Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X01 – Pilot

2017. február 19. 09:00 - Bruti

„A Wikipédia szerint több mint 18 millió ember osztozik a születésnapján másokkal”

Egy sportos felsőtestű férfi ül meztelenül az ágyon és várja, hogy a felesége táncot lejtsen neki a 36. szülinapján. Ennek csak egy „apró” akadálya van, ugyanis az asszonynak akkora a pocija, hogy abból legalább egy hármas ikrek fog kibújni. Az feleség táncol, mi meg váltunk egy Kate nevű nőre, akinek szintén ma van a szülinapja. A csaj krónikusan elhízott és a hűtőjében kotorászik, de mindenhol cetli fogadja, hogy ez és ez egészségtelen, ne edd meg! Egy újabb ugrás után egy fekete férfit látunk egy puccos irodában, akinek szintén ma van a születésnapja, ő is 36, mint a kövér lány. De ezzel még nincs vége, mert kapcsolunk egy fehér srácra, aki valami menő sorozatszínész lehet, és szintén ma tartja a 36. szülinapját. Két prostival jutalmazza magát, de nem sok kedvét leli bennük. Még egy körkapcsolás mindegyikre: a fekete srác jó híreket kapott, mert megtaláltak neki valakit, egy szintén fekete férfit, az állapotos nőnek elfolyt a magzatvize, a dagi csaj, miközben megpróbál felállni a mérlegre nagyot zakózik, a sorozatsztár meg kiselőadást tart az életéről a prostiknak. Ekkor megcsörren a telefonja és kiderül, hogy Kate az ő ikertestvére.

Kevin már Kate-nél van, aki még mindig a fürdőben ücsörög, és azon búslakodik, hogy hol rontotta el az életét. Kev próbálja kirángatni az önsajnálatból, a csaj pedig elhatározza, hogy le fog fogyni. Ugrunk a gyermekvárókra, akik már a kórházban vannak, de az orvosukat éppen műtik vakbéllel, így másik dokit kapnak. Először pánikba esnek, de az öreg rutinosan lenyugtatja őket. 73 éves, és ha valaki, akkor ő készen áll a feladatra.
Váltunk Kevre aki most a sitcomja forgatásán rájön, hogy ez az idióta szerep, amit évek óta játszik, nem igen elégíti ki. Ő ennél sokkal több, de a rendező pillanatok alatt lehűti. Vagy csinálja amit kell, vagy lecseréli valami menőbb színészre akik sorban állnak a stúdió előtt.

Most a fekete családdal vagyunk. A férfit Randallnak hívják, vagy egy szép felesége, mert két gyönyörű lánya. A lányok éppen fociznak a parkban, mikor Randall elmondja a feleségének Beth-nek, hogy megtalálta az apját. De nem fogja felkeresni, mert az anyja egy drogos volt, aki belehalt a szülésbe, és a szintén drogos apja pedig egy tűzoltóállomáson hagyta születésekor. Látszik, hogy mélyen bántja a dolog, és még 36 évesen sem tudta túltenni magát rajta.

Kate nekibuzdul és kidobálja a kajáit, majd elmegy egy terápiás csoportba. Ott mindenki elsírja a bánatát. Van köztük egy bomba csaj, akinek három kiló problémája van, egy másik meg a gyomorgyűrűn gondolkodik, de a zegyik fickó igen viccesnek találja. Összeröhögnek Kate-el, majd a szünetben megismerkednek.

vlcsnap-00011.jpg

Rebecca, vagy mostantól Bec, már a szülőszobán fekszik és próbál mély levegőkkel enyhíteni a vajúdásán. Jön a Doki és tanácsolja, hogy beszélgessenek a babákról. Nagyon úgy néz ki, hogy a hármas ikreknél merülhetnek fel komplikációk, de az apjuk Jack hallani sem akar ezekről. Ő három egészséges gyerekkel, meg egy egészséges feleséggel fog hazatérni és kész.

Randall úgy dönt, hogy mégis felkeresi az apját. Mikor ajtót nyit neki, és kérdi, hogy kicsoda, Randall lerohanja, hogy ő a biológiai fia. Majd kiselőadásba kezd az életéről, hogy két csodálatos szülő nevelte fel, és mindene megvan, pl. egy 143 ezer dolláros Mercije, meg családja, csak a szemébe akart nézni az apjának, hogy lehordja, amiért egy pokrócban hagyta ott az utcán. Az öreg higgadtan nézi, majd behívja a házba, amit a feldúlt Randall elfogad. Bent a srác próbálja fenntartani a feszültséget, de az öreg higgadt marad. Nem keres kifogásokat, nem mentegetőzik, csak elmeséli, hogy akkoriban az utcán élt és valószínűleg ez volt a legjobb döntése. Randall elküldi a fenébe, kirohan, de aztán meggondolja magát és megkérdi, hogy akarja-e látni az unokáit. Az öreg már veszi is a kabátját.

vlcsnap-00007.jpg

Kev újra a forgatáson van, ahová egy idősebb híres színész is érkezik vendégként, aki az apját játssza. Ez egy komolyabb jelenet, amit Kev nagyon jól hoz, de a rendező megakarja ismételtetni vele, mire ő kiakad, botrányt rendez, majd kilép. Ugrunk Bechez a kórházba. Megszületik az első baba, de utána valami nincs rendben, így a doki beveti magát. Innen Randallékkal folytatjuk, aki hazaviszi az apját William-et és láthatóan még ő maga sem tudja, hogy kezelje ezt az egészet. Közben Kate elment vacsorázni újdonsült ismerősével Toby-val, aki nagyon vicces figura és meg is értik egymást. Végül otthon találják magukat, és már majdnem elcsattan az első csók, mikor előkerül a félrészeg Kev és elújságolja, hogy kilépett a sorozatból, amivel mondjuk már tele is van a net.

vlcsnap-00008.jpg

A kórházban lezajlott a szülés, jön a doki és elmondja Jacknek a történteket, Bec jól van, megszületett a második gyerek is, egy egészséges kislány, de a harmadik babát elvesztették. Jack nehezen fogja fel, ezért a doki leül mellé és elmeséli a saját történetét, mert ő is elveszített egy babát. Azt ajánlja, hogy az élettől kapott legsavanyúbb citromból próbáljon limonádét csinálni. Végül azt ajánlja, hogy nézze meg a babákat, amíg a felesége alszik. Váltunk Randallékra. Az apja éppen készülne haza, de a fia marasztalja, ám kiderül, hogy az öreg gyakorlatilag haldoklik. De ezzel együtt is nagyon örül, hogy megismerhette a fiát és a családját, majd lelép.

vlcsnap-00009.jpg

Kate, Kev és Toby együtt iszogatnak és hallgatják Kev monológját arról, hogy rontotta el az életét. Ekkor Kate emlékeztette, hogy mit mondott mindig az apjuk a citromról, ha rossz dolog történt velük. És itt kezdik el összefésülni a szálakat. Ugyanis kiderül, hogy Jack és Bec a szüleik és mikor megszülettek, behozták oda Randallt a kis fekete csecsemőt, akit egy tűzoltó talált meg. Jack és Bec végül örökbe fogadták a kicsit, így mégis meglett a három gyerek, a Nagy Hármas.

vlcsnap-00010.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása