Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8301-8302. rész

2017. március 13. 14:00 - Gillotte

Nóra annyira kétségbeesik a elbénázott randija után, hogy letörölné a randis applikációs profilját, de Ottó biztatja, hogy ne tegyen így, mert ő biztos rákattintana a profilképre, ha idősebb lenne, és biztos az idősebbek is kattintanak, csak türelem, míg el nem jő a tökéletes férfi. Nem tudok kiigazodni az ügyvédnőn, mert szenved a magánytól, de amikor Miki hívná borozgatni, arra hivatkozik, hogy épp egy telefonhívásra vár, úgyhogy nincs ideje. Kezd már fárasztani ez tesze-toszaság Nóra részéről, amit Mikivel csinál. A telefonhívás helyett csak a Rózsában ücsörög, és ismeretlen okból megkérdezi Ádámot, hogy amikor jártak, zavarta-e őt, hogy idősebb, mert aggódik, hogy eljárt felette az idő, csak nem vette észre. Ádifiú megnyugtatja: bombán nézel ki, épp olvastam egy cikket a neten arról, hogy miért jó idősebb nőkkel randizni…Gratulálunk, Ádám, a ,,nap tahója” cím a tiéd!

bk_februar28_1.png

Attila belátja, hogy Szamár ártalmatlan, úgyhogy megállapítja, hogy másik nyomon kell elindulnia ahhoz, hogy megtalálja a Herrt. Azt kizárják, hogy két lábra állt volna, bár Ágiban felmerül a gyanú, hogy férje csak megjátszotta, hogy mozgásképtelen, láttunk már ilyet… Attila Emíliáék irányába indulna el, mert húga elmesélése alapján az ő szemüket nagyon szúrta, ahogy a Herrel bánik. A következő lépés az, hogy Ági bejelenti a rendőrségen, hogy a férje eltűnt, nehogy megtámadja őket, de előtte bocsánatot kér Stellától, azért amiért megfenyegette, így bebiztosítván, hogy a kislány nem fog köpni.

bk_ferbruar28_2.png

Emília és Félix búgnak, mint a galambok, a Belga Filmhét összes filmjét megnézik, magyarán rengeteg időt töltenek együtt, és még mindig nem veszekedtek, ez remek – köszönhetően annak, hogy elhalasztották Félix üzleti útját. E boldogságot látva Irma félrehívja Félixet, és felhívja rá a figyelmét, hogy Emília nagyon régen bízott utoljára így férfiben, és jó lenne, ha nem csalódna. Innen már lehet sejteni, hogy fog, ámbár Félix megígéri, hogy nem fog csalódást okozni. Hamar megszegi, ugyanis Attila átmegy érdeklődni Ágiról és a Herről, és Félix belefut abba a mondatba, hogy biztos direkt tolta ki Ági a Herrt a teraszra, de Attila gyanút fog: honnan tudja Félix, hogy a teraszon volt a Herr? Kimagyarázza a dolgot, de Emíliának is feltűnik a sunyiság, rá is kérdez, de Félix vérig sértődik azon, hogy barátnője nem bízik benne.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása