Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x106 - Vivien túlélte a Titanic-ot és megnyerte az Oscar-t

2016. december 11. 09:20 - Scott Pilgrim

Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az utolsó hogyvoltomban most ebből a szériából.

vlcsnap-2016-12-11-07h03m19s824.png

Tovább
Címkék: vv8
1101 komment

Való Világ 8x105 - Szeressük egymást gyerekek! (18+)

2016. december 10. 18:19 - lulu1.0

Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel indítunk, lábujj bekapással és mellbimbóra csipesszel megyünk tovább majd hónalj szagolgatással zárunk. Ezeken felül az este folyamán láthattunk még egymás bőrébe bújást, Zsolti érkezést és szemben állós, odamondogatós, minden esetben káosszá fejlődő szócsatát.

1_38.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
796 komment

Barátok közt 8187-8188. rész

2016. december 10. 14:00 - Gillotte

Ádám elmegy Gigi lakásához, megtalálja a nevét is a kaputelefonban, majd riasztja Hannát, hogy ott van, csak nem tud bemenni. Meglepő. Addig járkál fel-alá, míg Gigi tolatás közben szépen elüti. Milyen kicsi a világ, pont a keresett személlyel találja szemben magát, hát így legyen ötösöd a Lottón is! Gigi kétségbeesve állapítja meg, hogy elütött egy embert, és mivel nem plüssből van, mint a kedvencei, akár meg is sérülhetett. Felsegíti hát a lakásába, lefekteti valamelyik plüssre, és míg teát készít neki, Ádám feltúrja a fiókokat, de természetesen nem talál semmit, csak a dvd-kből látja meg, hogy Gigi szereti a rajzfilmeket. Mikor érkezik a tea, ez a közös téma, a rajzfilmek és a plüssállatok szeretete, hiszen micsoda véletlen egybeesés, mindketten gyűjtik őket! Gigi nagyon belelkesül, elárulja, hogy van egy titkos rejtekhelye, ahol a plüssei és a gyerekkori cuccai vannak. Ádám rácuppanna a témára, ám csörög Gigi telefonja, és a beszélgetésből kiderül, hogy mindjárt érkezik a Herr, úgyhogy Ádifiú, tipli van. Próbál megszabadulni Gigitől, aki nem hagyja magát, hisz mindjárt jön a tanácsadó, aki segít így Ádám elütése után. Hamar csöngetnek, s míg Gigi küszködik az ajtó kinyitásával Ádám gyorsan elrejtőzik egy fal mögé, s amíg azok ketten a konyhába mennek teát főzni, ő kisurran. Csatakosra izzadtam magam az izgalomtól.

bk_december2_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

Quantico 1x18 - Soon

2016. december 10. 12:00 - Scott Pilgrim

A jelenben kezdünk, Alex nem aludt semmit, üzeneteket küld Shelby-nek. A biztonsági felvételek révén tud infót szerezni az autóról, amit Shelby vezetett, a tulajdonosa bizonyos Mark Raymond, és hamar kideríti, hogy ez Caleb kamu identitása. Viszont Ryan és Nimah kémkedik Alex után, látják a képernyőjét, és riasztják Caleb anyjának csapatát. Ugrunk a múltba, Caleb intézkedik, hogy Shelby kapja a leveleket a szüleitől, valószínű ő írja őket. Közben Willel készülnek a mentőakcióra. Miranda ellen viszont lezárul a vizsgálat és kiszavazzák az állásából. Számon kéri Caleb apját, aki azt mondja, hogy ő mellette szavazott, viszont kipuhatolja Miranda, hogy Liam valószínűleg ellene. Ezen a héten egy kíméletlenül őszinte tesztet kell kitölteniük mindenről a szexuális életüket illetően egészen az anyagi ügyeikig. Ugrunk a jelenbe, Alex pedig felhívjá Raina-t, hogy rábeszélje, hogy segítsen neki. Megemlíti neki, hogy Simon veszélyben van és sikerül rábeszélnie, hogy segítsen.

vlcsnap-2016-12-07-01h37m50s109.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Egyszer volt, hol nem volt – 6x10 Bárcsak itt lennél (Félévad záró)

2016. december 10. 11:00 - Qedrák

Emma, Hook és Regina a temetőben kószál éppen, arról tanácskozva, hogy miként állapítsák meg a Megmentő leendő gyilkosának a kilétét, amikor Robin sírjánál meglátják a Gonosz Királynőt. Regina dührohamot kap, de gonosz alteregója csak annyit mond, hogy ízirájder öcsém, nem kell mindjárt tűzbogyókat köpködni rám, és Emma is ugyanezt javasolja. Persze könnyen beszél, amikor az ő érzéseibe gázol bele a királynő, azonnal nekimegy a karddal, és megsebzi. Riadtan fordul Regina felé, de nincs rajta sérülés. Hoppá, megvan a fegyver, amivel kinyírhatják a királynőt, igaz, erre ő is rájön, úgyhogy gyorsan teleportál is egy kék füstköddel együtt. Hogy a problémája még súlyosabb méreteket öltsön, Rumpi lepi meg őt, és ellátja egy ugyanolyan bilinccsel, mint Belle-t, szóval nem hagyhatja el Storybrooke-ot, majd ünnepélyesen megígéri a királynőnek, hogy ha Emma nem intézné el, ő örömmel megteszi, miután megtalálta a fiát.

emma_hook.jpg

Tovább
1 komment

Vikingek 4x04 - Yol

2016. december 10. 10:30 - Szendrey

A fürdőkádban fetrengő Ragnarral indítunk, aki az ázsiai szolga csajszinak panaszkodik arról, hogy mostanában igencsak foglalkoztatja a halál ténye, de nem igazán a sajátja, csak a körülötte lévőké. Békésen elfilozofálgatnak a világ dolgairól, s arra jutnak, hogy egy rabszolga és egy király élete kábé hasonló, mert mindkettejüknek csicskulni kell valamilyen szinten. A csaj közben szenved, mert egy kurva nehéz vödör vizet kell emelgetnie, ráadásul olyan béna, hogy az egészet Ragnar arcába loccsantja, aki kiröhögi, de tudjuk, hogy valójában kúrná, és betolja az ultimate csajozós kérdést: mi a neved? A szolga elmosolyodik, mert innen már ismeri a dörgést, Yidu, feleli. Az egészben az a legjobb, hogy Aslaug az ajtó mögül hallgatózik.

0.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
1 komment

Válótársak 2x04 - Shame! (18+)

2016. december 09. 16:55 - Dzsudibí

Má megin dugás, mondhatná az egyszeri finnyás nyugdíjas néző, ezúttal semmit nem bíznak a fantáziánkra, premier plánban csodálhatjuk meg Dávid pucér telihold seggét, ahogy Tamarát tömi a kanapén. Buci sétál be, de hát ugye ő aztán ilyesmitől nem jön könnyen zavarba, ezért pár másodpercig röhögve figyeli a szitut, miközben Dávid a Trónok harcát megidézve folyamatosan azt hörgi a kéjesen sikoltozó Tamarának, hogy szégyelld magad!

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
32 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x02 - The Fangs of Death

2016. december 09. 15:00 - Gabba

Az előző rész végén Flynn éjszakába nyúlóan dolgozott, burning the midnight oil, ahogy Jenkins mondta, amiről a hogyvoltírónak a Midnight Oil nevű csapat ugrik be a ’80-as évekből, gyorsan hallgassuk meg egyik legismertebb számukat. Köszönöm, mehetünk tovább.

Szóval a Könyvtáros nagy halom szakmai témájú könyvvel körülvéve éjszakázik, mint pl. a Holtak Könyve, vagy a Szellemidézők Kézikönyve, de egy idő után a fáradtság legyűri és lebólint az asztalra. Rémálmot lát, amiben Charlene közli vele: Közeledik! Valószínűleg Apepre gondol, mert amikor Flynn feltép egy ajtót, mögötte csak a pusztulás képeit látja. Ettől felriad és rájön, hogy meg kell találnia Charlene-t, mert ő biztos tudja, hogyan lehet megállítani az armageddont. (Szólj Bruce Willisnek öcsém, mondanám neki, de most nincs idő léhaságokra.)

librarians_3_2_01.JPG

Tovább
6 komment
süti beállítások módosítása