Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 2x07 - Tripla húsz (18+)

2017. január 06. 08:36 - Dzsudibí

A nyitójelenetben dr Patti nyögdécsel az ágyban, ezzel jelezvén Dávidnak, hogy milyen jól csinálja, amit éppen csinál. Mivel csak dr Patti lepedőt markolászó kezeit láthatjuk, ezért ide a rozsdás bökőt, hogy csak el akarják velünk hitetni, hogy szex van, valójában azonban szarvasperkeltet esznek ezek galuskával, oszt ennyire nagyon jó. Főcím.

1.png

A nagy pörköltzabálás előtt 36 órával Joci és Leonóra vitatkoznak a halálbüntetés intézményének létjogosultságáról. Joci szerint csak az akasztott gyilkos a jó gyilkos, Leonóra szerint ez középkori, primitív felfogás, melyből Joci csak annyit ért meg, hogy Leonóra primitívnek tarja őt. Vircsi szokás szerint nyíg az anyjának, most éppen egy többszázezres báránybőr táska a boldogságának záloga, de Tamara jó anya, ezért rendre inti, mondván, kaja kell, nem táska. Meg azt se akarja, hogy elkényeztetett kis picsa váljon belőle. Vircsi felröhög, ahogyan én is - Ezzel már elkéstél mutti, olyan vagyok, mint te - majd balra el. Eközben Buciéknál áll a bál, mert a nagyobbik pulya verekszik az iskolában, Buci szerint nincs vele baj, csak eleven, Zsófi viszont gyermekét kevésbé elfogadó anyaként a tanárnénivel érez inkább együtt, hogy 15 ILYENNEL kell nap mint nap elbánnia. 

2.png

3.png

A kanlakban a srácok tápolnak, melyet egy jó hangulatú mosogatás követ a Tankcsapda egyik slágerére. Ebben az enteriőrben kevéssé mondható ugyan autentikusnak a dalszöveg, mely szerint kevés a luxus, és szolid a kényelem, de aztán lehet, hogy Lukács Laci már a dal megírásakor arról álmodozott, hogy egyszer ilyen környezetben is felhangzik majd a nótája. Dr Patti toppan be, megbocsájt Dávidnak, de többé nem dughatnak Tamarával. Nem tudom, más hogy van vele, de engem halálosan felbasz, hogy dr Patti a szexet AZ-nak meg TUDOD MIRE GONDOLOK-nak hívja következetesen. Mindenesetre megegyeznek, hogy dr Patti másnap este benéz, és akkor majd adnak az intimitásnak. Dávid lelkendezve meséli Bucinak az eredményeket dr Patti távozása után, aki azonban még mindig azt az álláspontot képviseli, hogy bassza meg az intimitás, dugni kell, az elég intim. 

23.png

Szonja érkezik, mert elmondása szerint otthon rettegnek egyedül a gyerekekkel, így ma Jocival kell aludnia. Joci tesz egy igen bátortalan kísérletet arra, hogy kitessékelje, de Szonja szerintem simán behuppanna akkor is Joci mellé az ágyba, ha Leonóra is ott dekkolna épp. A másik, számomra igen kínzó kérdés, Joci. Nem tudom eldönteni, hogy a karakter vagy a színész ennyire balfasz, vagy csak a kettő közötti kémia nem működik? Szonja agyament hisztijeire, átlátszó hódítási kísérleteire Joci kínos tejbetök vigyorgása a válasz minden alkalommal, hát mi folyik itt Gyöngyösön? Szonja reggel striákkal és kifordult köldökkel csábítgatja Jocit, akinek arcáról csak akkor olvad le a már fent említett arckifejezés, amikor Szonja megesketi Jocit, hogy MINDENT meg fog tenni a gyerekekért, melyre csak egy mélyről felszakadó sóhaj a válasz. 

4.png

5.png

Buci búsul az iroda előtt a kocsiban ülve (melynek rendszáma direkt vagy nem, de LIE-667, köszönet az észrevételért Androidonak). Láthatóan nem megy a biznisz továbbra sem, melyet Buci csendes megadással az irodában ácsorgással konstatál, ahelyett, hogy próbálna ügyfeleket felhajtani. Ezalatt Joci próbál Leonórával szakítani, merthogy nem illenek össze, meg a halálbüntetésről is mást gondolnak, de Leonóra jó ügyvédhez méltó módon mellbedobással észérvekkel maradásra bírja. 

7.png

9.png

Dávid meglátogatja Tamarát, aki sajnos hiába reménykedik, ezúttal nem lesz szex. Merthogy Dávid éppen azért teszi tiszteletét volt feleségénél, hogy közölje, kapcsolatuk mostantól korlátozódik a normális elvált pár fogalmára, mert hűségesnek kell maradnia - dr Pattihoz. Tamara Dávid vallomását arcába öntött forró kávéval honorálja, melyet aztán zuhanyrózsával próbál meg Dávid arcából kimosni, s amelyről érthető okokból az alábbi jelenet jutott eszembe.

8.png

10.png

11.png

13.png

Buci érkezik fújtató bika módjára Bazsika iskolájába. Az óra közepén kirángatja a tanárnénit, csak azért, hogy az arcába vághassa, hogy az oktatási rendszer problémája az, hogy a tanárok nagy része nő, akik nem értenek a fiúk nyelvén. Számomra érthetetlen módon a tanárnéni nem köpi reflexből szemen Bucit, hanem karbafont kézzel hallgatja apai sirámait, majd közli, hogy Bazsika bolond hiperaktív, és gyógyszerezni kell. Szerintem most Bucin lenne a sor, hogy köpjön egyet, ehelyett csak otthon, Zsófinak panaszolja el, hogy micsoda kurva ez a tanárnéni. Zsófi meglepetésre azonban nem feltétlenül ért egyet Bucival, sőt, mintha egyáltalán nem idegenkedne a gyógyszeres kezelés gondolatától, hiszen a szomszéd Levikénél is működött, akit hétfőtől péntekig benyugtatóznak, aztán hétvégén már marad egy kis idő foglalkozni is azzal a szerencsétlen nyomorulttal. 

14.png

15.png

A kanok dartsozni tanítják Bucit, aki egyszerre dobja el a 3 nyilat, és akinek a dupla 3-as találatától össze-vissza fossák magukat pajtásai, brávó. Vircsi jön, most apjának nyerít, hogy vegye meg a báránybőr szütyőt. Megtörténik a nagy bemutatkozás dr Pattival is, azonban miután Dáviddal felvonulnak, Buci és Joci elszólják magukat Vircsinek dr Patti szexuális fűtöttségét illetően. A hálóban eközben mégsem pörköltzabálás, hanem masszázs zajlik, Dávid folytatást remélve liheg kiskutya szemekkel dr Pattira csábosan, aki köszöni szépen, inkább alszik. 

16.png

17.png

18.png

Leonóra valamiért jó ötletnek tarja, hogy ezúttal ő tegyen udvariassági látogatást Szonjánál, aki a tőle elvárható nyugalommal és eleganciával kezeli a helyzetet. Joci persze éppen akkor toppan be, amikor Szonja végre kierőszakolja Leonórából a vallomást, miszerint önző hülye picsának tartja, majd ártatlan szűzmária szemekkel mered az éppen betoppanó Jocira, hogy ő is hallotta-e, milyen szavakkal illették. Szarul áll Leonóra szénája, nem vitás, Joci ki is penderíti átvitt értelemben és szó szerint is. 

19.png

Buci megfejti korunk a népbetegségének számító szülői lustaság kórságának ellenszerét, és gyógyszerezés helyett inkább jól lefárasztja suli előtt Bazsikát egy kis kertben hempergéssel. Cserébe a tanárnéni megígéri, hogyha Bazsika aznap jól viselkedik az iskolában, mehet a kirándulásra is. Zsófi ámulva hallgatja az iskola parkolójában Buci beszámolóját hőstettéről, hogy foglalkozott egy kicsit a pulyával is, majd szájrapuszival köszöni meg, hogy ilyen jó apja gyerekeiknek. 

20.png

22.png

Joci Szonjánál ébred (???), aki reggeli csöcsökkel és narancslével ébreszti hálából, hogy most akkor újra együtt vannak. Joci helyesbít, nem, nincsenek együtt, de lassan magam is kezdem megérteni, mitől kattant meg ennyire a csaj, Joci ugyanis bőségesen kimeríti a sending mixed signals kifejezést viselkedésével. Ugyanezen a madárcsicsergős reggelen, csak néhány kameraállással odébb Vircsi somolyog a bajsza alatt, miközben felajánlja anyjának a remek befektetési lehetőséget: a báránybőr tatyóért cserébe elárul neki valami nagyon fontos titkot, ami bizonyára érdekelni fogja. Tamara arckifejezéséből ítélve meglesz a tasi, mert ebben a részben láttunk már példát a helyes szülői magatartásra, annyi elég is volt. 

21.png

Címkék: 18+ válótársak
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puffancs Mirtill 2017.01.06. 11:31:12

Kissé uncsi, hogy egyetlen normális nő sincs ebben a sorozatban, ahogy egyetlen normális férfi sem. Kizárólag manipulatív, pénzéhez gazdasági prostituált feleségek és barátnők, vagy csak szimplán kattant nők, és szex-mániás, manipulálható, pénzért feleséget és barátnőt vevő, bárgyú, gügye férfiak, vagy csak szimplán kattant férfiak. Igaz, a normálisság unalmas, abból nem lehet sorozatot csinálni, csak Szomszédokot, aminek már a főcímén is elalszunk.

2017.01.06. 11:41:20

Legjobb jelenet: amikor szóba kerül a fiúk között, hogy Joci miért szakított/akar szakítani Leonórával. Válasz: Joci halálbüntetés-párti. Ő még az ittas autóvezetést is halálbüntetéssel sújtaná és ránéz Stohlra. Amilyen fejet az vág erre.... :)))

RTB 2017.01.06. 11:42:41

sajnos kez átmenni a sorozat, a forgatókönyv, a színészek játéka színpadi bohózatból induló szomorújátékba.

Puffancs Mirtill 2017.01.06. 12:12:41

@RTB: A bohózat vonalat egyedül Balsai Móni tudja jól hozni, ő játszik úgy, hogy az ember egy percig sem veszi komolyan. :) De tény, hogy talán neki van a legszélsőségesebb karaktere. Valszeg a készítők sem tudták eldönteni, hogy mi legyen a fő csapásirány, így van bohózat vonal is és tragédia vonal is.
Nagyon "klafa" üzenete volt a mostani részben annak a helyzetnek, amikor a Stohl méltóztatott 1 órát a gyerekével foglalkozni, mire a Gubás elcsukló hangon közölte, hogy "fantasztikus apa vagy", bleeeeee :D. Hát én is elájulok a "teljesítményétől". :D Meg eleve ez a gyógyszerezés téma, olyan mérhetetlenül szélsőségesre lett véve, nem is értem... Verekszik a fiú gyerek - nyomjuk tele gyógyszerrel - ez komoly? Hogy merül fel ez egyáltalán az első beszélgetéskor a szülő-tanár között? Mondjuk legalább beszélünk róla, lehet pont ez volt a cél. :)
Akkor viszont ők nyertek. :))

Androido 2017.01.06. 12:15:46

Juhú, köszi a hivatkozást Dzsudi! :D (A tegnapi hosszú képből kezdtem azt gondolni, hogy direkt a rendszám.)

Úristen... Szonja... nembírom (Földes Eszter nagyon jól csinálja) :D
Szerintem Jocinak a karaktere ilyen balf*sz, amit – szintén szerintem – jól hoz Lengyel. Fiatal korában túl sok lehetett Jocimama, és azért az erős/erőszakos nőkre fixált. Csak Szonja pszihopata is mellé, meg hát Leonóra se egy behódolós típus.

Az ittasvezetős témán én is besírtam. :D

perszepolisz 2017.01.06. 12:52:30

Szerintem ez volt az évad legjobb része. Mégpedig azért, mert ez most comedy volt mint drama. Ha marad ez a csapásirány, akkor tőlem jöhet még egy-két évad. Az ittas vezetős poén jól esett. Még több ilyet.
Amúgy a hogyvolt még jobb volt mint az epizód.

átlátó 2017.01.06. 14:49:24

...ez egy nézhető sorozat, - a "Színház és más semmi" is az volt - a Dobó Kata művésznő fölött azokat a zebrás másolatokat a berendezők ha nem cserélik le, küldöm a Gáspár Győző művész urat másodunokatestvérig kiccsaládostul bezárólag...a jogdíj miatt is dikkmá. Vagy tegyenek oroszlánokat az ágy mellé, hogy elvonja a figyelmemet a Művésznő közepesen maníros tehetségtelenségéről.

rexszona 2017.01.18. 10:47:14

Sérelmezem, hogy az a remek jelent kimaradt a beszámolóból mikor dr. Patti távozása után Scherrer mester egy marék zsebkendővel bebújik a paplan alá feszkót levezetni... A tankcsapdára veretés már majdnem a közös zumbázás szánalom szintjét hozta ki találja ki ezeket?????
süti beállítások módosítása