Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 8x01 - Negatív (18+)

2016. augusztus 28. 11:43 - sixx

vlcsnap-00002_8.png

Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet mutogatni, na, itt van, baszki, bigbrádörpóver, kuss. Mindegy, ez majd csak később jön. Ami lényeg az idei műsor hogyvoltjaival kapcsolatban, hogy nem lesznek monsre leírások, inkább gondolatébresztőnek (hahahaha, a VV-vel kapcsolatban a gondolat szót leírni is szürreális) szánt, 5000 karakter körüli zöngék, az igazi tartalmat amúgy is a kommentelők teszik hozzá, szóval hajrá. (Ez a beköltöző izé hosszabb lesz.)

Tovább
Címkék: 18+ vv8 tv 2016
89 komment

Írjon Nyerő páros- és Star Academy-hogyvoltokat, minden fonóban Ön lesz a mulatság lelke!

2016. augusztus 26. 20:48 - sixx

raw.gif

Hétfőn indul két olyan műsor is, amiről lehetne írni hogyvoltokat, de hát szűkösen vagyunk, az agykapacitás is véges, idő meg semennyi, szóval ha valaki grafomán családból származik, elég kitartó és vicces, és csak annyi (minőségi) elütést produkál, mint én, akkor írjon a hogyvoltkukacgémélpontkom címre, és megbeszéljük a hogyan továbbot.

A lényeg (azaz ezekre a sorozatokra keresünk írókat most)

  • Power Couples (napi reality, RTL, aug 29-től)
  • Star Academy (napi reality + szombati monstre show, TV2, aug 29-től)

Ha valakinek lenne kedve mást írni, arról is lehet szó, megbeszéljük.

10 komment

Marseille 1x04 - Agymosás

2016. augusztus 26. 13:00 - robág

Azt láthatjuk az elején, hogy a párizsi politikusnő a botrányt követően megérkezik városunkba. Minden újság tele a pikáns részletekkel, a vérszívó riporterek rögtön letámadják az utcán. Azzal védekezik, hogy ami történt, megtörtént. Úgy tűnik Párizsban nem szoktak visszahatólagosan is érvényes törvényeket írni. Az autóban Szőkének kijelenti, hogy miatta jött a városba. A csábos tekintete azt sejteti, hogy egy újabb pocsíkolásban bízik. Szőke csak lazán az orrára tolja a napszemüvegét, igazi playboy. A nő Gerarddal fog találkozni, igyekszik majd meggyúrni a botránnyal és a választásokkal kapcsolatban, Szőke már ismeri az öreget, nem túl bizakodó.A szerecsen sofőr ecseteli, hogy nem lesz könnyű bemártania majd Szőkét, elvégre egy tiszteletben álló politikusról van szó, már ha ez a szókapcsolat egyáltalán értelmezhető. Ő meg csak egy sofőr…ugye.

kepernyofoto_2016-08-25_16_02_42.png

Tovább
Címkék: Marseille
Szólj hozzá!

Blindspot 1x23 - Why Await Life's End

2016. augusztus 26. 13:00 - Scott Pilgrim

Majdnem Taylorrel és Kurttal nyitunk felváltva, akik éppen az előző epizód cliffhangerét emésztgetik. Aztán Jane hevesen és elszántan öltözni kezd. Kurt megtudakolja Mr. B-től, hogy lehetséges-e, hogy az apjának elment az esze halála előtt. Mr. B azt mondja, fogalma sincs. Kurt úgy dönt, hogy lelép az irodából, amikor a többiek megtudakolják, hogy miért, megtudják, hogy meghalt idősebbik Weller. Kurt Jane-hez megy, aki már nincs ott, úgyhogy kutakodni kezd. Jane meg abba a lakásba tör be, ahova egyszer titokban Oscart követte annak tudta nélkül és ő is kutakodni kezd. Mindkettőjüket flashbackek sújtják. Jane megtalálja a fegyvert, amivel Mayfairt lelőtték. Allie közben Pattersonékat faggatja, hogy tudnak-e valamit Mayfair eltűnéséről, mert megszívják, ha kiderül, hogy igen, és nem mondták el neki. Tasha és Edgar kussol. Kurt közben a tesójával vitatja meg, mit mondott neki az apjuk, Sarah nem igazán akarja elhinni, de Kurt azt mondja, egy mód van csak rá, hogy kiderítsék, úgyhogy elindulnak együtt az erődhöz, hogy megtudják, van-e alatta halott gyerek. Ebben pedig ott a pozitív üzenet mindnyájunknak: lehet, hogy nehéz napunk volt, de legalább nem 'elmegyünk a tesómmal megnézni, hogy van-e halott gyerek az erőd alatt és az apánk tényleg gyilkos-e' nehéz, szóval legyünk hálásak minden nap.

vlcsnap-2016-08-19-02h31m51s487.png

Tovább
Címkék: blindspot
1 komment

Better Call Saul 2X05 – Rebecca

2016. augusztus 26. 09:00 - Bruti

Meglepő a felütés, hiszen Chuckot látjuk, ahogy egy villanykörtét teker be!!! Csoda, gondolhatnánk, de másodpercekkel később kiderül, hogy csak egy flashbackről van szó. Éppen vacsorához készülődik a feleségével, amire meghívták Jimmy-t is. Chuck már előre mentegetőzik az öccse miatt, sőt egy jelet is megbeszélnek arra az esetre, ha gond adódna. A tesó érkezik egy karton sörrel, és hamar belopja magát a nő szívébe néhány ügyvédes viccel. Chuck már hótt ideg, jelez is, de az asszony kifejezetten élvezi Jimmy társaságát. A hitvesi ágyban még szóba kerül, de egyértelmű, hogy Chuck már régen is szégyellte valamiért az öccsét.

vlcsnap-00002_3.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x10 - Monstrous

2016. augusztus 25. 11:00 - Smiley93

Szakadó eső, éjszaka, suli és kergetőző farkasok. Brett meg egy kiscsaj menekülnek egy gyilkos elől, a hajsza során a lacrosse-pályán csapdába csalják őket, s már éppen repül feléjük a végzetes nyíl, mikor Kira az utolsó pillanatban egy kardcsapással eltéríti a lövedéket, majd így tesz még a többi tucattal is, ami követi, Brették meg iszkolnak el. Főcím.

1.jpg

Tovább
10 komment

Grimm 4x16 – Szívtipró

2016. augusztus 25. 11:00 - Kapitánylány

„Hogy is beszél az ostoba béka! Nem lehet ő társa egy embernek sem.” - A békakirály

Juliette dühösen ront be Renard szobájába, nem talált semmi használhatót a könyvben. Sean nyugtatgatja, de a nő az anyjával akar beszélni, elege van, vissza akarja kapni a keveréklény nélküli életét, ha nem, akkor bajok lesznek!

A portland-i erdőben kerékpárosok túráznak, egy kis pihenő alatt rögtön ki is kezd az egyik férfi Bella nevű lánnyal. Bella zokon veszi, tovább is teker, az egyik fiú, Zack megy utána. Bella a beláthatatlan úton elesik, Zack segíti fel, bocsánatot is kér Rick nevében. Bella inkább tekerne tovább, de Zack le szeretné ápolni a sebeit, a lány nem akarja, hogy hozzáérjen. Zack megvallaná az érzéseit, Bella furcsán kezd viselkedni, a fiú hozzáér, így nyálka kerül a kezére, Bella békaszerű keveréklénnyé változik át, majd ott hagyja a fuldokló, kiragyásodó fiút.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
3 komment

A muskétások 3x10 - We Are the Garrison (Mindenki egyért…) SOROZATZÁRÓ

2016. augusztus 24. 13:00 - Gabba

Treville temetési szertartásával kezdünk, a muskétások megindultan viszik volt főnökük és a hogyvoltíró kedvenc karakterének koporsóját a temetőbe, közben Grimaud sötét hangon előadott monológját halljuk arról, hogy a muskétások elleni bosszúja még nem teljes és mindegyikükkel le fog számolni. Később, ahogy dukál, Athosék kedvenc kocsmájukban isznak Treville emlékére, de mivel a bor fogytán van, Constance és Brujon elmegy a laktanyába további butéliákért. Kifelé menet Constance még odasúgja Sylvie-nek, közölje a jó hírt Athosszal, de a lány erre egyelőre nem hajlandó. (Hogy mi lehet az a jó hír, az, gondolom, máris kitalálható.) Érdemes megjegyezni, hogy a korábban nagyivó Athos a köszöntésekben és a tósztok mondásában ugyan benne van, viszont egész este egy kortyot sem iszik.

musk3_10_01.jpg

Tovább
Címkék: muskétások
26 komment

The Originals 2x10 – Gonna Set Your Flag on Fire

2016. augusztus 24. 11:00 - A_Rézi

Klaus narrációjával kezdünk – az anyai szeretetről értekezik, és elmondja, amit már mi is tudunk: Esther a szeretetét bizonygatta, miközben szörnyeteget csinált a gyerekeiből, aztán meg el akarta pusztítani őket… Vidéken Hayley babázik, miközben a nemes Elijah reggelit készít – és úgy néznek egymásra, mint a szerelmes tinik. Bár az öltönyöst még mindig kínozzák a múlt árnyai. A ravasz Kol Davinával csókolózik, az odaadó Finn a sebeit nyalogatja Apu társaságában. A félelmet nem ismerő Rebekah eredeti teste a házban pihen. A fattyú Klaus vezetésével pedig legyőzték Anyut – és megadták neki azt a döntési lehetőséget, amit ő anno nem adott meg a gyerekeinek… Az ősi hibrid mindezt Caminek mesélte, akit elhoz a szupertitkos búvóhelyre, hogy bemutassa Hope-nak. Camit rögtön elvarázsolja a kisbaba, Klaus mintegy mellékesen megjegyzi: ha a lány elmegy innen, a titkot nem viheti magával (értsd: meg leszel igézve!).

vlcsnap-2016-08-20-13h11m52s80.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Downton Abbey 6x07 - Formula -1

2016. augusztus 24. 09:00 - Ancsinszka

A kedélyes reggelin végre a Lord is részt vesz, és az egész család meghívót kap Talbottól az autóversernyre, sőt még Bertie-t is meghívta, így Edith garantáltan ott lesz, és végül Mary is beadja a derekát. Isobel is kapott egy meghívót méghozzá Merton Juniortól az esküvőjére. Violettel tárgyalják ezt a képtelen ötletet, és nem értik mi ez a 180 fokos fordulat. Violet szerint a menyasszony keze lehet a dologban, mert feltűnően, már-már gyanúsan barátságos Isobellel. A grófné úgy dönt kideríti mi van a barátságosság mögött, mielőtt még elutazna kipihenni a kórházi posztja miatti ingerületét. Jó is lesz levezetni Larry menyasszonyán az indulatot, és addig csűri-csavarja a kérdéseket a rafinált grófné, hogy kiderül az igazság, és Larry meg leendő asszonykája csak ápolónőként szeretnék Isobelt Merton mellé a kora folytán előbukkanó betegségek ellátására.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása