Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x64 - Bajszi elszörnyűl magától (18+)

2016. október 30. 09:26 - Scott Pilgrim

Dávid megbukott a saját intelligenciatesztjén, Soma szőkébb lett és ezért hisztisebb, Vivienről kiderült, hogy rutinos szájpecekviselő, fiúk és lányok egymás közt nyált cseréltek, Mici és Krisztián végre nyugodtan dughattak, Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt gondolja, hogy vissza fog jönni a párbajról, pedig a meztelen pöcse se érdekel senkit se. Tartalmas epizódon vagyunk túl.

vlcsnap-2016-10-30-02h14m35s238.png

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Való Világ 8x63 - Szomszédok baszki, Szom-szé-dok! (18+)

2016. október 29. 17:42 - lulu1.0

Aki egyetért azzal, hogy a Való Világ jelenlegi szériája lassan sokkal inkább egy kertévés szociodráma, sem mint reality, az el fogja nézni a lentieket és minden továbbit. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az egy egységnyi műsoridő alatt egyre többször történik olyan, hogy nem történik szinte semmi. A VV képzeletbeli szövegkönyve, továbbá a sejthetően létező forgatókönyve együtt ráférne egy darab A4-es lapra, annak is az egyik oldalára, amiből meg tényleg marha nehéz szórakoztatónak szánt ugrálóvárat építeni.  A mai napon érdeklődésem sinusgörbéje konkrétan kiegyenesedett. Na mindegy. Puffogás és magyarázkodás done.

1_12.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Barátok közt 8131-8132. rész

2016. október 29. 13:00 - Gillotte

Félix tudja, hogy Ági nem blöfföl, és képes lenne ráhívni a rendőrséget Félixre a lopott festményei miatt, úgyhogy megtudják tőle, hogy hol van Jánosnak pár vadászháza azon a területen, ahol Miki eltűnt. Lerajzolja, hol található a ház, de elmenni nem hajlandó, mert azzal aláírja a halálos ítéletét. A sógornők úgy döntenek, hogy nekiindulnak ketten, mivel Attilát úgysem érdekli a dolog. Ugyan nem érdekli, de azért félti húgát és Julit, annak ellenére, hogy tart tőle, hogy Juli feltűnően aggódik Mikiért, csak nem őt szereti? Mindegy, mellékvágány Attikám, indulj, minden perc számít!

bk_oktober21_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8129-8130. rész

2016. október 29. 12:00 - Gillotte

Miki körbe-körbe ,,rohangál” mankójával, mint tyúk a tojása körül, mikor János végre megjön a gyógyszerrel. Miki menne is a dolgára, hiszen aláírta a kérvényt, de az nem úgy megy, ugyanis legalább 1-2 nap, de legfeljebb egy hét az átfutási idő, addig Mikinek maradnia kell. Hát igen, lehet, hogy előre le kellett volna fektetni a feltételeket. János távozása után Miki felméri a terepet, hogy mégis mik a lehetőségei. Az ott lévő régi kredencben semmi hasznos nincs, a mankóval nem lehet feltörni a zárat… egy valamit azonban talán fel lehet törni: János fejét. Lesben is áll hát Miki, míg fogvatartója vissza nem tér, majd amint az ajtó nyílik, Miki suhint egyet a mankóval, viszont erő nem igazán van benne, a felkaron találatot kapó János éppen hogy megtántorodik, míg Miki a padlóra hull, és ordít fájdalmában, ugyanis épp az egyik sérülésére esik. János nagyon begőzöl, alig bír az indulataival, úgyhogy hoz egy láncot, és mint egy kutyát, kiköti az ordítozva könnyező Miklóst.

bk_oktober20_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Szamárköhögés 2/2

2016. október 29. 10:15 - Gabba

A jól sikerült rokonlátogatás után a család hazaindul, az egyik sarkon felkelőkkel megrakott Csepel teherautó várakozik, Annamari megáll, hogy jobban szemügyre vehesse a fegyveres embereket. Apja idegesen elrángatja, miattad fognak fejbelőni, gyere már!, vonszolja magával a kiscsajt. Otthon a nagyi „ugye én megmondtam” pillantással fogadja a családot, de a brandy legalább finom volt, mondja a még mindig az ital hatása alatt álló Franciska. Rá akarja venni Ferit, hogy mutassa meg anyukának, milyen jól tud szteppelni, Feri persze nem hajlandó erre. Akkor majd táncolok én, közli a becsiccsentett szépasszony és kombinéja alját szoknyaként felhajtva rázni kezdi magát.

szamar18.JPG

Tovább
komment

Szamárköhögés 2/1

2016. október 29. 10:00 - Gabba

Az ’56-os forradalom kerek évfordulójára történő megemlékezésből természetesen nem maradhat ki kedvenc blogunk sem, a magunk részéről a nyolcvanas évek egyik legjobb magyar filmjének hogyvoltozásával tesszük ezt. Gárdos Péter 1986-ban, tehát a 30. évfordulóra készítette el a művet, de a szocialista kultúrhatóság csak 1987. szeptemberében engedte bemutatni a mozikban. Történelem alulnézetben egy kisfiú szemével, akárcsak az előképnek tekinthető pompás Vámos Miklós regény, a Zenga zének esetében.

szamar00.jpg

Az ünnepi zászlódíszbe öltöztetett Budapesttel nyitunk május 1-én, a munkásosztály legnagyobb ünnepén. Nagymama tízegynéhány éves Tomi nevű unokájával a magyar zászlókkal és a nemzetközi munkásmozgalom vörös lobogóival feldíszített Lánchídon sétál Budáról Pestre és érkezik meg egy bérház nyitott tetőterére. A nagyi régi munkásmozgalmi harcos és elkötelezett híve a rendszernek, ezért fontos társadalmi feladatot bíztak rá: neki kell őriznie a légvédelmi szirénát nagy ünnepeken. Megszólaltatni viszont csak veszély, mint például az imperialisták támadása esetén szabad, pedig Tomi nagyon szeretné hallani, milyen a hangja, de a nagyi nemcsak régen volt ellenálló, hanem most is az, és nem kapcsolja be a szirénát. A kissrác narrációjából megtudjuk még, hogy a nagyi a Hódító Pellét olvassa, már évek óta. Ugrunk előre pár hónapot és jön a mechanikus írógéppel kiírt főcím és utána az időpont: 1956 október.

szamar01.jpg

Tovább
komment

The Originals 2x18 – Night Has a Thousand Eyes

2016. október 28. 13:00 - A_Rézi

Hayley és Jackson babakocsival sétálgat New Orleans utcáin. Beleolvadnak a sokaságba, kellemesen elcsevegnek, pénzt dobnak egy utcazenésznek – aztán egyszerre átkerülnek az alkonyzónába… mintha mindenki őket kezdené figyelni. Egy virágárus fekete dáliát hoz a kicsinek, de mielőtt bármi is történhetne, Klaus ott terem, nyakon ragadja a fickót, és felszólítja Dahliát, hogy mutassa magát! Csakhogy a boszi ahelyett, hogy személyesen megjelenne, valahogy belebújik Jackbe, és „rajta keresztül” válaszol – közli, hogy ő mindenütt ott van (bárki testét használatba veheti), és elveszi azt, ami az övé. Végül távozik, ahogy jött, Jackson pedig nem emlékszik semmire sem a történtekből…

vlcsnap-2016-10-23-17h44m57s116.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Grimm 5x01 – The Grimm Identity

2016. október 28. 11:00 - Kapitánylány

„Nem fényre van szükségünk, hanem tűzre.” - Frederick Douglass

Nick exkedvesét siratja, ekkor tör rájuk Chavez csapata, Trubel-t kivonszolják, míg Nick-et elkábítják. A részt fekete-fehérben folytatjuk, Nick visszaemlékszik a közös pillanatokra, majd a temetésen találjuk magunkat. (Én nem szomorkodom, csak szólok!) Hazaérve összeomolva néz maga elé, hirtelen anyukája levágott fejeit (színesben) vizionálja, majd egy koporsót, meg még egyet, meg egy csomó doboz is megjelenik. Nick végre magához tér, a lakásban sehol sem találja Trubel-t, se a holttestet, a csapat kitakarított. Hank jelentkezik be mobilon, Nick gyorsan elhadarja mi történt vele, Hank úton is van felé. Nick átkutatja az egész lakást, minden tiszta, ekkor ér oda Hank is. A Grimm gyorsan elmond mindent részletesen, majd közli, hogy Chavez és egy titkos kormányzati szerv után megy.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Való Világ 8x62 - Buzi vagyok, nem alszok egy szilikonossal

2016. október 28. 07:43 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-28_6_03_38.png

Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos, seggszagú, kinyúlt alvós pólómban a kanapén elfolyva írok a stylingolás okádékságáról, miközben kristály pohárból iszom a kopi luwak kávém. Kedves Anikó! Ahogy egy erdélyi barátom mondaná, Te egy nagyon szép leány vagy, de ezzel a lófarokba fogott hajjal, olyan szopott gombóc fejed lett, hogy az bármelyik megboldogult Club Rotation adásban kompatibilis lenne. És ez a tanyasi szett is eléggé odaver a dunaszegi Colorado diszkóban arconpörgő lány atitűdnek. A kisgyerekeknek van ilyen baba haja, mint Anikónak. Ezzel nincs semmi gond, csak ha annyira nem képernyőképes, hogy fodrász furgonokkal és páncélozott sminkes tankokkal kellett volna lerohannia a divatkommandónak. Na mindegy. Történtek ennél fontosabb dolgok is.

Tovább
Címkék: való világ vv8
komment

Egyszer volt, hol nem volt – 6x05 Utcai patkányok

2016. október 27. 15:00 - Qedrák

Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jekyllt és Mr. Hyde-ot gyorsabban számolták fel az írók, mint rutinos rohamnyugdíjas az egyszeri hipszter sípolót. Ugrunk is a múltba, egy iszlám államba, vagy legalábbis valami olyasmibe, mert Agraba a helyszín, kivételesen nem annyira gagyi CGI megjelenéssel, mint ami néha jellemzi a sorozatot. A szűk utcákon éppen megbilincselt tolvajokat terelnek össze, és Dzsafar arról szónokol, hogy Agraba nem tűri tovább az ilyen hitvány utcai patkányokat, miközben Aladdin lelkesen zsebeli ki a szájtáti közönséget. Dzsafar egyetlen suhintással három patkányt varázsol a három tolvajból, ami még Aladinnak is feltűnik, úgyhogy gyorsan lelécel, csakhogy útközben egy szőnyegboltban feltartóztatják. A nő, aki látta, hogy mit művel, nem más, mint Jázmin, akinek nagyon elege van már a varázslóból, ezért arra kéri a férfit, hogy segítsen neki legyőzni őt. Aladdin azonban nem most jött le a szőnyegről, ezért kereken nemet mond, és csak akkor áll rá az alkura, amikor Jázmin elkezd segítségért kiáltozni, hogy kirabolták. Csak a Csiszolatlan gyémántot kell elrabolniuk, közli lelkesen a nő, ám egy piros papagáj szemtanúja lesz az egész beszélgetésnek.

dzsafar_rabok.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása