Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 2x10 - Mindenkinek jár egy kis prájvöszi (18+)

2017. január 30. 09:47 - Dzsudibí

Az előzetesben Buci mutogat egy, a tekerős automatákból ismert műanyag bizbaszokra megszólalásig hasonlító gyűrűt a titkárnőjének - Na milyen? - kérdi a lányt. - Fúúúú, nagyon sukár - rebegi a titkárnő a száját nyalogatva - és mikor adod neki oda? - Hát, elviszem a mekibe ebédelni, megmondom, hogy szeretem, és akkor. - Hát ettől nincs nő, aki ne tenné szét azonnal a lábait! - mondja meggyőződéssel és némi irigységgel a szemében a titkárnő, Buci elégedett, főcím.

1.png

Jocit baszlatja Szonja 36 órával korábban az éjszaka közepén - Joci, itt az idő, megrepedt a vizem! - A burok, a burok repedt meg nem? - kapja el a lényeget Joci. - Jóvan, megyek már, de ha megint vaklárma, akkor most már többet nem baszol át. Szonja láthatóan ezek után már nem olyan biztos a dolgában, ezért a biztonság kedvéért még szagmintát is vesz a lábai közül, hogy akkor most tényleg a burok repedt, vagy csak összehugyozta magát álmában. Joci megérkezik, Szonja addigra annyira elbizonytalanodik, hogy még az is lehet, hogy csak megizzadt kicsit. A biztonság kedvéért azért Joci benézhetne a lába közé, és ha még nem lát parányi kis zsömlekezeket apró csákányokkal utat törni, akkor minden rendben. Joci nem biztos azonban benne, hogy ez a megfelelő módszer, mégiscsak jómunkásembör végzettsége van, nem pinabubus szakember.

2.png

3.png

Buci viszi a gyerekeket iskolába, Zsófi induláskor még a kezébe nyomja a papírokat. - Milyen papírok ezek? -kérdezi Buci ártatlanul, mit sem sejtve. - Hát A Papírok. - mondja Zsófi. - Van benne boríték is, meg van címezve, szóval csak aláírod, és feladod, aztán csumpi. - Szóval akkor odaadod a papírokat, én aláírom és ennyi? - ismétli elkínzott arccal Bucek. - Nem, nem ennyi, mert még fel is kell adnod - brillírozik Zsófi. Buci láthatóan nem erre a válaszra számított - Még visszajövök! - fenyegetőzik, miközben a gyerekek aggódva figyelik a szülők viadalát a kocsiból. És valóban, a pulyákat lepasszolja, majd vissza Zsófihoz, aki addigra felváltja a frottírköntöst ünneplőre. Buci randizni hívná, de Zsófi ellenáll, amit Buci férfihoz és úriemberhez méltó módon egy kis üvöltözéssel viszonoz.

4.png

5.png

Vircsi sweet sixteen bulit rendez otthon, és hogy ezzel kapcsolatban ne legyenek a szülőknek sem téves elvárásai, közli, hogy az lenne a legjobb, ha elhúznának otthonról, mert a bulira nem hivatalosak. Dávid és Tamara felváltva húzogatja a szemöldökét, mire Vircsi megfenyegeti őket: - Ha nem tetszik valami, akkor fogjuk, összepakolunk, és nem lesz buli. - tekergeti magát picsasortban, és számomra teljesen érthetetlen módon sem Tamara sem Dávid szája nem húzódik gúnyos félmosolyra, hogy jó, akkor nem lesz buli, jól kibasztál velünk. - Csak szeretnék egy kis prájvöszit! - feszít tovább Vircsi, de erre már Dávidnak is kicsit belilul a feje - Prájvöszi a faszomat bazdmeg, minek neked prájvöszi?? - Hát mert nem akarok senkivel úgy smárolni, hogy közben az apám meg zokogva bámul a sarokból. A válasz végleg meggyőzi a szülőket arról, hogy ki a főnök a háznál, így sunnyogva, vállakat behúzva fújnak visszavonulót. 

7.png

12.png

Buci a titkárnőnek rí - Te Gabi, a nők nem akarnak válni, ugye? Ügyvédet keresnek, aláírják a papírokat, elmennek a bíróságra, de valójában ez mind csak üres fenyegetőzés, nem? Zsófi aláírta A Papírokat, szerinted most mit kellene csinálnom? - néz fel eszelős tekintettel Buci. - Vegyél neki 2 karátos gyímántgyűrűt, akkor biztos megbocsájt, mert az MINDEN nőnek bejön - jön a remek tanács. Buci már pattan is, és rohan az ékszerészhez, ahol teljesen megszokott módon csupán egyetlen gyűrű árválkodik a kirakatban, természetesen AZ a gyűrű, az egy gyűrű mind felett. A boltban az árak felől érdeklődve kissé lohad a lelkesedése, ezért érdeklődik, hogy a többmilliós ékszerek esetében jár-e a bugyinedvesítő garancia, azaz a hölgy esetleges nemleges válasza esetén visszahozhatja-e a gyűrűt. Természetesen egy zsíros NEM válasz érkezik a kereskedőtől, lesajnáló gúnyos mosoly kíséretében. 

13.png

16.png

17.png

Váltunk vissza Vircsi bulikájára, ahol már megint (még mindig) áll a bál, ezúttal a ruha miatt. Vircsi egy visszafogottan elegáns ruhát választ, mely azonban nem nyeri el Tamara tetszését, így Dávidot hívják döntőbírónak. Dávid diplomatikusan Tamara pártjára áll eleinte, de Vircsi behúzza a csőbe. - Apa, most nem a lányod vagyok, hanem egy csaj a diszkóból, te meg egy random kanos csóka. Elhívnál topogni gecó, vagy nem, ebben a ruhában??? Mondd meg az igazat, légy férfi! - Dávid nyel kettőt, majd a gyomorforgatóan kellemetlen szereposztás mégis megteszi nála a hatását, és mosolyogva közli Vircsivel - Igen kicsikém, ha nem a lányom lennél, dugnálak, mint a lopott biciklit. Broáf. Ruha marad, Tamara morcos, Dávid káromkodva el.

18.png

19.png

20.png

Joci próbálja Szonjával tisztázni a játékszabályokat arra vonatkozóan, hogy mikor hívhatja fel és mikor nem. Vállalja, hogy kéthetente egy alkalommal vigyáz majd a gyerekekre, de Szonja nem hívogathatja minden alkalommal, amikor nyikkan valamelyik, ami szerintem még úgy is marha fair megoldás, hogy szerencsétlent belekényszerítették ebbe a helyzetbe. Szonjának persze nem tetszik a dolog, sértődés, pofavágás, majd látványos befordulás, amiért Joci nem kérte meg most rögtön a kezét. 

21.png

BULIKA. Vircsi vonaglik egy ízig-vérig lányos anyák kedvence típusú fazon előtt, aki egy lovagiasan udvarias, amolyan "jól megbaszlak" tekintettel mered Vircsire. Tamara és Dávid páholyból figyelik az eseményeket, egészen addig, míg Vircsi ki nem szúrja, és el nem küldi őket a búsba. Dávid az egyik helyiségben egy éppen akciózó párocskára nyit rá, akik különösebben nem zavartatják magukat. A medencébe ruhástul baszódnak be a részeg fiatalok, ami egyáltalán nem veszélyes, ugye, Vircsi pedig őrjöngve állapítja meg a bulika egy pontján, hogy elfogyott a sör, ráadásul Császár Előd szolgáltatja a talpalávalót. Mindezek ellenére sem Tamara sem Dávid nem küldi haza a rákba az instant fesztivál résztvevőit. A buli végeztével Tamara és Dávid rádurrantanak egy üveg jóféle Dankó Pistára a romok között, és Tamara előhozakodik a farbával, miszerint szeretné, ha Dávid hazaköltözne. Má persze csak a gyerekek miatt. Meg mert tudnak udvariasak lenni egymással. A másnap reggeli romeltakarításnál aztán végül Vircsi segédletével összeborulnak, és megegyeznek, hogy megpróbálják együtt újra. 

23.png

24.png

25.png

22.png

28.png

Szonjánál másnap reggel beindul a szülés, de a sok téves riasztás után Jocit még a hörgések és sikolyok sem győzik meg a telefonban. Ráérősen öltözik és cammog le a kocsihoz, tart egy kis városnézést, lereszeli a körmeit és alaposan meglocsolja a muskátlikat a gangon, mielőtt felmenne Szonjához, aki ezúttal valóban vajúdik.

26.png

27.png

Bucek megveszi végül a gyűrűt, és szalad Zsófihoz, hogy átadja neki, azonban a kocsifeljárón Petibá verdája parkol. Követi őket, de minek, ugyanis Petibá és Zsófi aztán egy kultúrkocsma kirakatában puszizkodnak, Buci eszelős kiskutyaszemekkel mered a látványra. Azonban érkezik az sms Jocitól, hogy eksön van, így elindul ő is a kórházba. 

29.png

30.png

Ott aztán kipanaszkodja magát Dávidnak, aki legalább a gyűrűt hajlandó megvenni tőle, így nem jelent teljes anyagi csődöt Buceknak az újabb félresikerült hódítási kísérlet. Buci kicsit kesereg azon, hogy Joci is jó eséllyel el fog költözni és egyedül marad majd, de nincs idő sírni, mert érkezik Joci a hírrel, hogy végre apa lett. Összeborulás, örömkönnyek, integetés az üvegen át, Joci pedig párás szemmel közli Szonjával, hogy mégis hívhatja minden bennragadt babafingnál. Mondjuk a babák speciel tényleg nagyon cukik, elvadult fejjel nyalogatom a laptop kijelzőjén én is az öklöcskéiket, úgyhogy kivételesen nem tudok haragudni Jocira. 

31.png

32.png

33.png

34.png

A búcsúképeken még kapunk az arcunkba egy romantikus parkban andalgást majd elvadult nyelvpárbajt by Petibá és Zsófi, romantikus zene, boldog nevetgélés, the end. 

35.png

36.png

37.png

A második évadot pár szóban összegezve: igen és nem. Nagyon hullámzó volt ez az évad (is), voltak lassabb és unalmasabb részek, míg máskor meg csak a fejünket kapkodtuk, úgy pörögtek az események. Nagy csalódás volt Dobó Kata, aki véleményem szerint jó színésznő és egy csodálatosan sugárzó, szép nő, ehhez képest itt valahogy egyik sem mutatkozott meg, és a karakterének történetét is elég balfaszul zárták le. Gubás Gabi a másik szívfájdalmam, én nem érzem ebben a szerepben, erőltetett és néha megfejthetetlen, hogy mit próbál éppen eljátszani nekünk. Lengyel Tomi nekem sajnos továbbra is gyenge láncszem, ugyanúgy, mint Zsófi esetében, nem érzem a kémiát a karakter és a színész között, emiatt hiteltelen és idegesítő. Balsai Móni viszont egyenesen fantasztikus, zseniális, végre egymásra találtak Tamarával, sokkal színesebb és viccesebb, mint az első évadban. Földesi Eszter is zseni, néha tényleg szeretnék belebaszni egy fél tömör téglát a tévébe, annyira irritáló, és annyira élethűen hozza az őrült nő karakterét. Scherer és Stohl hozzák a tőlük elvárt színvonalat, egyikük esetében sem volt nagy meglepetés, hogy miattuk megéri esténként beülni a televízió készülék elé. Mindent összevetve nem volt ez rossz, de annyira jó sem, őszintén kíváncsi vagyok, mit hoznak majd ebből ki a harmadik évadra. Köszönöm mindenkinek az egész évados figyelmet, és ne feledjétek, dzsudibí for president hesteg.

Címkék: 18+ válótársak
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

véleményM 2017.01.30. 12:56:49

Hibáival együtt is a legnézhetőbb saját gyártású produkció!
Scherer és Balsai pedig kimagaslóan király!

n3spr3ss0 2017.01.30. 13:44:54

Jó színészekkel lehet jó sorozatot csinálni.Jól szórakoztunk,rengeteget nevettünk.

báró Csekonics 2017.01.30. 14:35:53

LEsz harmadik évad egyáltalán? Nekem az évadzáró nagyon olyannak tűnt, mintha egyben sorozatzáró is lenne.

"Gubás Gabi a másik szívfájdalmam, én nem érzem ebben a szerepben, erőltetett és néha megfejthetetlen, hogy mit próbál éppen eljátszani nekünk."
Ez szerintem az írók hülyesége: egyik részben még szájrapuszival és mosolygós 'gyúrj még kicsit a legjobb férj címre' beszólással biztatja Bucit, kicsivel később meg betonhidegen odaadja a papírokat - miközben (elvileg, számára) közben nem történt semmi. Vagy legalábbis semmi nagy végleges összeveszés.
Igaz, hogy Stohl karaktere sem pedálozott valami nagyon... Hogy jöttek ezek vajon (már a két karakter, eredetileg) össze?!

Az biztos hogy a leghihetőbb két figura (megírva és eljátszva is) tényleg a Scherer-Balsai páros volt.

Artie 2017.01.31. 10:24:20

Nekem Földesi Eszter iszonyúan kimért és modoros, nagyon nem jön be. Dobó Katával részben egyetértek - tényleg vacak a szerepben -, részben nem, mert szerintem ez azért van, mert gyenge színész. Scherer viszont zseniális, Balsai Mónival együtt amit művelnek, nem is hiszem el, hogy ez magyar sorozatban van. Lengyel Tamással kapcsolatban szintén adom a posztoló véleményét, Gubás Gabi pedig az első évadban nagyon jó volt, ebben a másodikban tényleg nem tud mit kezdeni a szereppel. Stohlt meg nem szeretem, bocs, de az elvárt szintet hozza, az igaz.
süti beállítások módosítása