Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x57 - Ez a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ

2016. október 23. 15:06 - Scott Pilgrim

Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét, Párizsban valószínűleg jegyzeteltek.

vlcsnap-2016-10-23-14h56m28s703.png

Tovább
Címkék: való világ vv8
komment

Titkok és hazugságok 2x08 - A csalás

2016. október 23. 12:37 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ralston beszámol Cornellnek a bordélyban történtekről, legalábbis azokról, amelyeket Danny és Eric generált. Két lövés, semmi halott, üres ház. Tök uncsi lenne, ha nem lehetne ezt is összekötni a dicső céggel és Kate repülésével. Így viszont zsaruink kénytelenek körbeszaglászni a ribik nélkül szomorú és kihalt helyszínen, ahol Andrea tíz másodperc alatt megleli a legfontosabb bizonyítékot, a rejtett kamerát. Hú, ha az mesélni tudna! És hopp, tud is, méghozzá egy FTP szerveren keresztül, ahová diszkréten feltöltődnek a helyi politikusok és hatósági személyek édeshármasozós, kecskehere-ingerlős videói. Cornell totál lázba jön, amikor úgy tűnik, hogy mindezt hamarosan popcornnal a kezében nézegetheti, de a hátrahagyott kütyüről sajnos már mindent eltüntettek. Ennyit a szombat estéről. És persze nem kérdés az sem, hogy a minden bizonnyal súlyos OCD-ben szenvedő Melanie törölgetett már megint. Valaki segítsen már azon a szegény nőn!

bscap0000_4.jpg

Tovább
komment

Stranger Things 1x03 - Holly Jolly

2016. október 23. 11:00 - Ancsinszka

Erős montázs sorral indít a harmadik rész: Barb szenvedéseit látjuk Nancy örömeivel felváltva. Barb már a másik oldalon van, ahol Will is rekedt. Szegény lány vérző orral fekszik Hörgő-Morgó szutykával kidekorált gödörben, és rémülten néz körbe hova is került. Vattapamacsok szállingóznak, és Barb hiába kiabálja barátnője nevét, Nancy nyilván nem érzékel az egészből semmit, pláne hogy Steve-vel már igen csak a cél közelében érzik magukat, és rendesen gyűrik a lepedőt. Közben a reszkető Barb a kijáratot keresi a sötét hodályból, de ekkor megjelenik Hörgő-Morgó, mint a gödörből kiszabadulás fő motiváló tényezője. Barb egy létrán próbál kimászni Steve medencéjének víz nélkül inverzéből, és már éppen felérne, de Hörgő-Morgó szörcsögő üvöltéssel rántja vissza a sikoltozó lányt. Nancy mélabúsan ül az ágyon, és a bekómáltan alvó Steve-et nézi, majd felöltözik. Haza kell menni sajnos, de mintha nem csak ez lenne a probléma. Megrázogatja alvó kedvesét és közli, hogy majd holnap látják egymást, de Steve csak hümmög egyet, és kábé olyan mozdulatlan, mint az óvatlan túrázó, aki halottnak tetteti magát a barna medve előtt. Nagyon romantikus búcsú egy ilyen este után.

vlcsnap-2016-10-15-09h43m57s742.jpg

Tovább
komment

Való Világ 8x56 – Koitusz interruptus volt! I hope! (18+)

2016. október 22. 20:47 - lulu1.0

Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma feladatot oszt, Mici ágál ellene, Krisztián pedig csendben sepreget!!!? Soma annyiszor emlegeti fel a pénteket, hogy elgondolkodtat. Az előző szériákban többször időzavarban voltak a bentlakók, itt mindig tudják, milyen nap van épp. Sejthetően azt is, hogy konkrétan hányadika.

0_2.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Barátok közt 8121-8122. rész

2016. október 22. 13:00 - Gillotte

Margó nagyon nyüstöli Kristófot, hogy mondja el, mire kapta a kitüntetést, de Kristóf inkább kettesben, Tóbiással beszélné meg. Margó nem ért a szép szóból, úgyhogy Zsófi leállítja az ex-anyóst, hogy nyugodtság van, ha egyszer Kristóf nem akar erről beszélni, akkor hagyni kell. Margó előhúzza a ,,ne szójjábe’, hisz elhagytad a gyerekedet kártyát” amiből némi vita alakul, Kristóf nem bírja idegileg, úgyhogy észrevétlenül lelép. Miután lenyugszanak a kedélyek, Ádám négyszemközt bocsánatot kér Tóbiástól az utóbbi hetekért, és biztosítja róla, hogy a gyermekelhelyezési-per ellenére ugyanúgy a barátja, mint eddig. Nem tudom, miért csinálsz segget a szádból Ádám, ha amúgy meg Zsófi mellett vagy, és hátba támadó bizonyítékokat találsz Tóbiás ellen. Zsófi eközben Kristóffal beszél, aki beismeri, hogy baromira szégyelli Tóbiás előtt, hogy égési sérüléseket szerzett egy kislány, amiért ő nem találta a szobáját a füstben, hisz Tóbiásnak Kristóf a nagybetűs Tűzoltó. Zsófi szerint nincs mitől félni, Tóbiás szemében semmi nem fog változni akkor sem, ha Kristóf elmondja neki a történteket. A beszélgetés hatására Kristóf elmondja Tóbiásnak a történetet a kislányról akit nem tudott sérülések nélkül megmenteni, s Tóbiás ennek ellenére nagyon büszke rá. Nem is érti az ember, hogy miért kellett ebből olyan nagy ügyet csinálni.

bk_oktober14_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8119-8120. rész

2016. október 22. 12:00 - Gillotte

Berényiék továbbra is találgatják, hol lehet Miki, mivel felhívták a közeli kórházakat, és egyikbe se vitték be. Nóra Rolandra kezd gyanakodni, ugyanis utoljára ő beszélt Mikivel, és véres volt a keze, lehet, hogy ő csinált valamit. De nem az volt, hogy utoljára Attila akart szétverni Miki fejét? De jó, mit szólok én vele, én csak egy író-féleség vagyok… Nóra elmegy hát Rolandhoz, és a bibis kézre hivatkozva megkérdezi, hogy nincs-e köze Miki eltűnéséhez. Roland rendkívül elegánsan elküldi a fenébe Nórát, amiért még mindig ott tartunk, hogy Miki a fontosabb mindig mindenkinél, és Nóra képes ártatlan embereket gyanúsítani az eltűnése miatt. Roland egyúttal megkéri Nórát, hogy itt és most szüntessék meg a barátságukat. És igaza van Rolandnak! Egy éve írom ezt a nyomorúságot, és még mindig itt tartunk, hogy Nóra Miki után sír, mert mégiscsak ő gyerekem apja, mindig közöm lesz hozzá, meg ilyen baromságok…kár bármilyen szerelmi szálat írni Nórának, ha állandóan itt kötünk ki!

bk_oktober13_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Westworld 1x02 - Gesztenye

2016. október 22. 08:47 - zsitta

Egy rekedtes hang felkelti Dolorest az éjszaka közepén, ő pedig kimegy a kertbe, elkezd ásni, és talál egy random fegyvert. Reggel bemegy a városba, kapja az utasítást, hogy emlékezzen, és beugranak neki a sikolyok, meg az előző napi képek, amikor az összes android vérbe fagyva feküdt a földön. Miközben bámul maga elé, Maeve leszólja, hogy húzzon már arrébb, mire Dolores Shakespeare-től idéz, és otthagyja.

w1.jpg

Tovább
Címkék: westworld
komment

The Originals 2x17 – Exquisite Corpse

2016. október 21. 13:00 - A_Rézi

Egy elhagyatott, sötét helyen kezdünk. Rebekah arról narrál, hogy mindannyiunkban él egy démon, amit néha mi irányítunk, néha viszont ő irányít bennünket. Ez a démon sosem alszik – állandóan kísért, nem hagy nyugodni, rávesz dolgokra és végül elemészt… Közben a villogó fényben Eva Sinclair kiabálva keresi hugit, majd feltűnik Rebekah kislány-verziója, fehér hálóingben, és sikítva menekülne a boszi elől. Úgy fest, nem sikerült, mert amikor felébred, nem Bex irányít, hanem Eva – aki a meglepetést kihasználva kitöri a mellette ücsörgő Marcel nyakát…

vlcsnap-2016-10-16-15h03m24s6.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Barátok közt 8117-8118. rész

2016. október 21. 12:00 - Gillotte

Nóra könnyek közt keresi Mikit a greenbox-gyanús erdő szélén Ágival, de nem találják. Nóra a rendőrséget hívná, de Attila időt kér, s odasiet a kórházból beszállni a keresésbe. Kisvártatva meg is érkezik Attila, s próbál emlékezni a történtekre. Összeverekedtek Mikivel, majd ő kitaszajtotta a bátyját az úttestre, és onnantól se kép, se hang. Attila átmegy kopóba, s hamar szagot fog: vérnyomokat találnak a faleveleken. Oh, a sasszem, mit nekünk a magyar rendőrség, mikor itt van Berényi Attila. Amikor elvesznek a vércseppek, észrevesznek egy törött ágat, nyilván Miki törte le, ahogy vonszolta magát. Ja, nyilván, az erdőben mástól nem szoktak letörni ágak… Igen, most már biztosnak tűnik, hogy Juliék ütötték el – mondja Attila. De ha tényleg elütötték, miért vonszolta el magát, ha tudta, hogy Attila is a közelben van, és tudna rajta segíteni. Attiláék folytatják a keresést a nyomok alapján, s egy útra érnek ki, ahol elvesznek a nyomok. Vajon hol lehet Miki?

bk_oktober12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Egyszer volt, hol nem volt – 6x04 Különös eset

2016. október 21. 11:00 - Qedrák

A nyitó képsorokon Rumpi pepecsel valami régi kacattal, de teljesen sikertelenül. Mérgében megragadja a keze ügyében lévő ollót, és a következő pillanatban már őszibarack-frizurával látjuk viszont. Megjelenik azonban a Gonosz Királynő, majd Mr. Hyde is, ám Gold nem különösebben örül a vizitnek. A páros deklarálja is a célját, egy régi kámea nyakláncot keresnek, amit ingyen vinnének el, de Mr. Hyde inkább örökérvényű kölcsönvételt szeretne. Rumpi persze nem hagyja, és elkezdi fojtogatni, csakhogy Hyde és a Királynő is kiröhögik őt, mert nem tudja megölni a férfit a mágia miatt. Mr. Hyde némi fuldokolva nevetés után szabad lesz, és egyszerűen elviszi a nyakláncot. Búcsúzóul Gold ugyan emlékezteti arra a Királynőt, hogy nem bánthatja Belle-t, csakhogy Hyde megjegyzi, hogy vele ilyen alkut a Dark One nem kötött. Rumpi elkezdheti az aggódást.

rumpi_regina_hyde.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása