Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Blindspot 1x18 - One Begets Technique

2016. július 22. 14:57 - Scott Pilgrim

Rich Dotcommal nyitunk, aki éppen a börtönben elnyeri pókeren mindenkinek a cigijét. Az egyik rab meg is vádolja csalással, de Dotcom elmondja, hogy dehogy, csak mindnyájan könnyen kiismerhetők és szarul játszanak. A benga rab nem veszi be, és elő is kerül Rich ingujja alól némi extra lap. Ezt nem viselik jól a többiek, szóval jól össze is verik. Kurt közben a kórházban virraszt az apja mellett és megtudjuk, hogy nem túl jó az állapota. Mayfair meg egy Marcus nevű ismerősének passzolja át a megfigyelőkamera felvételeit, hátha tud vele kezdeni valamit. Bent Taylor a szar állapotban levő Wellernek feldobja ötletként, hogy bevihetné őt az apjához, vigasztalásként megöleli, Allie meg pont akkor érkezik meg, és jelzi, hogy beszélnie kell velük. Kiderül, hogy eddig próbáltak infót kiszedni Dotcomból, de most, hogy bent szétrúgták a seggét, már hajlandó beszélni is, és átadja Shohid Aktart, aki nyolcadik az FBI körözési toplistáján. Ő kezeli az összes nagy terrorszervezet pénzügyeit, ha elkapnák, az ISIS-tól a Boko Haramig mindenkit meg lehetne szivatni. Viszont csak Taylorral és Wellerrel hajlandó tárgyalni.

Tovább
Címkék: blindspot
2 komment

Barátok közt 7991-7992. rész

2016. július 21. 14:00 - Gillotte

Attila valami horrort néz a tévében. ,,Nem túl hangos ez egy kicsit?” – kérdezi Juli egy nyelvtanilag elgondolkodtató mondattal.  Az esti idillt Stella csöngetése zavarja meg, ugyanis Attila odaadta neki a névjegykártyáját és azzal az instrukcióval látta el a lányt, hogy bármikor jöhet. Juli meglepetten konstatálja, hogy a kislány a börtönben ülő Piros barátnőjének a lánya, nyilván Attila kerítette elő. Kaját ad a kislánynak, majd négyszemközt elmondatja Attilával a történteket. Ezután Stella elmondja, hogy besokallt a nevelőszüleitől, ezért jött el, és szeretne Attiláéknál maradni éjszakára. Juli és Attila rámondják az áment, ám reggel Stella meghallja amint arról beszélnek, hogy visszaviszik a nevelőszülőkhöz, hisz jogilag nem tarthatják maguknál. Stella lelép, de mire Juliéknak feltűnik, már ki tudja, merre jár.

bk_julius15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Barátok közt 7989-7990. rész

2016. július 21. 12:00 - Gillotte

Hanna és Zsófi eléggé összebalhéznak, Hanna kiosztja egykori barátnőjét, Ádám pont időben szedi szét őket, és elviszi Zsófit Giziék lakásába beszélgetni. Eddigre Zsófihoz elérnek Hanna szavai, és belátja, hogy máshogy kellett volna intéznie, még ha el is ment, mehetett volna rögtön Tóbiáshoz, hogy visszajött, nem kellett volna a háta mögött elrabolni a gyereket. Viszont mostantól csak az számít, hogy ezt helyrehozza, és Bencével lehessen. Míg Hanna teljesen ellene van Zsófi jelenlétének, Kristóf arról próbálja győzködni Tóbiást, hogy kicsi engedményt talán adhatna Zsófinak, hiszen ő Bence anyja, akárhonnan is nézzük. Tóbiás nincs könnyű helyzetben, ugyanis Kristóf után Hanna megy át hozzá, aki teljes mértékben Zsófi ellen beszél. Elmondja, hogy igazából azért van ennyire kiakadva, mert őt is elhagyta az anyja, úgyhogy Bencének jobb lenne, ha nem ismerné az anyját és nem szeretné meg, hogy ne kelljen benne csalódnia újra meg újra. Mindezek ellenére amikor Tóbiás sétálni viszi Bencét, és Zsófi kint ül a Rózsa udvarán akkor felajánlja Zsófinak, hogy menjenek el együtt sétálni. Zsófi repesve mond igent az ajánlatra, s közben bocsánatot kér Tóbiástól, hisz nem gondolta komolyan, hogy kiteszi őket a lakásból, ahogy Tóbiás sem, hogy kiteszi gyermeke anyját a Fittlaborból.

bk_julius14_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Grimm 4x12 - Csendőrség

2016. július 21. 11:00 - Kapitánylány

„Mindenki látja, amilyennek látszol, de igaz valódat csupán kevesen.” - Niccolò Machiavelli: A fejedelem

A Múmia újra feltámadt! Mit nézek már megint? Biztos, hogy ez a Grimm? Jött tenyér jósolni? És még magyarok is szerepelnek benne? Túl sok dolog ez egyszerre… Kezdjük előröl! Egy jósnál vagyunk, az özvegy szeretne újra kapcsolatba lépni az elhunyt férjével. Az asszisztens elmagyarázza, hogy ha Laszlo fel tudja venni a kapcsolatot a keresett lélekkel, akkor át fog változni, ne rémüljön meg az ügyfél, hopp, keveréklény átverés! Az özvegy elhiszi, hogy a férje ott van az átváltozott férfi mellett, aki elmondja a betanult adatokat, majd Laszlo elájul, de jövő hét kedden újra kapcsolatba tud majd lépni a férjével. Az özvegy 1500 dollárral szegényebben megy haza, de örül, hogy újra beszélhetett a férjével… A csaló házaspár örül a pénznek, jövő héten többet kérnek majd el tőle. A Múmia ekkor lép be, rossz hírt közöl, ők ezt már nem érik meg, átváltozik mantikórrá (ennyit a múmia dologról) és megöli őket.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
13 komment

A muskétások 3x05 - To Play the King (A király kincstára)

2016. július 21. 09:00 - Gabba

Mozgalmas képekkel indítunk, rabok törnek ki az ismert párizsi börtönből, a Chatelet-ből (a XV. században pl. itt raboskodott François Villon is). Az utcán Marcheaux és a vörös gárdisták várják őket, az első hullámot lepuskázzák, majd karddal csapkodják őket, de a túlerő elől végül kénytelenek fedezékbe húzódni. A börtön egyik sarkában egy Joubert nevű ember kuporog, akihez egy őrült tekintetű szakállas rab, Borel lép oda és kijelenti: Én vagyok a királyotok! Na tessék, még egy fattyú?

musk3_05_01.jpg

Tovább
Címkék: muskétások
4 komment

Empire 2x16 - The Lyon Who Cried Wolf

2016. július 20. 15:00 - Szencsike

A múltkor Andre megtudta, hogy a nagyanyja nagyon is él, és a srác nem tétlenkedett, meglátogatja a Nagyikát a gondozó otthonban. Éppen bingóznak, a Nagyi ritkán szól, de mikor egy másik ápolt megnyerte a játékot, mérgében lesodorja a bingókészletét a földre. Lút úgy emlegeti Andrénak, hogy a „fiú”. Ő híres lett, de a Nagyinak sosem adott esélyt… Feltűnik a néninek, hogy Andre hasonlít rá, talán rokonok? Nem is hinné…

1.png

Tovább
Címkék: empire
Szólj hozzá!

Sleepy Hollow 3x18 - Ragnarok (Évadzáró)

2016. július 20. 13:00 - Szencsike

Elérkeztünk végre valahára a végkifejletthez, hamarosan lezárjuk ezt a vergődősre sikerült 3. évadot. Kezdjünk a templomban, Betsy „hónapokig” tartó bezártsága után végre tehet egy kört a helyszínen, addig Abbie és Crane megbeszélhetik, mitévők legyenek. Ha befejezik a doboz helyreállítását, akkor mindannyian a saját idejükbe térnek vissza, tehát Betsy a múltba, Abbiék a jövőbe. Nem zavarhatják össze Betsyt, hogy ők a jövőből jöttek, mert ezzel összekuszálnák az idősíkokat. Abbie tudja, ez komoly dolog, látta a Csillagok háborúját, de Crane helyesbít, Star Trek, de ez most mindegy. Igen, mindegy, így Abbie nem bánná, ha Crane hozná fel a hazajutós dolgot. Betsy visszatért, nincs semmi, ami hasznos lenne a küldetésükben, Abbie bólogat, csak homok és napsütés. Betsy gyanakszik, honnan tudnak ennyi mindet a helyről, Crane azzal vágja ki magát, hogy Washington tábornok parancsai szerint járnak el. Betsy úgy hiszi, ha ez igaz, akkor valami szörnyű dolog történhetett, ugyanis Crane elvileg az ő tudomása szerint nem tudhat a természetfeletti ügyekről. És vajon miért jött vele egy idegen? Crane lehadnagyozza a társát, Betsy távozása után kezdtek együtt dolgozni. Hadnagy? Nők nincsenek a hadseregben tiszti pozícióban. Becenév, de igazán nem mondhatnak semmit, csak azt, hogy egy fontos természetfeletti tárgyat kell helyrehozniuk, ugyanis ezen múlik a világ sorsa.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7987-7988. rész

2016. július 20. 12:00 - Gillotte

Irma próbálja lenyugtatni a gyanús betelefonáló miatt felzaklatott Emíliát. A pszichológus állítja, hogy a hallott férfi Sallai Levente, ez a módszere, először csak sóhajtozik aztán épp csak annyit mond, hogy felismerhető legyen, hogy ki az, és ha tényleg ő az, lesz harmadik hívás, hiába kéne börtönben lennie. Ennek a Sallainak az öccse halott, és ezt sosem fogja megbocsátani Emíliának. Ugyan börtönben volt, de lehet, hogy már kiengedték. Irma nyugtatja lányát: nem ő volt a hibás az ügyben, nincs mitől félnie. Úgy tűnik Irmának ezúttal nincs igaza, ugyanis amikor folytatódik az adás, Sallai Viktor újra telefonál, a műsor témája, az elengedés témakörében. Azt mondja, képtelen elengedni a korábbi életét, a befejezetlen ügyeit. Emília remegő kézzel mutatja a technikusnak, hogy keverje le, majd a rossz vonalra fogja a hívó eltűnését. Mikor hazatér Natasa rákérdez, hogy minden oké volt-e a műsor alatt, mert zavart érzett az Erőben, de Emília biztosítja lányát, hogy semmi baj nem volt, csak eszébe jutott egy régi páciense, biztos ezért hangzott furcsának. Ennek ellenére azonban aggódik, annyira, hogy átmegy Zsolthoz segítséget kérni. Elmondja a történetet Sallai Leventéről, akinek a bátyja, Viktor börtönben volt, de mivel odabent hidegre akarták tenni Levente megkérte Emíliát, hogy írjon olyan szakvéleményt miszerint Viktornak pszichiátriai kezelésre lenne szüksége. Mivel semmi szüksége nem volt rá, Emília nem hazudott a szakvéleményben, úgyhogy Viktort annak rendje és módja szerint ki is csinálták a börtönben. Ezért esküdött bosszút a testvére, Levente, aki a rádióban Viktorként mutatkozott be, hogy Emília értse a célzást.

bk_julius13_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Young & Hungry 2x10 - Young & Part Two

2016. július 20. 11:00 - Lilac Scorpion

Az előző rész félperces hogyvoltozása után Sofia keresgéli kétségbeesetten Gabit. Meg is találja a lakásukban úgy, hogy ráül – Gabi igen érett módon az ágytakaró alatt bujkál, és még mindig meg van sértődve – ahogy Sofia rávilágít, nem épp jogosan; két pasit szédíteni párhuzamosan kicsit sem fair téma. A két BFF azért gyorsan összebékül, erre meg Josh érkezik feldúltan, és mindenképp beszélni akar Gabivel, aztán Cooper fut be ugyanezzel az indítékkal, és ez a kettő szépen össze is verekszik (CsBCs pasik közt, ezt mennyire fáj már nézni is?!). Gabi ellenben megelégeli a drámát, és ajtót mutat mind a kettőnek, végleg, ahogy annak éppen itt volt az ideje. Főcím.

01.jpg

Tovább
Címkék: Young&Hungry
Szólj hozzá!

Grimm 4x11 – Míg a halál el nem választ

2016. július 20. 09:00 - Kapitánylány

„A férfi oly közel érezte magát a nőhöz, hogy nem is tudta hol végződik ő, és hol kezdődik amaz.” - Anna Karenina

Az ütős félévadzáró után egy kevésbé jó résszel folytatjuk, és ez sajnos meg is fog érződni a hogyvolton. Szellemkutatók érkeznek kamerával felszerelkezve egy kísértetházhoz, ahol 5 évvel korábban az itt élő házaspárt halálos áramütés érte, valaki így végzett velük, a gyilkost eddig nem kapták el. A házban a 3 fiatal 3 irányba széled szét, mindegyikük méréseket végez, az emeleten a hálószoba előtt, ahol a gyilkosság történt ki is leng az EMR érzékelő. Közben a konyhában is kileng, a lány előtt az áramtalan házban felgyulladnak a fények, meg van az első szellemük! Az emeleten is felkapcsol a mennyezeti ventilátor, majd a szellemvadászra rátámad egy neonfényben tündöklő, elektromos lény.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
16 komment
süti beállítások módosítása