Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x22 - Yes

2017. január 25. 17:00 - Scott Pilgrim

A nagy leleplezés után már valószínűleg nem jön újabb csavar, hogy mondjuk végig Claire volt valójában, hogy szabotálja a saját kampányát mondjuk, szóval Liam a hunyó. Kapunk is a múltból egy gyors hogyvoltot képileg, ahogy végig megfigyelte és lehallgatta az összes diákot, bekamerázta a szobáikat, és valóságos bábjátékos volt. Sőt, amikor éppen egy bárból kellett összeszedni részegen, akkor sem volt valójában részeg, az is teljesen megrendezett volt. Még azt is ő intézte, hogy Alex hol kapjon a suli után lakást titokban, és ott saját kezűleg szerelte be a titkos falat. Aztán visszaugrunk a jelenbe, és kiderül, hogy csak vállon lőtte Miranda-t, hogy végignézhesse, ahogy mindent porig éget. Aztán ugrunk a múltba, diplomaosztóra készülnek. Shelby elintézteti Claytonnal, hogy Caleb örökre asztal mögé kerüljön, és ne terepre. Utolsó óra után pedig mind egy nagy ivászatra mennek. Liam pedig elkotyogja Alexnek, hogy Ryan Texas-ba megy. Ugrunk a jelenbe, Miranda még a gyanúsított, Nimah nem jön ki jól Simonnal. Liam visszatér, senki nem sejti még róla, hogy ő a Hang. Alexnek viszont nem áll össze teljesen, hogy miért Miranda, hiába próbálja Liam rávezetni.

vlcsnap-2017-01-24-21h36m50s060.png

Ugrunk a múltba, mindenki részeg, Shelby megtudja, hogy sarokirodát kap Caleb, aminek nem örül. Alex elárulja Ryannek, hogy a Texas-i dologról, össze is vesznek. Annyira, hogy szakítanak. Ugrunk a jelenbe, Ryan talál egy megfigyelőkamerát Miranda autójában és szól Alexnek. Közben Miranda egy autóban van, magához tér, megpróbál szabadulni, de Liam megjelenik, leüti, viszont összevérezi az ingét. Viszont Ryan előbukkan egy oszlop mögül, és megkérdi, mit keres Liam a parkolóban. Gyanús lesz neki, Liam viszont leüti, amikor közel ér hozzá. Shelby és Simon közben elmondja Alexnek, hogy amikor először jelentkezett nála a Hang, akkor éppen Lyonba tartott repülőn Miranda, a gépen pedig nincs wifi, és nem csak sima mobilhívás volt. Amikor meg Shelby-t először kereste, éppen az embereivel készült egy bírósági meghallgatásra, az egyik meg is erősítette. Alex elmondja nekik a megfigyelőkamerás dolgot. Máris nyomon vannak. Kérdik, hol van Ryan, azt mondják, a garázsba ment, de nem jött vissza. Megnézik a garázs biztonsági felvételeit, és látják Ryant. Feltűnik nekik, hogy Liam is eltűnt. Ugrunk a múltba, másnap reggel van. Az Amin-ikrek kapnak csomagban egy mobilt, meg egy levelet Miranda-tól, hogy ha szükségük van rá, mindig hívják. A diplomaosztón közli Shelby Calebbel, hogy a szülei nem lesznek ott, mert felvilágosította őket néhány gázos ügyéről, és az elnökválasztás éve van. Meg azt is mondja, hogy szar irodát kap majd. Ugrunk a jelenbe, Alex Liam lakására megy, ott találja Liam lányát. Kiderül, hogy a lánya úgy tudja, az apja Washingtonban van, és egy órája beszélt vele. Alexnek nyilvánvalóvá válik, hogy Liam az, hívja is gyorsan a többieket. Azt is mondja, hogy rájött, valószínűleg Quanticoba tart.

vlcsnap-2017-01-24-21h37m27s989.png

Visszaér Alex az irodába, és azt mondja, rájött. Jelképes üzenetet akar küldeni, éppen diplomaosztó van Quanticoban, és egy halom diák lesz az áldozat. Caleb megpróbál hozzáférni a megfigyelőrendszerhez, Simon pedig azt mondja, fent a hálókban lehet a bomba, ott tudja a legtöbb kárt okozni. Elindulnak Quanticoba, Simon és Nimah az ünnepségre, Alex és Raina a hálókba, Shelby és Caleb a szerverszobába a megfigyelőrendszer eléréséhez. Ha evakuálni kezdenek, tuti robban Liam, szóval az nem megoldás. Simon és Nimah közben kibékül, Caleb a kamerákhoz fér. Raina hangokat hall, elindulnak a hang irányába. Megtalálják Ryant és Miranda-t megkötözve. Ryan mondja, hogy 2-3 perce lépett le Liam, nála van a bomba. Caleb szól az erősítésnek. Alex és Ryan szétválnak az épületben megtalálni Liamet, de előtte még smárolnak. Keresés közben Liam beszélni kezd hozzájuk a hangosbeszélőn. Azt mondja, ha meg is találják a bombát, nem fogják már tudni hatástalanítani. A célját is elmondja, az FBI a rák Amerika szervezetében, le akarja rombolni mindenestől. Ryan megtalálja Liamet, pontosabban fordítva, és elveszi Ryan fegyverét, fegyvert szorítva a fejéhez. Alex is megtalálja Liamet, aki éppen pajzsként használja Ryant. Liam arról beszél, hogy Alex apja jó ember volt, be akart mindent vallani, de a felettesei kényszerítették, hogy tusolja el. Patthelyzet van, viszont Liam ellöki Ryant, hogy Alexre lőhessen, aki viszont gyorsabb nála és lelövi, a kezéből kieső fegyverrel pedig Ryan is lő bele még. A bomba viszont még nincs meg. Megvan a bomba az autóban, viszont már csak két perc van és talán nem lesz idő hatástalanítani, sem evakuálni.

vlcsnap-2017-01-24-21h38m27s382.png

Egy pillanatra nem figyelnek, és Simon eltűnik, mire utána szaladnak, Simon elviszi az autót, amiben a bomba van. Felhívják telefonon. Simon rájött, hogy nem lehet hatástalanítani, viszont ha 30 méter mélyen víz alá kerül, akkor nem hal meg senki, csak ő. Úgyhogy gyorsan a közeli folyóhoz viszi, feláldozva saját magát. Az utolsó percben kihangosítják a telefont, könnyek közt elbúcsúznak tőle, ő pedig azt mondja, csak azt bánja egyedül, hogy nem töltött Raina-val több időt. Végül lehajt a hídról, bele a tóba, a bomba robban a víz alatt, Quantico megmenekül. Ugrunk az időben, Miranda-t előléptették, Shelby visszakapja a jelvényét, Alex-ét viszont nem tudta visszaszerezni. Will is jobban van, bár a sugárfertőzés miatt évekig rák elleni kezeléseket fog kapni. Claire-ből pedig alelnök lett. Alex félrehívja őt, majd közli, hogy tudja, nincs vérnyomásproblémája , ergo nem is volt szüksége gyógyszerre, szóval még most mondja el, mi köze Liamhez, és miért akarta zsarolni a vérnyomásgyógyszerével, különben azon fog dolgozni, hogy kiderítse. Claire tagad. Alex elmondja az elméletét, miszerint megteszik őt bűnbaknak, felrobban a bomba, Claire pedig politikai hatalmat nyer, emlékeztetve a szavazókat az ügyben végzett munkájáért és segít újjáépíteni az FBI-t Liammel. Viszont az utolsó pillanatban meghátrált, hősnek nevezve Alext a tévében, úgyhogy Liam a saját kezébe vette az ügyet. De valószínűleg összejátszott Liammel. Megjelenik Caleb, jelezve, hogy nála is összeállt a kép, szóval a második évadban valószínűleg Claire lesz a főgonosz, aki a szálakat mozgatni fogja. Persze bizonyítékuk még nincs. Ugrunk egy picit az időben, Ryan felajánla Alexnek, hogy mivel van némi szabadsága, lépjenek le együtt pár hónapra. Ugrunk két hónapot az időben, a kocogó Alex mellett leparkol egy autó, kérik, hogy szálljon be. A CIA az, és ajánlanak neki egy rejtélyes állást, de azonnali választ akarnak. Ryan éppen hívja telefonon. CIA vagy Ryan? ÉS VÉGE! Köszi az egész évados figyelmet!

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raszputyina 2017.01.27. 15:33:03

Köszönöm a hogyvoltokat. Nélküled már kb a 3. résztől nem néztem volna a sorozatot.
süti beállítások módosítása