Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X02 – The Big Three

2017. február 26. 09:00 - Bruti

A múlt részben kiderült, hogy több idősíkon fut egyszerre a történet, így oda-vissza kapcsolgatunk az egész sorozat alatt. Jó pár év telt el a Nagy Hármas megszületése óta. Kev, Randall és Kate már kisiskolások és nagyon úgy néz, ki, hogy Kev és Randall elég sokat veszekszenek. De érkezik az apjuk és mindent rendbe hoz, majd lelép melóba. Kapcsolunk a 36 éves Kate-re, aki keményen küzd a konditeremben, viszont ez a súlyán sajnos nem látszik meg. Vele van Toby is, aki kicsit felvidítja a csaját és lelépnek.

vlcsnap-00001_1.jpg

Beth és Randall az ágyban fekszenek, és láthatóan Beth-nek problémái vannak azzal, hogy Randall volt narkós apja még mindig náluk lakik. De a férje megnyugtatja, hogy csak azt szeretné, ha más orvos is látná a rákos apját, egyébként meg már nem él drogokkal. Jack és egy kollégája Miguel egy kocsmában isznak, és a családi dolgokról beszélgetnek. Miguel kiossza a barátját, hogy le kéne állnia a piálással, mert el fogja veszteni a csodás feleségét. Ugrunk Randallék reggelére, amikor Williamet a két kislányuk a drogokról faggatják. De Randall közbelép, így még nem kell megtudniuk, hogy lehet kokaint szerezni. Az öreg egyébként nagyon jól érzi magát náluk, és csak reméli, hogy nem él vissza a vendégszeretetükkel, majd kér néhány dollárt.

Kevin megérkezik az ügynökéhez, és arra számít, hogy kitalálnak valami új dolgot, most, hogy kilépett a hőn utált sorozatából. Viszont a találkozó nem úgy alakult, ahogy elképzelte, ugyanis a szerződése még két évre köti a csatornához, szóval szépen elmegy a mai partira, bocsánatot kér. Így talán rendbe hozhatják a dolgot. Elmegy a húgához, hogy elsírja a bánatát, de a végén arra jut, hogy mégis kiszáll a sorozatból. Már este van, és kapcsolunk Williamre, aki elég későn ér haza, de nem magyarázkodik miatta, csak lefekszik. Kate és Toby újra a terápiás csoportban van, ahol mindenki felszólal, hogy mennyit fogyott, vagy éppen mi a baja. A bombázó anorexiás csaj is újra nyűglődik, hogy van rajta három kiló, de Kate leállítja, sőt lehuhogja a többi dagadtat is. Toby próbálja jobb kedvre deríteni, majd ráveszi, hogy őt is vigyék el Kev mai partijára.

vlcsnap-00004_1.jpg

A múltban vagyunk, ahol a kis Kate és az anyjuk beszélgetnek. Már itt is elég nagy probléma a gyerek súlya, próbál is tenni ellene, de az istennek sem fogy. Bec megígéri, hogy együtt kitalálnak valamit. Közben a két srác már megint veszekszik, sőt most össze is verekedtek. Kev szerint mindenki úgy gondolja, hogy furcsa egy fekete tesó, valószínűleg szégyelli Randallt. Bec lefekteti őket, majd várja, hogy Jack hazaérjen. Kicsit spicesen haza is állít és szeretne átadni egy ajándékot, de Becnek nem az ajándék kell, hanem az, hogy Jack újra velük foglalkozzon, mert ahogy most állnak, az nem lesz elég. Le kell állnia az ivással is. Visszakapcsolunk a jelenbe, Kev, Kate és Toby elindulnak a partira. Amíg Kev elintézi a kilépését, addig Toby és Kate beleveti magát a buliba. Kev találkozik a csatorna főnökével, de nem alakulnak jól a dolgok, a csávót nem érdeklik a pletykák, őt csak egy dolog érdekli: a pénz. Márpedig Kev pénzt hoz neki, így nem engedi el. Kev zavarában lelép megkeresni a húgát, akik addigra már rendesen beszórakoztak.

vlcsnap-00005_1.jpg

Kev az éjszaka közepén felhívja Randallt és elsírja neki a bánatát, de közben kapunk egy bejátszást a gyermekkorukból és minden arra mutat, hogy Kev nem volt a legjobb testvér, de Randall szerint még helyrehozhatja. Megérkezik Kate is, így elbúcsúznak az apjuktól tanult „Nagy Hármas” mondókájukkal. Közben Beth és William leül komolyabban beszélgetni. Mesél Randallról, meg arról, hogy egyszer a stressz miatt megvakult, de ebből is kihúzta magát, szóval most nagyon félti, hogy az apja belépett az életébe. Arra is kíváncsi, hogy mire kell neki a pénz és hová jár el minden nap. Megérkezik Randall is, mire az öreg kinyögi, hogy minden áldott nap hazamegy, mert van otthon egy macskája. Csak nem mert szólni, mert az egyik gyerek allergiás, és ő nem akar bajt okozni, hisz annyira szeret itt lenni. Ráadásul jobban is van, ami furcsa mert elvileg már haldoklania kellene.

vlcsnap-00006_1.jpg

Kate és Toby bulikedve már kicsit lejjebb hagyott, amiben az alkohol is nagy szerepet játszik. Kate kissé depis lesz, mert nála minden a súlyáról szól és ez valószínűleg így is marad, pedig ő nagyon le akar fogyni. Toby magához öleli, majd újra előkerül Kev is, és lehatározza, hogy azért is lelép és színpadi színész lesz New York-ban. Ugrunk a múltba, Jack az egész éjjelt a hálószobájuk előtt töltötte, reggel jön Bec és elmondja a döntését. Nem iszik többet és mindezt a családjáért fogja megtenni, mert számára nincs ennél fontosabb. Átadja a tegnapi ajándékát, ami egy arany nyaklánc, egy félhold medállal. De nem maradnak sokáig egyedül, mert érkeznek a gyerekek is. Váltunk Randall családjára, akik már készülődnek a napra, amikor csengetnek. A gyerekek nyitnak ajtó, és nem más érkezett, mint a nagymamájuk (a félholddal a nyakában), de mellette nem Jack áll, hanem Miguel, Jack legjobb barátja.

 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2017.02.26. 20:48:57

Ezt egyszer már fölraktad - vagy én látok a jövőbe?
süti beállítások módosítása