Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 7x10 - Homeward Bound (Hazafelé) ÉVADZÁRÓ

2016. február 27. 10:00 - Gabba

Az eredeti címről ismét egy pompás dalmű ugrik be, javaslom, hallgassuk meg, mielőtt továbbmegyünk.

A német cím az epizód másik vonalára fókuszál, eszerint Ein Junge gegen das ganze Schiff, egy kisfiú az egész hajó ellen, lássuk, mi sül ki ebből.

A liverpooli kikötőben kezdünk, a Black Pearl kabinjában Baines boxleckét ad éppen Tomnak, a hajósinasnak. A testgyakorlást James érkezése szakítja félbe, akitől megtudjuk, hogy kivásárolta Seth Burgesst a Black Pearl tulajdonjogából és az új szerzeménnyel az Antillákra készül, Baines lehetne a kapitány. A vén tengeri medvének nem nagyon fűlik hozzá a foga, ő már csak maradna a vitorlásoknál. James felveti, hogy Tomot kapitányképző iskolába kéne küldeni, a tanfolyam 50 fontos díjának rendezését nagyvonalúan magára vállalja, Baines elégedetten hümmög, szerinte is tehetséges a fiú. Tom azt sem tudja, hová legyen örömében, James jókedvűen elhívja egyenruhát vásárolni, van egy olyan érzésem, hogy fiaként kezd tekinteni a srácra.

onedin_7x10_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
11 komment

Aranyláz Alaszkában 6x08 - Irány Eldorado!

2016. február 26. 18:15 - Chat Géza

A Szakáll király megpihen

kepernyofoto_2016-02-26_18_09_14.png

Hoffmanéknál minden jól megy, rommá keresik magukat, a gépek patentul muzsikálnak, szóval most egy kicsit lehet lazítani. Ez azt jelenti, hogy ha valamikor, akkor most nyugodtan elmehetnek Eldoradóhoz, hogy leteszteljék a földet, amit meg akarnak venni. Letesztelnek pár földet, de az van, hogy mindegyik megmunkált terület, nekik meg egy érintetlen lenne a legkirályabb. Hoffman fia itt drónozhat egy kicsit, aminek köszönhetően meg is találják a szűzföldet.  Mivel ott még a talaj is be van fagyva, nem beszélve a seggükről, ezért markolóval kell visszamenni, hogy aztán csinálhassanak egy kis próbamosást. Mivel 250 köbméter föld átmosásáról beszélünk, ezért ezt a Monster Reddel végeztetik el. Na, ennek nem tapsolnak annyira a munkások, mert ugyan a mosás maga kevesebb, mint 45 percet vesz igénybe, de a szőnyegek cserélye miatt az egész 3 óra leállással jár. A poén, miután patyolat tisztára mosták a földet kiderül, hogy semmi sincs benne. Hoffman is kimondja, hogy Eldorado halott.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7783-7784. rész

2016. február 26. 17:46 - Gillotte

Zsófi hazaviszi a másnapos Tóbiást, aki megköszöni, hogy Zsófi milyen ,,rendi” amiért csinált kávét, de Zsófi hozzáállásából látja, hogy a lány nincs teljesen megelégedve az este kimenetelével. Előkerül, hogy ha Zsófi baba-mama klubba hazudta magát akkor mit keresett Ádámnál, és miért tagadta le, hogy ott lesz? Ezt én sem értem amúgy, hogy mit akar Zsófi hét hónapos terhesen, hogy majd Ádám hirtelen belészeret Hannát elhagyva, és ő lesz a gyerek apukája? Jól összevesznek azon, hogy mindketten letagadták, de mégis Ádámhoz igyekeztek. Zsófi szembesíti Tóbiást a kérdéssel: miért nem vallod végre be, hogy szerelmes vagy Ádámba? Igen, ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat. Zsófi azt is kifogásolja, hogy Tóbiásnak mostanában több ideje van Ádámra, mint a születendő gyerekére. Hát, mivel a születendő gyerekről azóta semmi szó nincs, hogy megfogant, nem is csodálom. A veszekedés ajtócsapkodással és Zsófi távozásával zárul. 

bk_februar16_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Affair 2x08 - Kiszámíthatatlan lépések (18+)

2016. február 26. 09:00 - AaannnaaA

A jelenben Gottlief az asszisztensének adja elő elmeroggyant teóriáját arról, hogy Alison ölte meg Scottyt, mert el akarta titkolni, hogy a gyerekének Noah helyett Scotty az apja. A feltevés szerintem légből kapott – bár Alison ugyanúgy lehetett a gyilkos, de hogy a hülyegyerek lenne az apa… Ekkor megjelenik az irodában Helen, hogy beszéljen az ügyvéddel.

Part One: Helen
A múltban anyu épp Whitneyt hozta el az egyetemre, ahova valaha ő és Noah is járt; nyílt napon mutogatják nekik körbe a helyet. A tini nem túl lelkes, folyamatosan a telefonját nyomogatja, végül kiböki: igazából azzal foglalatoskodik, hogy anyja Tinder profilját elkészítse. Az asszony kiakad, de a gyerek szerint ideje túltennie magát a váláson, és továbblépnie, amíg még megteheti. Ezután becsekkolnak a motelszobájukba, majd elindulnak találkozni azzal a lánnyal, akinél ma Whitney alszik – gondolom kipróbálni az itteni létet.

Mielőtt eljutnának a találkozási pontra a kislány megállítja anyját és felvilágosítja a helyzetről: tulajdonképpen egyáltalán nem óhajt tovább tanulni, inkább New Yorkba költözne mert modell szeretne lenni. Buliban látta meg egy tag, aki fotós, és szerinte van rá esélye, szóval tanulás helyett modellkedne.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
2 komment

The Originals 1x13 – Crescent City

2016. február 25. 15:00 - A_Rézi

Egy fehérruhás, sötéthajú lány tér magához egy zárt helyen. Ez egy kripta, a lány pedig Monique Deveraux… A LaFayette-ben a még mindig Sabine bőrében ténykedő Celeste egy csoportot vezet körbe, és éppen a Deveraux-boszorkányokról kezd mesélni, amikor Monique szabályosan kirobbantja magát a saját sírjából. Mindenkire a frász jön, de Celeste csak vigyorogva köszönti a lányt újra az élők sorában.

vlcsnap-2016-02-21-11h49m20s34.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 7781-7782. rész

2016. február 25. 12:00 - Gillotte

Juli feldolgozza a Gedeontól hallottakat, miszerint úgy tűnik, nincs választás, mindenképp börtönben marad. Gedi szerint nem kellett volna megfognia Julinak a gyilkos fegyvert, ott se kellett volna lenni, hozzá se kellett volna érni, még akkor sem, ha a fia segíteni akart a valódi gyilkosnak (kinek kilétét fedje homály). Az ügyvéd elpakol, és távozik, mert ha Juli nem akarja magával rántani a fiát, és marad a vallomásánál, miszerint ő volt a gyilkos akkor másik ügyvédet kell keresnie Julinak, mert Gedi nem vállal vesztes ügyet.

bk_februar15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

White Queen 1x10 - The Final Battle (Évadzáró)

2016. február 24. 15:00 - winniethepoooh

Először is kezdeném a jó hírrel. Úgy néz ki mégiscsak lesz a sorozatnak 2. évada a Starz csatorna jóvoltából. Hiába a BBC elkaszálta, a Starz csatornán elég szép számú nézettséget összeszedett, úgyhogy berendelték a második évadot, ami ha minden igaz White Princess-ként fog futni. Philippa Gregory nagysikerű könyve alapján. A rossz hír viszont az, hogy sajnos csak 2017-ben láthatjuk. Na de addig is térjünk vissza a történtekre. 

Elisabeth és a kicsik visszatértek a birtokra, a két nagyobbik lány pedig a királyi udvarban foglaltak helyet. Lady Margaret lázító levelet ír, Stanley meg csak röhög rajta. Anne és Richard fia megbetegedett. Úgy látszik hatott az átok. (Anne ölte volna meg?) Elisabeth és Cecily megérkeztek az udvarba, Richard azonnal szemet vetett a nagyobbikra. Stanley ezt el is meséli feleségének, aki kikerekedett szemmel hallgatja. Valószínűleg Richard el fogja venni, hogy Angliát maga mellé állítsa. Persze nem csak érdekből, hanem szerelemből is. Margaretnek ettől elment az étvágya. Lehet, hogy féltékeny, hiszen anno ő is csapta a szelet Richardnak. Na jó ez azért így nem teljesen igaz.

w0.png

Tovább
4 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x14 - More Bad Than Good

2016. február 24. 13:00 - Smiley93

Felütésként kínzókamrázunk egyet Derekékkel: egy szakállas pasas elmélkedik a foglyoknak kedvenc eszközeiről és azok élettani hatásairól, majd felajánlja az egyben maradás csábító lehetőségét annak a szerencsés farkasnak, aki hajlandó elhinteni, hol van a La Loba. Senki? No, hát az éppen efféle esetekre bekészített láncfűrésszel Főfarkason szemléltetve tanakodni kezd, melyik testrésztől szabadítsa meg először tulajdonosát, mikor leállítja a belépő nő. Hoppácsek, ő lesz a góré itt. Spanyolul kezd, és láthatóan ismeri a túszokat, és igen, a nőstényt keresi. Választ ő sem kap, Pszichóalfa az utolsó reménye, aki a közhiedelem szerint imád beszélni és erkölcsi aggályok is kevésbé kötik. Ám ő is hallgat – innentől gyanús, hogy hőseink talán tényleg nem tudnak semmit –, büntetésül a nő lenyesi egy ujját, akkor most már csak 9 lehetőség maradt, nagy kár. Főcím.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7779-7780. rész

2016. február 24. 12:00 - Gillotte

Peti tiszta ideg Juli miatt, úgyhogy átmegy Nórához, megkérni, segítsen Julinak. Nóra fáradt hozzá, most nem alkalmas, megvan a maga baja. Peti nem elégedett a válasszal, szedd össze magad Nóra, a legjobb barátnőd börtönben van! Jó, hát bent tarthatják, de ki is engedhetik, igazából bármi lehet, kapja Peti a szakszerű, ügyvéd által vázolt jövőképet. Meg is állapítja, hogy hülye volt, amiért Nórától kért segítséget. Peti ezután el akar menni az anyjához, de Attila próbálja lebeszélni, hisz nem lehet csak úgy bemenni hozzá. Peti ki van akadva, azt mondja Attilának, hogy Nórával együtt ,,érzéketlen szemétládák” mert nem törődnek Julival. Részemről ennél a pontnál kapott volna Peti egy atyai pofont, de Attila ehelyett útjára engedi, hisz megérti, hogy ki van borulva.

bk_februar12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása