Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8223-8224. rész

2017. január 13. 14:00 - Gillotte

Ádifiú ügyesen átmásolja a széfben talált pendriveról a cuccot a laptopjára úgy, hogy Gigi ne vegye észre. Siker,  rohan is Hannához amint tud, hogy megnézzék, mi van a pendriveon. Csak adás-vételi szerződéseket találnak, amin sem vevőként, sem eladóként nem szerepel ismerős név, de Ádámot nem érdekli, vinné az infókat a Zsarunak. Hanna lebeszéli, hisz már olyan közel járnak, nyomozhatnának ők. Ó, látom magam előtt, amint a kis Hanna gyerekkorában megoldotta az eltűnt tej esetét, s a nyomok a macska bajszán lógó fehér csepp alapján arra következtettek, hogy a tehén visszakérte, ami az övé, de felnőttként tán egy picit kockázatosabb a dolog… Mindenesetre Ádám belemegy az előre látható hülyeségbe, és azt mondja a Zsarunak, hogy semmit nem talált a széfben.

bk_januar4_1_1.png

A rendőr áttúrja Rudiék lakókocsiját, mindenki jól be van szarva, amikor a felfújható-csónak dobozához ér, de Cuki elkezd ugatni, és így eltereli a fickó figyelmét, aki elájul a kutya cukiságától, és további jó utat kíván. Ennyi fért erről a részbe, hisz ki kell húzni legalább egy hétig, hamár végre kimozdultak a Mátyás király térről.

bk_januar4_2_1.png

A kopasz jól meghajtja a kis piros Suzukit a próbaúton, Vili nehezményezi is, hisz régi tragacs az már, nem kéne úgy nyomni neki. A műszaki állapotot jónak találja az érdeklődő, de a rohadó kasznit nem, úgyhogy ennyi volt öreg, találj másik balekot – mondja majd faképnél hagyja Vilit. Jobb dolga nem lévén Vili nekiáll keresni egy gombelemet a kocsi padlóján, amit a legutolsó használatkor hagyott el. A gombelem ugyan nincs meg, de az ülés alatt talál egy tasakot, benne fehér porra. A fantasztikus színészi játékkal felvértezett Vilibá megtörli a homlokát is, hogy tudja a néző: igen meleg helyzet ez ami most van! 

bk_januar4_3_1.png

Gizi kérésére Zsófi és Hanna próbálja összeboronálni Kristófot és Tóbiást, mert maguktól nem megy. Zsófi Kristófnál próbálkozik, aki baromira meg van sértve, amiért Tóbiás úgy bánik vele, ahogy, úgyhogy nem hajlandó nyitni. Tóbiás eközben azt mondja Hannának, hogy ő, nem mer újra nyitni, mert a végén még egyszer visszautasítást kap. Ezután Zsófi próbálkozik Tóbiásnál, de fordított pszichológiát alkalmaz, kiemeli, hogy Kristóf mennyire el volt foglalva a maga problémáival, és soha semmi nem volt jó neki. Nem tudom, ezzel mit akar Zsófi elérni, de jó. Hanna is hasonlóan cselekszik Kristófnál, azt emlegeti, hogy Tóbiás mekkora egy hajcsár, és ő tuti nem bírna vele dolgozni. A terv nem hoz eredményt, ugyanis következő találkozáskor Kristóf nem nyit, mert nem akar, Tóbiás pedig nem nyit, mert nem mer. Ezt is el tudják ki tudja meddig, aztán úgyis happy end lesz a vége…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása