Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8227-8228. rész

2017. január 18. 10:56 - Gillotte

Kertészék úgy döntenek, hogy beteszik a drogot a kocsiba, ahogy a hívó utasításba adta, mert a végén ők bánják, ha nem azt csinálják, amit mond. Tegyék be, vigye el az ürge, oszt’ kész. Vili kiviszi a cuccot a kocsiba, de a fickó nem jött érte, úgyhogy bezárta a kocsi ajtaját, nehogy bárki más elvigye, aki meg akarja a drogot úgyis fel tudja törni a zárat. Nagyon tanakodnak, Irmát is alig engedik be, de végül beavatják a történtekbe, és abba, hogy rájuk utaznak most a banditák, akik elrejtették a drogot a kocsiban. Irma azt javasolja, hogy megtudja a lányától, hogy hol lehet utánakeresni a bűnözőknek. Hát biztos nem a Googlén…

bk_januar6_1_1.png

Ági megkéri lányát, hogy a Herről és egyéb családi dolgokról ne beszéljen a barátaival (gondol itt Ottóra) és Liza megígéri, hogy így tesz. Amint tudja, orvosolja, amit az előző részben tett, jelesül, hogy elmondta Ottónak, hogy szerinte benne van az anyja a Herr balesetében, megkéri Ottót, hogy felejtse el, ami elhangzott, s Ottó így is tesz. Eközben Ági szemtanúnál, azaz Giginél jár, és megkéri, hogy ha a rendőrök kérdezősködnének, akkor ne mondjon nekik semmit arról, hogy látta a ,,balesetet”. Miután Ági végez Gizinél, Emília állítja meg, elmeséli neki, hogy beszélgetett Lizával, és magányosnak tűnt, lehet, hogy kéne vele beszélgetni, és ő bármikor a rendelkezésre áll. Ági elég bunkón elhajtja, és nem értem, miért, bezzeg akkor jó volt szegény Emília, mikor Lizát kellett bújtatni a Herr elől… Apropó Herr! Na ki nyitja ki a szemét a kórházban?!

bk_januar6_2_1.png

Giginek nem tetszik, hogy Nóra Mikinek adta a Vízügyet, még akkor sem, ha feltételekhez kötötte. Gigi úgyis megkapja a 15%-ot a haszonból, úgyhogy mindenképpen jó lesz neki, és ez az érv hat. Miki közben próbálja újraszervezni a Berényi Kft-t. Nem húzza a mézesmadzagot, beismeri, hogy Nóra miatt van az egész, de belegondolva is jó lenne. Például Attilával is, mennyi mindenen keresztülmentek már. Testvérek, érzelmi kötelék így meg úgy, Attilát sem hatja meg, ahogy a nézőt sem. Ági sem dobja el az agyát az ajánlattól, de azért Miki elhívja az újraalakuló-gyűlésre.

bk_januar6_3_1.png

Rudi és Krisztián jól összebalhézik arról, hogy ki rontotta el az akciót. Félixet éppen spagetti carbonara evés közben zavarják meg, amit Emíliánál tölt el. Félix odamegy a szerb határra, csak tudnám, minek, mit tud már csinálni? Na mindegy, Emíliának azt mondja, hogy Székesfehérváron újít fel egy házat az ismerőse, és találtak egy halom értéktelennek tűnő festményt, esetleg megnézhetné Félix a műgyűjtő szemével. Emílián látszik, hogy egy szavát sem hiszi, de nem szól érte. Rudi és Krisztián tovább veszekszik, mígnem Alíz tudtukra nem adja, hogy Milán eltűnt. Mi nézők azonban tudjuk, hogy a pléd alatt bujkál, feltételezhetően azzal a céllal, hogy visszaszerezze a pénzt amit a festményekért kellett volna kapniuk.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása