Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8199-8200. rész

2016. december 18. 10:00 - Gillotte

Peti és Natasa idilli képek közt szeli a habokat a ,,kölcsönvett” csónakban. Amikor a jelenethez érünk, mintha mi se történt volna, Natasa egyből elkezd pattogni, hogy basszus Peti, elloptunk egy motorcsónakot! Nesze, itt a stresszhelyzet a kutatáshoz, szívesen – mondja Peti. A lányt némiképp meghatja, hogy erre ment ki az egész, de most már mehetnének. Indulnának is, de úgy tűnik, faszául kifogyott a benzin, ím, itt egy újabb szélsőséges stresszhelyzet. Irány egy töltőállomás a kannával. Megvan a benzin, úgyhogy sikeresen visszaszolgáltatják a csónakot, sőt, Natasa még 15 ezer forintot is hagy a csónak szélvédőjén. Nem tudjuk, mi történik a két jelenet közt, de a következőben Emíliát hívják: Natasát őrizetbe vették, irány a rendőrség.

bk_december12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Sötét árvák (Orphan Black) 1X03 – Variation Under Nature

2016. december 17. 14:00 - Bruti

Újra a háziasszony iker nappalijában vagyunk, ahol a három tök egyforma csaj beszélget. Sarah elmondja a többinek, amit már úgyis tudnak, hogy ő nem Beth, mert az a spiné öngyi lett. Viszont azt nagyon szeretné tudni, hogy mi ez az egész. A raszta hajú mása próbálná finoman adagolni a történetet, de a háziasszony rövidre zárja: Mindannyian valami hülye kísérlet eredményei, ugyanis KLÓNOK! És ez nem is lenne akkora probléma, ha nem irtaná őket valaki.

vlcsnap-00001_2.jpg

Tovább
Címkék: orphan black
komment

Barátok közt 8197-8198. rész

2016. december 17. 13:00 - Gillotte

Liza nem felejtette el, mire kérte Juli, úgyhogy reggeli közben előadja a Herrnek, hogy moziba szeretne menni, és az anyja nem ér rá, a barátaival meg még nem tartanak ott, hogy moziba menés, úgyhogy elmehetne a Herr. A kérdezett szívesen megy, és terve szerint majd megnyugtatja a távollévő Ágit, hogy vigyáz a lányra. Hát, azt épp nem kéne, mert Ági nem is tud a moziról – gondolja Liza. Megelőzi a botrányt, úgyhogy ő mondja el Áginak, hogy moziba mennek a Herrel, de Áginak ez gyanús, úgyhogy Lizának vallania kell: Juli ötlete volt a moziba menés. Ági átmegy balhézni Julihoz, hogy mibe keverte Lizát, milyen dolog, hogy Lizát kéri meg Juli, hogy kémkedjen a Herr után. Juli nagy nehezen leállítja sógornőjét, hiszen csak azt vetette fel Lizának, hogy töltsenek több időt ketten a Herrel, és a mozi ideális, mert ha beáll a kínos csend, ott a film. Ági megnyugszik, így zöld utat kap a mozizás.

bk_december9_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8195-8196. rész

2016. december 17. 12:00 - Gillotte

A Herr emlékezteti Félixet, hogy ki kell fizetnie neki azt az összeget, amivel ki tudja vásárolni Gigit a víz projektből, és hát sürget az idő, lassan kéne a zsé, nehogy a rendőrség kezére jusson a felvétel amin Félix feketén ad/vesz festményeket. Félix ezután Emíliához megy borozni, akkora a stressz, hogy rögtön leküldi a pohár bort. Emília előjön a kérdéssel, hogy mi lesz a Herr dologgal, s Félix biztosítja a pszichológust, hogy nem enged a zsarolásnak. Át is megy a Herrhez megmondani, hogy bocs tesó, nincs annyi pénzem amennyit követelsz, de a Herrt ez nem érdekli, neki mindegy, hogy törvényes, vagy törvénytelen úton, de szerezze meg Félix a pénzt. Egy fenékkel két lovat megülni?...

bk_december8_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Quantico 1x19 - Fast

2016. december 17. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Caleb a fűtőtesthez van bilincselve és látomásoktól szenved. Alexnél van, Alex bemegy dolgozni, annak ellenére, hogy Caleb próbálja meggyőzni, hogy ne menjen. Miután elment, felhív valakit és azt mondja neki, hogy megpróbálta feltartóztatni, de elment. Ugrunk a múltba, és pontosítás, legutóbb nem láttam jól, nem Iris találta meg Willt, hanem Shelby. A suliban viszont arról beszélnek, hogy kocogás közben támadták meg. Shelby elmegy Liamhez elmondani, hogy Caleb verte össze Willt, de az nem hisz neki, mert Will mást mondott. Drew-nak remeg a keze néha, és falmászás közben le is esik miatta gyakorlaton, kötél tartja szerencséjére. Alex észreveszi a kézremegést, az Amin ikrektől tanácsot kér, meg nem nevezve az illetőt, hogy mit tennének. Ezt valaki lefüleli és szól Ryannek, aki meg is keresi Alexet, hogy kiderítse, kiről tud és mit. Quanticoban amolyan karriernap van, mindenkinek el kell döntenie, hogy milyen egységnél akar dolgozni. Ugrunk a jelenbe, Alexet telefonon győzködi Caleb, hogy menjen vissza, ha Shelby terrorista, úgyse fogja megtalálni, mire Alex mondja, hogy pedig éppen látja. Ott ül az FBI-ban és Miranda-val beszélget.

vlcsnap-2016-12-13-23h22m52s006.png

Tovább
Címkék: quantico
komment

Vikingek 4x06 - What Might Have Been

2016. december 17. 10:00 - Szendrey

Hedebyben az újdonsült jarl, Lagertha éppen Kalf sírjánál füstöl valami rituális füvet, és közben mormol is hozzá. Erlendur lép mellé, és telibe bekérdezi, hogy mégis miért ölte meg Kalfot. Lagertha csak annyit válaszol, hogy ígéretet tett magának, Kalf elvette a jarlságát, így ő meg elvette a férfi életét. Erlendur próbálja játszani a közömböst, de azért ott van egy kis vigyor a szája sarkában, nem bukott le, így folytathatja a tervét. Azt mondja, Ragnarékkal akar menni Párizsba megölni őket harcolni, mire Lagertha beleegyezik, de csak akkor, ha Erlendur kibírja, hogy a csajhajón kell utaznia.

0.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
komment

Grimm 5x07 – Eve of Destruction

2016. december 16. 17:00 - Kapitánylány

„Megtörtek és behódoltattak, de remélem jobbá tettek.” – Charles Dickens: Szép remények

A megmentett csapat teljesen le van döbbenve azon ki mentette meg őket, Nick rohan is Trubel-t kikérdezni, hiszen ő ott volt a bosziszörny halálánál! Rosalee jelentkezik be, aggódik a férjéért, de szerencsére megmenekült, ideje kihallgatni Xavier-t, irány a fűszerbolt! Nick idegesen ér haza, kérdőre vonja az ifjú Grimmet, aki végül csak megvallja, hogy a nő akit nem nevezünk nevén életben volt, amikor Chavez elhurcoltatta. Trubel viszont azt nem tudta, hogy túl is élte-e a megtörést, fegyvert akartak teremteni a boszorkányfajzatból. Adalind is megjelenik, őt is letaglózza a hír, hogy esküdt ellensége életben van. Nick tudni akarja merre van az exe, erre talán Meisner tud választ adni, indul is felhívni.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Válótársak 2x05 - Mi a különbség a sas és a tripper között? (18+)

2016. december 16. 15:28 - Dzsudibí

Buci mered a távolba olyan tekintettel, mint akinek éppen föl kéne vonulnia a színpadra átvenni az Oscar a Comet szobrocskát, de pont most jött rá a hígfosás, a háttérben egy nő törleszkedik az ágyon, és invitálja maga mellé Bucit is. Ha Bucinak ennyire nem akaródzik behuppannia a hölgy mellé, annak három oka lehet: 1. A nő öreg, mint az országút, 2. Igazából nem nő, hanem férfi, 3. Az a nő az anyja. A vége felé majd kiderül minden, addig sajnos várnunk kell a megoldásra, főcím.

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
komment

Barátok közt 8193-8194. rész

2016. december 15. 12:00 - Gillotte

Juli elég rendesen kipakolja az árut a randira, mintha tetszeni akarna, ennek ellenére mégis abból áll a randi, hogy Attilával bámulják egymást. Szegény Táncos közben mesél az életéről, de látván, hogy Juli nem figyel, szégyellni kezdi unalmas történeteit. A férfi rákérdez, hogy miért nézi Juli annyira a másik ürgét az asztalnál. Ja…mert a férjem, és épp mással randizik. Táncosnak nagyon tetszik Juli, de nem látja értelmét további találkozásnak, amíg Juli így néz a férjére. Homlokpuszival búcsúzik, és várja Juli hívását, hogy túllegyen a férjén. Kár érte. Közben Attila is magyarázza a bizonyítványát Szilviának, fizetnek, majd sétálni mennek. Szilvia arra biztatja Attilát, hogy ne adja fel Julival, míg van remény, de Attila szerint késő, így megfogja a nő kezét, így andalognak tovább. Attila annyira meg akarja győzni magát arról, hogy túlvan Julin, hogy az első csókon is túlesnek Szilviával.

bk_december7_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása