Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8285-8286. rész

2017. február 28. 14:00 - Gillotte

Juli már nem olyan magabiztos, mint tegnap volt, most már kezd félni a döntésétől, ugyanis mi van, ha nem kapnak jobb ajánlatot annál a Szörényi nevű beszállítónál, akit elhajtott. Nóra biztatja: te vagy a főnök, és meg kell tanulnod dönteni, képe vagy rá! Julit ez nem nyugtatja meg, Attilának is elríja a bizonytalanságát, aki azt javasolja, hogy szökjenek el egy hétvégére, csak kettesben. Neki is indulnak, de sajna nincs kaja, és Juli nagyon éhes. Másfél órányira van a szálloda, addig meghal éhen, viszont a GPS szerint csak le kell térni, és ott lesz egy csárda. Attila nem szívesen megy bele, de most Istenem, néhanapján lehet rögtönözni. A GPS viccesre van állítva, ugyanis egy rég bezárt csárdához csalja őket. Kiszállnak a kocsiból körbenézni, de sehol senki, ennek tetejébe amikor visszafordulnának, az autó sem akar elindulni. Kilyukadnak valami skanzennél, ami szépen be van rendezve dunyhával, ruhával, mindennel, amit a régen élt parasztember birtokolt. Látszik Attilán, hogy elindult a fantáziája…vajon mit is kéne csinálni egy tök üres parasztházban?

bk_februar16_1_1.png

Kertészék kiborulnak a saját hülyeségük miatt, de még a mindig magabiztos Irma is be kell, hogy vallja: vele is előfordult, hogy megvett olyan dolgokat, amikre semmi szüksége nem volt, csak neki buszos kirándulás keretein belül sikerült ezt. Bözsi nagyon neki van keseredve, amiért aláírta a papírt, ,,miért nem olvastam el?!” – kérdezi újra és újra. Irma szerint érdemes perre menni, mert háromszázezer forint nagy pénz. Felmennek hát mindenki ügyvédnőjéhez megérdeklődni, hogy mi a teendő aláírás, ámbár átverés esetén. Nóra nagyon kiborul a szerződés láttán, hát micsoda dolog átverni szegény nyugdíjasokat! Vissza is mennek a kajálás helyére, szerencséjükre a nő még ott dokumentál. Bözsi levágja elé a fröccsöntött Eiffel-tornyokat, és kikéri magának az eljárást, ám Nóra nyugodtan és szépen meggyőzi a nőt, hogy jobban jár, ha megsemmisíti a szerződést, különben szép kis summát kell otthagyniuk a bíróságon.

bk_februar16_2_1.png

Ottó elment Alzheimer-szűrésre, levélben várja az eredményt, addig lehet aggódni. Liza érzi, hogy nem lesz baj, de ezzel nem nyugtatja meg a barátját. Mire Ottó hazaér, meg is érkezik a vizsgálati eredmény, magyar egészségügy rulez! Rohan vissza Lizához, mert nem meri kibontani, de a háttérzenéből már lehet tudni, hogy megkönnyebbülhetünk, negatív a teszt, ,,nem leszek Alzheimeres!” – kiált fel boldogan Ottó. Hát, hogy nem leszel, azt szerintem úgysem lehet biztosra mondani, legfeljebb azt, hogy nem vagy, de ennek is örülünk nyilván.

bk_februar16_3_1.png

Ádám átmegy Zsófihoz a kölcsönkért bőröndért, elég kínos ez mindkettőjüknek, elvégre mindketten együtt akarnának inkább élni a másikkal, csak nem merik meglépni, mert a másik vajon mit szól hozzá. A kommunikáció teljes hiánya. Nincs mit tenni, Ádám kénytelen költözni, mert Hannáéknál tömegnyomor van, úgyhogy átcuccol egy bútorozott lakásba, ahol nekiáll portfolióképeket nézegetni Zsófiról, amit még a sorozathoz csináltak róla abban az időben, amikor még normális volt a haja. Zsófi is rá gondol épp, oh, nézzétek a Holdat is hozzá, hogy még idillibb legyen egymás hiánya…

bk_februar16_4_1.png

Miki kétségbeesetten segítene Juditnak, ezért átmegy Emíliához, hogy megkérdezhesse, hogyan segíthetne, illetve hogyan viselkedjen Judittal. Irma szerint jó jel, hogy még nincs tünet, de csak annyival lehet segíteni, hogy Miki mellette van, érezteti, hogy szereti, és legyen Miki egy stabil személy az életében. Legyen ott, de ne sajnálja – ez nagyon fontos.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása