja megdugni az embert, mert szerintük csúnya, vagy az, ha igen?

vlcsnap-00038.jpg

A bulák között előkerül VV Zsófi is, mert Pumped felhozza, hogy Soma hogy volt képes felszedni VV Evelint a műsorban, amikor ott volt VV Zsófi is. Ez nem az, amelyik a szopásról énekelt egyszer, és nem is az, akit VV Aurelio abajgatott, hanem az, amelyik kurva gyorsan kikerült a legutóbbi VV-ből, egy paplanszájú, rémesen fehér bőrű, műcsöcsös csaj. Somának Evelin jött be legjobban a vellában, azért szedte fel. VV Zsófira rápörgetnek kicsit, de jó cicije van, állapítja meg Pumped, az igaz, helyesel Soma, Domán meg fejhangon sipítozik, mert neki ez a szuperképessége, vagy mittudomén. Kiderül, hogy VV Zsófinak jó a szája és a segge is, és Pumped arra jut, hogy beadná neki, ami azt jelenti, hogy dugná.

Tesó, azért mondod, hogy jó csaj, mert két éve van barátnőd, és neked mindenki jó csaj.

(Közben a marketing is észbe kapott, és kitakarták a gyümölcslé márkáját, pedig eddig nem volt. Emlékezünk még azokra a szép időkre, amikor az Éden hotelben a kólásüvegről leszedték a márkajelzést?) A beszélgetés bántóan hamar fordul tuskóba, mármint az eddigiekhez képest is, és Pumped aszongya VV Evelinről, hogy dagadt, aki most biztos örül a tévé előtt. VV Soma megvédi a vellabéli szerelmét, de Pumped egy képpel támasztja alá a teóriát. Snezi és Pumpedné tovább nyíg azon, hogy Pumped csajozik és eljár, és Snezi megússza az előző tetemre hívást, mert rafkós - messze több esze van, mint az Éden hotel 3 összes szereplőjének, itt meg azért a szellemi színvonal még azt is alulmúlja.

vlcsnap-00041.jpg

A másik szálon VV Soma mielőbbi ivást javasol, mert még barnítani akar, ezt házilag is el lehet végezni, ugyanis. Van barnítód? - kérdezi Pumped, amire VV Soma csak azért nem sértődik meg, mert jól ismerik egymást, de engem kapásból megütne érte. Jó, Pumped is csak viccelt ezzel, persze, hogy van neki, az fog a legkésőbb elfogyni VV Sománál, és most beüt nekem egy nagyon szomorú kép a jövőbeli VV Somáról, aki ott ül a nappaliban a padlón, a feje felett a 36 milliós álcsekk az RTL-től, a kezében két doboz/kanna/tégely barnító, és közben a végrehajtók körülötte árverezik a berendezést. Ne legyen igazam. A vágással van itten kis probléma, az instacsajozás alatt nem volt rajtuk dzseki, most meg megint lett, ejnye. Fújnak (nem szopás, barnítás), vidámkodnak, csocsóznak, isznak, Domén háborog, hogy a feje neki piros lett és nem barna, nem oszt, nem szoroz, én mondom. Elindulnak végre.

Ágival együtt vagyunk két éve. Másfél év alatt egy kocsi is elromlik, nemhogy egy kapcsolat.

Valami szórakozóhelyen kötnek ki, ahol egy lélek sincs, hideg is van, meg hétköznap, nem csoda. Közben Pumpedné azon rág be, hogy a VV Sománál készült partiképeken ezek milyen vidámak. Snezi el akarja kapni VV Somát. Gondolom, dugásilag. Pumpedné inkább elmegy otthonról, mert befeszül. Közben Pumpedék a diszkóban konstatálják, hogy itt csaj nincs és nem is nagyon lesz, VV Soma hívja VV Zsófit, gyere át, hallod. Jó. Egy barátnőjét is hozza, azaz Domán lesz az a faszi ebben a sorozatban, akinek sose jut nő, és mindig csak ott van, és miközben a haverjai kúrnak odabent, ő a konyhában nyomogatja a telefonját és jelöli be a picsaszájú bulákat az instán. Közben Pumpedné sms-ben vagy cseten igyekszik kapcsolatba kerülni szíve választottjával, hiába. Ebből dráma lesz.

vlcsnap-00047.jpg

VV Zsófi és barátnője, Eszti, megérkeznek VV Soma lakásába, Pumped egyből szobára viszi VV Zsófit, de az épületes beszélgetés végén nem lesz semmi, se dugás, se szopás, se csók, mert VV Soma beront, és azt üvölti, Pumpednak ott van Pumpedné, mégis mit képzelsz, te Zsófi. Mondjuk Pumped csajozási technikája sem semmi, a szűk felsőt viselő csajt éppenhogycsak le nem kurvázza, de ez itt lepereg a delikvensekről, ezt majd láthatjuk még később is. VV Zsófi el, hajnal van, tessen nyugovóra térni. Pumpedné nyúzottan ébred, a mosdóban önvall a kamerába, rosszul esik neki, akit Pumped művel, és hiányzik, hogy emberszámba vegyék már végre. Pumped nem fog, most mondom. Reggeli, smink, idegbetegség, holafaszmbavanmárpumped, felvesz egy húszcentis sarkú csizmát, mire Snezi megkérdi, hogy esőben-jégben bölcs dolog-e ez, meg eleve, most csajozott Pumped, fasznak veszel te fel magassarkút. Gőzöm sem volt, hogy ebből az irányból is meg lehet ezt közelíteni. Pumpednének azért kell a magas sarok, mert azt veri majd bele a luvnya szemibe, aki éppen Pumpeden punnyad, pállott pináját pucsítva, parasztosan, prosztón.

A jeges utcán taposás és heves bazmegelés után Pumpedné megérkezik Pumpedhez (egy lakótelepen laknak), ahol csaj nincs, csak egy nagyon álmos és ideges Pumped.

Bazdmeg. Alszok.

Tetemre hívás, miért nem veszed fel a telefont? Miért kapcsoltad ki? Mert a hidegben az érintőképernyős telefonok akksija lemerül. Pumpedné nem hiszi el, hogy ennyire hülyének nézik, pedig de. Kimegy a nappaliba - ez sem egy túl nagy lakás - és puffog, Pumped meg utána, mert az alvásnak már úgyis lőttek, vegyed le a cipődet, ne sározd össze a lakást, bazdmeg. Pumpedné kirakja az ikreket a kirakatba, Pumpednek az ilyen bejön, de nagyon, mondja is, hogy

Úgy nézel ki, mint egy útszéli kurva. Mondjuk nekem így tetszel.

vlcsnap-00058.jpg

Csöcsörészés, cukiskodás, Pumped baszni akar, ez egyértelmű, már ha nem alhat, ugye. De nem fog, mert sürgeti az idő. A napi program: edzés, este vacsi anyunál. A gyúrást VV Somával abszolválja, csak úgy röpködnek a pólóra nyomtatható idézetek: "Ha lehet jobban is kinézni, akkor eljövök és gyúrok, basszus!" És ekkor megjelenik egy kissé elhízott, hülye hajú csávó a semmiből, a lúzer, akinek ezek ketten segítenek majd. Az alkotók megesküdtek mindenre, ami szent, hogy nem castingolták a csávót, magától sétált bele a kamera képébe, de szó szerint. Megy a gyúrás ezerrel. "Ezt most Zimány Lindáért!" - mondja VV Soma majd azt a tanácsot adja, hogy gondoljon a lúzer egy csajra, akit majd később megkúr.

Soma: Hány százalékos a siker tesó?
Pumped: Száz!
Soma: Van ugye az a mondás, hogy az álmok valóra válnak, ha odateszed a faszodat.

Komolyan, az első részből simán be lehetne indítani egy pólóbizniszt. Pumpedék felajánlják a lúzernek, hogy majd segítenek neki mindig, és le is lépnek, irány a muter és a húg, aki kissé nehezményezi, hogy Pumped azt hiszi, hozzá igazítják az időrendet. Pumped erre nem szól semmit és krumplipucolásba menekül, de azt is elkúrja, mert egy élhetetlen fasz, azért, hogy a pöcsömbe' nem tud valaki krumplit hámozni??? A húg viszont nem száll le Pumpedről hálistennek.

Pumped-húg: Ha otthon főzől, miért nem otthon zabálsz?
Pumped: Mert mintha te csinálnál valamit.
Pumped-húg: Én dolgozom, bazdmeg, nem a faszomat verem egész nap, meg járok kondizni.
Pumped: Ma is kivertem háromszor.

Pumped beszámol a magánéletéről, Pumpedné nyíg. Jóhogy, mondja a rokonság, mert leszarod. És erre lép be Pumpedné, akit Pumped anyja nagy örömmel fogad, és Mrs.-nek titulál, mert elbassza, Miss-t akar ő mondani, de mindegy, Tarja van, Pumpedné örül neki, és elmeséli, hogy kutyát sétáltatott. OSZT DÓGOZNI KI FOG? Jó, ezt nem kérdezik tőle, pedig lehetne. Pumped húga megjegyzi, hogy nem is baj, hogy levitték a kutyát sétálni, mert akkor nem szarja össze a lakást, és mivel az ebet Mónikának hívják, egy pillanatra az ugrott be, hogy ezeknek a 27 négyzetméteren van egy szexrabszolgájuk a szekrényben, akit néha levisznek szaratni a játszótérre. Pumpedné elmeséli, hogyan szopatta meg Pumped, mármint a vacsorával, nem amúgy, mire a húg, akinek egy spinoffot kellene írni, de hamar, aszongya, hogy

Mentél volna el egy másik faszival vacsorázni.

vlcsnap-00073.jpg

A este lecsengetéseként Pumped megpumpolja a mutert és elviszi az utolsó ötezresét, mert kell csirkére, mondja, majd beugrik a Mamutba, de nem a közértbe, hanem az alagsori gyúrósboltba, ahol vesz magának fehérjeport 4500-ért, mert az nagyon fontos, a fehérjepor, még a barnítónál is lényegesebb. És csinál egy szelfit a cuccal a kezében, majd elküldi VV Zsófinak, ezzel az üzenettel:

vlcsnap-00075.jpg

Holnap jön a folytatás, egyben ebből több nem ment be az agyamba, bocs.

Címkék: 18+ pumpedék
46 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2017.03.21. 08:38:29

Édes istenem!! Tegnap belenéztem, de megállapítottam, hogy nem tesz ez jót nekem. A poszt viszont pótolja a pótolhatatlant :-D Csodás lesz, azt hiszem. A Nyerő párosban több értelmet mutattak. Vagy nagyon meg volt vágva????

Is 2017.03.21. 09:06:22

Azt hiszem, ez kötelező olvasmány lesz minden alkalommal. :)

Flankerr 2017.03.21. 09:13:40

A szokásos kiváló minőség, csak így tovább :)

hereverő heverő 2017.03.21. 09:21:59

Sixx, köszi a hogyvoltot. Megerősítettél abban a hitemben, hogy ezt a csatornát kitörlöm a memóriámból és a helyét behintem sóval és fehérjeporral. Pedig nézni akartam már a kiváncsiság miatt is, de az álommanók erősebbek voltak mint Pumped 2 év gyúrás után. Somáról tudtuk, hogy nem egy atomfizikus agysebész, de hogy mind közül ő legyen a legértelmesebb (gondolom PG huga kényszerből nem tagadta még le a bátyót de előbb-utóbb ez is bekövetkezik) az riasztó. Az emberiség megérett a pusztulásra.

Lova 2017.03.21. 09:26:45

Ez jó lesz!
Ideje lecserélni az Éden Hoteles HogyVolt headert egy olyanra amin ezek a véglények állnak sorban. Kiadná, tesó! - ahogy ezek mondanák. :D

Zamasu 2017.03.21. 10:02:26

Remélem a retek klub millióiból csak alkoholt, drogot fognak venni és minél hamarabb átkerülnek a túlvilágra. Ilyen csicskageci emberekre meg a szaros csatornájukra kár levegőt is pazarolni...
a geciklub miért ad pénzt barnítóra? ezekhez az illene a legjobban, ha sima kulával kennék magukat...

Fekete Panna 2017.03.21. 10:07:59

Minden várakozásomat felülmúlta ez a trash, a hogyvolt pedig tökéletes! :-) Köszi, remekül szórakoztam!

Duplaxiii 2017.03.21. 10:37:14

Ez így jó!
Ennek van közönsége, ez az igazi, nem az a másik a herevasalóssal.
A leírtak szerint (mert azért nem égetem a képcsövet és az agyam ezekkel) az ilyen fiatalok jelentős mennyiségben élnek közöttünk, a petrazos kábszeres gyilkos csaj étterme előtt is az ilyenek álltak tucatjával tilosban a járdán és mindenhol a több tizmilliós autóikkal, fizették le a közteresek és ugye ott is az emeleten a gyúróterem, a szomszédban a por-bolt...
Ezek a 1 bites agyhalott evolúciós torzulatok, a porokkal, narkóval és azok forgalmazásából élők jelentik ma egy nagy-nagy halmazt és ezeknek KELL egy saját oktatófilm.
Tehát ez nem nekünk készült, hanem nekik.
A mulatós zene sem a Mozart rajongóké, hanem a északsvéd hatalomé. Az idióta sorozatok meg a rendszergazda-alapú kozmopolita hipszter vonal miatt szennyezi a kábel.
Egy jó scifiben ezzel a műsorral egyszerre lehetne "kikapcsolni" ezt a selejtes punpásgabó féléket.
És nem hiányoznának senkinek, csak a narkónagykeresek néznének, hogy ki viszi a cuccot, ki teríti mostantól?

Duplaxiii 2017.03.21. 10:38:13

Ja! A kritikádat elraktam eddig az év posztja!

véleményM 2017.03.21. 10:45:40

Részvétem, hogy ezt végig kellett nézned! Ha tetszett is akkor még külön sajnállak. Normális hétköznapi emberként nem fér az agyamba, hogy az ilyen műsor milyen célt szolgálhat. Mi a jó abban, hogy műveletlen, modortalan, véglényeket mutogatnak. Ez iszonyat irritáló. Annyi más dolog van ami tényleg szórakoztat, kikapcsol. A cikk jó, mert egyből le lehet venni, hogy ez már a legalja és még véletlenül se kapcsoljon rá, aki tartja valamire a kulturált élet értékeit.

scz_hun 2017.03.21. 10:59:08

Nézni tuti nem fogom, mert nincs TV-m, meg különben is, de öröm olvasni az összefoglalót!
És ilyen népséggel van tele az egész ország, köztünk járnak, baszki, mögötted áll a sorban a cba-ban. Ez a gyász.

paveway 2017.03.21. 11:12:46

sixx, részvétem az elpazarolt idődért és köszönet ezért a posztért. Mindenképp belenézek legközelebb, mert nehezen hiszem, hogy ennyi fontos, értelmes és az emberiség javát szolgáló dolog belefér ebbe a műsorba. Mennyi piával készüljek?

scz_hun 2017.03.21. 11:25:55

Egyébként ez a csaj pornózott régen, ugye?

panamcat 2017.03.21. 11:43:29

na ezt az alja fost...de, hogy erről ennyire jó összefoglaló született, hát respect! :)

sunabajnok 2017.03.21. 11:45:26

Ugye ezeket a nap keltette ki, azért ilyen elfuseráltak. Kétlem,hogy anya nevelte őket,iskolában szocializálódtak.....

nyüff 2017.03.21. 11:49:20

A műsor valami ótvar fosnak ígérkezik és biztos, hogy nem nézem, de a hogyvoltot el fogom olvasni, mert jókat nevettem rajta.

dekoninckxx 2017.03.21. 12:09:59

Az tény, hogy Pumped jobban néz ki, mint én.

Arról néznék még meg egy realityt, hogy hogyan él és dolgozik Sixx. Nézi a műsort, jókat röhög (vagy elborul), és közben gépeli a szöveget? Vagy utána? És mit csinál a két rész között?

Ronald 2017.03.21. 12:42:53

.
Ahogy olvastam, ennek az egész "reality"-nek összesen 2 darab kulcsszava van:

1) A kvázi explicit szexualitás és
2) A kendőzetlen obszcén beszéd. Ennyi.

Ennyi és nem több. Sem történés, sem story-telling nincs benne - és ami főként nincs, az A HUMOR.

Igen, tudom, a humor az nem az uninteligens bunkók játszótere - de emlékezzünk vissza a (szintén nem szellemóriás) Győzikére, akit még a kiműveltebb emberfők is (stikában) néztek - de azt is kizárólag csak a néha valóban humoros fordulatai miatt.

NA KÉREM, ITT HUMOR AZ NINCS - és nem is lesz.

Lesz viszont szopatás (sőt, állva-kúrás is) lesz bazmegelés és lekurvázás is - de vicces jelenet, humoros beszólás, vagy más mosolyra-fakasztó momentum az garantáltan nem lesz.

És ezzel azt hiszem, hogy be is határoltam a potenciális célcsoportot - amelyik vélhetően töredéke még a szépemlékű Győzike-shownak is.
.

Irbisz 2017.03.21. 12:46:37

@Zamasu:
"Ilyen csicskageci emberekre meg a szaros csatornájukra kár levegőt is pazarolni...
a geciklub miért ad pénzt barnítóra?"
Mert megterül, van ra elegendö kereslet ...

"ezekhez az illene a legjobban, ha sima kulával kennék magukat... "
Ööö, hat igen, ezt nem lehet vitatni, DE meg inkabb azokra illik ez, akik erdeklödesükkel fenntartjak az igenyt az ilyen nivos müsorok irant.

Irbisz 2017.03.21. 12:51:56

@véleményM:
"Normális hétköznapi emberként nem fér az agyamba, hogy az ilyen műsor milyen célt szolgálhat."
Pedig egyszerü. Minimalis befektetessel bevetelt generalni, nem több mint biznisz :)

" Mi a jó abban, hogy műveletlen, modortalan, véglényeket mutogatnak. "
Rossz a kerdes . Az lenne a helyes, miert eri meg ilyen műveletlen, modortalan, véglényeket mutogatni :). A valasz meg az, mert eleg sokan erdeklödnek az ilyen suttyok irant, erdeklödesükkel fenntartjak a keresletet es bevetelt generalnak.

etikette 2017.03.21. 13:25:42

Jézus ereje! Remélem Győzikét is beleszövik, könyörgöm legyen benne!

papierusz 2017.03.21. 13:39:29

"- Volt képed anyád utolsó ötezreséből fehérjét venni?
-én pénzem, én anyám, ne magyarázzá'! "

zseniális

piszkosfred 2017.03.21. 14:01:13

Be kell vallanom elvesztettem a szuzessegem. Sosem lattam trash realityt, egy VV reszt sem neztem, de ezt egyszeruen muszaj volt a leirtak alapjan beszerezni.
Es bazmeg, szorakoztato, a vegen meg rakapok :D Egeszen elkepeszto kultursokk.

jo.e 2017.03.21. 14:09:22

Tudjátok mi jutott eszembe? Mekkora ütős kezdés lett volna ha tényleg a comment blogon írt 2 keretes mondattal indult volna a só! Bár lehet, h. még most is zajlana a felvétel - mire megtanulnák. Nagyon odavert volna! :)

Trejo 2017.03.21. 14:42:04

Mikor adják le ezt a műsort a NatGeo-n, vagy a Spektrumon?
Oda való. :-D

Pop40 2017.03.21. 15:11:27

Ha akarnám, se tudnám nézni ezt a szart, nincs is ilyen adóm.

De ez a poszt egyszerűen hatalmas :-)) Szerencsére a szerző jól láthatóan azokra is gondolt, akik jobban szeretnek olvasni, mint tévézni :-)

Várom a következő posztot :D

2017.03.21. 15:35:13

Na ez eddig bombasiker

hebab 2017.03.21. 16:07:49

Sixx, megmondanád, Horatiusnak melyik művében jött be az in medias res kezdés?

sixx · http://comment.blog.hu 2017.03.21. 16:17:58

@hebab: az Ars Poeticában ő használta először a kifejezést, arra utaltam.

thegabcsi 2017.03.21. 16:51:25

Kurva jó írás. :D
Remélem Szily is értekezett a témában, át is nézek oda.

papierusz 2017.03.21. 17:51:44

A szerb csaj meg itt is ugyanazt a figurát hozza, mint az édenben, furt döglik az ágyban, és ott fogadja az alattvalóit.

user friendly 2017.03.21. 19:05:56

Amennyire a Nyerő párosban már-már szimpatikus volt ez a Pumped gyerek, most annyira látszik, hogy a visszafogottsága ott csak a neki szokatlan, más kultúrközegből verbuválódott társaságnak szólt, a saját kis szemétdombján azért elengedi magát rendesen.
Amúgy én kifejezetten élveztem a műsort, pedig nem is akartam nézni, csak véletlenül pont akkor kapcsoltam oda, amikor kezdődött. Na mondom, akkor belenézek. Erre nem ott ragadtam? Kész szociokulturális tanulmány, és ahogy @piszkosfred: írta, kultúrsokk :)
Mondjuk nem tudom hány adásra tervezik, de ha marad az egész a buli, csajozás, gyúrunkvazze és Pumpedné Ági nyígása főcsapáson, akkor néhány rész után elég unalmas lesz.

É2I 2017.03.21. 19:44:13

Üdv minden régi és új hogyvoltozónak! :D

Végre, újra kressrealötyi!

Még nézni nem néztem, de lehet később abba is bekapcsolódok, de addig is a hogyvoltot olvasom. :)

Remélem "véletlenül" Debiliót is megfuttatják benne, kellene egy kis ordibálás is. Meg legalább a pámpednét is varrnák, pámped nagy bánatára. :P

Hoztad a formát Sixx, jó lett!

NagyVonalakban 2017.03.21. 22:08:45

Dugàs nem volt?
Nem mutattak dugàst?
Esetleg legközelebb szerinted lesz dugàs? Mármint úgy, hogy mutatjàk is.
A dugàst.

Mert akkor azért csak fogom nèzni, ha lesz benne dugàs. Már mint ha mutatjàk. A dugàst.

Burgermeister 2017.03.21. 22:12:23

Nincs ezzel semmi baj, huszonévesen mi is igy toltuk...fasza ez. Kissé elérzékenyültem, a Snezi/Ági kecó a Kondorosi lakópark/lakótelep filing...volt ott egy kecóm, beraktam egy picsuszt oda...vót vagy 10 éve...még a pincsert is oda hordta le..:) Én is igy aláztam a csajt egy ideig, tényleg mindent meg lehetett vele csinálni, szóval ala Gabó.:) Fasza időszak volt..de már kinőttem...:) Sokat röhögtem ezen a mocskom, nekem bejön, toljátok.

2017.03.22. 08:57:45

@NagyVonalakban: lájkolom a kommentodat tesó :-)

Is 2017.03.22. 15:36:35

"Van ugye az a mondás, hogy az álmok valóra válnak, ha odateszed a faszodat."

Ez annyira kurva jó, hogy ezt mostantól kezdve én mondtam. :)

szociologus01 2017.03.23. 07:32:26

Úgy hívják egymást, hogy Tesó! Akkor Pumped apuka pocsékolta meg Soma anyukát? :-)
süti beállítások módosítása