Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8207-8208. rész

2017. január 06. 10:00 - Gillotte

Eltelt a karácsony, és a sorozat készítői figyeltek arra, hogy két ünnep között pihenhessek, így is tettem, ezért folytatom ott, ahol félbehagytuk. A Zsaru felvértezi Ádámot a szükséges infókkal: Giginek van egy széfje, és ki kellene nyitni. Ők megtudták a kódot, Ádifiúnak csak annyi a dolga, hogy használja, és nézzen bele a széfbe. Sima ügy. Persze Ádám először ódzkodik a dologtól, de nincs más választása, ugyanis a rendőrség tények híján nem kapna házkutatási parancsot, így Ádám az egyetlen esély, és a Zsaru szerint van annyira jófej, hogy megmentse a szerencsétlen lányokat, akiket feketén a szexiparba kényszerítettek. A Zsarut Hanna váltja, Ádám elmondja neki a történteket. Hanna szerint ideje lenne beavatni Zsófit, hogy pasija hivatalból jár egy másik csajhoz, de Ádám nem akarja elmondani. Midőn átmegy Gigihez, és míg szerencsétlen nő kávét csinál neki, ő az egyik kép mögött megtalálja a széfet. Remek, lokalizálva, már csak arra kéne idő, hogy ki lehessen nyitni, viszont idő az nincs, Gigi érkezik a kávékkal, úgyhogy Ádámnak épp van ideje lehuppanni a kanapéra. Gigi felajánlja, hogy egy galériatulajdonos ismerősének megmutatná Ádám fotóit hátha lenne belőle valami. Neki, Giginek ugyanis van egy álma, nagyon szeretne gyereket, de belátható időn belül ez nem jön össze, úgyhogy örülne, ha legalább Ádám vágya valóra válna, és ismert fotós lenne. Nem tudom, Ádám mikor kezdi el szégyellni magát, amiért ezt a kis szerencsétlen naiv nőt átveri. Giginek dolga van, így lemennek a ház elé, ahol Ádám búcsúcsókot ad neki, és ki látja meg ezt a takarításból? Zsófi!

bk_december16_1_1.png

Ottó megcsókolja Lizát, amit Milán kellő undorral néz végig. A csók végeztével betoppan Erika, és jól megölelgeti az ő Ottóját. Ottó két szék között van, de szól a Kisszékben, hogy Liza szeretne dolgozni, ami kapóra is jön Petinek, ugyanis Rudi jelezte, hogy le kell lépnie egy időre. Szegény Peti, nem elég ez, még közmunkára is ítélték a motorcsónaklopás miatt. Lizát nem olyan könnyű meggyőzni, hogy ténylegesen vállalja el a munkát, ráadásul a Herr is beleokoskodik a dologba, amit Peti finoman kikér magának, hisz épp Ági lőcsölte rá Rudit, és emiatt van most emberhiány.

bk_december16_2_1.png

Juli csinálná a kávéházas projektet, de Miki mindenáron le akarja beszélni, mert nekik a Víz kell, semmi más. Nóra arra biztatja barátnőjét, hogy hamár megírta a pályázatot is, akkor ne hagyja veszni. Sőt, amint Nóra összefut Mikivel, neki is elmondja a véleményét, hogy Juli szív amiatt, mert Miki képtelen lemondani a tulajdonáról. Biztos meglesz ennek a hatása.

bk_december16_3_1.png

Rudi közben belátja, hogy fejre nem épp turistás, úgyhogy kitalálja, hogy elhívja Alízt és Lucát is egy kis ,,kirándulásra”. Alíz nemet mond, mert furán venné ki magát, Krisztiánnal amúgy is mennek majd Bécsbe. Krisztiánt zavarja ez a dolog, megdumálja hát Rudival, hogy miért akarja ő elhívni Alízt és Lucát kirándulgatni, ha egyszer nincsenek együtt. Eléggé a plafonon van, és ez csak fokozódik, amikor Rudi elmondja, hogy Alízék csak álcának kellenek, hogy idilli családnak tűnjenek, így talán kevesebb eséllyel találják meg nála a képeket.

bk_december16_4_1.png

Hűvösödik az idő, Attila és az ő Szilviája már kabátban ülnek a Kisszékben. Mondjuk pofa kell hozzá, hogy oda járjon randizni, de mindegy. Szilviáról tudunk meg egyet s mást, például, hogy jó HR-es volt, de ő a gyerekeket választotta. Nesze neked a tökéletes nő, bezzeg Juli dolgozni akart, a cafka!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása