Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8221-8222. rész

2017. január 13. 11:00 - Gillotte

Rudiék elindulnak a túrára. Megvan a fedősztori: Krisztián és Alíz egy pár, az első gyereküket várják, de ha a rendőr rákérdezne, nem tudják, hogy fiú-e, vagy lány. Rudi pedig nem más, mint a meleg haver, aki tud vezetni. Egy idő után megállnak kávézni egy benzinkútnál, s észreveszik, hogy Cuki kutya veszettük kaparja a lakókocsi fürdőjének ajtaját. Kinyitják hát, és meglátják benne Milánt és Lucát. Krisztián rendesen lebarmolja Lucát, hisz nagy baj lehetett volna ebből, ha csak a határon derül ki, hogy ott vannak. Ráadásul Bözsi mama nyilván otthon aggódik. A baj csőstül jön, lerobbannak, és még egy rendőr is megtalálja őket. Faggatódzik, hogy hova a túra, meg amúgy is, átnézné a kocsit. Verejtékcseppek jelennek meg hőseink homlokán.

bk_januar3_1.png

Emília, Irma, és Félix jókedvűen teázgatnak amúgy családi hangulatban, csak Emília aggódik, ugyanis Milán már mióta eltűnt, és fogalma sincs, hol van. Hívni nem akarja, mert akkor oda a bizalom a gyerek részéről. Irma megosztja az aggodalmakat Bözsivel, kérdezi, hogy nincs-e a srác Lucával, de Bözsi szerint nem, hisz Luca a könyvtárban van reggel óta. Bár tény, hogy haza kellett volna már jönnie… Ennyi, Irma elültette a zabszemet. Emília is elhagyja a lakást, így Félix egyedül marad. Nekiállna olvasni egy újságot, de talál rajta egy kézzel írott üzenetet Milántól: Lucával elhúztunk Szerbiába Rudiékkal, pár nap múlva jövünk.

bk_januar3_2.png

Kristóf lelkesen dolgozik a kisboltban, Tóbiás a beosztását írja, és kiderül, hogy Kristóf bármikor tud dolgozni, ugyanis a pánikbetegsége miatt vége a tűzoltóságosdinak. Tóbiás jól megtúráztatja Kristófot, mindenbe beleköt, de Gizi szerint ez jó jel, hisz csak azok tudják így kiborítani egymást, akik fontosak egymásnak. Hát, nem tudom, engem a főnököm nagyon ki tud borítani, és ha rajtam múlna, elkaparnám valahol, úgyhogy nem mondanám, hogy fontos nekem… Kristóf nehezen viseli az állandó cseszegetést, úgyhogy felmond. Tóbiás bocsánatot kér, de Kristóf szerint kár erőltetni, mert úgy tűnik, nem tudnak megmaradni egy légtérben.

bk_januar3_3.png

Ádám randizni megy Gigivel, otthon öltözik fel elegánsan, és Zsófinak nagyon pocsékul esik, hogy a barátja egy másik nő kedvéért készülődik. Ádám átér Gigihez, ő még öltözködik. Az alkalom kapva Ádám megkéri Gigit, vegye fel azt a gyémánt nyakláncot, ami a múltkor volt rajta, és olyan értékes, hogy a széfben kell tartani. Giginek nem kell kétszer mondani, bár kéri Ádámot, hogy forduljon el a széf nyitásakor, a fotós természetesen odasandít. Gigi tusolni megy, így itt az alkalom kinyitni a széfet! Némi pénzen és az ékszeres dobozon kívül egy pendrive van benne, úgyhogy Ádám gyorsan fel is másolja a laptopjára a pendrive tartalmát. (Felmerül a kérdés, hogy valaki miért jár randizni laptoppal a hóna alatt, de mindegy).

bk_januar3_4.png

Vilibá úgy határoz, hogy eladja a régi piros Suzukit, mert az idejét sem tudja, mikor használta utoljára. Hamar lesz érdeklődő, meg is nézi a kocsit egy Horváth Elemér nevű kopasz, rosszarcú zeneszekrény méretű fickó. Legjobb esetben is ellopja az autót tesztvezetés közben, látszik rajta…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása