Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hatalmas kis hazugságok 1x03 - Álomélet

2017. március 07. 09:00 - zsitta

Oké, én értem, hogy szépen lassan fedünk fel minden titkot meg ilyenek, de árulja már el nekem valaki, hogy az introban miért vonul végig Maddie táskás szemekkel és egy alvómaszkkal a homlokán? De tényleg, könyörgöm, mondja már meg valaki, légyszi, kösz.

Szóval a sztori, felvonul az ajtó, Jane a tengerben van, mármint csak képzeletében, aztán Ziggy visszazökkenti a valóságba a pizzafüggőségével. Mindeközben Renata-t majd szétveti az ideg, mert csóri Amabellának már többen lemondták a fenomenális szivárványkirálylány buliját Olafék miatt. Ha azt gondolnánk, hogy csak a hat éveseket köti le ahogy hercegnők és hóemberek korcsolyáznak, nagyot tévedünk, hiszen a seggfej Perry pontosan azon sértődik meg, hogy Celeste nem viszi őt magukkal a jeges buliba.

b1.jpg

Ugrunk, Madeline és Chloe családfát rajzolnak házi feladatnak, amikor csörög a telefon, és a vonal végén Renata puncsol, hogy ugyan csak menjenek már a gyerekek a szülinapi zsúrba. Amikor a VIP belépős mindent kifizetős Disneylandes kirándulós ígérete sem hatja meg a szőke anyukát, R közli vele, hogy reméli, Hófehérke ráül a férje fejére, őt meg leszarja egy szarvas. Bájos.

Hogy milyen fergeteges a születésnapi buli azt egy suttyó, a Marvel által nem támogatott, bagózó pókember illusztrálja nekünk, miközben egy 40-es Csipkerózsika elvarázsol az ugrálóvárba minden gyermeket. A Jégvarázsról visszatérve Jane szembesül azzal, hogy elhagyták Vilit, a suli 10 éves plüss vízilovát, és ettől hót ideg lesz mert tudja, hogy megint szerencsétlen fia lesz ezért is hibáztatva. 

b2.jpg

Másnap Maddie darabja egyre inkább befuccsolni látszik - és ennek tetejébe még Abigail is eljátssza a hattyú halálát neki és az iskola igazgatójának, jaj, stressznek vagyok kitéve otthon, nem tudom, hogy lehetnék tökéletes, apucihoz szeretnék menni lakni aki szart a fejemre kurva sok évig.

Közben Perry ajándékokkal próbálja csillapítani a lelkiismeret-furdalását, illetve enyhíteni a csóri kék-zöld foltosra vert nőjének mérgét, és ígér fűt-fát, hogy megváltozik. Következő nap egy rohadt kínos, de nagyon életszerű beszélgetés keretein belül elmondják az új párterapeutájuknak, hogy mégis kb hogy néz ki az életük. Eközben Nathan árulkodik Maddienek, hogy Ed egy csúnya, bozontos vadállat és meg akarja verni, M pedig szánakozva elvonul a nyomi exférjétől.

b3.jpg

Jane most jött rá, hogy bizony másnapra kell megcsinálni azt az elbaszott családfát, ezért gyorsan segítségül hívja Maddiet. Amikor a kissrác apjának a neve szóba kerül, Ziggy agresszív lesz, hogy az anyja nem hajlandó elárulni, és rájuk vágja az ajtót. J nagy nehezen elmondja M-nek, hogy a fia apja egy ismeretlen vadbarom volt, aki leitatta, elcsábította majd megerőszakolta, és rohadtul nem fog felkerülni a neve a családfára.

Esti felállás a következő: Celeste és Perry óvatosan, bizakodva lassúznak a konyhában; Madeline üveges szemekkel szemléli lánya kiürült szobáját; Jane pedig újra előveszi azt a bizonyos pisztolyt, ami ott lapul minden este a párnája alatt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása