Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X05 – The Game Plan

2017. március 20. 07:55 - Bruti

Rebecca visszaemlékezésével kezdődik az epizód. Gyermekkorába repülünk, ahol az apja nézi a meccset, az anyja meg körbeugrálja. A gyerekeknek nem sok szavuk lehet, míg apu tévézik. Ezzel a lendülettel ugrunk is a második múltba, vagyis Rebeccához és Jackhez, akik egy kocsmában nézik a meccset még valamikor a házasságuk elején. Rebecca láthatóan unja a bulit, és nem akar úgy meccset nézni, hogy azt se tudja mit rohangálnak ott a cickányok. Jack szakít rá időt és elmagyarázza neki, ami annyira jól sikerül, hogy Becca lassan nagyobb rajongó lesz, mint Jack, a Super Bowlra meg saját kis rituálét alakítanak ki.

vlcsnap-00002_4.jpg

Randallék reggelébe csöppenünk, és már nem csak az apja van velük, hanem Kevin is ott héderel náluk. Éppen az új szerepét olvasgatja, majd feltűnik nekik, hogy a lányok nem tudnak William betegségéről. Ezt szóvá teszi Randallnak, de az a válasz, hogy lassan már elköltözhetne. Kevin viszont nem akar menni sehová, pedig saját lakosztálya is van, csak itt otthonosabb. Randall és Beth úgy döntenek, akkor ők elmennek a hotelbe, hogy kicsit kettesben legyenek.
Kate-hez ugrunk, aki éppen reggelit visz Toby-nak, hogy megköszönje, amit érte tesz. A fickó programot tervez kettőjüknek, de ma van a MECCS, szóval sehová. Ráadásul Kate megában szeretné nézni, mert megvannak a saját kis szokásai, szóval hiába erőlködik a férfi.

vlcsnap-00001_4.jpg

Becca a bárban énekel a meccs előtt, majd megérkeznek Miguelék is, és elmesélik, hogy miért késtek: az egyik gyerek lehányta a másikat, mire az megütötte, erre veszekedés, takarítás, sírás stb. Becca odaveti Jacknek, ígérje meg, hogy sosem lesz gyerekük. De Jack nem tudja csak úgy elengedni a megjegyzést és az est folyamán visszatér a témára, mert ő igenis szeretne gyerekeket. Viszont Becca még itt nem volt felkészülve erre.
Újra Randallékkal vagyunk, Kevin most engedi útjára őket, bár Beth nagyon aggódik a gyerekek miatt, de, majd Kevin megoldja. Ugrunk Toby-ra ,aki egy kis levélkével akarja rávenni a barátnőjét, hogy együtt nézzék a meccset.

vlcsnap-00003_4.jpg

Kevin tanulná a szövegét, de a lányok nyaggatják, hogy játsszon velük. Ennek az lesz a vége, hogy beveszi őket a szerepfelolvasásba Williammal együtt. Randal és Beth megérkeznek a lakosztályba, és nagyon bejön nekik. Randall már előre élvezi az estrét, a szobaszervizt, meg a kábeltévét, de Beth lehűti. Már egy ideje késik a ciklusa, amitől kicsit kezd kiborulni, mert nincs betervezve még egy gyerek. Kate is megérkezik Toby-hoz, de meglepetésére nincs egyedül, mivel meghívta egy barátját is.
Ugrunk a múltba ahol Becca és Jack még mindig azon vitatkoznak, hogy legyen gyerek, vagy ne, de nincs köztük egység. Ráadásul valami suttyó rájuk is szól, hogy nem hallják tőlük a meccset, Jack meg idegességében bever egyet a fickónak.

vlcsnap-00004_4.jpg

Beth és Randall elsétálnak egy boltba és vesznek egy tesztet, közben kicsit össze is kapnak, mert Randallnak más tervei voltak, mint egy újabb gyerek. Közben Kate próbálja nézni a meccset, de Toby-ék folyamatosan dumálnak, sőt még az adást is leállítják, hogy lemeséljenek egy jó sztorit, így lemaradnak egy touchdownról. Erre Kate berág és hazamegy. Kevinnél sem jobb a helyzet, mert ő meg belekeveredett a lányokkal a halál kérdésébe, amire láthatóan nincs felkészülve, és nem tud jól kijönni belőle. Amíg Jack Miguellel beszélget, addig Becca kint duzzog egy padon, és mivel vége a meccsnek, a férfi kimegy megkeresni. Randall és Beth újra a szállodában ücsörögnek a fürdőben és már kicsit megbékéltek a helyzettel. Így várják a teszt eredményét. Közben Kevin és Will lefektette a gyerekeket, majd megbeszélik, hogy ez egy elcseszett beszélgetés volt, ráadásul Kevin folyamatosan kételkedik magában. Fél, hogy nem neki való a színház, de az öreg megnyugtatja, hogy tehetséges, csak legyen nagyobb hite.

vlcsnap-00005_4.jpg

Jack végre megtalálja Beccát és elmeséli, hogy gyerekkorában az apja nem sokat törődött vele, de a meccset mindig együtt nézték, és ő is ezt szeretné a gyermekeivel. Becca viszont fél, hogy megváltozik az életük, amit egyelőre nem szeretne. Aztán összeborulnak és együtt örülnek a csapatuk győzelmének. Vissza Kate-hez, akinél megjelenik a meccs után Toby és megkérdi, hogy miért hagyta ott őket. A lány elmondja, hogy egyszerűen csak együtt szokta nézni az apjával a meccseket, mert ez hagyomány volt náluk, majd lekap a polcról egy urnát, amiben az apja hamvai vannak. Kicsit beteg dolognak tűnik, Toby is meglepődik.
Az utolsó snittben Kevin foglalja össze az érzéseit. Felmegy a lányokhoz, hogy bocsánatot kérjen, majd mutat nekik valamit. Titokban ugyanis fest, és minden képébe az érzelmeit próbálja belefesteni. A családját, a szeretteit, saját magukat. Közben végighaladunk a szereplőkön. Jack, Becca és a gyerekek együtt örülnek a meccs alatt, később Kate és Toby is közösen nézik a focit, majd Randalléknál kiderül, hogy Beth nem terhes, így megnyugodhatnak, nem borul fel az életük...

vlcsnap-00006_4.jpg

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása