Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Válótársak 2x08 - Lovaglás, vagy amit akartok (18+)

2017. január 16. 09:00 - Dzsudibí

A kanlakban vagyunk, Buci botorkál lefelé a lépcsőn, amikor meglátja Jocit és Vircsit smárolni a konyhában, melyet egy elegáns "úbazdmeg" felkiáltással próbál feldolgozni. Főcím.

1.png

Egy nappal korábbról indítunk ezúttal, Jocimama tüsténkedik épp egy szem pici fiának kuckójában, mely egy ótvar koleszos szobának néz ki jobbára a sarokba baszott reklámszatyor hegyek, és az ágy alatt tartott ragacsos csöcsös magazinoknak köszönhetően. NYILVÁN megtalálja a hivatalos papírokat, melyek alapján Joci sajátjaként ismeri el Szonja pulyáit. Jocimama kérdőre vonja Jocit, Joci cserébe leüvölti a fejét, hogy a fasznak kutat a cuccai között. Jocimama sértődötten el, majd a biztonság kedvéért még Buci is vág egy dehülyefaszvagyteJocikám fejet, csak hogy Joci biztos lehessen a dolgában.

5.png

20.png

Vircsi továbbra is a táskáért nyöszörög, ismét megemlíti anyjának a kihagyhatatlan üzleti lehetőséget, vagyis hogy a táskáért cserébe elmond VALAMIT. Tamara felháborodik, hogy honnan ez a stílus, mire Vircsi pofán röhögi - Honnan, honnan, basszalak, hát tőled muter. - mondja a foltnélküli sonkán csámcsogva. Tamara először megsértődik az alaptalan vádakon, majd mégis Vircsi után rohan, hogy áll az alku. - De csak most az egyszer, ebből nem csinálunk rendszert! - rántja elő zsebéből Tamara a szuperanya kártyát. Vircsi elmondja, hogy apja és dr Patti nem lovagolnak, Tamara diadalittas vigyorából arra következtetek, megérte neki az infó a táskáért cserébe.

3.png

4.png

Buci és Zsófi látogatást tesznek Bence sulijában. - Írással, olvasással jól, halad, nem lóg ki se fölfelé se lefelé - hadarja a tanárnéni, de borús arckifejezéséből ítélve nem is erről akart diskurálni a szülőkkel. - Van itt még valami - nyögi ki végre a tancsi, majd előrángat két rajzot, melyeken Bence saját magának nem rajzolt arcot. Buci ugyan jobban kiakad azon, hogy egy bálna hasában dekkolnak (melyet egyébként nyilvánvalóan nem egy 7 éves gyerek rajzolt), de a tancsi néni szerint nincs ok az aggodalomra. Egyelőre. Azért nem árt figyelni. Mondjuk azt speciel szerintem válás nélkül se árt. Zsófi kiborul, Bucival megegyeznek, hogy ez nem mehet így tovább. Zsófi javaslatára mediátorhoz fordulnak - Mi a tököm az a mediátor? - mordul fel Buci. Hát az, aki segít abban, hogy egyetértsünk. Úgy sejtem Buci ezt a részét kicsit félreértette, lesz még itt meglepetés. 

7.png

6.png

Tamara ellátogat dr Pattihoz a kórházba, hogy az orra alá dörgölje, immár tudja, hogy dr Patti nem lovagol Dáviddal. Ellenben ő igen, majd mindezt egy szédületesen részletes és már-már zavarba ejtően élethű produkcióval illusztrálja (pofaleszakadósan kurva jó jelenet, a színészi játékért csillagos hatos Balsai Móninak). Dr Patti azonnal tárcsázza is Dávidot, aki a történteket hallva annyira megzavarodik, hogy egy kamion hosszúságú parkolóhelyre képtelen beállni, és jól meghúzza a mögötte, majd az előtte parkoló autót is - jelzem, ez nem ütött azért akkorát. Dr Patti magát nyomoréknak titulálva lebassza a telefont, Dávid meg megy, és Tamarával üvöltözik egy sort. - Szívesebben dugnék egy vízilóval, mint veled! - üvölti Dávid - Én meg egy halott vízilóval! - kontráz rá Tamara. A perpatvart tisztes távolból figyeli Vircsi, immáron az új tasit szorongatva a hóna alatt ha jól sejtem.

9.png

8.png

Joci épp tanyasi fürdőkád-kékre fest egy babaágyat, amikor Szonja érkezik, és megkéri, hogy kísérje el terhestornára. És persze tegyen úgy, mintha. De csakis amiatt, hogy mások mit gondolnak. Joci húzza a száját, de azért elmegy Szonjával, tettét akkor bánja már csak meg visszavonhatatlanul, amikor a jógaoktató arra kéri, eresszen az anyaföldbe gyökeret Szonja számára. 

21.png

10.png

11.png

Eközben Buci szomorkodik egyedül a sötétben Zsófi kanapéján (???), amikor Zsófi egyszer csak vinnyogva beesik az ajtón egy jóllakott ámde kissé őszülő óvodásnak kinéző biztosítási ügynökkel az oldalán, aki nem mellesleg majdnem a hónaljáig felér. Röhögcsélnek egy sort azon, hogy Buci nem iszik, mert korán kel, meg azon is, hogy a kölkökkel Lecsót néztek. Azért ezt a jelenetet kicsit alaposabban is megmagyarázhatták volna, mert ez így finoman szólva is homályos és több kérdést is felvet. 

12.png

13.png

Másnap reggel Vircsi gubbaszt szomorúan a kanlak bejárata előtt, Joci kaparja fel, és viszi be teázni. - Mi a baj Vircsi? - kérdezi kevés érdeklődéssel az arcán - Jajj, nagyon rossz dolgot csináltam, pokolra jutok. - nyíg Vircsi. Majd azzal a lendülettel lesmárolja Jocit, ha már pokol, legyen kövér. A jelenetnek ugye már tudjuk, hogy Bucek is tanúja lesz, persze azt már nyilván nem látja, ahogy Joci ledobja magáról a megvadult Vircsit. Amíg Dávid félrevonul a bűnbánó Vircsivel, addig Buci alaposan lebaszarintja Jocit, hogy hogy lehet ilyen pöcshuszár, hallgatásáért cserébe pedig takarítást, főzért és egyéb csicskamunkákat vár el Jocitól. Vircsi eközben színt vall apjának, aki a mérgét aztán két pajtásán vezeti le. 

1.png

2.png

14.png

16.png

15.png

Dávid dr Pattival vacsizik, aki bejelenti, hogy Coloradoba megy tanulni egy évre, addig Dávid ne keresse, hanem próbáljon meg rájönni, mit akar Tamarától. Dr Patti ezután egy teljesen életszerű kézfogással búcsúzik Dávidtól, aki aztán a kocsiban siratja meg dr Pattit. Ezután még kapunk a nyakunkba egy feleslegesen csöpögős, könnyekkel áztatott jelenetet, ahol Jocimama ígéretet tesz Jocinak, hogy támogatni fogja ezután a gyerekekkel kapcsolatban, önkéntelenül is hatalmas, megkönnyebbült sóhaj szakad fel belőlem, amikor végre a jövő heti előzeteshez érünk. 

18.png

19.png

17.png

Ha engem kérdeztek, ez egy meglehetősen unalmas rész volt, de lehet csak azért vagyok ezen a véleményen, mert nem volt egy céltalanul kibuggyanó csöcs, egy kósza dugás, de még csak egy véletlenül a ruha alól kificcenő melltartópánt sem sehol, csak könnyek, könnyek, és arcnélküli gyerekrajzok. 

Címkék: 18+ válótársak
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.16. 09:20:47

Balsai tényleg szenzációs volt, én spec viszont Bucek hallgatásért felsorolt feltételeinek jelenetét néztem vissza cca 5ször, fej-hangsúly mind nagyon ott vót :))))))

perszepolisz 2017.01.16. 12:44:40

Igen itt sok volt a dráma ezért tényleg szar rész volt.
Buci gondolom a kölkökre vigyázott otthon, amíg Zsófi randin volt (Életszerű). Csak ezelől a jelenet elől véletlenül kivágták ennek a megbeszélését, ami valahol a suliban lehetett. : D

Benes Bea 2017.01.16. 13:50:03

@perszepolisz: Én is erre tippelek, hogy ő volt a babysitter - csak ez nem derült ki előzetesen :)

Dzsudibí 2017.01.16. 19:14:07

@perszepolisz: Nyilván, csak nagyon balfaszul volt így megoldva. Nem tudom, hogy kivágták az előzményeket, mert nem fért be, vagy nem is volt, mindenesetre béna volt így.

KapitányG 2017.01.17. 11:03:17

Elvesztettem a fonalat. Próbálok visszaemlékezni, mikor és miért lett Noémiból Vircsi, de hiába :(

Dzsudibí 2017.01.17. 15:09:34

@KapitányG: Az első rész óta Vircsinek hívom, mert akkor is éppen valamilyen ruhadarab miatt hisztizett a szüleinek, és azonnal Gáspár Vircsi szarabb napjai jutottak róla eszembe. :)

ani58 2017.01.17. 17:40:24

Szerintem megrendítő rész volt. Fájdalmas ráébredések a valóságra. Nekem tetszett. Buci kölyökkutya fájdalmas szemei, ahogy tudja magát sajnálni, Balsai Móni jelenete is zseniális volt.

KapitányG 2017.01.18. 08:06:21

@Dzsudibí: Nahát! Nekem csak most tűnt föl! Vagyis hát csak most döbbentem rá, hogy nem is Vircsi, hanem Noémi :)