Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x06 - A szülő

2016. október 09. 11:38 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Mandy nagyban puffog, amiért Eric ennyire sokat ad a gyanús Danny szavára, amikor a bátyó genyó módon témát vált. „Miért nem mentetted inkább a házasságodat, mint hogy mások hülye kis jogi ügyeit rendezgesd?” kérdi empatikusan, mire Mandy kénytelen bevallani, hogy Greg már hetekkel azelőtt – válási papírnak álcázott - útilaput kötött a talpára. Hogy miért, azt továbbra sem szívesen közölné, de a halott feleség kártya bevetése után mégis rákényszerül: az ura nem akart gyereket. Amanda bőg egy sort, majd Eric vigasztaló szavaira azon ismert igazsággal reagál, miszerint egy férfi könnyen beszél, hiszen bármikor nyomhat egy Anthony Quinnt vagy Charlie Chaplint, a nőnek viszont kölökügyben vannak bizonyos korbéli korlátai. Ezt a tesó sem tudja cáfolni. Mandy közli, hogy nem kell a pátyolgatás, tud ő sírni egyedül is.

bscap0000_22.jpg

Másnap az irodában egy bizonyos Mark Peterson várakozik, méghozzá Kate-re. Ez a tévés médiumok korában annyira nem is fura, de azért Eric él a gyanúperrel, hogy a fickó nem tud a pottyanós incidensről. Mielőtt felvilágosítaná, kellemetlenül kivallatja, de Mark nem túl közlékeny, csak valami üzletet emleget. Sajnálja, hogy Kate kimúlt, a gyilkosság szó emlegetésére viszont látszólag nagyon megugrik a vérnyomása és/vagy cukra. Biztos azért pattan be a liftbe oly’ pánikszerűen. Nem, nem hajlandó elárulni, mit akart a holt asszonytól, aki egyébként nem foglalkozott üzletkötéssel.

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 8x43 - „Te olyan vagy, mint én, csak te más vagy” (18+)

2016. október 09. 10:46 - Scott Pilgrim

Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá tenni szerencsétlen srácot, lassan már lapáttal kell a rettenetes bajszot növesztő gyerekről leszedni. Izgalmas adás volt a szombati.

vlcsnap-2016-10-09-02h55m54s367.png

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
846 komment

Barátok közt 8097-8098. rész

2016. október 09. 10:46 - Gillotte

Ottó és Erika, a Fittlabor recepciósa nagyon jól elvannak. Erika kiejti a száján, hogy hú, de elmenne egy hétvégére egy wellness szállodába valahova vidékre. Ottó veszi a célzást: a nő kényeztetést akar, de lóvé nincs rá, mert a Rózsás munka nem hoz annyit a konyhára. Ottó túlóráért kuncsorog Lacinál és Krisztiánnál, de jelenleg nincs, úgyhogy másban kell gondolkozni. Hanna a lakbérre is rákérdez, úgyhogy plusz nyűg. Nincs más választás, a színészügynökség gáz melójára kell menni. Ottó húzza a száját, derogál a meló (,,én voltam Dr Drake Ramoray!”) de Hanna biztatja: vegye le a mellényt, úgyis nagy rá, és vállalja el a szar melót. Ottó elvállalja hát a színészi ügynökség által felajánlott ,,csirkeember” fedőnevű munkát, mely azt takarja, hogy csirkének öltözve kell szórólapot osztogatni, és táncikálni. És ez színész ügynökségen keresztül megy? Lehet, hogy nekem is el kéne járnom Gór Nagy Máriához, hátha akkor jobban át tudom adni a recepciós szerepét a munkahelyemen…

bk_szeptember28_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

Való Világ 8X42 - Távol hozzám, közel tőlem, meg nézését meg a járását

2016. október 08. 15:47 - lulu1.0

Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog történt, ami a való világok történetében soha. Mi, egyszerű lelkületű nézők, még ennek a frappáns felvezetésnek köszönhetően sem vagyunk képesek izgalomba jönni, aminek meg az lehet az oka, hogy az aktuálisan elénk tárt, maciköntösben elkövetett támogatós etap a spontaneitás írmagját sem tartalmazza és ennek okán valami hihetetlen hiteltelen.

1_6.jpg

Tovább
Címkék: való világ vv8
425 komment

The Originals 2x15 – They All Asked for You

2016. október 07. 15:00 - A_Rézi

Körkapcsolással indítunk – a három tesó konferencia-beszélget. Rebekah a boszipiacon sétálgat, miközben szokás szerint békíteni próbálja bátyjait: Klaus a házban a farkasok edzését figyeli, miközben cinikus megjegyzéseket tesz a Hayley-Elijah-Jackson szerelmi háromszögre; Elijah viszont már az öltönyeit rendezgeti a folyó túloldalán, és leszögezi, hogy csak szövetségeseket keresni jött. Na, ja! Hugi rámutat, hogy mindenki Hope érdekeit nézi, tehát egy csapatban játszanak – probléma megoldva. Miután leteszi, feltűnik neki, hogy egyesek furán néznek rá, ráadásul követik is. Menekülőre fogja, de sarokba szorítják, és úgy fest, meg akarják ölni… A varázsereje nem működik, a támadóké annál inkább. Szerencsére Marcel időben érkezik, hogy megmentse az életét – és igen, tudja, hogy ez a test Rebekah-t rejti…

vlcsnap-2016-10-02-13h56m45s195.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Egyszer volt, hol nem volt – 6x02 Keserű korty

2016. október 07. 13:00 - Qedrák

A Gonosz Királynő ott folytatja, ahol abbahagytuk az előző részt, és egy társas temetőlátogatást vél a legszuperebb testvéri programnak, amelynek keretében betörnek a kriptába. Mikor Zöldike érdeklődik afelől, hogy mire jó ez az egész, azt a választ kapja, hogy végre kap egy olyan húgot, aki hasonlít hozzá, másrészt ideje megleckéztetni a duplakirálynő jobbik felét.

reginazelena2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8095-8096. rész

2016. október 07. 12:00 - Gillotte

Attila elvállalja, hogy kinyomozza, hogy Félixnek mi köze volt a gázrobbanáshoz, ugyanis érdekes infónak tartja, hogy a Herr és Félix régi barátok. Ahol a Herr megjelenik, ott szar is van a palacsintában. Attila átmegy Emíliához, és kérdezgeti a robbanásról. Emília ugyan válaszol, de eléggé kimért, mert gyanús neki Attila érdeklődése. Az önjelölt Columbo ezután Petihez megy kérdezősködni, akitől megtudja, hogy amikor lementek a pincébe, a lámpa még jó volt, és Félix volt az, aki segített neki levinni a gázpalackokat.

bk_szeptember27_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Való Világ 8x41 - Vivi menzesze maga a megváltás

2016. október 07. 11:26 - Hoppancs

Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már így is túl magas a szívinfarktusok száma. Ennek jegyében az édesdeden alvó Tivyvel nyitunk, miközben Ati arról bölcselkedik tévében szereplő politológusokat megszégyenítve, hogy most már mindegy, ki párbajozik, bárki kieshet, bárki ellen. Soma bevallja, hogy minden este Evelinre gondol lefekvés előtt, de nem úgy, mert azt már biztos mutatták volna. Csak olyan kis ártatlanul. Nem tudni, hogy a lány korábban felfedett kivételes manipulátori képességeit veti be éppen, vagy tényleg szívesen cukiskodik Somával, most mindenesetre olyan erővel düdörögnek és nyáladzanak, hogy Vivit elfogja a heveny hányinger. Nem is hajlandó beszámolni Krisztiánnal folytatott konzultációjáról, helyette csak annyit vet oda, hogy eskáhá, amivel édes nosztalgiát ébreszt bennem, hiszen kisiskolás korom óta nem hallottam ezt a kifejezést. Evelin kiscicásan pofozgatja és gyengéden genyózza barátját, Tivy lehet, hogy már nem is lélegzik, Vivi meg kivonul, mert nem érti, mit kell itt birkózni és enyelegni, ha ezek csak haverok. Örül persze, hogy kibékültek, de azért igazán megdögölhetnének.

bscap0006_2.jpg

 bscap0005_2.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
827 komment

Lucifer 1x09 - A priest walks into a bar

2016. október 07. 11:00 - Szencsike

Egy pizzafutárral indítunk, szegény mit sem sejtő, ártatlan srác belecsöppen Lucifer vad otthoni bulijába, pár száz dolcsit kap a néhány doboz pizzáért, de a házigazda valamit még tudni akar. Hányszor szexelt egy-egy kiszállítás után, mint a netes pornókban? Szegény srácnak még nincs ilyen tapasztalata, de Lucifer ezen is segít, bemutatja neki a három Brittneyt, érezze csak jól magát! A csajok hívják őt is a jacuzziba, de az Ördögünk tétovázik. Nem, nem ment utánuk, mindezt már Doktor Lindának meséli, mi történt vele ezen a bulis estén. Dokinéni szerint lehet ezzel a sok bulizással egy érzelmi űrt akar betölteni, mert magányos, ám ezt Lucifer kikéri magának. Öt űrt is betöltött az éjjel, állandóan emberek között van, hogy lehetne magányos? Dokinéni elmagyarázza a magányosság jelentését, és azt próbálja vele megértetni, hogy van-e olyan személy, akit a barátjának tekint, bár ez is igényel némi magyarázatot. Mézit már nem sorolná a barátai közé, a nyomozóval meg még ő maga sem tudja, hányadán áll.


1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Grimm 4x20 - Hasfelmetsző

2016. október 06. 15:00 - Kapitánylány

„ Kapj el, amikor tudsz!” – Hasfelmetsző Jack

A kis csapat már csak a kiégett lakókocsihoz ér ki, megállapítják, hogy ez már nem harag, hanem megtorlás. Mindenki visszaemlékszik egy-két lakókocsis élményre, közben felmérik mi élte túl a tüzet, jó pár fegyver, és könyv is megmenekült. Kipakolják a megmaradt holmikat, majd döntenek Juliette lekapcsolásáról is.

Juliette a családi gép elé ül le, sürgős üzenetet küld el Kelly részére, ha nem jön haza, akkor Nick meg fog halni! A válasz nem várat sokáig, Grimm mama siet haza! Juliette egy pohár ital mellett tűnteti el a nyomait.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
12 komment
süti beállítások módosítása