Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x21 - Right

2017. január 16. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Alexnek vezetnie kell egy autót egy megadott útvonalon, ha letér róla, akkor felrobban az autóban levő bomba. Drew telefonon keresztül beszél vele, Alex szóval tartja, közben SMS-ben jelzi Shelby-nek, mi a helyzet, és felhívja, hogy ő is hallja a beszélgetésüket Drew-val titokban. Közben Ryan jelzi Miranda-nak, hogy Alex babrált a gépével és rátett egy atombomba tervrajzot, megjöttek a biztonsági kamera felvételei is, Alex láthatóan egy bombával az autójában ment el. Miranda viszont Ryant teszi meg első számú gyanúsítottnak, mivel az ő gépén volt a tervrajz, meg az ő autójában a bomba, mivel Alex Ryan autójával hajtott el. Teljes készültség van. Ugrunk a múltba, az osztály éppen diplomázik. Alex osztályelsőként New Yorkba kerül, Ryan Washingtonba megy, de 3 órányira van csak New Yorktól, szóval finoman utal rá Alex, hogy majd meg kellene látogatniuk egymást akkor, kacsint-kacsint. Mindenki éppen megkapja levélben, hogy hova vették fel. Calebet például San Diegoba, Shelby meg nem hiszi el a levelet, amit kapott, át is megy lecseszni Calebet, mert meggyőződése, hogy ő írta. Nem derül ki, hogy mi áll a levélben. Shelby amúgy beavatja a nagy titokba Alexet, közben Clayton ügynökkel együttműködve próbálja elkapni a szüleit titokban. Az Amin ikrek pedig 24 óra múlva elkezdik a beépülést. A diplomázás előtt még az osztály tanulmányoz terrorakciókat, hogy megtanulják, mi a teendő, ha már megtörtént egy, és nem tudták megelőzni. Ugrunk a jelenbe, Shelby pedig megpróbál bejutni Claire-hez, 24 óra van csak a választásokig egyébként.

vlcsnap-2017-01-11-00h38m57s683.png

Shelby-nek sikerül, Claire-rel be is viharzik az FBI irodába Miranda-hoz tisztázni Alexet, bedobva a hangfelvételt, amiben Drew fenyegeti Alexet. Közli, hogy el kell engedniük Calebet. Nimah közli, hogy akkor meg már a nővérét és Ryant is, mert minden emberre szükség van, összeáll a csapat, megindul a hajsza. Ugrunk a múltba. Kiderül, hogy levelet, amit Shelby kapott, a szülei írták, ezért hitte azt, hogy Caleb írta. Egy úgy derül ki, hogy felhívja őt az anyja, arról beszélve, hogy nagy a baj, Shelby felajánlja neki, hogy szerez mentességet, amivel be tudnak lépni az országba. Shelby közben talál egy halom kis könyvecskét, rajta Alex apjának egyik beépülős álnevével, benne napló kézírással. Szól Alexnek, aki kap is az alkalmon. Raina be van szarva a beépülés miatt, Ryantől kér tanácsot, mert Nimah-val nem tudna ilyesmiről beszélni. Ryan azt tanácsolja, keressen egy érzelmi horgot, valakit, aki segít megőrizni a józan eszét, ha ez a személy nem Nimah, valaki mást (khmkhmSimon). Iris jelzi Calebnek, hogy Shelby lenyúlt egy mentességet igazoló papírt aktástól, amin a csapata dolgozik, és bukta lesz. Alex közben finoman érdeklődik az apja volt összekötőjénél, ugyanis a jelentés szerint 84 naplónak kellene lennie, viszont a rendszerben csak 83 van. Kitérő válaszokat kap, nem nyugszik meg. A raktárból kicsen valamit, amiből kiderül, hogy a volt összekötő lophatta ki a hiányzó naplót. Ugrunk a jelenbe. Claire-ék titokban tartanák a bombát a pánik elkerülése végett, de kiderül, hogy kiszivárgott a szökés felvétele a sajtóba, meg az is, hogy az autóban bomba van. Raina közben rájön a turpisságra, hogy mi van, ha Drew nem mobilon, hanem vezetékesen hívott, azért nem találják. Ryannek közben nem tetszik, hogy Raina és Caleb részt vesz az akcióban. Számon is akarja kérni a távozóban levő Miranda-t. Kérdi, hogy hova megy, azt mondja, hogy az emeletre eligazításra. De a lift lefele indul el, ami gyanús lesz Ryannek. Ugrunk a múltba, Alex számon kéri az összekötőt, sikerül rávennie, hogy beszéljen, félrevonulnak. Kiderül, hogy valami olyasmi történt, hogy picit noszogatták a sejtet, ahova beépültek, sőt, tervrajzot is adtak nekik az épülethez, hogy tudják, hova parkoltak és hol a bomba, de rosszul sült el és sok ember halt meg. Calebék közben elmondják Alexnek, hogy Shelby mire készülhet, Alex elviharzik.

vlcsnap-2017-01-11-00h39m49s309.png

Raina találkozik egy kávézóban Simonnal, aki felajánlja neki, hogy dolgozzon annál a cégnél, aminél ő is van, mivel érdekeltek jótékonyságban is. A randi egy pontján betoppan Nimah. Alex meg berohan balhézni Shelby-hez, mert az ő kártyáját használta, hogy megszerezze a lejárt mentességi papírokat. Amikor beér, éppen hamisítja azokat Shelby. Alex mondja, hogy ezt jelentenie kell, Shelby kizavarja a szobából. Ugrunk a jelenbe. A környék vezetékes telefonjai közt bemérnek egy nevet, ami Drew halott barátnőjéé, szóval el is indulnak a címre. Közben Simon egy székhez kötözve ébred, mögötte Drew szintén odakötözve. Látszólag azt kamuzza Simonnak, hogy nem ő a Hang, és őt is elrabolták. Közli vele, hogy egy bomba van hozzájuk erősítve, ha kinyílik az ajtó, akkor robban. Ugrunk a múltba. Raina és Nimah beszélgetnek, Nimah biztatja az ikertesóját, hogy nyugodtan lépjen le, ha nem érzi magát készen, és csak akkor csinálja, ha magáért teszi, érte ne tegye. Alex bemegy Ryanhez tanácsot kérni, de Liam belép és félbeszakítja, hogy egy osztálytársától mailt kapott, miszerint kilopott egy aktát az apjáról. Alexnek nyilvánvaló, hogy Shelby volt. Beárulja Shelby-t és határozottan tudatja, ha nem tesznek valamit, szét fogja cseszni az életét. Közben Caleb titokban találkozik Shelby anyjával, aki azt mondja, mindent megbánt és be akar újra kerülni a lánya életébe, azért szegte meg az egyességüket. Caleb elmondja, hogy az egész mentesség csapda, Shelby anyja kételkedik. Shelby-vel közben pont szembemennek Liamék, Liam próbál a lelkére beszélni, de nem sikerül. Ugrunk a jelenbe. Alex parkol és rendőrautók veszik körbe, de azt az utasítást kapja, hogy ne csináljon semmit, csak várjon, mert mindjárt vége. Közben fegyveres emberek veszik körbe az épületet, amiben Drew és Simon van. Drew közli, hogy Simon csak úgy tud kijutni, ha eltöri az ujját, úgyhogy Simon eltöri Drew ujját, kiszabadulnak. Simon kimászik az ablakon a tűzlépcsőre. Drew felkapja a telefont, és közli, hogy ő az igazi Drew, Simon úton van már felé. Hoppá! Lehet, hogy mégsem Drew a Hang. Ezt az is alátámasztja, hogy odaérnek a fegyveresek, a bomba felrobban a lakásban, Drew-val együtt. Ryan felhívja Alexet, mondja, hogy úton van, közben Simon is odaér a lezárt területre és megpillantja Alexet.

vlcsnap-2017-01-11-00h40m20s451.png

Ugrunk a múltba, Nimah közli Simonnal, hogy Raina végül mégis a beépülést választotta, Simon eléggé zaklatott lesz ettől. Ryan négyszemközt rákérdez Liamnél, mi történt Omaha-ban, ami nem ugyanaz az eset, mint amit közösen szúrtak el. Liam elmondja, hogy beépültek Alex apjával, odaadták az egyik épület tervrajzát a terroristáknak, hogy lépre csalják, de rosszul sült el. Viszont megjelentek bizonyos emberek, akik titokban akarták tartani a dolgot. Ő is, meg Alex apja is ez miatt lett alkesz. Ryan közli, hogy döntött, és nem szeretne Liammel menni Washingtonba, mert úgy tűnik, Chicago eltusolása nem egyszeri ballépés volt, hanem sorminta, és kimaradna a jövőben potenciálisan rá is csapódó szarból. Alex közben felkeresi Shelby-t, aki éppen nagyon dühös rá, mert az anyja már nem volt a szállodai szobában, amikor odaért. Egy csörte után könnyes szemmel, dühösen távozik a szobából, Alex marad bőgve. Ugrunk a jelenbe, Simon odaér a kocsihoz, és közli, hogy nyugodtan nyissa ki az autót. Alex nem meri. Simon rámutat, hogy a bomba nincs az autóhoz drótozva, ha kinyitja az ajtót, nem fog semmi sem történni. Végül sikerül meggyőznie, Alex az ajtónyitóra teszi a kezét ÉS ugrunk a múltba. Alex feldobja az őt vigasztaló Ryannek, hogy két hétre lépjenek le csak ketten, úgyis csak utána kezdődik az új melójuk, Ryan pedig nem beszél róla, hogy valószínűleg nem Washingtonba megy. Az Amin-ikrekkel közli, hogy tolódik a dolog, és csak egy hét múlva kezdenek el beépülni. Ugrunk a jelenbe, és Alexet éppen egy beszédben méltatja Claire, közli, hogy a bomba biztonságban van. Kiderül, hogy az egész csak egy színjáték volt, Drew pedig csak egy báb volt, nem a Hang. De egyszer csak jön a hír, hogy ellopták a bombát, viszont csak Miranda tudhatta, hol tárolják a bombát. Majd látjuk Miranda-t, aki izgatottan keres valamit, majd azt mondja egy kérdéses, a háta mögött levő személynek, hogy amikor eltűnt a bomba, tudta, hogy csak egy ember állhat mögötte. Megpróbálja lelőni, de végül őt lövi le egy rejtélyes személy. Még egy embert kihúzhatunk a gyanúsítottak listájáról. De most már a sorozat végre befejezi a ködösítést, és annyira nem is meglepő: Miranda a földön fekve kérdi meg a pisztolyt fogó embert, hogy miért tette. Liam van a pisztoly másik végén, és azt mondja azért, hogy mindent helyrehozzon. Ezzel pedig vége, már csak a finálé maradt hátra az évadból.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása