Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 8x01 - A Royal Return (Királyi visszatérés)

2016. március 05. 10:00 - Gabba

Kihagyás nélkül fordulunk rá a sorozat utolsó, 9 részből álló évadára, amint ígértem, nincs félrepilinckázás két évad között, ahogy azt eddig tettem, pedig most is lenne ötletem... De egyelőre titokban tartom jövőbeni terveimet, hiszen az epizód német címe is azt mondja: In geheimer Mission, azaz titkos küldetésben. Indul a főcím és a nyitó stáblista, az egyik állandó szereplő neve azonban hiányzik, mit csinált már megint ez a szemét BBC?, tör rám a kínzó kérdés. De ezzel most még nem foglalkozom (izguljanak egy kicsit az olvasók is), mert a Huyton állomáson gyorsvonat érkezik az Á vágányra, Á mint Álámér, a vágány mállátt kérjük vigyázni! Elizabeth libeg le az egyik kocsiról, udvariasan elhárítja egy szakállas férfi segítségét, majd a fogadására megjelent Dunwoodyval kezd beszélgetni. Szőkénk most érkezett vissza Konstantinápolyból, azaz Isztambulból, ahová az előző évadzáróban nevezték ki Danielt nagykövetnek, ugyi. Némi anyagi nehézségek merültek fel a Frazer cégnél, ezért küldött Dunwoody táviratot, Elizabeth bevallja, nem is bánja, hogy vissza kellett jönnie, mert már kezdte nagyon unni a diplomáciai fogadásokat.

onedin_8x01_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
10 komment

Aranyláz Alaszkában 6x09 - A Mammut csatorna

2016. március 04. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-03-04_7_03_47.png

Hoffmanéknak köszönhető a zseniális címadás, nekik kell megköszönni. Mivel náluk úgy megy minden, mint a karikacsapás, ezért egy minidrámát okoskodtak össze a készítők, ami annyi, hogy  Tod Hoffman és kisfia elmentek egy hétre. Ezt persze nem filmezték, mert minek, ellenben a bányánál nettó 3 percig puffogó munkásokat igen, hogy mennyire jó lehet a főnöknek, hogy már második hete a Monster Red közelébe se nézett, ők meg a szart is kidolgozzák magukból. Hát élet az ilyen? Nem. A vekengés után egy kis gonddal szembesülnek, hogy a szupergödörben van egy kis mocsár, ami még nem para, de ha jobban felolvad, akkor akár hetekre is megakaszthatja a munkát. Az ideiglenes vezető úgy dönt, hogy inkább most lekapcsolja a mosót egy napra, minthogy később szopjanak. 24 óra alatt lekezelik a krízishelyzetet a szupergödörben, sőt, még egy mammut agyarat is találnak, ami jó előjel, aztán már tömik is az éhes Monster Red száját tele földdel. Todd a heti mérlegelésre tér vissza, ami 120 uncia aranyat hoz. Ez 80-nal kevesebb, mint amennyit várt, így most azért se kezd el indiánszökdelésbe nevetve tapsolni, hogy a szupergödröt mocsármentesítették a távollétében.

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 1x14 – Long Way Back from Hell

2016. március 04. 11:00 - A_Rézi

Rebekah harapásnyomoktól véresen ébredezik. Csepeg az infúzió. Egy kórházban van, ahol jönnek-mennek az emberek… vagy mégsem. Úgy fest, hugiban elkezdett dolgozni a farkasméreg, mert kezdődnek a hallucinációk. A hely, a sok haldokló, a rengeteg vér a frászt hozza a sokat látott ősire… Megpróbál kibotorkálni, bár homályosan lát, és alig áll a lábán, de valahogy mégis kijut a szabadba. Gőze sincs, hogy került, ahova került (amúgy a Fleur-de-Lis szanatóriumba), de nincs is ideje ezen totózni, mert hirtelen hátulról ledöfik. Még mielőtt eszméletét vesztené, felismeri támadóját, Geneviéve-t – aki láthatóan nagyon élvezi a helyzetet, no meg azt, ami még következni fog…

vlcsnap-2016-02-27-19h20m32s251.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

The Affair 2x09 - Hurrikán (18+)

2016. március 04. 09:00 - AaannnaaA

Rendhagyó szerkezetű részhez érkeztünk, ugyanis az eddig megszokottal ellentétben nem két szereplő szemszögéből nézzük végig az eseményeket, hanem egy napot tekintünk át aszerint, hogy ki mit csinált. Március hónap van, az nem derül ki melyik napja. Délben kapcsolódunk az eseményekbe, és azonnal megtudjuk, hogy időjárás szempontjából sem lesz éppen sima nap: hurrikán érkezése várható. Mindez az információ a rádióból hangzik el, miközben Alison a hűtőszekrényt takarítja.

Egy órával később Helen bárban ücsörög, és hiába várja a Tinderen megbeszélt randipartnerét. A pincérnő szóba elegyedik vele, megsajnálja, aztán ajánl egy, a korához jobban illő online társkeresőt. Már a fizetésnél tart, amikor megszólítja a bárpultnál ücsörgő helyes pasi azzal, hogy ismeri valahonnan. Nem, ez nem az ócska ismerkedős duma, némi gondolkodás után rájönnek a közös pontra: ő műtötte Martint. Neve is van, Dr. Ullah.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
8 komment

Barátok közt 7789-7790. rész

2016. március 03. 12:00 - Gillotte

Zsófit betolják a mentőautóba, ő közben lihegve próbálja elérni Tóbiást, vagy bárkit. Nem szültem még, nem értek hozzá, de szerintem amíg nincs miért, addig kár energiát pazarolni lihegésre, de Zsófi tudja. Tóbiás eközben a Fittlaborban van, Ádám fel is hívja a figyelmét a csörgő telefonra, de Tóbiást nem érdekli, még mindig pipás Zsófira, úgyhogy amikor megunja a csörgetést, kinyomja a telefont. Zsófival ezalatt elszáguld a szirénázó mentőautó. Főcím. (,,Új élet vár, felejts el mindent, mindent, ami fáj” – szól e pár sor az épp vajúdó Zsófinak).

bk_februar19_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x15 - Galvanize

2016. március 02. 11:00 - Smiley93

A nyitójelenet ezúttal a Beacon Hills Kórháznak dukál, ahol McCall apu egy titkos beteg ügyében intézkedik, miközben odabenn Farkasanyu mit sem sejtve szorongatja a halloween-tökfejet. Nyilván szívesebben ezt a tökfejet, mint a másikat, aki a férje volt, s éppen megpillant a kórház a folyosóján, ráadásul az ellenkező oldalról Zsaruapu közelít híveivel, Farkasanyu lélekben fel is készül a gyerekes vitákra. Na nem is kell csalatkoznia, a két rendőr gyorsan rögtönöz egy verbális csörtét arról, hogy a titokzatos (és nem kívánt) beteget Beacon Hillsbe hozzák pro (Farkasapu) és kontra (Zsaruapu). A megyei kórház szemétje az illető, gondolom, így nyomták le a poros kisváros torkán a problémás esetet. A műtéti előkészítésért pedig nyilván nem más, mint Farkasanyu felel, ezen szűk három évad után ki lepődik még meg?

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Empire 2x04 - Poor Yorick

2016. március 01. 15:00 - Szencsike

A múlt héten Drága Cipő kemény napokat ígért Lúnak, bizony szavatartó nőről beszélünk, így a szövetségiek megszállják az Empire épületét, az összes iratot viszik, hátha találnak valamit a Vezérünk ellen. Mialatt feldúlják az épületet, Jamal legújabb dalát énekli fel, ami a megvívott csatákról szól, érdekes kontraszt. A srácot a Rolling Stone magazin újságírója dicsérgeti, Jamal bevállalt náluk egy címlapot, és eldumcsiznak a legújabb albumról is. Az album tükrözni fogja mindazt, amivé szeretne válni, a címe: The Artist, vagyis A Művész. Sajnos a szép gondolatokat megzavarja az asszisztense, baj van. Jamal szembesülhet a szövetségiek dúlásával, közben Becky videózza a történteket, jó lesz ez még alapon, ha valamiért perelni kéne, de a mobilt elveszik a lánytól. Jön Jamal is, neki sem tetszik, amit a szövetségiek művelnek, ám a parancs az parancs. Odaadja Beckynek a mobilját, folytassa a felvételt, de a főembernek ez most se tetszik, így Beckynek menekülnie kell.

1.png 

Tovább
Címkék: empire
Szólj hozzá!

Barátok közt 7787-7788. rész

2016. március 01. 14:00 - Gillotte

Hannáék felsegítik a vérző orrú Lilit a földről. Rendőrt hívnának, de Lili szerint felesleges, hisz gyakori, hogy két csöves összeverekszik pénzért, ő volt a hülye, hogy mutogatta a tízezrest, amit Hannától kapott. (S valóban.) Miután hazaérnek Ádám romantikázna Hannával, aki nincs hangulatban, hisz szegény Lili az utcán fagyoskodik. Hanna kéri Ádámot, hogy ha nem hagyja, hogy Lili náluk lakjon legalább találjon ki egy másik megoldást. Ádám megint előjön a Fittlabor ötlettel, úgyis ő nyit és zár a konditeremben, reggel kiengedi, este beengedi a lányt, Tóbiáséknak nem is kell tudni róla. Így is tesznek, este beengedik Lilit a Fittlaborba. Ádám ismerteti a házirendet, miszerint az öltöző az egyetlen helyiség ami nincs beriasztva, ott maradhat éjszaka, vécé és zuhanyzó is van bent. Lili egy öleléssel honorálja Ádám jóindulatát.

bk_februar18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Jessica Jones 1x02 - A Crush-szindróma

2016. március 01. 13:00 - Qedrák

Jessica karikás szemekkel és idegesen várakozik egy kihallgatószobában, egészen addig, amíg egy fiatalabb Morgan Freemanre emlékeztető detektív kezdi el kikérdezgetni. Főhősünk kétségtelenül nem lenne jó kormányszóvivő, mert nem ad különösebben kielégítő válaszokat. A nyomozó előhúzza a Luke Cageről készült képeit, úgy tűnik nem nagyon tiszteli a magánszférát, amit Jessica szóvá is tesz, és faképnél hagyja a néger fakabátot.

jessicanyomozo.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
8 komment
süti beállítások módosítása