Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét árvák (Orphan Black) 1X06 – Variations Under Domestication

2017. január 09. 11:00 - Bruti

Alisonnal kezdünk, akinek ébredés után első dolga, hogy megnézze az ékszeres dobozkájába rejtett kamera felvételét. A hálószobát vette egész éjjel, és kiderült, hogy szende kis férje az éjszaka közepén kilopózott a szobából. Hogy mikor tért vissza, azt sajnos nem tudjuk meg, mert betelt a memória. Persze Alisont nem úgy ismertük meg, hogy elmegy a dolgok mellett, reggel kérdőre vonja hites urát, aki terel és hebeg-habog, de nem válaszol a kérdésére, így kénytelen leütni egy golfütővel.

vlcsnap-00001_3.jpg

A történet Sarah-val és Paullal folytatódik, akik őszinteségi rohamukban próbálják megmagyarázni saját szerepüket az ügyben. Paulról kiderül, hogy katonaság után keveredett a dologba és nem önszántából figyelte Beth-t, hanem zsarolták valamivel. Sarah úgy dönt, hogy lezuhanyozik, ezzel terelve el a férfi figyelmét, de közben meglép az ablakon. Felhívja Cosimát, hogy igaza volt, Paul tényleg megfigyelő, viszont semmit nem tud a klónokról, szóval csak egy melós, aki hülyén van tartva. Cosima a francia csajra gyanakodik, mint megfigyelő, de Sarah leteszi, mert Alison hívja. Szól, hogy helyzet van, kéne egy kis segítség, így Sarah arra veszi az irányt. Amíg megérkezik, Alison próbálja eltüntetni a gyerekek elől az urát, így nemes egyszerűséggel legurítja a lépcsőn a pincébe. Ott egy székhez kötözi, majd mikor felébred kérdőre vonja a doboz tartalmával kapcsolatban. Azt, hogy férje igazán odafigyeljen, úgy éri el, hogy forró ragasztót csepegtet a mellkasára.

vlcsnap-00002_4.jpg

Cosima a könyvtárban odamegy a körülötte legyeskedő franciához és úgy dönt közelebbről is megismeri. Eközben Paul üzenetet hagy Sarah-nak, hogy beszélniük kell este, ezalatt valami altatót kever a viszkisüvegbe és visszateszi a helyére. Alison folytatja a kihallgatást, de a férje még mindig játssza a hülyét. Megérkezik Sarah és Alison bemutatja neki a fejleményeket, majd újra csengetnek. Érkezik egy csomó vendég, ugyanis valami batyusbulit rendez, amiről furcsamód megfeledkezett hősünk(életszerű). Alison megkéri Sarah-t, hogy amíg ő tartja a frontot a bulin, addig kérdezze ki a férjét.

vlcsnap-00003_4.jpg

Paul találkozik Olivier-vel, hogy jelentsen neki. Nem köpi be Sarah-t, inkább azt mondja, hogy Beth, megint meg van zuhanva. Kilépett a rendőrségtől, otthagyta a pszichológusát, és elég durván bezárkózott. Olivier utasítja, hogy figyelje tovább és legyen a támasza. Közben Sarah folytatja Donnie kikérdezését, de állítólag a fickó csak krikett meccset nézett éjjel.
Cosima egy előadásra tart a francia csajjal, ahol egy furcsa professzor beszél az emberiség fejlődéséről. Nyilvánvaló, hogy ez még kapcsolódni fog a klónokhoz. Közben Sarah riasztja Fét, jöjjön segíteni Alison bulijába. Amínt Fé kilép otthonról, feltűnik Victor a lakásában és a laptopjáról, egy nyomkövető segítségével megszerzi a langyi tartózkodási helyét.

vlcsnap-00004_4.jpg

Alison egyre jobban kezdi elveszíteni a kontrollt, amin az se segít sokat, hogy vedel, mint az állat. Összevész a szomszédokkal, majd érkezik Fé és kimenti. Sarah elmondja a „kínzás” eredményeit: valószínűleg, Donnie, az csak Donnie és nem valami kém. Persze mi tudjuk, hogy téved, de Alison csalódottságában inkább elalszik. Közben megérkezik a helyszínre Paul is. Ő Sarah-ra tett nyomkövetőt. Sarah eközben átveszi a kidőlt Alison szerepét és háziasszonyt játszik Fé segítségével. Cosima és a francia, az előadás után találkoznak a professzorral, majd néhány perc múlva meglépnek két üveg borral az előadásról.
A parti további vendégellek bővül, mert megérkezik Vic és szól Fének, hogy azonnal találkozni akar Sarah-val, különben kiveri itt a balhét. De a hátsó bejáraton megérkezik Paul is, és észreveszi a kanapén hortyogó Alisont, akit először Beth-nek hisz, majd Sarah-nak, végül kicsit megzavarodik, mikor az Alisont motyog. A mosókonyhából zajt hall, benéz, mire ott meg a megközözött Donnie-val találkozik. Egy laptopon keresztül azt is látja mi folyik a hálószobában, mert ott meg Vic és Sarah vitatkozik, ezért úgy dönt, hogy meglátogatja őket. Vic erre fegyverrel reagál és mindenképpen megbeszélné a dolgokat, így elindulnak a garázsba. Mivel Sarah-t feltartja az egyik szomszéd, így a fegyveres Vic lekíséri Pault, de a katona csúnyán elveri gengszterünket. Mire az összeszedi magát már egy szegbelövőt tart a fejéhez és az igazságról érdeklődik. Vik készségesen válaszolgat, mivel nem szeretne vasat a halántékába, amikor betoppan Sarah.

vlcsnap-00005_4.jpg

vlcsnap-00006_4.jpg

Pau minden részletre kíváncsi, ezért Sarah megígéri neki, hogy, ha elengedi Victort, akkor meg is kap minden infót. Azért Vic kezét a biztonság kedvéért még odatűzi a székhez, de végül elengedi. Eközben a szomszéd csaj megtalálja Alisont a kanapén és felkíséri a hálóba, majd lemegy a garázsba, ahol összefut Sarah-val és Paullal. Kicsit értetlenkedik, hogy került ide Alison, mikor most fektette le, de leszerelik azzal, hogy Paul a szeretője, aki most érkezett.
Ugrunk az időben, már este van, mikor Alison és az immár kiszabadult Donnie megpróbálják megbeszélni a történteket. Donnie most azzal áll elő, hogy a dobozban egy régi viszonyából származó levelek voltak, ezért dugdosta őket. Alison meg hisz neki, ami elég nagy hiba. Paul és Sarah is hazaértek, a férfi a drogos itallal kínálja a csajt, de mikor az kinyögi, hogy nem ikrek a csajokkal, hanem klónok, mindjárt vissza is teszi az üveget. Ez a történet már őt is érdekli. Az utolsó kockákon a francia csajt látjuk, aki egy hotelszobába lép be, ahol nem más várja, mint a professzor az előadásról, és láthatóan bizalmas viszonyban vannak és rosszban sántikálnak.

vlcsnap-00007_1.jpg

 

A sorozatról bővebben az RTL Spike oldalán lehet olvasni.

Címkék: orphan black
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása