Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x07 - A számlakivonat

2016. október 16. 13:54 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Eric éppen Patricket hívogatja idegbajos rántottafőzés közben, amikor beugrik hozzá rég látott atyja. A békülékeny John szerencsére nem vámpír, ezért a rideg és vádló („mindig lelépsz, amikor baj van”) utód invitációja nélkül is be tud lépni a lakásba. Azt viszont nem ússza meg, hogy számon kérjék rajta Kate tisztaságának kétségbe vonását, meg a parancsolgatást, melyek közül persze egyik sem a valódi probléma. Inkább az volna az, hogy annak idején Eric nevelgette el a tesókat, mialatt fontos apu utazgatott, alkesz anyu meg két ájulás közt terrorizálta a csemetéit. John azzal érvel, hogy a dühöngő mama már a múlt, de Ericet akkor is zavarja, hogy néha feljön, mint egy savas büfi és szörnyen csíp egy darabig. Talán Patrick is ezért halad jó úton a lépcsőről lebucskázás, kómába esés kombó felé. Johnról túl könnyen peregnek le a kínos tények, Eric nem is tud mit hozzátenni a sóhajtozáson kívül.

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 8x50 - Nézzél, ne csak láss

2016. október 16. 09:20 - Scott Pilgrim

Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a jövő 3D-s tévéiről is kaptunk egy monológot, amit mintha Galla Miklós írt volna.

vlcsnap-2016-10-16-07h34m13s963.png

Tovább
Címkék: 18+ vv8
592 komment

Való Világ 8X49 – Cirkusz az egész világ. (18+)

2016. október 15. 15:00 - lulu1.0

Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat, hogy „Evelin elég keményen beleállt Ginába.” Én meg vizuális típusként látom, ahogy az egyik lány a másikon tapos, úgy gyomortájékon. A képzelgés cseppet sem áll távol a valóságtól, mert a következő percekben tanúbizonyságot kapunk arról, hogy  - merjük kimondani – Evelin egy paraszt, és itt most nem a szó főnévi jelentésére gondolunk.

Közbevetés: Gina Oszter Alexandra archetípus. 20 évesen is 35-nek néz ki, és 45 évesen is annyinak fog.

0_1.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
306 komment

Barátok közt 8109-8110. rész

2016. október 15. 15:00 - Gillotte

Attila ugyebár nekiszegezi a kérdést Julinak, hogy miről beszélt Miklós, milyen igazságról kell tudnia Attilának? Itt az idő Juli, ess túl rajta! Juli persze nem hallgat a szép szóra, beszél össze-vissza, hogy Miki csak a pályázatos dolog miatt pipás. Attilán látszik, hogy nem hiszi el, de nem nyomja tovább a témát. Eközben ismeretlen okból kb. annyira drámai az aláfestő zene, mint mikor Szimba próbálja felébreszteni a halott Mufasát az Oroszlánkirályban. Juli érzi a vesztét, úgyhogy a rész végére csak összeszedi magát, és elmondja Attilának amit tudnia kell. Azzal kezdi, hogy terhes, aminek Attila rettentően megörül, majd folytatja azzal, hogy Mikitől. A mennyből a pokolba. Ezt éli át Attila, s a reakcioója a következő részre marad.

bk_oktober6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Grace klinika 9x18 - Új kezdet

2016. október 14. 15:00 - Hoppancs

Owen és Cristina csókkal avatja fel a Grey Sloan szuperröntgengépét, a Lodoxot, Arizona pedig magas sarkút és hozzá illő lábat villant a kiéhezett Callie előtt. Meredith, a világ legboldogabb kismamája éppen azt találgatja, vak vagy siket lesz a gyereke, és hogy a működésképtelen érzékszervei vajon kettő vagy több fejen helyezkednek majd el. A kórházban majdnem olyan jó a hangulat, mint Arizona hosszasan elemzett segge, bár az új logó prózaira sikerült leleplezése után Mer visszatér a születési rendellenességek témájához. Yang megígéri, hogy akár cisztás adenomatózis, akár hemangióma kínozza majd a kölköt, ebben az intézményben megjavítják. Karev és Wilson egy kisfiút készít fel a kemóra, egészen addig jókedvűen, amíg be nem fut Jason. A kölöknek bizonyára Karev a kedvenc orvosa, ugyanis véletlenül le(katéter)vizeli a nyálas lovagot, majd további szívatásokat helyez kilátásba. Az alacsony sugárzású szkennertől mindenki beájul, alig várják, hogy egymás után dobálhassák bele egy tömegbaleset sérültjeit. Vagy ha ilyenek nem akadnak, akkor egymást. Érkezik is egy sérült motoros, de mivel a fél feje levált, azonnal  a műtőbe viszik. Szar ügy.

bscap0009_2.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Barátok közt 8107-8108. rész

2016. október 14. 14:00 - Gillotte

Miki hazatér veszélyesnek mondott otthonába, ugyanis nem hajlandó az áruló Attilával egy fedél alatt lakni. Irigylésre méltó idő alatt bekarcol, el is fogy a whiskey, úgyhogy letántorog a boltba venni egy újabb adaggal, de Laci nem szolgálja ki, hiába csapja oda a húszezer forintot Miki a pultra. Gizi jön, kimérten odaadja az üveget Mikinek a pénzével együtt, aztán menjen, amerre lát. Nóra kíséri fel a lakásba, s ülteti le a kanapéra. Mikit az ital őszintévé teszi: ,,úgy szeretlek, Nóri, hallod?” Milyen romantikus. Nóra lefekteti a részeg ex férjet, és megy, mert dolga van, s a volt férj ezt nehezményezi, de mit érdekli őt, persze Nóra, menj a gumicsizmás emberedhez… Ha nem lett volna elég az estéből, Miki később áttántorog Juliékhoz, hogy beverje Attila fejét, és elmesélje bátyjának, hogy ki csinálta fel a feleségét. Mielőtt továbbjutna annál, hogy ,,gyerünk Juli, mondd el neki az igazat!” – Attila kizavarja, majd felteszi Julinak a kérdést: milyen igazságról kéne tudnom?

bk_oktober5_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Sharknado 4 - The 4th Awakens (2/2)

2016. október 14. 13:15 - Gabba

Az épület másik részében Shepard senior és Claudia a Mech ruháról beszélgetnek, ez miez, mire jó?, kérdezi a lány. Hogy eljussunk oda, ahol ember nem járt még ezelőtt, mondja Shepard. Jaj, ezt ismerem, ez idézet a Star Wars-ból!, tapsikol Claudia, de nagyapja leinti: A Star Trekből, drágám, még sokat kell tanulnod és sok filmet kell nézned. És sok hogyvoltot kell olvasnod, teszem hozzá én.

shark4_18.jpg

Tovább
25 komment

Sharknado 4 - The 4th Awakens (2/1)

2016. október 14. 13:00 - Gabba

Kedves fantársak, fantársnők és Fanta kedvelők, sajnos a Universal Channel kivonult a hazai tévépiacról, ezért a cápás borzadály legfrissebb hajtásának magyar tévépremierjére mind a mai napig nem került sor. Hogyvoltnak viszont készülnie kell róla, ha már az első háromról is van, ezért a mazochizmussal megvert hogyvoltíró fáradságot, de főleg saját magát nem kímélve beszerezte a legfrissebb opuszt, amit ezennel a kiéhezett (érted?) olvasók elé tálal. Jó étvágyat! Agysejtjeink megóvása érdekében ezúttal is melegen ajánlott valami jófajta védőital bevitele a műsorszám közben, én a magam részéről ismét egy üveg házi szilvával (nem lekvár) telepedtem a monitor elé. Emlékeztető nem készül, hisz’ nyilván mindenki emlékszik az előző részben történtekre, ugorjunk hát neki!

Kezdjük a címmel, ami, mint az köztudott, a Star Wars revivalt lovagolja meg és egyszerre utal a Sharknado franchise 4. részére, illetve a Csillagok háborúja hetedik részének címére. Sziporkázó ötlet, ezt kár lenne tagadni, hiszen a cápás címverzió kiejtve pont úgy hangzik, mintha a Brian élete c. alapvetésből a hót pösze Fikusz Kukisz próbálkozna a The Force Awakens kimondásával. Na de ne csattogjunk mellékvágányra, megvan a feladat, lássunk neki: sóhajtva lecsavarom a dugót és megnyomom a play gombot.

shark4_00.jpg

A csillagködbe távozó sztárvorzos szövegszőnyeg narrációja szerint „M.M.U. (Mickey Mouse Után) 80-ban az X bolygó egereit a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus rémei fenyegették.” Oppardon, másik filmet indítottam el, látszik, hogy tudat alatt inkább arról írnék, mint erről. Na szóval, öt év telt el a harmadik sharknado óta, ezalatt megalakult egy Astor X nevű szupercég, vezetője Aston Reynolds, autója egy Aston Martin, kedvenc focicsapata az Aston Villa. A cég olyan kütyüt talált fel, amivel sikerült megakadályozni a tornádók kialakulását. Sőt mi több, sikeresen visszahozta a Holdon rekedt Gilbert Shepard seniort is, aki tehát újra énekelgetheti közkedvelt slágereit, mint például hogyaszondja I’ve been looking for freedom, I’ve been looking so long, természetesen közben a szőrös mellkas felfedése alapkövetelmény.

Tovább
14 komment

Barátok közt 8105-8106. rész

2016. október 14. 12:00 - Gillotte

Miki levágja, hogy Attila csak azért juttatta be magát a pályázati bizottságba, hogy legyen beleszólása, ki kapja meg a pályázati pénzt, és ne feltétlenül a Berényi víz felé billenjen a mérleg. Mint egyszeri néző, az az apró részlet érdekelne, hogy Attila hogy a nyavalyába’ került bele ebbe a bizottságba, mert a cég tulajdonosának rokonaként épp hogy ki kéne tiltani. Miki elmegy árulkodni Nórának, de Nórának kisebb gondja is nagyobb ennél, úgyhogy Mikikém, ezt egyedül kell feldolgoznod.

bk_oktober4_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Stranger Things 1x02 - The Wierdo on Maple Street

2016. október 14. 11:00 - Ancsinszka

A srácok hazavitték Mike-hoz Elevent és most az alagsorban vallatják. Záporoznak a kérdések, hogy hol vannak a szülei, miért van rövidre nyírva a haja, miért nem szólal meg, tán süket? Választ nem kapnak ezért kölcsönösen felidegesítik egymást, főleg Lucas pöccen be Eleven szótlanságán. Mike állítja le a hőbörgést, és keres valami száraz ruhát a lánynak, aki automatice nekiáll a fiúk előtt átöltözni. Lucas meg Dustin totál pánikban elfordulnak, Mike pedig beküldi az értetlen arccal bámuló Elevent a mosdóba. Lucas szerint a közeli elmegyógyintézet egyik lakója lehet a flúgos csaj, és Dustin kétszer is elmutogatja a póló levetés mozdulatát, mint egyik fő ismérvét egy pszichopatának. Ők még nem tudják, hogy semmi értelme pánikolni, amíg nem a más nők bőréből varrt felsőjét veszi le mondjuk. Mike szerint nem szabadulhatnak meg most tőle, mert akkor az anyja szól Lucas és Dustin anyjának, és kiderül az esti kiruccanás, amiért borítékolható a szobafogság, és akkor fuccs a további "Találjuk meg Willt" hadműveletnek. Megegyeznek, hogy éjszakára elbújtatják Elevent, aki a terv szerint másnap előre oson a bejárathoz, hogy segítséget kérjen Mike anyjától, így nem buknak le, és a probléma is megoldódik. Bombaötlet! Mike készít egy kuckót Elevennek, aki kimondja első mondatát: „Jóccakát Mike.”

vlcsnap-00033.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása