Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X04 – The Pool

2017. március 13. 12:44 - Bruti

A Pearson család reggelével kezdünk. A gyerekek civakodnak, Jack meg úgy dönt, hogy meglepi a családot egy strandolással. Ehhez mondjuk meg kell győzni az asszonyt is, de a férfi lehengerlő tud lenni. Kapcsolunk Randallék reggelére. A két kiscsaj pezseg, a nagyapjuk segít a készülődésben, majd elindul sétálni egyet. Kevin felhívja őket New Yorkból, de miközben beszélgetnek, Randall kiszúrja, hogy az apja az utcán egy rendőrrel vitatkozik. Az öreg fel van háborodva, hogy igazoltatni akarják, de a fia elsimítja az ügyet, szól, hogy velük él, majd elnézést kér, de William nem érti, hogy miért.

vlcsnap-00006_3.jpg

Kate és Toby egy étteremben kajálnak, és a férfi  ki van a párolt zöldségtől, nehezen viseli a fogyókúrát. Kimegy a mosdóba, amikor összefut egy igen dekoratív nővel. Kate irigykedve mustrálja a csajt, majd mikor Toby visszaül az asztalhoz, rákérdez. A válasz meglepő: a csinos csaj Toby volt felesége.
Pearsonék lassan belakják a medence partját, összeszednek pár nyugágyat, a srácok elmennek fürdeni, Rebecca meg aggódik a gyerekek miatt. Ugrunk Kevinre, aki Kate-el telefonál, mivel a húga ki a van akadva Toby volt nejétől. Már mindent megnézett róla a neten és nem érti, hogy Toby mit akar tőle egy ilyen csaj után. Kevin azt ajánlja, hogy fejezze be a kémkedést és leteszi, mert megy egy szerep meghallgatásra. Az utolsó pillanatban érkezik, majd mindjárt sikerül is megsértenie az írót, majd a főszereplő csajt is. Ennek ellenére megkezdik a castingot, de a férfi elég ideges a belépője után, szóval elcseszi az egészet.

vlcsnap-00005_3.jpg

Randall úgy dönt, hogy kell az apjának néhány új ruha, hogy ne nézzék homelessnek, ha kilép a házukból. Bevásárolnak, de közben össze is kapnak a reggeli incidens miatt. Randall elve az, hogy bár tisztában van a feketék megkülönböztetésével, de elege van abból, hogy ezzel foglalkozzon. Egyszerűen nem akar folyamatosan dühben élni, ezért megtanulta elengedni ezeket a dolgokat. Nyilvánvalóan William a régi iskola híve ebben a tekintetben is, hiszen ő még harcolt a diszkrimináció és a szegregáció ellen.
Vissza a múltba: Pearsonék próbálják magukat jól érezni, de valamelyik gyerek folyton eltűnik. Ráadásul a kis Kate kap egy üzenetet a többi lánytól, hogy nem hajlandók játszani vele, mert kövér.

vlcsnap-00004_3.jpg

Kevin a meghallgatás után egyből Kate-et hívja, hogy életében nem volt még ilyen rossz, majd leteszi mert eltévedt telefonálás közben. Visszafordul és persze az az első ember, akibe beleütközik, a színészcsaj a meghallgatásról. Rövid szócsatra után meghívja egy italra Kevint. Kate közben nem bír magával és lemegy Toby felesége üzletébe. Először csak nézelődik, majd kiderül, hogy a nő éppen állást hirdet, így azt mondja, hogy ebben az ügyben érkezett.
Vissza az időben. Amíg a kis Kate azon szomorkodik, hogy senki nem akar vele játszani, az anyja Randallt keresi. Meg is találja, néhány fekete gyerekkel játszik a medence túlpartján. Kicsit leszúrja a gyereket, hogy miért mászkált el, de nincs gond, mert a többi gyerek szülei vigyáztak rájuk. Viszont Rebecca nehezen kezeli a kialakult helyzetet és kicsit agresszívan köszöni meg a segítséget. A fekete nő végül ad neki egy tanácsot. Vigye el a gyereket egy olyan fodrászhoz, aki tud fekete hajat vágni.

vlcsnap-00003_3.jpg

Randalék a lányuk iskolájába igyekeznek, ugyanis a kislány játssza a főszerepet az iskolai színházban. A szerep szerint ő Hófehérke, ami nagy derültségre ad okot. Kevin és Olivia egy bárban iszogatnak, a és a csaj próbálja lebeszélni Kevint erről a színészkedésről. Szerinte ez nem egy sorozat, ez nem vicc, itt komolyan kell csinálni, szóval inkább menjen haza, tanuljon, és akkor jöjjön vissza, ha már felkészült. Ekkor csörren a telefonja, és kapja a hírt, hogy Kevint választották a partnerének, mert népszerű és vonzza majd a nézőket.
Vissza Kevin gyerekkorába: még mindig a medencében pancsol, mikor úgy dönt, hogy beljebb úszik a labdájáért, de közben majdnem megfullad, mert nem ér le a lába. Nagy nehezen partra kászálódik és látja, hogy a szülei semmit nem vettek észre, mert a másik két tesójával voltak elfoglalva. Visszamegy és kiveri a balhét, hogy rá soha nem figyelnek, akár meg halhatna. De Jack pillanatok alatt megnyugtatja. A dráma után Rebecca visszamegy a fekete nőhöz és büszkeségét leküzdve segítséget kér tőle, amit készséggel meg is adnak neki.

vlcsnap-00002_3.jpg

Kate még mindig Toby feleségénél interjúzik, és kiderül, hogy mindent tud a nőről, ami kicsit fura, de végül megkapja az állást. Rohan is Toby-hoz és elújságolja neki, hogy munkát kapott, majd azt is, hogy a volt exénél. Erre a nagydarab fickó teljesen jogosan kiakad, mert Kate úgy viselkedik, mint egy eszelős, aki követi a volt feleségét.
Jack most Kate lelkét ápolgatja a strandon és nekiadja a pólóját, ami szerinte egy varázspóló. Ha felveszi, mindenki úgy látja benne, ahogy a viselője szeretné.
Randallt kicsit kiakasztotta a mai nap. Leülnek beszélgetni az apjával és arra jutnak, hogy különbözően élik meg a dolgokat, de Randallnak nincs miért bocsánatot kérnie, hiszen mindent megtesz a családjáért amit csak lehet. Ekkor csengetnek és beesik Kevin, aki elhatározza, hogy pár napot náluk marad.
Egy utolsó kapcsolás a múltba ahogy a Pearson család összebújva, végre békésen pihennek a strandon.

vlcsnap-00001_3.jpg

 

 

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása